|
|
#9421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
niezmiernie mi miło
możesz możesz
|
#9422 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ogień, przenikasz mnie
Ja noszę w sobie, Twoje wszystkie gesty Czy mnie słyszysz, kiedy wołam Ciebie Odpowiedz... I Tobie, oddać chcę Wszystkie słowa, dlatego wołam Ciebie I nawet gdy nie ma Ciebie-Ty jesteś Daleko lecz, tak wyraźnie słyszę każdy szept palcami złapać szczęście ... więcej nie chcę
|
|
|
|
#9423 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujęęęęęęęę
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#9424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to z jakiejs piosenki?? ładne |
|
|
|
|
#9425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ktoś prosił o niemieckie ; Ich will dich nicht...Ich will dich nicht verlier'n. - Ja nie chce Cię... Ja nie chce Cię stracić Engel fliegen einsam, Du und ich gemeinsam - Anioły latają samotnie, Ty i ja - razem (po niemiecku jest lepiej jednak ;P) Troche z piosenki Silbermond ; Ich habe einen Schatz gefunden,und er trägt deinen Namen. - Odnalazłam skarb, które nosi twe imię Sehn wie du schläfst, hörn wie du atmest, bis wir am Morgen erwachen - widzieć jak śpisz, słyszeć jak oddychasz, aż jutro się nie obudzimy Wenn du neben mir liegst,dann kann ich es kaum glauben,dass jemand wie ich so was schönes wie dich verdient hat - Gdy obok mnie leżysz/śpisz, wtedy nie potrafię uwierzyć że ktoś taki jak ja, zasłużył na coś tak pięknego jak Ty Du bist das Beste was mir je passiert ist, es tut so gut wie du mich liebst - Jesteś najlepszym co kiedykolwiek mi się przydarzyło/zdarzyło, to (i tu juz nie dosłownie) "czuje się" tak dobrze gdy mnie kochasz Dein Lachen macht süchtig, fast so als wär es nicht von dieser Erde. - Twój uśmiech uzależnia, prawie tak jakby nie był z tego świata Auch wenn deine Nähe Gift wär, ich würd bei dir sein solange bis ich sterbe. - I nawet gdyby Twoja bliskość była trucizną, zostałabym z Tobą tak długo jak umrę Vergess den Rest der Welt, wenn du bei mir bist - Zapomnij o reszcie świata gdy jesteś u mnie/przy mnie |
|
|
|
|
#9426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chwalić chwalić za taki kawał dobrej roboty jak macie jeszcze podrzućcie w wolnym czasie pikne są naprawde
|
|
|
|
|
#9428 |
|
Zadomowienie
|
* świat na moment zapomniał...dalej bez nich normalnie się kręci
![]() * What about my body ? You don`t want my body ? (co z moim ciałem, nie chcesz mojego ciała? ) *You know I hate sleepin` alone ... (wiesz, że nie cierpię spać sama) * Love is so blind ... (miłość jest taka ślepa ... ) * I could have another you in a minute (mogę mieć innego Ciebie w minutę - po polsku brzmi dziwnie :P )* Bo jest coś miedzy nami czego nie podejmę sie wysławiać * Na Boga, milcz i daj mi kochać ! * ... i szukam tych błędnych oczu * ..w głowie mam fiździu-piździu ![]() * Kupię odrobinę słodyczy by osłodzić chwilę goryczy-cena nie gra roli ... * After all that I've been through - I found myself. (po tym wszystkim co przeszłam odnalazłam siebie) * Beyonce, przez Ciebie nie mam już marzeń (to mój, dosyć niezrozumiały dla niewtajemniczonych )Można taki wykorzystać jeśli spełniło się jakieś marzenie, związane z jakąś osobą i wpisać tam jej imię Mam nadzieję, że kumacie o co mi chodzi ![]() |
|
|
|
#9429 |
|
Zakorzenienie
|
