|
|
#2521 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
A jak masz jakieś obawy to daj dicoflor |
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2523 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko: aż tak źle jest?
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ; jest tak pięknie, że nie wiadomo w którą stronę patrzeć, jak się z domu wyjdzie;Silver, bo nie zacytowało mi Twojego posta: Filip nie jest taki duży, może tak poważnie na zdjęciu wyszedł i dlatego tak się wydaje teraz wchodzimy w rozmiar 74, więc raczej szału nie ma![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- spadam spać dobranocki nawijko, spokojnej nocy
|
|
#2526 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przykro mi ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- dzis pobudka o 5 przedwczoraj o 3 a w piatek 3:45 na szczescie biegunki nie ma a le furczy w nosku, i znowu zaczyna byc ciepla ![]() ---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=SNKzf8jwj2U |
|||
|
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
moja Niunia
|
|
|
|
#2528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ps. Oliwka nie chce ciągnąć Cię za kolczyk ? ![]() Ja nie mogę nic założyć bo Nadia ucho mi chce urwać, tak samo bransoletki i inne
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Za nami krótka noc
![]() Cała brawa dla Julaska! Nawijko co się stało? ![]() Bokeh piękne zdjęcie! Black Insolito bo Ty jesteś chudzinka więc wyglądasz pięknie na pewno! Ile kochaną ważysz i ile masz wzrostu? ![]() Elmi pięknie tam masz! Zastanawiałam się co by tu w weekend następny robić-jedziemy do lasu,dziękuje za pomysł Debrah jak dobrze że Malutka coś je,mam nadzieję że to już początek normalnego jedzenia. ![]() Ciekawe jak tam Marsi ![]() Aska tort piękny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2530 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() kurka, ale ciemno jak się wstaje ![]() i mgła u nas taka, że hej![]() Pobudka o 7. W nocy chwilki na jedzonko, więc tradycyjnie ![]() nawijko, co się u Ciebie dzieje, że chciałabyś podjąć taką decyzję... ? ![]() elmi, ale macie tak widoki Chciałbym zmienić małej mleko. Z hippa na BD, używacie dalej tego mleka? i nadal macie pozytywne opinie? Chce zmienić nie dlatego, że źle toleruje, ale dlatego, że ono drogie jak cholera..., ale w sumie już sama nie wiem co robić. Może to za późno na zmiane? Albo boję się, że jej zaszkodzę. Sama nie wiem ![]() miłego dnia ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Black, Oliwka coraz bardziej do Ciebie podobna Dostała w końcu tą wysypkę i to była 3dniówka, czy nie? Jak już pisałaś, to sorry, ale chyba przegapiłam. Bokeh, Ty robisz ze statywu ta zdjęcia, czy stawiasz gdzieś aparat? Bo tak się zastanawiam, czy statyw wozisz też ze sobą. Bo my mamy taki wielki, że nie wyobrażam sobie go ciągać na takie wycieczki Zdjęcie piękne A jak żeś równo stopy ustawiła ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- słodziak ![]() no właśnie, miała ostatnio impre rozrkęcić i zamilkła. Może jednak poszła bungować ![]()
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
cała ja nie używałąm BD wiec nie pomoge w tej sprawie ale wydaje mi się że zmienic mleko zawsze można i wcale nie jest teraz za późno, chyba nawet lepiej zmienić jak dziecko jest większa (takie jak nasze) niż zmieniać jak dziecko ma miesiac i każda zmiana to dla niego coś wielkiego.
U nas nocka, hmmmmmm sam nie wiem usnął o 20 a od 22 - 1 ciagłe pobudki, wstał o 6.
|
#2532 |
|
Zadomowienie
|
Taki sweterek kupilam Niuni w pepco
i wspomnienie lata
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Filipa już odstawiłam do teściowej i teraz zasiadam z fakturami do później
|
#2534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hejos, u nas noc z milionami pobudek, w tym niestety bolący brzuszek ;/// tzt juz pojechal;( ja wcinam domową bułkę z domową pastą, wlasnie slysze z Amelki odkurzacza"pora posprzatac!!" no wlasnie.. hah... a później sie biore za cwiczenia. Od tego tygodnia abs x2 plus przysiady. Dałamt tztowi reszte ciasta zeby mnie nie korciło, a wczoraj wziął małą na prawie 3 h a ja pojechałam z jego rodzicami na grzyby ![]() ![]()
|
|
|
#2535 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() nie lubię poniedziałku ![]() bokeh piękne zdjęcie! też miałam właśnie Cię pytać o statyw ![]() Black ślicznie wyglądacie nie ciągnie Cię Oliwka za włosy? mnie Hania notorycznie wyrywa i ciagnie:/ dlatego wieczne związane ![]() elllmi ale widoki nawijko mam nadzieję, że tylko przejściowe problemy z Tż insolito fajne zakupy sarah ale cudna Niunia
|
