Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 09:30   #3331
Sandy24
Raczkowanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
A mozna przyspieszyc jakos zejscie tego z brzucha??
I ponawiam pytanie czy one moga jeszcze puchnąć?
Moga Moga. Mi puchly przez pierwsze poltora tygodnia np. Po nocy Albo gdy zbyt Aktywna bylam. Star daj sobie Czasu, mi dopiero teraz, po trzeba tygodniach zeszla calkowicie opuchlizna pod pachami. Ale tez Taka niecierpliwa jestem :-D

Selenko trzymam kciuki za Twoje wymarzone cycuszki.

Dziewczyny ja po op mam rozmiar 75 D. Myslicie, ze to sie jeszcze zmieni?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-14, 09:53   #3332
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Wiem wiem spore masz cycuchy a po operacji będziesz mieć mega d ją mam mniejszy biust , ale też wybrałam 300 ale hp myślę że wyjdzie mi ładne c

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Armenii to już jutro!!! 3mam kciuki za Ciebie bardzo mocno
to co ja będę miała pzy 275! tez mam mieć C;/
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:57   #3333
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam serdeczniie

Ilonko przeczytalam Twojego posta odnoscie implantu jaki masz miec, to jest moje zdanie ale bym dwa razy przemyslala nad tym m+. Oczywiście to jest tylko i wylacznie moja opinia zrobisz jak uznasz ale w dzisiejszych czasach jest tylko imlantow ze mozna cos wybrac i nie tylko m+. Wiem po sobie bo ja tez pomimo tego ze piersi nie mialam to doktor powiedzial ze one daleko osadzone sa no a na brak rowka nie moge narzekac i wielkosciowo duze nie sa nad czym ubolewam

Star spokojnie na wszystko przyjdzie czas, brzuch spuchnięty bo tak ma byc i chyba niczym nie pzyspieszysz tego. Teraz to Twoj czas na odpoczynek i radosc ze jestes po a nie zamartwianie sie brzuchem. Popatrz na cycuszki bo sa piekne

call me baby witaj moze jakies foteczki ? a jezeli chodzi o sutki to moze to troche potrwac, ja tez mialam wrazliwe ale po 4 miesiacach mialam juz normalne wiec pokozosstaje cierpliwie czekac

Sandy ile jestes po operacji ? piersi jak sie poluzuja to moze cos sie zmnienic

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 10:02   #3334
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja juz po zmianie opatrunku, tż " o ☠☠☠☠. jakie wielkie" no fakt wielkie ale na razie opuchniete i sztuczne.
Mam zolte siniaki na mostku i pod piersiami.
Szwy 4-5 cm , tam gdzie w jednej był dren mam dziurke , ja nie widzilam ale tż mi powiedział
Stary 2013-10-14, 10:48   #3335
aniolek199007
Zadomowienie

Kobietki napiszcie mi czy mój cycol nie będzie zbyt płaski przy średnicy 11,1 i projekcji 4,4cm ? Dostałam wiadomość od doktora z wymiarem dokladnym

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Nieee chce mieć płaskich cycuchow

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 10:48   #3336
korolowa
Rozeznanie

hmm, u mnie jest tak: 325 g / 10,5 x 4,7 cm, i jest w sam raz. zależy od Twojego rozstawu piersi, klatki itp.

Stary 2013-10-14, 10:49   #3337
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Selenko kochana to juz jutro !!!!! Wow!!! Czas leci
Bengay sie przydaje.. Plecy napieprz.. Jak cholera.,

Czy one moga mi jeszcze puchnąć???
Od wczoraj bardziej pas i stanik mnie cisnie.. I czuje ze sa bardziej nabrzmiałe

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

A na tle calej sylwetki zrobie jak moj brzuch dojdzie do normalnosci.. Bo czuje sie z nim jakbym wazyła ze 100 kg:p
Star mogą puchnac, staraj się nie forsować bo głównie od tego zwieksza się opuchlizna.

Sandy moim zdaniem jeszcze obwód piersi się zmieni. Nie wiadomo czy stanik będzie za mały czy tylko bardziej wypełniony. W każdym razie nie kupuj nic docelowego.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 10:50   #3338
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agataka1979 Pokaż wiadomość
Myślę że będziesz mieć napewno c takie pełne, a ja chyba płaskie będę mieć, jaką ty projekcje będziesz miec?

