Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 08:49   #3901
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Dzień dobry

Dzisiaj też zapowiada się słoneczny dzień u mnie

My z Tż już po zakupach i badaniach Pobierała mi krew jakaś babka, i dwa razy mnie kuła! Raz z prawej, ale stwierdziła, że lecieć nie chcę I z lewej. I mam ślady, a nigdy nie miałam..

I zapłaciłam za swoje około 80zł i Tż za grupę krwi 45. A jak dzwoniliśmy to miało wyjść za moje około 50 no,ale już się kłócić nie chciałam...

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 08:51   #3902
asiulka_22
Zakorzenienie

witajcie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Mam mega stresa czy wszystko ok
powodzenia na wizycie,daj oczywiście znać

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Zmykam popracować. Wpadnę do was w ciągu dnia... Albo wieczorkiem po wizycie... Proszę również o kciuki. Bo nie wiem co z tymi badaniami genetycznymi (usg) może dziś mi pani doktor zrobi???
oczywiście kciuki trzymamy już również daj znać co i jak...
ja tego genetycznego najbardziej się boję....
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 08:51   #3903
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi ws podnosznia maluchów. Ja też stram sie kucac lub siadać z małą ale i tak sie boję przy każdym podiesieniu.
Cieszę sie bardzo, że mam takie ugodowe dziecko, co nie tylko mama i mama ale i niania i tata i babcia a najbardziej to dziadziuś!

Cytat:
Dzień dobry mamusie
Wyspałam się, ojjj wyspałam, leżę jeszcze w łóżeczku ale zaraz wstaję żeby ogarnąć się na wizytę.
kciuki zaciśnietę! bedzie dobrze!

Ja sie zbieram i pędze dopracy z l4 ale mam problem bo jest źle wypisane.Gin wpisał wszędzie daty wrzesniowe a nie październikowe. Idę je pokazać i bede musiała latac i poprawiać. Miałam jutro ale jutro mam usg w innej czesci miasta i chyba nie zdążę załatwić jednego i drugiego. A jutro mija 7 dni od wystawienia
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:21   #3904
Dark lady
Zakorzenienie

Hejka.

Znów mnie nie było straaaasznie długo. Ale tak to jest jak ma się dziecko, zlecenia i sklep internetowy na głowie.

Hope ostatnie co przeczytałam to to że też po technologii chemicznej jesteś Fajnie, pracujesz może w zawodzie?

Co tam u was dziewczyny?

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:22   #3905
Seleniti
Zadomowienie

Dzień dobry

za wizyty dzisiejsze

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:32   #3906
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Nudności małe, mam patent na ich "opanowanie": gumy miętowe i tik taki

Dziś pierwsze jak wróciłam do domku, maż zamiast się przywitać mówi że włączył mi lapka bo za tym swoim wizażem się stęskniłam hihi
''

U mnie mięta odpada
Ale mąż wyrozumiały

Cytat:
Ja też czekam II trymestru -0 dziś mi się zaczął 13 tc i mam dziś wizytę po 18., więc mam nadzieje że dostane pozwolenie na basen i ćwiczenia.

Masz jakiś specjalny zetsaw ćwiczeeń???
Znalazłam ćwiczenia na piłce tylko muszę ją najpierw odnaleźć A jak nie to może joga albo callanetics...

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Ja połamana, bo spałam z małym Trzeci dzień gorączki, mam nadzieję że to trzydniówka i jutro przejdzie jak nie to znów lekarz, uwielbiam

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:35   #3907
Gosiiaczek
Raczkowanie

Szalone nie bylo mnie weekend w wy tu eseje napisaliscie musze nadrobic juz jestem z wami moje mamuśki*
Stary 2013-10-14, 09:39   #3908
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry mamusie
Wyspałam się, ojjj wyspałam, leżę jeszcze w łóżeczku ale zaraz wstaję żeby ogarnąć się na wizytę.
Ale Ci dobrze z tym spaniem ja od 5:20 na nogach....
Trzymam kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Kochane pijecie melisę?? Wczoraj sobie kupiłam i muszę spróbowac...
Ja melisy nie piję, głównie herbatki owocowe i zielone, choć czasem one mi nie smakują tak jak przed ciążą... :/