das leben ohne liebe ist wie ein Himmel ohne Sterne zycie bez milosci jest jak niebo bez gwiazd....(moga byc malutkie bledy<np.brak rodzajnikow
|
#9430 |
|
Raczkowanie
|
Dostepny ale bez recepty
![]() syndrom pszczułki mai-gdzieś jestem lecz nie wiadomo gdzie... Czekanie na Was..jest jak czekanie na deszcz przynosi...tylko rozczarowanie 'Kazdy nowy dzien, rodzi nowe paranoje' ...::: Nie musisz pamietec ze jestem... pamietaj chociaz ze bylam... :::... SeX JesT JaK MaX FactoR - PolecanY PrzeZ ProfesjonalistóW "Nie bójcie się żyć dla miłości, dla tej miłości warto zyć" A świstak siedzi bo przymarzł... A świstak siedzi i bzyka muchomorka... a sreberka plotki roznoszĄ :p ... i tak światy się stwarza, a stworzone od nowa, zaczynają wirować.. Ja wiem nie mogę Cię mieć, a tak bardzo tego chcę Now we are free. I will see you again, but not yet... not yet...- teraz jestesmy wolni zobaczymy sie jeszcze ale nie teraz jeszcze nie Śpiewać... Cieszyć się majem... Niektórzy to mogą... kiedy zle ci jest beze mnie glosno powiedz mi "nic na siłe wszytsko młotkiem" "żyj tak aby znajomym twoim zrobiło sie nudno gdy umrzesz" "Jedna chwila radości wystarczy na długie lata cierpienia." "Szczęście jest jak motyl. Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda ci się. Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu!" Bogowie, chrońcie mnie od przyjaciół, od nieprzyjaciół obronię się sam. "kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszytskich wkoło, kupię nóż...zostawię tylko dwoje...tylko ja i ty" moje oczy są oczami wariatki kiedy spotykają sie z Twoimi oczami ....Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście.... .... Bardzo często okazuje się,że szczęściem jest nie wiedzieć wszystkiego.. ,,Odwrotnością miłości nie jest nienawiść, ale obojętność'' "Piękne słowa nie zawsze są prawdziwe, a prawdziwe nie zawsze piękne." Nie zawsze jest tak jak się chce czasami jest tak jak być musi "Jak wiele musimy powiedzieć, by nas usłyszano w chwili, gdy milczymy" "Żałować czego nie było, by dostać nic za wszystko" "Lepiej zebys zapomnial i usmiechal sie, niz pamietal i byl smutny." Jak sobie poscielisz To mnie zawołaj! Na wysokim niebie chmurka chmurkę jeeeeee....zu co tam się dzieje... "Bez ciebie żyć nie mogę, z tobą - nie mam siły." "Może moje sny,w których jesteś Ty,bedą miały siłę zmienić świat..." "Jestem bardzo cierpliwa pod warunkiem, ze wyjdzie na moje ..." I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz. Co kochasz zasypie śnieg. Dziki uniesie cię wiatr. Upuści cię nagle. Uderzysz. Ufałeś mu tak. Ale ty nigdy nie poddasz się ...
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
|
|
|
#9431 |
|
Zadomowienie
|
macie
:Sorry, I'm not here right now because I'm at the gym. Try me later when I'm not fat. sorki, nie ma mnie teraz bo jestem na siłowni. spróbuj później kiedy nie będę gruba i'm out like a nun in a wet t-shirt contest! wyszłam jak zakonnica na konkurs mokrego podkoszulka I work on my looks not my mind cuz guys are stupid not blind pracuję nad moim wyglądam a nie umysłem bo faceci są głupi ale nie ślepi sorry but my mouse ran away so I got to go find it. sorki ale moja mysz uciekła więc muszę ją znaleźć I thought I should make my purse lighter by going $hopping myślę że powinnam odciążyć moją torebkę poprzez zrobienie zakupów
|
#9432 |
|
Zakorzenienie
|
I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz.