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-14, 10:56   #3339
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Ilonko
A ile cm w podstawie ma miec twoj implant. Ten 300 ml moderate?
Bo jesli na prawde Ma byc szeroki w podstawie a tylko 3,8 cm w projekcji to kurcze zeby za plaskie piersiaki nie wyszly.

Ja mam w tym momencie Hight Projection ( 6 cm ) i kurcze za nic w swiecie nie chcialabym mniejszej projekcji.

Tylko ze ty masz troche swojego cycka a u mnie tylko skora wisiala. I tu sie zaczynaja schody

Jutro dzwonie do Kliniki o Termin poprawki moich 4 letnich panienek.
Decyzja zapadla. Jestem zdecydowana.
Happy Hour,
fajnie,że się zdecydowałaś-na pewno nie będziesz żałować!!

U mnie widzę,że dr głównie skupił się na tej podstawie i chyba najbardziej byłoby to gdyby miały 12,3cm co przy moderate plus daje projekcję własnie 3,8cm -oczywiśic emowa o mentorach
Gdybym została przy tej podstawie a chciała tą swoją projekcję HP to byłby implant o poj.400ml!!! A dla mnie to już ilość przerażająca-nie chcę radykalnie zmieniąc wielkości....
Z drugiej strony to chciałabym aby ten cycek jednak sterczał a nie była
taki "lekko opadły"....
Jak pokazałam takie zdjęcie doktorowi,ze nie chcę takiego efektu to on do mnie,ze całkiem możliwe iż jest tu własnie projekcja HP-widać nie zostało to połączone z odpowiednią podstawą...im wieksza projkecja,tym mniejsza podstawa-jesli chcemy zachować tą samą ilość ml....bo jesli łączymy te dwie rzeczy to mamy spory implant!!
Dr powiedział,ze jesli się skupię na tej projekcji a wezmę mniejszą podstawę-czyli np. 350HP to mogę mieć takie "niedopełnione" te piersi....a ja tego chcę właśnie uniknąć....
Już sama nie wiem-mam tylko lekkiego zwisa teraz,więc może przy dużej podstwie ładnie skóra się naciągnie i będzie mi cycek sterczał jak chcę,nawet przy tej niższej projekcji
Stary 2013-10-14, 11:00   #3340
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Happy Hour,
fajnie,że się zdecydowałaś-na pewno nie będziesz żałować!!

U mnie widzę,że dr głównie skupił się na tej podstawie i chyba najbardziej byłoby to gdyby miały 12,3cm co przy moderate plus daje projekcję własnie 3,8cm -oczywiśic emowa o mentorach
Gdybym została przy tej podstawie a chciała tą swoją projekcję HP to byłby implant o poj.400ml!!! A dla mnie to już ilość przerażająca-nie chcę radykalnie zmieniąc wielkości....
Z drugiej strony to chciałabym aby ten cycek jednak sterczał a nie była
taki "lekko opadły"....g
Jak pokazałam takie zdjęcie doktorowi,zei nie chcę takiego efektu to on do mnie,ze całkiem możliwe iż jest tu własnie projekcja HP-widać nie zostało to połączone z odpowiednią podstawą...im wieksza projkecja,tym mniejsza podstawa-jesli chcemy zachować tą samą ilość ml....bo jesli łączymy te dwie rzeczy to mamy spory implant!!
Dr powiedział,ze jesli się skupię na tej projekcji a wezmę mniejszą podstawę-czyli np. 350HP to mogę mieć takie "niedopełnione" te piersi....a ja tego chcę właśnie uniknąć....
Już sama nie wiem-mam tylko lekkiego zwisa teraz,więc może przy dużej podstwie ładnie skóra się naciągnie i będzie mi cycek sterczał jak chcę,nawet przy tej niższej projekcji
Ją już nic nie wiem mam metlik straszny w głowie nie wiem już co robić...dola zaczynam lapac

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań

Edytowane przez aniolek199007
Czas edycji: 2013-10-14 o 14:18
Stary 2013-10-14, 11:01   #3341
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Star mogą puchnac, staraj się nie forsować bo głównie od tego zwieksza się opuchlizna.