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczynam 11 tydzień. Już przetrwałam czas, kiedy w ostatniej ciąży plamiłam, leźałam, poroniłam.... więc jestem dobrej myśli i się trochę uspokoiłam. A jutro wizyta!
U mnie też zaczął się 11 tydzień także mam nadzieję, że już do końca będzie dobrze

Cytat:
cześć
Czyli trzeba szperać na all. W domu u mnie też rządzi dres

Ja też czekam II trymestru -0 dziś mi się zaczął 13 tc i mam dziś wizytę po 18., więc mam nadzieje że dostane pozwolenie na basen i ćwiczenia.

Masz jakiś specjalny zetsaw ćwiczeeń???
Ja już zerkałam na allegro i wybór jest bardzo duży, także myślę, że coś tam sobie znajdziemy
Właśnie też się zastanawiałam nad basenem... choć troche obawiam się infekcji ja jak na razie czasem zajdę na siłownię na orbitrek i rowerek...
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:43   #3909
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Rety,ale Wy jesteście kochane Mamusie! Tyle życzeń od Was dostałam!Bardzo dziękuje Normalnie aż się wzruszyłam
Bardzo fajnie minął wczorajszy dzień(Obyło się bez ponownych modłów).Mój MĄŻ przy przysiędze się rozkleił i przez to ja poległam później a tam się cieszyłam z początku,że się dobrze trzymam(bo to ja zawsze rycze jak glupia na każdej ważnej uroczystości). Aż nie umiałam wydukać w pewnym momencie przysięgi hehe ale siaraaaa
Przyszło paru naszych najbliższych teża poźńiej pojechaliśmy z rodzicami i całym rodzeństwem na obiad do restauracji. Wszystko się udałoNawet kamień z serca mi spadł bo między rodzicami naszymi nie było źle,a tego się najbardziej bałam
Dostałam bardzo fajną książkę od Cioci(wydaje mi się,że widziałam taką w biedrze)Jest podzielona i z jednej str jest ciąża tydzien po tygodniu a z drugiej miesiące aż do rokua co najlepsze to,że można tak swoje zapiski zapisywać i w ogolePolecam!
No i Małż z nami zamieszkał i wlasnie sobie obok mnie śpi;p
Dziękuje Wam jeszcze raz z całego serca za kciuki i życzenia!!!!

P.S. Witam nowe Mamusie bo sporo ich widziałam
P.S. 1 Piękny Dzidzia mi mignął na zdjęciu
P.S 2 Wyczekuje już większego brzusia jak zamieściła 1 z Was
Ja dzisiaj muszę fotke do kolekcji cyknąć to wstawie,ale malutki jest jak szlag
Nasza zonka jako pierwsza nono to super ze sie wszytsko udalo tak sie ciesze no i wszystkiego najlepszego nanowej drodze zycia ****** mnie to czeka za10 dni jeju juz za 10 dni
Stary 2013-10-14, 09:46   #3910
agaaga89
Zakorzenienie

Czuję się taka początkowa, Wy już 12-13 tc, ja to narazie pikuś samych dobrych nowin na wizytach!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:46   #3911
pomarancza24
Zadomowienie

[QUOTEsię=jojla;43239259]Dziewczynki ja tylko na chwilę, piszę póki działają środki uspakajające...

Niestety nie będę majową mamusią, z krwawieniem trafiłam na IP - ciążą obumarła Mam teraz czekać aż natura sama rozwiąże problem a jak zdarzy się coś niepokojącego zgłosić się ponownie na IP... Jest mi mega ciężko, po prostu nie mogę się pozbierać... oto jaki los zgotował nam "prezent" z okazji jutrzejszej rocznicy ślubu....

Wszystkim Mamusiom życzę zdrowych ciąż i dobrego samopoczucia, trzymajcie się ciepło [/QUOTE]
Bardzo Współczuję, trzymaj się

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Przykro mi bardzo, nie byłam w takiej sytuacji i mogę jedynie domyślać się jak teraz się czujesz... Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i za niedługo zostaniesz mamusią. Trzymaj się mocno i cieplutko

A przy okazji zakupów to kiedy zacząć zaopatrywać się w jakieś ciuchy ciążowe? Macie już jakieś ubrania tego typu?

