|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Cytat:
no to raczej się przekręcił a co do czkania tyłkiem- no wiesz..... ![]()
|
|
|
#2312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo mu tak wygodnie
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
co do czkawki- mój syn jeszcze jej nie miał czy to możliwe
czyzby miał taką gardziel, że czkawa mu nie straszna
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak rytmicznie?
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczególnie w gondoli
|
|
#2316 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
|
|
#2317 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Akkma Czas edycji: 2013-10-13 o 22:25 |
||
|
|
|
#2318 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiliśmy dziś jeszcze 2 pajace i kończymy z zakupami ciuszkowymi dla Adaśka. Myślę, że mamy dość na początek. |
||||
|
|
|
#2319 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
zaglądam na chwilę wieczorową porą, bo jakoś wcześniej ciężko mi było się zebrać jak zwykle zresztą ![]() wiecie co ? trafiłam dziś na uroczy kocyk z maskotką (jak dla mnie uroczy bo uwielbiam świnki krówki i inne takie ) z mikrofibry o taki http://allegro.pl/bobas-kocyk-i-zaba...614287392.html . cena naprawdę fajna i mnie skusiła ale teraz zaczęłam się zastanawiać, czy to aby nie sztucznizna zupełna w ogóle teściowa ciągnie mnie, bo gdzieś tam zobaczyła wysyp dziecięcych kocyków i już teraz za bardzo nie wiem za czym się rozglądać. myślę, że taki kocyk jako przykrycie jest ok, ale co ja tam się znam :P do tego zamówiłam http://allegro.pl/rozek-becik-niemow...601445963.html bo w sumie jedna przesyłka, a cena ciekawa mam nadzieję, ze jakość nie będzie tragiczna ![]() i na tygodniu biegnę do fryzjera na balejaż. ostatnio czuję się taka niedopieszczona a mój najczęstszy strój to "mamuśka w dresach" mąż nic nie mówi, ale mi zaczyna to powoli przeszkadzać . trzeba się dopieścić
|
#2320 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Powiem ci,że ja trochę miałam rzeczy z firmy bobas i innych polskich też i chociaż cena niska,to jakość według mnie naprawdę OK.
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać bo jutro do roboty po prawie 2 m-cach nieobecności
![]() dobranoc
|
|
#2322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiem szczerze, że kwestia finansowa jest dla nas też ważna , chociażby dlatego że ja nie pracuję. więc jak zobaczyłam (i to jeszcze świnkę taką
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Gang Iren
|
Dziewczyny na pewno bardzo lubicie pomagać,więc wklejam prośbę na której spełnienie nie trzeba wiele,a może ucieszyć chorą dziewczynkę:
Oliwia jest Niestety ciężko choruje ;( U Oliwii u której 6. września 2012roku zdiagnozowano białaczkę. Jej wielkim marzeniem jest dostać bardzo dużą ilość urodzinowych kartek. Dla Nas to jest krótka chwila, a ona będzie bardzo bardzoooo szczęśliwa. Wystarczy jedna kartka aby zobaczyć jej uśmiech, niesamowitą iskierkę w oczach , która będzie płonąć coraz mocniej z kolejną kartką. 27. Października skończy 6 lat Tak niewiele potrzeba, aby sprawić radość i zobaczyć na jej twarzyczce wielką radość chociaż przez chwilę... P.s znamy marzenie Oliwci......uwielbia lalki "MONSTER" i wszystko co z nimi związane ) Mam nadzieję, że uda się zebrać dużą ilość kartek dla Oliwki Adres: Oliwia Gandecka ul.M.C.Skłodowskiej 11/26 65-001 Zielona Góra "Uprzejmość tak mało kosztuje, a tak wiele można za nią kupić. " UDOSTĘPNIJ TO WYDARZENIE I ZAPROŚ ZNAJOMYCH , IM WIĘCEJ OSÓB WIE TYM LEPIEJ ! Kochani, przypomnijmy sobie gdzie znajduje się najbliższa skrzynka pocztowa!