Sandy moim zdaniem jeszcze obwód piersi się zmieni. Nie wiadomo czy stanik będzie za mały czy tylko bardziej wypełniony. W każdym razie nie kupuj nic docelowego.
Dobrze, bede sie starać chociasz i tak malo co robie.. Leze, siedze przed tv ,masakra jedyne co to zeby umyje, uczesze sie jakos na szybko, pojde herbate zrobic czy cos. Albo po prostu chodze zeby sie rozruszać .

a wiecie co z ta dziurka po drenie ???

Za tydzien w poniedzialek na 11 ide na sciagniecie szwow. Mialam dreny a i tak siniaki mam moze nie jakies tragiczne ale sa na mostku i pod cyckami . Na szczescie po 2 dniach na jednym opatrunku ( tam gdzie dluzej byl dren ) było tylko troszke już brazowej krwi a na drugim nic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 11:08   #3342
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Kobietki napiszcie mi czy mój cycol nie będzie zbyt płaski przy średnicy 11,1 i projekcji 4,4cm ? Dostałam wiadomość od doktora z wymiarem dokladnym

Aniołek,
Ty masz dużo swojego gruczołu no i cycuszki same z natury już sterczące(Ty nie rodziłaś chyba jeszcze,co?) także na moje skromne zdanie to masz idealnie dopasowany implant...ostatnio studiuję te tabele

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez agataka1979 Pokaż wiadomość
Ja widzę,ze Ty masz podobną wyjścióweczkę z Aniołkiem...i też my się wydaje,że masz dobrze dobrany ten implant-Ty jesteś w ogóle malutka,drobniutka więc nie ma co przesadzać z romiarem....kurka,ale Wam Dziewczyny zazdroszczę-dlaczego ja musze mieć tak skompllikowaną sprawę
Najlepiej jakby dr był wobec mnie też bardziej zdecydowany
Stary 2013-10-14, 11:09   #3343
Sandy24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam serdeczniie

Ilonko przeczytalam Twojego posta odnoscie implantu jaki masz miec, to jest moje zdanie ale bym dwa razy przemyslala nad tym m+. Oczywiście to jest tylko i wylacznie moja opinia zrobisz jak uznasz ale w dzisiejszych czasach jest tylko imlantow ze mozna cos wybrac i nie tylko m+. Wiem po sobie bo ja tez pomimo tego ze piersi nie mialam to doktor powiedzial ze one daleko osadzone sa no a na brak rowka nie moge narzekac i wielkosciowo duze nie sa nad czym ubolewam

Star spokojnie na wszystko przyjdzie czas, brzuch spuchnięty bo tak ma byc i chyba niczym nie pzyspieszysz tego. Teraz to Twoj czas na odpoczynek i radosc ze jestes po a nie zamartwianie sie brzuchem. Popatrz na cycuszki bo sa piekne

call me baby witaj moze jakies foteczki ? a jezeli chodzi o sutki to moze to troche potrwac, ja tez mialam wrazliwe ale po 4 miesiacach mialam juz normalne wiec pokozosstaje cierpliwie czekac

Sandy ile jestes po operacji ? piersi jak sie poluzuja to moze cos sie zmnienic
Równo 3 tygodnie i czekam na zmiany )

Stary 2013-10-14, 11:09   #3344
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Aniołek,
Ty masz dużo swojego gruczołu no i cycuszki same z natury już sterczące(Ty nie rodziłaś chyba jeszcze,co?) także na moje skromne zdanie to masz idealnie dopasowany implant...ostatnio studiuję te tabele
Mówisz? Nie rodzilam to prawda, mam nadzieję że doktor wie lepiej, będę mieć implanty eurosilicone w 85% wypełnione silikonem

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-14, 11:11   #3345
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Ją już nic nie wiem mam merlin straszny w głowie nie wiem już co robić...dola zaczynam lapac
No ja nie zamierzam tego tak pozostawić i doła łapać,tylko jeszcze raz iść do doktora na ostateczne rozstrzygnięcie sprawy