#2536 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez muszę pochwalić TŻ
Wczorajszej nocy Nada obudziła się o 1 i zachciało jej się zabaw. A ten wstał bez gadania i bawili się do 3,potem nakarmił i uspał Jeszcze rano o 7 do niej wstał, a ja sie wylegiwałam do 9 A on mówi pośpij sobie, ciągle nie dosypiasz Ale pojechał już niestety.
|
|
#2537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-10-14 o 09:05 |
|||
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Bokeh, o ile dobrze zarejestrowalam to pisalas, ze Hania teraz najchętniej mleko wcina, moze dlatego te kupki się tak zmieniły Pstryniu, pierwsza nocka bez Kubulka zaliczona i chyba mozna powiedziec, ze udana, co? ![]() Blogerko, tulę mocno Insolito, ja 'nawet szczuplo wygladamam' ty lachonie jeden, to jak chudo musisz w nich wyglądać ![]() Ja sobie ostatnio kupilam takie blyszczace, troche jakby lateksowe (ale takie bardziej matowe - poszukam pozniej) czarne spodnie w reserved i czuje sie w nich lachon tylko jak sie siedzi calymi dniami z dzieckiem w domu to nawet nie ma co sie lachonic
|
|
|
|
#2539 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Się wie ![]() Cytat:
![]() Bijkora, graty dla tżka za nockę Nawijko, dlaczego masz takie myśli? Teraz coś się porobiło, czy już od dłuższego czasu się z tym nosisz? ![]() Elmi, dzięki takim widokom jednak można kochać jesień Black, ale cudne zdjęcie. Oliwka jest tak do taty podobna, że ![]() ---------------------------------- Się nie wyspałam Niby młoda dopiero o 3.40 pierwszy raz się obudziła, ale zanim sama zasnęłam, była 4.20, o 5 tż wstał do roboty i się obudziłam znowu, zasnęłam przed 6, a o 6.10 młoda znowu pobudka, wzięłam ją do łóżka i pospała do szalonej 7.30 I dziś koniec pięknej pogody Ciemno teraz jak w dipie, pochmurane i zimno...---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Lecę śniadanko wszamić, owsianka z bananem, nektarynką i brzoskwinią
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-14 o 09:14 |
|||
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż był w lidlu. Mówił że sajgon był, tak ludzie się pchali.
Wziął 4 kombinezony :banghead: bo nie wiedział który kolor . No a rozmiar musimy przymierzyć. Dwie pary rękawiczek i jakaś bluzę. A później 3 kombinezony będę musiała oddać ![]() Jak będą cienkie jak Ill mówi to pewnie i tak zostawimy na wczesna zimę. Ale to dopiero po 15 sprawdzimy wszystko. Aśka tort cudo ![]() ![]() Bokeh piękna rodzinka z Was ![]() Ellmi ale widoki ![]() ja też chcę. Pięknie tam macie ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2542 | |
|
Wtajemniczenie
|
to moja jeszcze tego nie ogarnęła
![]() a co do pogody to u nas taka mgła, że nic nie widac:/ Cytat:
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Matka głupia nie pochwaliła dziecka
![]() Pola wczoraj załapała wreszcie i umie pić przez rurkę (czyt. słomkę ) |
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, tez chciala, zapolowac na te kombinezony. Ale oczwiscie nie mam jak
dopiero popoludniu bd mogla.. ciekawe czy cos jeszcze bedzie..Hje, brawa dla Poli! Dziewczyny, nie pochwalilam sie, ale ostatnio rozszerzylam dzialanosc o uslugi informatyczne (czyli zwiazane z moimi studiami) i nie wyrabiam sie ze zleceniami tzn. Nie ma ich az tak duzo, ale biorac pod uwage ze nie mam z kim zostawic Zosi to moj wolny czas rowna sie teraz zero! Bo albo korepetycje albo zlecenia.. ale ciesze sie bo sie rozwijam w koncu zawodowo a i kasa wpada
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia, no właśnie nie chwaliłaś się
Oby się dalej dobrze kręciło ![]() A jeszcze zapomniałam napisać Młoda sobie wczoraj jak zawsze pełza po chacie, a w końcu mama mówi, że ona coś je. Tż do niej poszedł i się okazało, że się zerzygała i zlizywała to z podłogi Jak kot
|
|
|
|
#2547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle Witam w ten piękny słoneczny jesienny poranek
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Zdjęcia udane, aparat się nie zepsuł
nie ogarniam tego normalnie nic jej się nie dzieje tylko to.... może jakiś probiotyk? Wiecie nie chce lecieć do lekarza "bo dziecko robi dużo kup..." A może jakieś badania krwi np? nie wiem. Ewik a jak Domcia????

... ale wniosek mam 1, nienawidze lukru plastycznego i wiecej nie robie .. tort moze i ladny, ale zdecydowanie lepszy jest ze smietana na wierzchu
teraz wchodzimy w rozmiar 74, więc raczej szału nie ma

6 5 4 3 2 1

Niby młoda dopiero o 3.40 pierwszy raz się obudziła, ale zanim sama zasnęłam, była 4.20, o 5 tż wstał do roboty i się obudziłam znowu, zasnęłam przed 6, a o 6.10 młoda znowu pobudka, wzięłam ją do łóżka i pospała do szalonej 7.30