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
cześć
spróbuję sobie nadrobić. jestem strasznie wypruta.. po wczorajszym pępkowym i dzisiejszym dniu, strasznie dziwnie się czuję, taka apatia, zmęczenie, niepokój?? nie wiem czy jutro pójdę do lekarza |
|
|
|
#2326 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...a buraków nie znoszę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak ja zazdroszczę takim osobom, co mogą tyle jeść i nie tyją. Jakbym tak jadła, to na chwilę obecną miałabym już przynajmniej ze 20kg do przodu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ejani, co za babsztyl Ja też staram się nie objadać, a waga leci do przodu jak opętana. Wkurza mnie to niesamowicie. Może dlatego, że ja cały czas żyłam w biegu. Praca najczęściej po 12h, wiecznie na nogach, jedzenie w locie i stres, a teraz zwolnione tempo i jedyny ruch to spacer. Może tu jest przyczyna Ciekawe kiedy mi lekarz zwróci uwagę? A mąż też nic nie mówi, to ja mam doły jak patrzę na siebie. Jeszcze mnie pociesza, że nie jedna chciałaby tak wyglądać Tylko, że ja mam lustro i wolę tam się nie gapić
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w domu po prostu mi nie wygodnie w niczym innym jak spodnie dresowe, ewentualnie legginsy ![]() A antyspołeczna, zawsze troszkę byłam, nie lubię tłumów i obcych ludzi, a mój TŻ to przeciwieństwo, lgnie do wszystkich i ma łatwość nawiazywania kontaktów ![]() Cóż jak to mówią, przeciwieństwa się przyciągają. |
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a chcialabym tego uniknac. Wychodzac gdzies do sklepu nawet tez sie szykuje, ale wydaje mi sie to kropla w morzu w porownaniu do tego co bylo przed ciazaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2330 | |
|
Rozeznanie
|
gratuluję zakupów!
![]() krolowa_nilu nieźle zaszalałaś! ![]() em ma ![]() ![]() klask i: za tego pajaca disneya za 4 zł! w smyku w promocji widziałam za 29zł a regularna cena to 49 bodajże! cherubinka super ciuszki! ![]() Cytat:
pisałyście o pampersach... ja mam już niezła kolekcję ale żałuję, że tydzień temu w realu nie kupiłam tych active baby... była super promocja... jeżeli chodzi o pampersy to na allegro w ogóle nie opłaca się kupować tylko w hipermarketach. z jedynek mam zielone pampersy i białe premium.ejani współczuję wizyty.. tak często jest lekarze traktują człowieka jak kolejny przypadek i nie silą się na ludzkie podejście. Jak dla mnie zmiana lekarza/konsultacja na każdym etapie to coś normalnego ALE spotkałam się kilka razy z nieprzyjemnościami z tego powodu i ironicznymi komentarzami |
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zadomowienie
|
magnusia, tajeczka- fajne brzuszki
![]() NitkaKitka, gratuluję dobrych wieści z wizyty mezaga mi internistka na kaszel poleciła Stodal, i prawie już nie mam, ale taki mocny nie był. za to nie mogę rozprawić się z bólem gardła, jakby ktoś coś doradził... co do wyprawki, to moja będzie minimum (choć właśnie zostaję zasypywana ciuszkami ciążowymi, więc coraz bardziej mam wrażenie, że jednak i dzieciaczkowych rzeczy trochę uzbieram, już dostałam info o pieluchach wielorazowych, więc wstrzymuję zakupy takowych) choć fakt, że wolałabym mieć wszystko wcześniej. co do płci, to generalnie chciałabym obie, a najbardziej to wolałabym od razu parkę- mam w rodzinie i chłopca i dziewczynki i wiem, że co by nie było, będzie porównywany ale też nie rozumiem nakręcania się - co się urodzi, to będziemy kochać bella7 zdrówka, i żeby Cię szybko wypuścili! Cytat:
![]() gratuluję też wszystkich zakupów- trochę ich Wam zazdroszczę, ale ani głowy do tego nie mam, ani czasu (choć nie wiem, gdzie mi ucieka), ani miejsca, gdzie je składać... dobra, jestem na wczorajszym wieczorze i padam... dzięki dziewczyny ogólnie za wsparcie, jutro opiszę resztę wizyty, bo to wcześniej to tylko część. dobranoc
|
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Nie zamierzam inwestować w typowo ciążowe ciuchy, dla mnie szkoda kasy ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Kolejną noc z rzędu przespałam....czyżby u mnie już się skończyły nocne spacery? ![]() Obudziła mnie tylko moja psinka, noskiem mnie szturchała żebym pod kołdrę ją wpuściła bo chyba jej się zimno zrobiło
|
|
#2333 |
|
Gang Iren
|
Hej.
U mnie za oknem grad z ulewą. Masakra co się dzieje. A Wiki musi wyjść do szkoły...
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u mnie za oknem o dziwo całkiem przyzwoicie ![]() pranie już wstawiłam, śniadanko już zjedzone więc mam czas na wizaz
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja czekam na obchod mam nadzieję,że może jutro wyjde a u mnie za oknem mgłą.
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez cała noc przestałam a jakie sny miałam. Ojej
Teraz tylko jakaś połamana jestem nie wiem czemu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2337 |
|
Gang Iren
|
Jakby któraś miała ochotę poprawić sobie humor dobrą muzą to polecam to co tworzy moja znajoma :
https://soundcloud.com/djmalvee
|
#2338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)na "wyjście" mam świetną dzianinową sukienkę, ale w sobotę zmieściłam się w taką elegancką, która zawsze była przyluźna ![]() i też któraś noc pod rząd przespana u mnie, gdyby mąż nie szedł do pracy, bym pewnie nie wstawała ![]() no i dziś mamy pierwsze zajęcia w SR
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Przebudziłam się o 2 i chwilą i śpie dalej. Ale o 6 już nie spalam bo z mężem się zazwyczaj budze. A tu o 6,ciśnienie ,temperatura i tetno malucha.
|
#2340 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
Piszecie nieraz o ciażowych nastrojach a ja takowych nie mam, ale dziś rano chyba zadziałały hormony bo pewna sytuacja a raczej wredna baba wyprowadziła mnie z równowago az sie w domu popłakałam ze złości. Bo teraz z naszym piesem wychodzi mój mąż bo po pierwsze on jest szalony i strasznie ciagnie na spacerach a po drugie ja nie daje rady po nim sprzątać bo dość że jestem już duża to jeszcze ta rwa czy nie rwa że w ogóle ciężko mi się ruszać. No i dziś rano mąż też był z Nufikiem ale ze on jest na suchej karmie tylko a wczoraj dorwał się do resztek sosu śmietankowego to wołał jeszcze raz. No to ubrałam sie i potoczyłam z nim na dwór, poszliśmy na taki trawnik żeby nie było pod zadnymi blokami i mój pies zrobił mikrokupe, bo w sumie już był "załatwiony" tylko jakieś problemu brzuszkowe po tym sosie. W dodatku takiego kleksa rzadkiego. A jakaś stara baba już widze zmierza w moim kierunku, że dlaczego nie sprzatam i ...tu wykład dała. Powiedziałam tylko że "ma Pani racje" i poszłam ale byłam taka zła, na wszystko - na siebie że jestem takim niezdarnym hipopotamem ze nie jestem w stanie popsprzątac po własnym psie, na psa że zeżarł ten cholerny sos i teraz ma problem (bo w zasadzie tego kleksa z trawy to by sie nie dało zeskrobać nawet jakbym chciała) i wreszcie na tą babe która sama chodzi ze swoją sznaucerką bez smyczy, widzi że ja się ledwo toczy ale musiała sobie ulżyć umoralniającą gadką. No to się wygadałam, ide zrobic sobie zielona herbate na pocieszenie. Edytowane przez lidkaa82 Czas edycji: 2013-10-14 o 09:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

chyba nie moze czkac tyłkiem, co?
a co do czkania tyłkiem- no wiesz..... 
16.06.2012 

czyzby miał taką gardziel, że czkawa mu nie straszna

...a buraków nie znoszę 
Jak ja zazdroszczę takim osobom, co mogą tyle jeść i nie tyją. Jakbym tak jadła, to na chwilę obecną miałabym już przynajmniej ze 20kg do przodu 

klask i: za tego pajaca disneya za 4 zł! w smyku w promocji widziałam za 29zł a regularna cena to 49 bodajże!