|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
W takim dniu zmuszają do przyjścia ![]() Cytat:
![]() Pierwszy rozdział jest głupi, potem idzie Też tak siedziałam Ja też ![]() Cytat:
A kolega jak się spisał tym razem? ![]() Cytat:
(tak myślę )
|
||||
|
|
|
#3722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej :róża:
Ja juz w pociągu od 6 jestem na nogach i spac mi sie chce, ale jakos zasnąć nie mogę :P dzis tak jak zapowiedziałam jest powrót do normalności na śniadanie omlet, na drugie śniadanie kanapka z szynka Co do współlokatorów, to dzis ich musze konkretnie opieprzyc. W dużym skrócie, bo juz nie chce was zamęczać tym tematem: tydzień temu w piątek była moja kolej na sprzątanie wiec posprzatalam porządnie mieszkanie. Oni tez wywiązywali sie ze zmywania wiec było ok. Nagle jak pojechałam współlokatorka do mnie dzwoni ze wróciła do domu późno a tak nie umyte nic-znowu. A ze nie chciala ich budzić to zostawiła im karteczke czy rano mogą zmyc bo będzie wcześniej w domu niż oni i nie będzie miała jak zjeść obiadu. To rano trzaskali wszystkim ze ja obudzili ( po 6) a jej zostawili karteczke ze oni proszą z kolei o to ze jak my sprzątamy to zeby sie wszystko nie kleiło .... Pomijam fakt ze sprzątamy dokładnie i nie mamy sobie nic do zarzucenia, ale powinni jak cos im nie pasi to niech nam o tym mówią a nie.. No i kumpela z nimi zaczęła gadać w piątek to laska sie na nią tak wydarła, wpadła w histerie, ze jak nam cos przeszkadza to mamy sie wyprowadzić z jej mieszkania(a ona je tak samo wynajmuje jak my ) i że to jest jej patelnia wiec ona ja będzie myć kiedy chce a jak nam to nie pasuje to mamy sobie kupić swoją szkoda ze na poczatku nam gadali ze nie musimy tego robić, bo oni sie bedą z nami dzielić... I po tej histerii łaski trzasnęła drzwiami, nie dała nic powiedziec nawet mojej kumpeli sie po czym sie poryczala także zabawnie dzis będzie! Paletelnie juz mi mama dała z domu, a wyprowadzać sie nie chcemy bo mamy nowoczesne mieszkanie, dobra lokalizacje, no i... Nie damy im tej satysfakcji także wojna. Sikorko, szkoda ze juz wrocilas, ale podziwiam Cie ze tak ładnie sie trzymałas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-10-14 o 08:46 |
||
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
noooo. Poszłam tylko na niecałą godzinę do szkoły i już jestem w domu
![]() Anns no kurdę, nie wytrzymałabym z takimi osobnikami ![]() dzień dobry zjadłam porządne sniadanie, bułka z szynką i serem, 2/3 kokosowego omleta i 1/2 dożdżówki z serem. Normalnie dawka kalorii zayebista |
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dzisiaj ładnie zaczęłam owsianką i bananem i mam nadzieję, że do końca roku
będzie już dobrze
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Wybaczcie, nie będę odpisywać szczegółowo, bo mam masę roboty dziś ale jestem na bieżąco weekend miałam gościnno-wyjazdowy dlatego mnie nie było ale ukradkiem podczytywałam i klikałam naszym dziewczynkom widzę, że Madzia na 3 miejscu (w sumie to na 2 ) Cytat:
![]() Widziałam Sikorka, super, że lot się udał i jesteś już u siebie szortów też zazdroszczę zaszalałaś alkoholowo widzę ![]() Kasia, super, że wesele udane na jakieś fotki możemy liczyć? ![]() Anns, brak mi słów do Twoich współlokatorów co za ludzie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3726 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehe ja też dlatego wszystko zaliczyłam w trakcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś bardzo lekko i dietetycznie, obym się nie złamała ![]() teraz czas na kawkę
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja już w pracy. Żołądek nadal mnie boli...jem jakoś często ale mało.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cieżko wytrzymać ale dzis będzie wojna, bo ja wracam do mieszkania
Zjadłam kanapkę na 2 śniadanie, powoli dojeżdżam do MS, w mieszkaniu zjem obiad (pierogi razowe ruskie) i lecę na ćwiczenia a wieczorem bieganie ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też likwiduję ciążę spożywczą. Na wagę nie wchodzę bo wiem że bym się załamała.A to się możę za biorę za to jak skończę to co teraz czytam ![]() Ja jak nigdy nie piję to myślę, że do samolotu bym na trzeźwo nie wsiadła. Ewentualnie naćpać się awiomarinem. A w ogóle najlepiej to uśpić. ![]() anns współczuję tych współnokatorów. masakra jakaś z nimi
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
nadrobiłam wątek![]() za Wasze wszystkie ćwiczeniaStupidAlice w pierwszy dzień byłam w kremowej sukience, a w drugi w bordowej ![]() Sikorka super,że już jesteś u siebie no,aleś zaszalała![]() Aga widzę,że znajomość się rozkręca?na ile jedziesz do Krk? Dżo poznałam Cię fajny avek. Ja oglądam The Voice,ale ostatni muszę nadrobićNatalka tym razem kolega się spisał ![]() Anss współczuję Ci tych Twoich współlokatorów....ja bym ich najłatwiej byłoby się wyprowadzić,ale z tego co piszesz to mieszkanko fajne,żal tak opuścić i dać im tę satysfakcję. Może oni się wyprowadzą?Heroine-niestety nikt ze znajomych nie miał aparatu...fotograf był,ale nie wiem kiedy będą fotki kiedyś może wstawię![]() Elsay a ja się zważyłam po weselu przybyło mi 0,8 kg,także nie ma źle jak po 2 dniach jedzenia i picia-fakt,dużo tańczyliśmy![]() Złapałam welon!!!!!!!!!!!!!!!!!!:b rzydal: ale ogólnie to znowu po tym weselu jestem przybita..... |
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia świetnie, że wesele wypaliło
dlaczego jesteś przybita? ![]() Aga priv
|
|
|
|
#3732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To kiedy ten ślub?
|
|
#3733 | |
|
Wtajemniczenie
|
a Ty czemu nie poszłaś na to wesele?
wszyscy mają pary,a ja nie....jakoś nie mam szczęścia do facetów Cytat:
chyba,że ten welon to zapowiedź jakichś nieznanych mi jeszcze wydarzeńteż mam jeszcze @,ale nie było dramatu
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Aż się boje wejść na wagę po tym weekendzie więc tego nie zrobie ![]() Pochodziłam od rana kilka godzin po lesie, naładowałam akumulatory i obmyśliłam sobie plan działania na cały tydzień Pierwsze co to muszę zrobić coś z netem żebym miała dostęp bez problemu ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Kasiu to super że wesele się udało Ja na oczepinach zawsze wychodze, bo nie lubie tych zabaw i łapania welonu ![]() Dlaczego przybita? Anns jak nie będziecie już dawać z kumpelą rady to wołaj o pomoc przybędziemy z odsieczą Dopiero wtedy zobaczysz co to wojna Nie dajcie się anulciak a może jakieś grypsko Cię dopadło biedna? Sikorka ja też dziś od rana funduje sobie odtrucie zieloną Czuje się taka jakaś ociężała i senna
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dietka bardzo lekka, nawet jakoś mi się szczególnie jeść nie chce ale to dobrze.Melduję godzinkę na rowerku
|
|
#3737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hi hi, a ja weszłam z ciekawości ![]() i co?znalazłaś coś w lesie? boberek se pohasał? ![]() napiszę w klubie...ja też nie lubię,ale na tym poszłyśmy z koleżanką ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A znalazłam Nawet już obrałam i się właśnie gotują jutro sos grzybowy na obiad ![]() Boberka luzem nie puściłam bo za dużo ludzi w lesie było ![]() Kiedyś kuzynka wyciągnęła mnie do kółka na łapanie bukietu Za trzecim razem jak nikt nie złapał orkiestra się wkurzyła i kazali nam zapałki ciągnąć. Dla mnie zostały już tylko 3 ale na szczęscie najkrótsza wypadła gościowi z ręki i podniosła ją jakaś 10-latka ![]() Sikorka
powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... Edytowane przez majka5908 Czas edycji: 2013-10-14 o 15:09 |
|
|
|
|
#3739 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nieźle ![]() Cytat:
skąd się tacy "ludzie" bierą ... ? Cytat:
może to zapowiedź jakichś nowych doświadczeń? ![]() Cytat:
za spacerek ![]() Cytat:
za rower ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- hej miałam dzisiaj włoski z angielskiego ok trochę bardziej nudno niż z poprzednią wykładowczynią, ale mam włoski, więc przeżyję ![]() lecę się uczyć macierzy, bo jutro kartk.
|
|||||
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz odkąd zniknęłam z forum poćwiczyłam dziś
![]() 30 minut truchtu + ćw rozciągające ![]() Dopiero teraz dotarło do mnie jak się zapuściłam przez te 4 miesiące ![]() Wagowo niby przytyłam 4kg ale objętościowo to chyba z 20cm ![]() Czas wziąć się w garść i spiąć A tymczasem na kolacje dziś: rybka z piekarnika + zioła + sok z cytryny + kilka grzybków w occie
|
|
#3741 | |||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Ziółko to ja bym chwytała/brała ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Natalka zaliczyłaś spadek wagowy? Bo było -9,9?
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się pochwalić, że nie pale
Prawie... ![]() Najpierw ograniczyłam się do paczki na kilka dni, potem miałam przeboje z zębem i spuchnieta twarz to przeszłam na cienkie papierosy, potem ograniczyłam się do paczki na tydzień a obecnie nie pale wogóle Wyjątek w sobote zapaliłam kilka bo sobie popiłam, ale potem znowu ani jednego
|
|
#3743 | |||
|
Czekoladoholik
|
Kasia trafisz na swoją połówke, musisz poczekać a nie brać byle co
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Ledwo wróciła i już zacyzna ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
To trzymam kciuki za całkowite rzucenie ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Spokojnie do Sylwestra zrzucisz
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem po zajęciach i już po obiedzie, od rana, co za męczący dzień, jutro będę przed 2o w domu trochę odpocznę i biorę się za naukę![]() Kasia jadę w czwartek wieczorem, a wracam w niedzielę, oby nie padało to trochę pozwiedzamy ![]() Czytałam, ze się wybawiłaś nie było na kim oka zawiesić? Dżo cudowni Anns u mnie kłótnie jakieś są na porządku dziennym, ale drobne ciężko z kims się mieszka i każdego coś tam denerwuje, ale jak już tak ostro jedziecie po bandzie to łohohoho ale dobrze byłoby się dogadać, bo dopiero 3 tydzień października![]() Sikorko zazdroszczę wagi że tak swobodnie Ci spada, nawet, jak masz drobną nadwyżkę
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś ochotę rzucić wszystko w kat...
|
|
|
#3746 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Nie kupiłam tej kurtki wczoraj bo się okazała szmatą w dodatku cienką i szkoda prawie 300zł
Myślałam, że to fajna zimowa kurteczka będzie, ale trudno. Kupiłam w Biedrze kurację z olejkiem arganowym z mariona i kapciuchy za 9.99 (to już w Centro). No i tyle.Z dietką ładnie w weekend, zero grzeszków, nooo nie licząc winka z Francji (pyszne) Nie ćwiczyłam wczoraj, dzisiaj wszystko przede mną jeszcze
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... Edytowane przez majka5908 Czas edycji: 2013-10-14 o 17:26 |
|
|
|
#3748 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Pann Anno co się stało? traxx a chcesz parke?
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=majka5908;43262779]Jakiś tak mi paskudne...trzymam się diety, staram sue ćwiczyć a jakiegoś dola łapie. Jest mi ciągle zimno, chce mi się płakać. W lustrze widzę wielkiego tlusciocha...
|
|
|
#3750 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ucz się,ucz Cytat:
za ćwiczeniakolacyjka brzmi pysznie Cytat:
![]() Cytat:
![]() zawiesić oko było na kim,ale od razu widać jak ktoś z kim jest dla towarzystwa, a kto jest z kim na serio ale wybawić się wybawiłam,że hoho![]() Cytat:
co jest?[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43262737]Hej. Nie kupiłam tej kurtki wczoraj bo się okazała szmatą w dodatku cienką i szkoda prawie 300zł Myślałam, że to fajna zimowa kurteczka będzie, ale trudno. Kupiłam w Biedrze kurację z olejkiem arganowym z mariona i kapciuchy za 9.99 (to już w Centro). No i tyle.Z dietką ładnie w weekend, zero grzeszków, nooo nie licząc winka z Francji (pyszne) Nie ćwiczyłam wczoraj, dzisiaj wszystko przede mną jeszcze [/QUOTE]uuu,to szkoda,ale rzeczywiście jeśli nie była warta tych 300 zł to dobrze zrobiłaś...ja już kilka razy tak się nacięłam-coś na zdjęciu wyglądało pięknie,a jak przyszło co do czego to szmatka-lepsze można dostać w ciucholandzie
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

wych. powiedzial, ze nie przyjmuje usprawiedliwien, wiec muszę się pojawić.
Może nie jakoś strasznie, bo wiem, że potrafiłabym zjeść jeszcze więcej, no ale słodkie wpadło.
taki głos... ehhh
jutro nadrobię Was-dużo nie napisałyście
A kolega jak się spisał tym razem?
)

od 6 jestem na nogach i spac mi sie chce, ale jakos zasnąć nie mogę :P dzis tak jak zapowiedziałam jest powrót do normalności
.... Pomijam fakt ze sprzątamy dokładnie i nie mamy sobie nic do zarzucenia, ale powinni jak cos im nie pasi to niech nam o tym mówią a nie.. No i kumpela z nimi zaczęła gadać w piątek to laska sie na nią tak wydarła, wpadła w histerie, ze jak nam cos przeszkadza to mamy sie wyprowadzić z jej mieszkania(a ona je tak samo wynajmuje jak my
widzę, że Madzia na 3 miejscu (w sumie to na 2 
co za ludzie 

za Wasze wszystkie ćwiczenia

co jest?