Co kochasz zasypie śnieg. Dziki uniesie cię wiatr. Upuści cię nagle. Uderzysz. Ufałeś mu tak. Ale ty nigdy nie poddasz się ... słowa z piosenki Myslovitz-piekna piosenka ale macie dziewczyny wyrąbane dzis te opisy
|
|
|
|
#9433 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucam kilka opisów/ cytatów z Myslovitza
*Nie poddaj się, bierz życie jakim jest I pomyśl, że na drugie nie masz szans *To przecież Twoje życie jest Popełniaj błędy i naprawiaj je Gdy dotkniesz dna odbijaj się Wykorzystaj czas, drugiego już nie będziesz miał *Wiesz, lubię wieczory, lubię się schować na jakiś czas i jakoś tak nienaturalnie, trochę przesadnie pobyć sam. Wejść na drzewo i patrzeć w niebo. Tak zwyczajnie, tylko że tutaj też wiem kolejny raz nie mam szans być kim chcę. *Przede mną droga którą znam, Którą ja wybrałem sam *Przez tyle lat uczyłem się zapomnienia *Żyjemy w czasach satysfakcji !! Kruchej więzi i modnej empatii *Ja jak wszyscy jestem taki sam. Wszystko mam i chciałbym zmienić coś, lecz nie wiem co. *Są wspomnienia,na marzeniach kurz *Dobrze, że spotkałem tylu ich Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja I opowiedzieli mi Że bez marzeń, pragnień tych Życie wtedy traci sens *Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem... *Komputera szmer i ekranu blask Tu realny świat nie ma żadnych szans Czy to dziki sex czy to w piłkę gra Tutaj przecież ma dużo lepszy smak niż tam *I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz, co kochasz zasypie śnieg *Nie wiem kim jestem sam, nie wiem kim mogę być, nie wiem nic. *Spójrz w lustro, zerwij twarz. Prawdziwą twarz dziś masz. *Chodź ze mną, nie bój się mnie. Umarłeś to nie jest sen. *Gdzieś na dnie, to tu gdzie jestem nie ma słońca. *Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne białe. To jest proste widzę, wiem. *Otwórz oczy zobacz sam. Przed nami mgła. Zamykam oczy. Nie chcę widzieć nie chcę czuć. Czy to koniec już? To koniec już *Czuję się jak ktoś przegrany, w tłumie ludzi niewidzialny. Chyba jestem niepotrzebny. Jest mnie coraz mniej. *Tak kochaj mnie, kochaj, mnie, kochaj mnie. Chcę by miłość raniła cię. Tak kochaj mnie, kochaj mnie, kochaj mnie. Chcę, by miłość zabijała! *Jeśli musze i wybrać będę mógł jak odejść, to przecież dobrze, dobrze o tym wiem chciałbym umrzeć przy tobie. *Już nie będę z tobą kłócił się, bo i tak nigdy nie mam racji. Wydawać by się mogło, że jesteśmy źle dobrani. *Ja twardy lód zimnem głaszczę twoją dłoń. Ja tak prosto w twarz kłamię cię każdego dnia. Ale ty, ty mnie dobrze znasz, wszystko o mnie wiesz. Wiem wybaczysz mi, że wszystko przeze mnie. *Nie widzę, nie słyszę nic. Przestaję odczuwać nawet ból *I czująć cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim. *Zapomniałem zrobić wczoraj tego co miałem zrobić dziś. *Powiedz co poszło źle I jak mogłeś wszystko tak spiep***ć?