A to moje typy

Miłej niedzieli kochane
A już się nie mieszcze w spodniach, chodzę leginsach. Byłam w h&m w weekend i Ogladalam spodnie ciążowe, zwykłe za 150 zł. ..

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:53   #3912
Seleniti
Zadomowienie

Ja tam sobie zamawiam takie spodnie:
http://allegro.pl/cieple-ciazowe-spo...574627346.html

A jeszcze muszę się, któregoś dnia przejechać na taki pasaż targowy gdzie ciuszki bardzo tanie, a pamiętam, że jest tam stoisko z ubraniami ciążowymi, może uda mi się coś upolować, chociaż bardziej chodzi mi o spodnie, bo w żadne się już nie dopinam

Stary 2013-10-14, 09:54   #3913
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
A już się nie mieszcze w spodniach, chodzę leginsach. Byłam w h&m w weekend i Ogladalam spodnie ciążowe, zwykłe za 150 zł. ..
No niestety ceny tam nie są zachęcające dla ciężarnych... Mi jest strasznie szkoda wydac tyle kasy na spodnie w których będę chodziła tylko teraz
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 09:57   #3914
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Też się popłakałam.
Ja marze by rodzic w wodzie od zawsze i zrobie wszystko by rodzic w wodzie oczywiscie ze płakałam
Stary 2013-10-14, 09:57   #3915
wiola883
Rozeznanie

Cytat:

Wróciłam z pracy , opierdzielałam się jak nigdy i czuję się dziś dosyć dobrze.
Nudności małe, mam patent na ich "opanowanie": gumy miętowe i tik taki

JUTRO wizyta u pani gin W końcu i ja się doczekałam więc poproszę o kciuki o 11

Dziś pierwsze jak wróciłam do domku, maż zamiast się przywitać mówi że włączył mi lapka bo za tym swoim wizażem się stęskniłam hihi
ja tez mam wlasnie taki sposób na nudności guma mietowa i przechodzi .
trzymam kciuki za wizyte zobaczysz bedzie dobze
to masz fajnego meza
Cytat:
Ja też noszę push-up. Obowiązkowo . Mnie np czasem swędzą sutki, tak jakby się skóra wokół nich naciągała... No nie wiem

Ja dziś zaczynam 11 tydzień. Już przetrwałam czas, kiedy w ostatniej ciąży plamiłam, leźałam, poroniłam.... więc jestem dobrej myśli i się trochę uspokoiłam. A jutro wizyta!
a mam takie pytanie bo ja tez mam 11 tydz tylko niewiem jak sie liczy kiedy sie zaczynaja tygodnie , czyli jak miałam pierwszy dzien miesiaczki w piatek to od kaznego nastepnego piatku tydzien sie nowy zaczyna czy tak ?
Cytat:
cześć

Czyli trzeba szperać na all. W domu u mnie też rządzi dres

za ciebie tez trzymam kciuki za udana wizyte
Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

My z Tż już po zakupach i badaniach Pobierała mi krew jakaś babka, i dwa razy mnie kuła! Raz z prawej, ale stwierdziła, że lecieć nie chcę I z lewej. I mam ślady, a nigdy nie miałam..

I zapłaciłam za swoje około 80zł i Tż za grupę krwi 45. A jak dzwoniliśmy to miało wyjść za moje około 50 no,ale już się kłócić nie chciałam...
wiem co czujesz ja tez tak mialam ostatni jak mnie kula dwa razy jakas niedoswiadczona babka była
Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
''

Ja połamana, bo spałam z małym Trzeci dzień gorączki, mam nadzieję że to trzydniówka i jutro przejdzie jak nie to znów lekarz, uwielbiam
oo to biedactwo zdrówka zycze
Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Nasza zonka jako pierwsza nono to super ze sie wszytsko udalo tak sie ciesze no i wszystkiego najlepszego nanowej drodze zycia ****** mnie to czeka za10 dni jeju juz za 10 dni
oo to swietnie druga zonka na forum bedzie a nerwy masz jakies juz ?
Stary 2013-10-14, 09:58   #3916
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość

A jeszcze muszę się, któregoś dnia przejechać na taki pasaż targowy gdzie ciuszki bardzo tanie, a pamiętam, że jest tam stoisko z ubraniami ciążowymi, może uda mi się coś upolować, chociaż bardziej chodzi mi o spodnie, bo w żadne się już nie dopinam
Fajne, tylko ciekawe jak jakościowo... Ja bym strasznie jeansy chciała. Muszę sobie kupic jakieś... Tylko że buty jeszcze trzeba nabyc.... Ehhh... Same wydatki
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-14, 10:01   #3917
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witajcie dziewczyny po weekendzie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
ja narazie mam taki brzuszek jak Asia może mniejszty nieco, nieraz mnie rozepcha jedzenie to rozpuchne ale ze spodniami zaczęłam mieć problem, z dopinaniem się i chodziłam rozpięta. Zakupiłam 1 spodnie ciążowe, jeansy, i jestem mega zadowolona bo one nie dość, że mają taki wysoki ten pas materiałowy, to jeszcze jeans jest taki elastyczny, że absolutnie nic w podbrzusze mnie nie uwiera, trzymają się bardzo dobrze , elastyczne na tyle że ściąga się i zakłada bez żadnego rozpinania. polecam nawet jak jeszcze nie masz brzuszka jak ja pokaźnego to wygoda niesamowita.

A spodenki kupiłaś w jakiejś sieciówce?

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś mamy dzień pakowania się. Lecimy tanimi liniami, więc trzeba będzie bagaże z wagą i miarką kontrolować

Aaa i mam już do odbioru mój komplet - masło shea, olejki arganowy i makadamia.
Odbiorę dziś i zobaczę co to warte
Cowie udanej podróży!!! I nie ukrywam, że zazdroszczę

Cytat:
Ja też mam problem z tymi snami. Wogóle się nie wysypiam przez to. Te sny to przez hormony są, czy jak?
A co do spodni ciążowych to ja narazie kupię leginsy ciążowe
Właśnie też bym chciała wiedzieć skąd te sny się biorą..? Skoro to taki masowy problem.
Dzisiaj mi się śniło, że miałam skurcze mega bolesne i się przebudziłam i już do końca nie byłam pewna czy to się nie działo naprawdę

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Hej!
Dziewczyny mające już dzieci, ale małe dzeci - podnosicie je, nosicie na rękach? Ja staram sie unikac podnoszenia mojego 15 kg klocka, ale czasem nie mam wyjscia i muszę. Moja mama zakazała mi podnosić Helusi bo ona sama poroniła jak podniosła ok 12 kg wiadro. Staram się bardzo ale czasem muszę i za każdym razem sie boję...
Moje Hania waży 10kg i niestety nie mam wyjścia, żeby jej nie podnosić. Do łóżeczka, z łóżeczka, do wózka, po schodach w jedną i drugą itp itd. Za każdym razem się boję, ale Hania jeszcze jest malutka i jak przybiega do mnie z płaczem, bo się np przewróciła to nie zrozumie dlaczego mama jej nie weźmie na ręce i nie utuli skoro zawsze tak robiła. Staram się wykorzystywać męża kiedy tylko mogę, ale raz, że rzadko jest a dwa że Hania to jest mami córi póki co i ona chce do mamy.

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Olaf śpi. Cały dzień w gorączce Gonie tżta do remontu ale nie słucha bo on tylko w soboty robi :p Tak więc zupełnie odpoczynkowy dzień za nami

A tak w ogóle to czekam do przyszłego tygodnia, jak zaczne II trymestr wróce do ćwiczeń Bo już taka zwiotczała jestem, ale się boje jeszcze ćwiczyć, w pierwszej ciąży ćwiczyłam i miałam plamienia nie wiem od czego więc teraz strasznie ostrożna jestem, bo jest Oliś

.
Madziu jak dziś Olaf?