Ty masz mniej czasu do operacji,ale jednak na tyle dużo żeby może jeszcze raz skonsultować sprawę??
A Twój dr pracuje tylko na jednej firmie??
Bo mój to chociaż rozwojowy jest i jak nie z jednej coś dopasuję to z drugiej mogę
Stary 2013-10-14, 11:11   #3346
Sandy24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość

Postaram sie powstrzymać :-D ale nowa kolekcja w hm i new yorker kusi

Stary 2013-10-14, 11:15   #3347
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Jutro musze rano zmienic opatrunek.. brrrrr cyce mi pdpadną!
Mam stanik zapinany z tylu lipaaa!
Mam jakis z triumfa..
Po zdjęciach wydaje mi się, że masz Trophy, ja też miałam. Ale mi nie przeszkadzało zapięcie z tyłu w niczym. Ja rozpinałam bez problemu a na początku tylko lekarz tak czy siak. A jeden plus jest. Mój Dr uważa, że są lepsze na początku bo jak z przodu nałożysz je na piersiaki to naciągasz tylko paski z tyłu (obwód) żeby zapiąć. A z przodu jak jest zapięcie to często piersi mocno można poruszyć i ścisnąć co w pierwszych dobach jest niewskazane

Cytat:
Ja juz po zmianie opatrunku, tż " o ☠☠☠☠. jakie wielkie" no fakt wielkie ale na razie opuchniete i sztuczne.
Mam zolte siniaki na mostku i pod piersiami.
Szwy 4-5 cm , tam gdzie w jednej był dren mam dziurke , ja nie widzilam ale tż mi powiedział

Oj nasza Kamilka Tyle czasu tu na forum a jednak jak coś dotyczy nas bezpośrednio to się wszystko zapomina Już Ci wszystko tłumaczę cobyś się nie martwiła NIEPOTRZEBNIE!
Po drenie zawsze są dziury Ale zarastają i nie ma po nich śladu wcale! U mnie miesiąc się zrastały i to nierówno, tkanki jakoś tam się tak zrosły że była nierówność a teraz śladu nie ma i nie umiem rozszyfrować gdzieś to one były Nie martwiaj się więc nimi.
Stary 2013-10-14, 11:16   #3348
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Mówisz? Nie rodzilam to prawda, mam nadzieję że doktor wie lepiej, będę mieć implanty eurosilicone w 85% wypełnione silikonem
Dżizas,a co to znaczy,że wypełnione w 85%???Co z pozostałymi 15%???

Tak myślałam,ze nie rodziłąś bo masz takie "samosterczące" cycki....choć to nie ma też reguły....

Ja myślę,zemasz dobrze dobrany ten implant-projekcja 4,4cm nie jest mała projekcją przy 11,1cm średnicy... A jakie są Twoje pozostałe wymiary???
Stary 2013-10-14, 11:18   #3349
Saba08
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Zależy też od wyjsciowki. A jaki to profil? Ja mam hp i szer 10,9 projekcja 4,6.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 11:21   #3350
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Po zdjęciach wydaje mi się, że masz Trophy, ja też miałam. Ale mi nie przeszkadzało zapięcie z tyłu w niczym. Ja rozpinałam bez problemu a na początku tylko lekarz tak czy siak. A jeden plus jest. Mój Dr uważa, że są lepsze na początku bo jak z przodu nałożysz je na piersiaki to naciągasz tylko paski z tyłu (obwód) żeby zapiąć. A z przodu jak jest zapięcie to często piersi mocno można poruszyć i ścisnąć co w pierwszych dobach jest niewskazane

Oj nasza Kamilka Tyle czasu tu na forum a jednak jak coś dotyczy nas bezpośrednio to się wszystko zapomina Już Ci wszystko tłumaczę cobyś się nie martwiła NIEPOTRZEBNIE!
Po drenie zawsze są dziury Ale zarastają i nie ma po nich śladu wcale! U mnie miesiąc się zrastały i to nierówno, tkanki jakoś tam się tak zrosły że była nierówność a teraz śladu nie ma i nie umiem rozszyfrować gdzieś to one były Nie martwiaj się więc nimi.
Moze i racja z tymi stanikami teraz jak jestem spuchnieta nie wiem jakbym miala go z przodu sciskac i zapinać!
Zwlaszcza ze sama musze zmieniać co 2 dni opatrunki a nie dr .