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
|
|
|
#9434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetny
|
|
#9435 |
|
Zakorzenienie
|
*I czująć cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się
nikim. a to z jakiej piosenki?? trochę ode mnie na dziś: Szkoda, że Ty nie potrafisz czuć tego , co ja... Mówiła szeptem mówiła półgłosem- nadzieją skrywała odbicie ciszy. „Nie ma tu całej mnie ,bo druga połowa rozpłynęła się we mgle…” Tak chciałabym wierzyć, że zabierzesz ból(...)przysłonisz strach... chciałabym wierzyć, że ciepłym słowem zburzysz ten gniew , co we mnie trwa. Ale Ty nie mówisz nic(....)milczysz jak głaz cały czas... Ty pożegnałeś mnie milczeniem a ja żegnam płatkami kwiatów i promieniami słońca... Miłość która zamiast uczynić mnie szczęśliwą-zabiła(...)lecz na przekór wszystkiemu będę się uśmiechać bo to jest moja siła... Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2007-05-10 o 22:02 |
|
|
|
#9436 |
|
Raczkowanie
|
*o ty masz taka jak inni być,On ma kupić koszule,potem teczke potem zdradzić ma naiwne sny
*Martwe morze stoi wokół nas i nadziei brak na wiatr *i tylko błagam o łaske trwania jeszcze *A my z wiecznego niepokoju,z przelotów wiatru z garści cienia *Spoglądam wstecz i widze tyle tyle pustych godzin *W biegu dni traci sens to co najpiękniejsze jest *cały sens istnienia żeby umieć żyć bez znieczulenia *Może nie wystarczę, ale będe tuż obok, prócz Ciebie nie ma mnie dla nikogo... *Dajesz mi niepokorne mysli... niepokoje... tyle ich wciaz mam.. *..z daleka kocham Cię mój Bóg to wie, wiesz i Ty.. z daleka kocham Cie bo tak mi lżej złe śnić sny... *... nie pytaj za co Cię kocham bo Kocha sie za Nic... *wiem, że za dużo w życiu chce...słońca i zieleni i lata w srodku zimy chcę *czekanie sprawia, ze gorzknieje cala slodycz w nas *Gdybym wcześniej wiedział, że tyle z Ciebie w Tobie płacze *Musimy kochać, bo ktoś zapisał to w DNA *Kochaj mnie i dotykaj * the more I grow the less I know - im jestem starsza tym mniej wiem
|
|
|
#9437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów - Myslovitz & Maria Peszek śliczna piosenka naprawdę polecam
|
|
|
|
#9438 |
|
Zakorzenienie
|
super świetny
|
#9439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#9440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GENIALNY!
|
|
#9441 |
|
Zakorzenienie
|
Za szybko pędzi świat wokół,
trudno dotrzymać mu kroku. jak po omacku tu błądzę, znów boję się, że nie zdążę ... Potrzebny mi jesteś, gdy zimne mam ręce...
|
#9442 |
|
Zakorzenienie
|
Rułka72, Jowisia, uzywajcie prosze opcji wielocytowania/edycji
Najpiękniejszym, co możemy odkryć, jest tajemniczość. BTW ktos chcial opisy po fancusku. Polecam ten watek na gronie
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#9443 |
|
Zakorzenienie
|
go home...get stoned.
|
#9444 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#9445 |
|
Wtajemniczenie
|
o jezu, miedzy jednym a drugim mija mi 5 stron i kubek herbaty, myslisz ze zapamietam?
nadrabiam zaleglosci sprzed miesiaca
|
#9446 |
|
Zakorzenienie
|
Why are we the ones who suffer ??
|
#9447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ehm...:/
|
|
#9448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czesto robia to Wizazanki w tym temacie, a takze w innych, po prostu jest bardziej czytelnie. Mozesz nadrabiac w jednym poscie nawet latwiej :P, zaznaczasz sobie kazdy post Obok cytuj masz taki plus, zaznaczasz go przy postach, na ktory chcesz odp. pozniej bierzesz odpowiedz ![]() Polecam zajrzec tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144248 i tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=68334
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#9449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pachnacych snow *
|
|
#9450 |
|
Zakorzenienie
|
6 róż-jedna sztuczna
Kiedy ostatnia róża zwiednie przestanę Cię kochać w takiej postaci sie zmiesci ale piekny jest kradnę ...znów wędrujemy ciepłą ziemią malachitową łąką morza... ...pejzaż w powieki miękko wsiąka zakrzepła sól na nagich wargach...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

możesz możesz

(mogę mieć innego Ciebie w minutę - po polsku brzmi dziwnie :P )