|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
rozkłada mnie coś, akurat na weekend.
Wkurzyłam się, bo mamy roboty całą masę, miałam w planie myć na górze okna i sprzątać, ale czuję się, jakby mnie walec rozjechał i chyba mam gorączkę a za chwilę jeszcze jadę na oficjalne spotkanie. Masakra. Nic to, zapodam sobie dziś herbę z miodem, cytryną, do tego maliny i do łóżka. Wezmę coś na noc i może mi przejdzie jakoś |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby przeszło! Jest szansa- mnie tak łamało z tydzień- imbir, czosnek, maliny dały radę- nie rozłożyło mnie.
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć. Ale cudną pogodę mamy od kilku dni
![]() Cytat:
![]() Rozwiązałam test i wyszło mi, że nie potrafię określić swojej figury ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przed wczoraj coś zaczęło nam szurać w samochodzie. Dziś TŻ wziął go na przegląd i okazało się, że mamy do wymiany tarcze i klocki hamulcowe oraz pompę wodną :/ Poza tym TŻ ostatnio się nazbierało przewinień aż w końcu podpadł mi wczoraj na całego i chyba pierwszy raz od ślubu mnie aż tak wkurzył.
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
czekaj czekaj!!! widzac talent Mani tez Cie niedlugo czekaja takie teksty hahahaha
![]() wymiataja i dlatego je zapisuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Haniu, tylko że nie było twarogu. Kaplica. Wiem, że mam kiepskie podejście, ale to nic nowego
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ups...to szykują się wydatki. My właśnie wczoraj odebraliśmy samochód z warsztatu- tarcze hamulcowe, amortyzatory-1200 zł poszłooo. Czasem to mam ochotę przerzucić się na komunikację miejską! Co mąż nawyrabiał?? Twarogu nie było! skandal!
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
mam anginę, znowu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(wiem, że tam chodziło o przeziębienie, ale nie zaszkodzą na pewno). daaawno nie miałam anginy, mnie zawsze jakiś mały syf się przyplątuje, tyle, że dosyć często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
nie pomagają naturalne, bo angina jest bakteryjna. Ale na pewno pomagają na inne objawy, bo nie mam już temperatury. Jutro idę do lekarza, ale pewnie prywatnie, bo nie zdążyłam się nigdzie jeszcze zapisać i nadal jestem w przychodni nad morzem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Wtajemniczenie
|
Ale możesz się chyba od razu przerejestrować? mój tż jak studiował z dala od domu, to się przerejestrowywał kilkakrotnie. po prostu wypełniał druczek, a oni się resztą zajmowali i od ręki działało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
nie mam netu w pracy ![]() Napiszę potem coś w klubie, z tej mobilnej aplikacji nie umiem się do niego dostać ![]() Nie bójcie się, nic strasznego nie zrobiłam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twin, jak z mężem? I jak się urodziny Szymka udały? Cześć... Misku, siedzisz w domu? Jak się czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Miśku wracaj do zdrowia!
Asiuk czekam na relację w klubie ![]() ------------ Ja dziś w domu- jak co poniedziałek w sumie. Przede mną ciężki tydzień- cały w pracy do tego szkolenie w Warszawie- ech, muszę jechać pociągiem- o 5:30 rano!
#2266 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Co do samochodu to skasowali nas na 2700, ale mamy w 100% sprawny i bezpieczny samochód ![]() Cytat:
Asiuk, co zrobiłaś? Z mężem porozmawialiśmy w piątek i przeprosił, ze się przez niego denerwowałam. Dziś w nocy za to przyciągał mnie do siebie i mówił przez sen "chodź do mnie maleńka". rano nic nie pamiętał ![]() Urodziny Szymka bardzo udane. Szymek wybawił się w gośćmi że aż spać nie chciał. Wszyscy chwali tort i ptysie, które robiłam 1 raz w życiu ![]()
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Aaa... no to aż dziwne
![]() Cytat:
Mój mąż też do mnie czasem gada w nocy przez sen, ale to zazwyczaj o pracy coś ględzi ![]() Nie dziwię się, że wszyscy chwalili... Na pewno było pyszne. Będzie na blogu? ![]() A ja się chwalę! Właśnie w ramach odpoczynku od pracy, opracowałam jedno pytanie na obronę!! ![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-10-14 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później za to rozwiązywał problemy w pracy przez sen ![]() Zaniedbałam bloga ostatnio ale postaram się wrzucić przepisy, bo nawet zdążyłam zdjęcia zrobić ![]() Butter, ja też opracowywałam pytania na obronę ale za moich czasów było ich 100 ![]()
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale lubię go, lubię go robić itp ![]() Teraz np. wstawiłam sałatkę. Zdjęcia średnie, ale sałatka jest mega pyszna. Mój mąż mógłby ją jeść codziennie ![]() Wiesz co, może na każdym wydziale jest inaczej. A może gdzieś je masz? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sałatkę widziałam na fb. Uwielbiam sałatki z kurczakiem, Tż też więc niedługo wypróbuję, bo jak zobaczyłam zdjęcie to :slinka: Za moich czasów (jak to brzmi ![]() Co do pytań to wyślij PW z adresem e-mail, bo udało mi się znaleźć mail z opracowaniem pytań, które "chodziło" u nas przed obroną. Pamiętam, że ja to opracowanie wydrukowałam i potem ręcznie jeszcze dopisywałam więc nie jest idealne, ale to zawsze to jakiś początek ![]() I jeszcze zobaczyłam, że pytań było 49 ![]() ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2013-10-14 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie mam koncepcji za fajnych na te zdjęcia...ani tylu różnorodnych talerzy, sztućców itp... A może teraz jest tak samo - że wszędzie takie same zasady - nie wiem. Już Ci wysyłam maila. Jak coś znajdziesz, będę wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Czekam właśnie na wizytę u miłej pani, jest piękna pogoda. Do klubu nadal nie mam dostępu (z telefonu).