Masz jakiś konkretny zestaw ćwiczeń? JA chciałam pedałować na rowerku stacjonarnym bo na dworze jednak bym się bała jeździć (tak jak dotychczas), ale nie wiem boję się, że tylko zaszkodzę dzidzi

Cytat:
Dzień dobry mamusie
Paulka trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści

Cytat:

Kochane pijecie melisę?? Wczoraj sobie kupiłam i muszę spróbowac...
Ja bardzo lubię, w ciąży z Hanią piłam w pracy i sobie wmawiałam, że to mi pomoże się nie stresować

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzisiaj też zapowiada się słoneczny dzień u mnie

U nas też dzisiaj ładnie wbrew prognozom

Współczuję pobierania, mi też ostatnio tak pobrała, że przez dwa tygodnie jeszcze czułam ból przy dotykaniu i zginaniu ręki

U nas wczoraj byli znajomi, z którymi się nie widzieliśmy dwa miesiące i się okazało, że koleżanka będzie mamą kwietniową bardzo się cieszę, oni baaardzo chcieli dzidziusia, oboje mają super podejście, będą świetnymi rodzicami, tylko koleżanka strasznie się stresuje, boi się myśleć, że wszystko będzie dobrze, bo się nasłuchała opowieści o uduszeniu pępowiną itp i teraz nawet o imionach nie myśli, bo nie jest pewna czy będzie dobrze kurcze zamiast się cieszyć, ona się stresuje. Z jednej strony to rozumiem, ale z drugiej smutne, bo tak długo czekali na ten cud a teraz zamiast to przeżywać w sposób pozytywny to ona się dołuje niepotrzebnie i martwi.
Tak czy siak strasznie się cieszę, że - jeśli wszystko u nas pójdzie dobrze - będziemy mieli dzieci w identycznym wieku (różnica 1,5 miesiąca wg terminów), więc super

Trzymam kciuki za dziesiejsze wizyty, bo chyba poza Paulka jeszcze Justyna ma z tego co wyczytałam mam nadzieję, że nie pominęłam żadnej mamusi
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 10:04   #3918
coodmalina
Raczkowanie

uff nadrobiłam

witam po weekendzie, dość intensywnym ale bez wymiotów

Witam nowe mamuśki i mam nadzieję że tym samym lub powiększonym gronie przywitamy nasz szkraby

w piątek wieczorem spotkaliśmy się ze znajomymi, podzieliśmy się z nimi radosną wiadomością, ja wróciła do domu wcześniej bo prawie usnęłam, a mąż został opijać... w sobotę nie miałam z niego żadnego pożytku przy okazji dowiedziałam się ile naszych znajomych się stara, i jak długo niektórym nie wychodzi, jedna z koleżanek cały czas siedziała i mówiła "nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę...", pocieszałam ją że niedługo i ona będzie mamuśką

Niedziela cała z Kazikiem, pojechałam tylko do H&M bo już mi ciasno w spodniach troszkę, ale akurat był u nas weekend szaleństw zakupowych, ludzi cała masa, kolejki do przymierzalni długaśne, więc darowałam sobie.

Co do noszenia Kazika, ma 3 lata 110 cm i 20 kg wagi... daruję sobie, On od dawna ma tłumaczone że ma nóżki żeby chodzić, czasami jak mi zaczyna marudzić to proszę go żeby mnie poniósł troszkę, wtedy mu szybko przechodzi

miłego dnia i słonecznego

USG ustawiłam sobie na 24. 10 mam nadzieję że wszystko będzie ok
coodmalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 10:04   #3919
ilkas
BAN stały

Witajcie mamuśki

Ja jestem właśnie po wizycie u gina. Mój robaczek ma już 2,5 cm, nadrobił zaległości i wielkość wg OM już się prawie pokrywa z wielkością wg USG także jest ok Widziałam jak ssie sobie rączkę
Następną wizytę mam 6.11 i to już będzie usg genetyczne
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 10:07   #3920
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Fajne, tylko ciekawe jak jakościowo... Ja bym strasznie jeansy chciała. Muszę sobie kupic jakieś... Tylko że buty jeszcze trzeba nabyc.... Ehhh... Same wydatki

Jak już mi przyjdą to zdam relacje i wrzucę foty

Stary 2013-10-14, 10:08   #3921
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

Ja jestem właśnie po wizycie u gina. Mój robaczek ma już 2,5 cm, nadrobił zaległości i wielkość wg OM już się prawie pokrywa z wielkością wg USG także jest ok Widziałam jak ssie sobie rączkę
Cudownie! A to ssanie rączki musiało bosko wyglądać...