Taaak cos w tym jest, jak cos dotyczy nas to sie zapomina o wszystkim, to już mi lepiej , dziękuje kochana
Stary 2013-10-14, 11:25   #3351
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Moze i racja z tymi stanikami teraz jak jestem spuchnieta nie wiem jakbym miala go z przodu sciskac i zapinać!
Zwlaszcza ze sama musze zmieniać co 2 dni opatrunki a nie dr .

Taaak cos w tym jest, jak cos dotyczy nas to sie zapomina o wszystkim, to już mi lepiej , dziękuje kochana
Nie za ma co Oby Cię przestało boleć jak najszybciej
A co do opatrunków to ja miałam fajnie, bo do kliniki miałam 5 minut autkiem więc codziennie mój Dr mi je zmieniał. Sam powiedział, że dla niego nie problem. Fajny pod tym względem jest I dzięki temu mieliśmy rodzinne wakacje we Wrocławiu 10 dniowe
Stary 2013-10-14, 11:33   #3352
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Fajnie kurcze tez bym wolala zeby to dr robil i obserwował cycuszki. Czy wszystko ok. Pozniej zdjecie wstawie tz mi zrobil jak zmienialismy opatrunek
On juz zmienil zdanie.. Podobaja mu sie, caly czas chce je dotykać
Stary 2013-10-14, 11:46   #3353
korolowa
Rozeznanie

Star musisz zmieniać opatrunki? ojej, ja byłam w klinice na drugi dzień po operacji na zmianie opatrunku, a potem po 7 dniach na zdjęciu szwów, żadnych opatrunków zmieniać nie musiałam, a nie miałam drenów.
Stary 2013-10-14, 11:59   #3354
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Tak mam zmieniac, przemywac woda utleniona, spirytusem salicylowym i smarowac mascia betadine , zaklejac plasterkiem. Co drugi dzień.
Stary 2013-10-14, 12:03   #3355
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Myślę że będziesz mieć napewno c takie pełne, a ja chyba płaskie będę mieć, jaką ty projekcje będziesz miec?
4,6 okrągłe wys. profil mentor
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 12:22   #3356
kapetki
Raczkowanie

Witam Was cycolinki.
Star trzymaj się dzielne ;*
Żegnam się z Wami na kilka dni bo lecę do Londynu na mecz i zakupy
Star mam nadzieję, że na lotnisku dam radę zobaczyć Twoje baloniki (wstawiaj szybko ;p)

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

selenko trzymam mocno kciuki! powodzenia ;*
Stary 2013-10-14, 12:23   #3357
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Tak mam zmieniac, przemywac woda utleniona, spirytusem salicylowym i smarowac mascia betadine , zaklejac plasterkiem. Co drugi dzień.

o łaaaa, współczuje, ja bym chyba mdlała dobrze, ze nie musiałam!
Stary 2013-10-14, 12:40   #3358
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
o łaaaa, współczuje, ja bym chyba mdlała dobrze, ze nie musiałam!
E tam ja musiałam codziennie, tz mi pomagał.
Stary 2013-10-14, 12:45   #3359
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Kapetki zaraz wstawie. 10 min

Kolorowa nie jest zle , najgorsze odrywanie plasterków i tyle
Stary 2013-10-14, 12:46   #3360
Malinka556
Przyczajenie

Hej Dziewczyny,

czytam Was juz od kilki dni ...
podziwiam Was i to bardzo! sama marze o wiekszych i pieknych piersiach,
niestety po dziecku mam okropne wyciagniete dwa puste woreczki bleeehhh

STAR ogromnie gratuluje Ci piersikow! Bylas bardzo dzielna i jak dziewczyny pisza
wszystko bedzie dobrze, odpoczywaj i duzo spij , podczas snu czlowiek najbardziej sie regeneruje

Tak w ogole to mam na imie Klaudia

Mam nadzeije ze moge dolaczyc do Waszego grona? pomimo iz piersi sa dla mnie marzeniem ktore dopiero zrealizuje, jestem na etapie szukania odpowiedniej kliniki a co do ksztaltow to zapewne uslysze od doktora jakie powinnam miec

Macie kochane jakies zasady tu?
aby do Was dolaczyc i otrzymac od Was akceptacje zaproszen?
Malinka556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości