|
|
#4201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2016
Wczoraj odbyło się u mnie w domu spotkanie: ja i moi rodzice i narzeczony plus jego rodzice
po wstępnych ustaleniach doszliśmy do porozumienia i we wtorek wybieram się z rodziną obejrzeć salę i jeśli się uda to zarezerwuje. Zależy mi na sierpniu, ale to oblegany miesiąc więc nie wiem czy da radę ;/---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Krótko o nas znamy się od około 15 lat, spotykamy od jakichś 6 a parą jesteśmy od 13 lutego 2009 roku czyli dziś mamy dokładnie 4 lata i 8 miesięcy Mój S (tak do niego mówię, ma na imię Sebastian) oświadczył się w ubiegły poniedziałek
|
|
|
|
#4202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No to jak już masz narzeczonego to opowiadaj o zaręczynach i poprosimy zdjęcie pierścienia
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
Spotkanie z rodzinami zorganizowaliśmy tak wcześnie ze względu na te oczekiwanie na sale
Najpierw planowaliśmy spotkać sie za około 2 lub 3 miesiące i wtedy też zamawiać sale, ale okazało się, że w restauracjach i lokalach, które nam odpowiadają terminy są nawet na 2018 ;/ przynajmniej na sierpień, wrzesień. Straszne to jest więc postanowiliśmy nie zwlekać ( nie wyobrażam sobie ślubu 4/5 lat po zaręczynach).Zaręczyny były "śmieszne" od rana coś czułam i na wszelki wypadek uprzedziłam najlepsze koleżanki z uczelni. I faktycznie jak wróciłam z zajęć S kazał mi wyjść z psem i broń boże nie wracać do domu. Siedziałam na działce w oczekiwaniu aż łaskawie się zjawi, wpadł w końcu, przywitał się i rzucił hasłem, że samochodu nie zamknął więc musi wyjść :P wrócił z wielkim pięknym bukietem byłam tak olśniona widokiem kwiatów, że nie zauważyłam pierścionka zapytał ładnie czy zechcę za niego wyjść i było po potem skoczyliśmy do piekarni po ciasto, kupiliśmy szampana i pojechaliśmy do mnie świętować ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- co do pierścionka, mam skromny klasyczny, pośle zdjęcie jak sie dowiem jak to się robi
|
|
|
|
#4204 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4205 | ||
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Ile macie lat? pracujecie/studiujecie?![]() Cytat:
Co do zaręczyn to chciał Cię wziąć z zaskoczenia, fajnie
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co porabiacie na co dzień? Fajnego masz zwierzaka w avku
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Imprezka rodzinna udana jestem teraz u Tzta
witam nowa osobke terminy na 2018? Szok fajnie zareczyny![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4208 |
|
Japońska rzepa
|
Witam nową PMkę
Ja wróciłam właśnie z przejażdżki autobusem,pierwotnie miał byc spacer,ale okazało się,że miejsce,gdzie chcemy się dostać jest 25 km od naszego miasta,a jeżdżą tam tylko 2 autobusy na dzień w niedzielę. Potem 10 min chwilek na fotki i z powrotem Ale jutro albo pojutrze wrócimy na piknik tam
|
#4209 |
|
Pani żona :)
|
Witam nową
![]() 2018?? to jakiś kosmos chyba...
|
|
#4210 |
|
Japońska rzepa
|
W 2018 to ja już zamierzam być stateczną mężatką z dzieciakiem biegajacym dookoła prawej nogi
|
#4211 |
|
Zadomowienie
|
Już jestem!
Wczorajszy wieczór/noc udała się fantastycznie, wybrałyśmy się na imprezę z muzyką z lat 70.-80-90 . Fakt, że Pittbull i Gangam Style też się przewijały, ale dominowała jednak ta właściwa muzyka ![]() Tylko dzisiejszy dzień mam taki jakiś niemarawy, może dlatego, że do domu dotarłam w okolicach Witam nową koleżankę ![]() 2018? Uła |
|
|
|
#4212 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle tych postów wysłałyście, że nie wiem na co odpisać :P ale może po kolei:
1. Zdjęcie postaram się wysłać po tej wiadomości ![]() 2. Faktycznie S chciał mnie wziąć z zaskoczenia i mu sie udało ale moi rodzice byli bardziej w szoku bo podskoczył do nich wcześniej gdy mnie nie było z flaszką i wielkim bukietem ![]() 3. Wesele robimy na śląsku, na upartego znalazłaby sie sala na 2015 a nawet na 2014, ale nam zależy na "wypasionej" a na takie trzeba długo czekać. Jeszcze mnie trzymają studia i kredyt moich rodziców, który spłacą dopiero na wiosne 2016 (na wesele zaciągają kolejny) 4. Znamy sie faktycznie długo, poznaliśmy sie gdy byłam brzydkim dzieckiem obciętym na "grzybopazia" za to S był okropnie grubym dzieckiem i przez pierwsze kilka lat znajomości (podstawówka) ja go wyzywałam od grubasów a on we mnie rzucał kamieniami i wrzeszczał że jestem szpetna :P kto sie czubi ten sie lubi jak to mówią ![]() 5. S jest młodszy: ja mam 22 a on 20, ale ze względu na to że jestem starsza oświadczył się prędzej. I tak w dniu ślubu będę mieć 25 a on 23 więc w miare ok ![]() 6. Ja jestem typem naukowca więc studiuję, w styczniu bronie inżyniera, ale mam zamiar robić po magisterce doktorat S jest leniem więc zaraz po szkole poszedł do pracy7. Na co dzień mamy raczej spokojne monotonne życie, wypady do znajomych, na zakupy jak mam ochote się odchamić co się zdarza bardzo często :P ogólnie prowadzimy tryb życia raczej jak małżeństwo z długoletnim stażem niż para, która szaleje za młodu. Ale nam to pasuje i jesteśmy szczęśliwi ![]() 8. Odnośnie avatara: wkurzało mnie że gdy daje recenzje kosmetyków to tak pusto mam po lewej więc wpisałam w googlach "zdjęcia na avatar" i to mnie urzekło ![]() Chyba udało mi się na wszystko odpowiedzieć i nic nie pominęłam :P |
|
|
|
#4214 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba dałam radę z załadowaniem obrazków
Edytowane przez eM_Ka_ Czas edycji: 2013-10-13 o 20:44 |
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Em ka- pierścionek klasyczne piękno
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
CZEEEŚĆ!!
Witam świeżutką narzeczoną Ile u mnie się działo Kupiłam te kalosze z decatlonu
|
|
#4217 |
|
|
Ja gadałam z Tżtem, jakoś tak zeszło na tematy ślubne... Mój Tż stwierdził, że chciałby kupić wódkę na nasze wesele bo jest teraz przed podwyżkami :P Ale stwierdziłam, że nie ma jej gdzie trzymać, tzn miejsce by się znalazło, ale co na to rodzice? który nie mają pojęcia o żadnym planowanym weselu, ja bez pierścionka i w ogóle, więc tak głupio :P pomysł umarł więc śmiercią naturalną :P
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A no i jak mu powiedziałam o wspomnianym tutaj 2018 to się śmiał :P
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro zostaje z moją małą podopieczną sam na sam na cały dzień
Mama i tata wracają do pracy
|
|
|
|
#4219 |
|
|
Boisz się?
Dasz sobie rade
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie, dwoje dzieci od noworodka u kolegi wychowałam
Wszystkie żyją, mają się dobrze ![]() Ale tato małej chyba trochę panikuje Tłumaczył mi dziś, żeby nie robić mleka z gorącą wodą |
|
|
|
#4221 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny mam newsa
moze bedziemy mieli mieszkanie w przyszlym roku juz
|
|
|
|
#4222 |
|
|
Hehe widać małą to córeczka tatusia
![]() Myha to super!! gratulacje!!
|
|
#4223 | |||
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
ale mój tż jest ode mnie starszy o dwa lataCytat:
Opowiadaj co tam I jak te kalosze, zadowolona jesteś z nich? Cytat:
Heheh też mówiłam, swojemu o tym 2018 to też się śmiał ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4325289 2]dziewczyny mam newsa moze bedziemy mieli mieszkanie w przyszlym roku juz [/QUOTE]Ooo super, gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- eM_Ka_ Bardzo ładny pierścionek
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4325289 2]dziewczyny mam newsa
moze bedziemy mieli mieszkanie w przyszlym roku juz [/QUOTE]Super I zazdroszczę ![]() Raczej tatuś zakochany w małej Ale urocze to ![]() Do jutra |
|
|
|
#4225 |
|
|
poziomka ja sie bałam, że wywietrzeje
poza tym nie wiem na który rok mój Tż planuje ślub ze mną :P a jak na 2018 to co? wywietrzeje wtedy :PGothka no oczko w głowie tatusia ![]() Dobrej nocy
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojechaliśmy z TŻ i koleżanką. Wcześniej dzwoniąc żeby sprawdzić czy są na stanie - były ![]() wczoraj pojechałam do clubu wytańczyć się, z dj pojechałam czyli byłam od 20 do 4 na parkiecie - czytaj Królowa parkietu Muzyka... mmmmm w końcu znalazłam idealnego dj, i nie przez pryzmat że go osobiście znam. Tańczyłam cały czas od tej 22 do 4 i było mi mało zastanawiam się nad suplementami na odchudzanie
|
|
|
#4227 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4228 |
|
Japońska rzepa
|
Myha gratki,mów coś więcej!
Coś mnie deprecha dopadła
|
#4229 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
No ja to jeszcze zbieram się w sobie, żeby podjechać je przymierzyć. Tylko przeraża mnie 40 minut drogi w jedna strone i mi się po prostu nie chce, mimo, że mam czas bo zajęć mało, no ale ... ![]() Znasz się na tych suplementach, czy dopiero będziesz się orientować co warto brać? Ja to zacznę się rozglądać za jakimś karnetem na basen w mojej dzielni---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Co jest?
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie karnet na basen i może Mel B? + suply mam czas do namyślenia się do soboty - w sobotę będę w Wawie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

po wstępnych ustaleniach doszliśmy do porozumienia i we wtorek wybieram się z rodziną obejrzeć salę i jeśli się uda to zarezerwuje. Zależy mi na sierpniu, ale to oblegany miesiąc więc nie wiem czy da radę ;/

zapytał ładnie czy zechcę za niego wyjść i było po

Ale jutro albo pojutrze wrócimy na piknik tam