Dziś, zupełnie niespodziewanie, dzień kończy się bardzo kiepsko - to kolejna rzecz, którą Wam napiszę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
Współczuję tego wstawania, ale może się w pociągu wyśpisz trochę Cytat:
Współczuję wydatków na samochód, niedawno przerabiałam. No ale jak mus to mus, ważne żeby był niezawodny. Na pewno angina ![]() ![]() Choruję na anginę zwykle ze 2 - 3 razy w sezonie ale od dziecka się zastanawiają, czy nie powinni mi migdałów wyciąć, no i tak to trwa latami a ja się przyzwyczaiłam. Może znajdę w końcu na to jakiś sposób, żeby się lepiej bronić. Wiem już, co robić, żeby nie łapać wirusa jelitówki, który kiedyś mnie łapał też kilka razy w szczycie wirusowym, więc może i tu dojdę do jakichś wniosków Cytat:
Nawet dobrze mi to wolne zrobi, zdążę nadrobić trochę zaległości w drugiej pracy, uporządkuję w końcu syf w chacie i zrobię trochę koło siebie (pazury, maseczki itp.), bo na szczęście nie mam już temperatury, więc czuję się znacznie lepiej, w zasadzie tylko ból gardła i migdałów mi doskwiera. Miałam chęć wziąć się za okna, bo była dziś piękna pogoda, ale to by było przegięcie na pierwszym dniu zwolnienia (które chyba dostałam trochę na wyrost na tydzień), więc poczekam i pod koniec tygodnia to zrobię |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Napisałam w klubie, w końcu mam sieć w biurze. Zabieram się za robotę, żeby zająć czymś głowę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojemu niestety zdarza się zapomnieć zadzwonić z lotniska- i mam stres aż do samego lądowania- bo nie wiem czy czasem nie zaspał czy wyleciał czy leci czy co?...znaczy zakładam że skoro tel wyłączony to znaczy że leci- ale zawsze gdzieś tam w głowie pojawia się myśl, że może coś sie stało, telefon mu ukradli itp. A ja z mężem już ze 2 lata nie śpię- i chyba mi z tym wygodnie bo jakoś nie dążę do zmiany tej sytuacji. To słono zapłaciliście- no ale bezpieczeństwo i wygoda najważniejsze! Cytat:
Za co mnie koleżanki opierniczają - bo one właśnie oczekują przepisu na pomidorówkę a nie na jakieś rarytasy. Cytat:
Mycie okien z anginą- no wymyśliłaś ![]() ----------------- Jeszcze do tego zaganianego tygodnia dziecko mi się pochorowało. Dziś była chyba najgorsza noc odkąd Mania się urodziła- spałam może z godzinę- od 22 do 7 praktycznie cały czas płakała- cholerne zęby! Do tego doszedł katar i ból brzucha- ful pakiet- strasznie jest biedna. ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Miśku, to kuruj się i może na razie odpuść mycie okien ![]() Hania, ja też tak mam, że wydaje mi się, że niektóre rzeczy są za proste, żeby je wstawiać na bloga...a potem zbieram opiernicz, że to wcale nie takie banalne zrobić gulasz i że czemu nie ma przepisu...albo dobrą jarzynówkę...czy sałatkę ziemniaczaną ![]() Zdrówka dla Mani ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-10-15 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio wyszedł mi najlepszy gulasz wołowy w życiu- jednak im dłużej się dusi i im mniej składników tym lepiej. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś akurat mam bigos, który gotowałam wczoraj cały wieczór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
miśkowa, ja myślę, że angina to wcale nie takie hop siup i mycie okien na razie bym darowała
haniu, zdrowia dla Mani! podobnie jak wasze koleżanki oczekuję prostych dań na blogu wstaw koniecznie przepis |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gulasz zrobiłam taki w sosie własnym tylko z cebulą, solą i pieprzem- duszony 3,5 godziny. Wołowina rozpływała się w ustach. eh..głodna jestem bo rano zjadłam tylko 4 naleśniki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.