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 10:09   #3922
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie mamuśki

O jak fajnie będzie dobrze

Stary 2013-10-14, 10:11   #3923
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie mamuśki

Słodkie Nie bój się genetycznego wszystko MUSI byc dobrze u każdej z nas. Nie możemy się martwic na zapas

Cytat:
Jak już mi przyjdą to zdam relacje i wrzucę foty
Nie ma sprawy W takim razie czekam na relacje
MAMA- 03.05.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 10:19   #3924
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Witajcie mamuśki

Cudownie i nic sie nie bój

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 10:24   #3925
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie mamuśki

rośnie dzidziuś
ja też mam wizytę 6.11

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 10:25   #3926
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie mamuśki

Super że wizyta OK

za resztę dzisiejszych wizyt

My już z młodym po 2 godz spacerku , załatwiliśmy sprawy na gminie, zakupy . No i powdychaliśmy świeże, chłodne powietrze
Stary 2013-10-14, 10:28   #3927
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez wiola883 Pokaż wiadomość

a mam takie pytanie bo ja tez mam 11 tydz tylko niewiem jak sie liczy kiedy sie zaczynaja tygodnie , czyli jak miałam pierwszy dzien miesiaczki w piatek to od kaznego nastepnego piatku tydzien sie nowy zaczyna czy tak ?
No tak. No bo jeśli liczymy od OM to pierwszy tydzień trwa (u ciebie) pią, sob, niedz, pon, wt, śr, czw- 7 dni. I od następnego pią już drugi tydzień. Przynejmniej tak na logikę mi się wydaje. Ja tak liczę

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 10:38   #3928
Pallas Ril
Rozeznanie

Gratuluję wszystkim mamusiom udanych wizyt i trzymam kciuki za te nadchodzące

Mi udało się wreszcie pozbyć tych dobijających wymiotów! Okazało się, że wystarczyło zmienić Luteinę doustną na dopochwową Oczywiście jeszcze troszkę mnie muli, ale w porównaniu z tym co było wcześniej to jest przyjemność )

Kilka z was pisało, że macie koszmary senne. Ja też od paru tygodniu mam problemy ze snem, ale bardziej to wynikło z tego, że musiałam iść do łazienki albo strasznie bolały mnie piersi. Natomiast wczoraj (nie wiem czy to przez wasze sugestie :P) miałam taki koszmar, że szok... Nawet wam nie będę opisywać, bo nie chcę, żebyście się też nakręcały... Macie jakieś sprawdzone problemy na bezsenność? Ktoś tu pisał o melisie.. Pomaga jak się pije zaraz przed snem?

Szukałam jakiś artykułów w necie na ten temat, ale tam same porady w stylu: przewietrz pokój, zrelaksuj się etc
Stary 2013-10-14, 10:39   #3929
wiola883
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie mamuśki

to supre wiadomosc
Cytat:
No tak. No bo jeśli liczymy od OM to pierwszy tydzień trwa (u ciebie) pią, sob, niedz, pon, wt, śr, czw- 7 dni. I od następnego pią już drugi tydzień. Przynejmniej tak na logikę mi się wydaje. Ja tak liczę
no wlasnie tez tak mi sie wydaje , mi wychodzi ze z om mam 12 a według usg ze 11 bo tydzien puzniej jest i licze według usg bo mi sie wydaje ze bardziej wiarygodniejsze jest ale termin mi zostal z wyliczenia om
Stary 2013-10-14, 10:40   #3930
ilkas
BAN stały

Dziękuję Wam dziewczyny
I macie racje - musi być dobrze!

carolyna86 no to następną wizytę przeżywamy razem

Teraz zaciskam kciukasy za resztę dzisiejszych wizyt

Cytat:
Napisane przez wiola883 Pokaż wiadomość
Ja swój pierwszy dzień OM też miałam w piątek Także teraz każdy nowy tydzień zaczynam w piątek. I tym sposobem dziś mam 9 tydz i 3 dzień.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości