Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 20:17   #781
beeets
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

jakie przygarnij, sam idź na 20m, a dom oddaj rodzinie z 15 dzieci! Bo Ty nic społeczeństwu nie dajesz (podatki i to, że inni zarabiają na Twoich wydatkach- to się nie liczy) a oni tylu obywateli dali, klękajcie narody...
.
Ju, pakuj się

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 20:24   #782
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja idę oddać kosmetyki, ubrania (bo inni przecież mają mniej) zburzyć jedną łazienkę- bo po co mi dwie. Pokój też nam jeden styknie(albo chociaż jak pokoi parę no to tak z 20 dzieci, może machnę zanim umrę z wyczerpania). A w sumie to w kuchni się będzie rozkładać dmuchany materac i wystarczy.
W końcu trzeba pracować od 6 do 22, by wspomóc ciężko chorych na zespół chcę-być-milionerem-lecz-pracować-mi-się-nie-chcę.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 20:26   #783
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Ja idę oddać kosmetyki, ubrania (bo inni przecież mają mniej) zburzyć jedną łazienkę- bo po co mi dwie. Pokój też nam jeden styknie(albo chociaż jak pokoi parę no to tak z 20 dzieci, może machnę zanim umrę z wyczerpania). A w sumie to w kuchni się będzie rozkładać dmuchany materac i wystarczy.
W końcu trzeba pracować od 6 do 22, by wspomóc ciężko chorych na zespół chcę-być-milionerem-lecz-pracować-mi-się-nie-chcę.
materac dmuchany? ale jesteś wygodna

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 20:48   #784
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Ale z ciebie członek, no wiesz
Duży
Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Ju, jesteś bez serca, żałujesz im samochodu
dobrze, że ci nie powiedziały, że to dzięki nim (ich podatkom) masz drogi w Polsce, więc to twój obowiązek wozić je, gdzie tylko one chcą
Jestem, nie mam serca, w tym miejscu jest mała pompa paliwowa.
Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Też nienawidzę jak ktoś usiłuje na mnie wymusić darmową podwózkę w inną strone niż ja jadę.
Ja w ogóle pierwszy raz z czymś takim się spotkałam i kopara opadła mi do kolan. Sama samochód mam kilka miesięcy dopiero a inni o niczym takim mi nie opowiadali.

Cytat:
judith: wielka Pani z Ciebie, w korkach nawet nie postoisz no... Przewróciło się z dobrobytu...
Uwielbiam takich ludzi jak te 'koleżanki' Raz, że myślą że paliwo jest darmowe, dwa że inni to mają pełno czasu i nie mają swoich zajęć, a trzy że nie mają być prawa zmęczeni. Uwielbiam jak ktoś ma autobus co 10 min naprawdę, bo parę jeździ na zmianę (i to taki przyspieszony, który rzadko się zatrzymuje) przystanek tuż prawie pod blokiem, ale powie komuś, że co to za różnica ten kawałek pojechać jak już podrzuci na przystanek (15 km w jedną, 15 w drugą) Już nawet kij z tym paliwem czasem, ale może ktoś ma ochotę odpocząć albo np. posprzątać.
Bo jak masz auto to masz koniecznie wozić każdego, komu się mniej poszczęściło (szczególnie tych, którzy pracą się nie skalają, ale pić na czyjś koszt i być wożeni to czemu by nie)
Żeby jeszcze to było takie mega szczęście i pryknięcie jeśli chodzi o pieniądze. A nie, bo to jest u mnie zwyczajnie mus bo w tym momencie mam na uczelnię 35km, ze wsi gdzie autobus jeździ albo nie jeździ (serio) i muszę przejechać 3/4 Warszawy.
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43265647]Też mam z tym problem No i co się dziwisz, dziewczyny szybko nawiązują przyjaźnie, szczególnie z osobami z samochodem
Mnie dziwi odkładanie wszystkiego na ostatnią chwilę. Do jutro trzeba złożyć wniosek o stypendium, w tamtym tygodniu kolejki były mniej więcej 10-15 osobowe i jakoś to szło. A dzisiaj... [/QUOTE]
Oj cicho

Cytat:
Ju, pakuj się
Nawet szybko pójdzie bo jeszcze się do końca nie rozpakowałam xD
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 20:54   #785
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość

Żeby jeszcze to było takie mega szczęście i pryknięcie jeśli chodzi o pieniądze. A nie, bo to jest u mnie zwyczajnie mus bo w tym momencie mam na uczelnię 35km, ze wsi gdzie autobus jeździ albo nie jeździ (serio) i muszę przejechać 3/4 Warszawy.

xD
Czekam na tekst, że jak was stać na duży dom to i na wożenie koleżanek

<3 <3 <3
Stary 2013-10-14, 20:57   #786
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Czekam na tekst, że jak was stać na duży dom to i na wożenie koleżanek
O no właśnie

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 20:58   #787
kobietasukcesu
zawsze mam racje

I znowu hit z wątku o pracy w ciąży:

Cytat:
aż musiałam konto założyc z wrazenia
ja również bidaczek przybiurkowy jestem
mam w głębokim poważaniu moralizatorskie pogadanki na temat mojej ciąży,mojego samopoczucia,moich odcisków na pupie i gdziekolwiek by nie występowały!!!
pracowałam przez tyle lat bez kombinatorstwa,zwolnien itp,więc teraz NALEŻY mi się bez łaski pierdzi matronek,mamusiek i supercięzarówek zwolnionko na który jestem od drugiego miesiaca ciazy,i tak sobie cudnie odpoczywam w domku,czekając na mojego małego misia w spokoju i błogim super lenistwie
i nic nikomu do tego czy na moim L4 zdycham na hemoroidy od siedzenia przy biureczku czy jestem na nim bo pazurek mi sie połamał........

i żal mi was superbabochłopy,żeście takie mało tolerancyjne w tym waszym superheroicznym podejsciu do życia......
ale pracujcie,pracujcie zeby takie jak ja leniuszki mogły sobie z tego kotrzystac do woli na swoim lewym L4
Cytat:
Cytat:
Napisane przez dudipopka
tytuł tego forum to CZY PRACUJECIE W CIĄŻY!
DLATEGO nie powinnaś sie wypowiadać...zajdz w ciąże i zobacz jak to jest a potem komentuj...

A może ona jest w ciąży? Więc ma prawo się tu wypowiadać i komentować.
się nie udało

Cytat:
Cytat:
Napisane przez dudipopka
tytuł tego forum to CZY PRACUJECIE W CIĄŻY!
DLATEGO nie powinnaś sie wypowiadać...zajdz w ciąże i zobacz jak to jest a potem komentuj...

Ale właśnie ja jestem w ciąży i doskonale wiem jak to jest

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-10-14 o 21:00
Stary 2013-10-14, 21:01   #788
201604191001
Konto usunięte

superbabochłopy. aha.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 21:06   #789
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
tak sie akurat składa ze ja jestem na zwolnieniu gdyz mam ciaze zagrozona,ale popieram dziewuszki ktore nie musza leniuchowac a robią to maja do tego prawo!!!
Dobra, dalej tego nie będę czytać bo mi się ciśnienie podwyższa.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 21:10   #790
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Kuzynka chciałaby pozbawić pracy innych
ja ostatnio usłyszałam pogląd od osoby, która rzuca śmieci na ulicy "jak ludzie przestaną śmiecić, to ktoś nie będzie miał pracy"

dziwi mnie to i szokuje
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/w...a,1956604,4537

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

ja długo dochodziłam do siebie, jak przeczytałam jakiś wątek o służbie zdrowia i jedna dziewczyna napisała, że ci co nie daję łapówki, by lekarz im przyspieszył termin operacji, to są frajerzy

Jestem babochłopem, cyborgiem, maszyną.
Jak czytam takie wypowiedzi jak z tamtego wątku to aż się niedobrze robi.
Matki oszustki i kombiatorki, leniwe do sześcianu, które przykłądem świecą.
Stary 2013-10-14, 21:45   #791
IzzieSt
Zakorzenienie

Dziwi mnie meil od wykładowcy z błędem ortograficznym

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-10-14 o 21:59
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 21:55   #792
coffee
and cigarettes

Dziwi mnie pogram Sablewskiej. Już pomijam tę panią, to jak ona wygląda, jak się ubiera i w co ubiera kobiety w programie... Ale! Właśnie leci odcinek, w którym jest kobieta wyglądająca naprawdę dobrze i ubrana naprawdę dobrze i modnie. Kolorowe rurki, pastelowe kolory, spódnica maxi, długie, ładne włosy, modne bransoletki. Gdy jej się kazała rozebrać - ta stoi bez stanika. Ogólnie raczej nie ma problemu z wyglądem, figura spoko, ubrania spoko...
Tylko pani jest samotną matką, zaszła w ciążę w układzie ff, ale ojca dziecka kocha. A - i nic nie je. Mówi, że ostatni raz jadła 3 dni temu. Kanapkę.

To program: Maja = psycholog czy Maja = stylistka?

Edytowane przez coffee
Czas edycji: 2013-10-14 o 21:57
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 21:57   #793
dacn
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43266676]Dobra, dalej tego nie będę czytać bo mi się ciśnienie podwyższa.[/QUOTE]

Mi się podnosi od samych zacytowanych wypowiedzi.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:04   #794
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Dziwi mnie pogram Sablewskiej. Już pomijam tę panią, to jak ona wygląda, jak się ubiera i w co ubiera kobiety w programie... Ale! Właśnie leci odcinek, w którym jest kobieta wyglądająca naprawdę dobrze i ubrana naprawdę dobrze i modnie. Kolorowe rurki, pastelowe kolory, spódnica maxi, długie, ładne włosy, modne bransoletki. Gdy jej się kazała rozebrać - ta stoi bez stanika. Ogólnie raczej nie ma problemu z wyglądem, figura spoko, ubrania spoko...
Tylko pani jest samotną matką, zaszła w ciążę w układzie ff, ale ojca dziecka kocha. A - i nic nie je. Mówi, że ostatni raz jadła 3 dni temu. Kanapkę.

Ludzi wzruszają takie historie i siadają wtedy przed programem. Wystarczy spojrzeć na Top Model. Zarówno Paulina w 1 edycji jak i Zuza z 3 to dziewczyny które były bardzo płaczliwe i zakompleksione. I co? Wygrały.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:06   #795
nesska10
Raczkowanie

mozecie dac link do tego wątku o mamuskach na l4?
nesska10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:06   #796
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ludzi wzruszają takie historie i siadają wtedy przed programem. Wystarczy spojrzeć na Top Model. Zarówno Paulina w 1 edycji jak i Zuza z 3 to dziewczyny które były bardzo płaczliwe i zakompleksione. I co? Wygrały.
Jest w ciąży i nie je? Dziwi mnie to.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:08   #797
Withers
Zakorzenienie

Cytat:

się nie udało
Ten wątek i niektóre wypowiedzi to jakaś porażka.

Cytat:

Widziałam ten odcinek i nie powiedziałabym, że ta kobieta się dobrze ubierała. Ta krótka rozpinana bluzeczka w dziecięcy nadruk, spódniczki szalonej długości...Sama formuła programu mnie ani trochę nie dziwi. Najwyraźniej bali się zaryzykować wypuszczając program stricte o modzie i chcieli to ubarwić wątkami, które się odwołują do emocji. Powszechna praktyka w TVN, gdzie dramaty są pokazywane wszędzie, począwszy od telewizji śniadaniowej, a skończywszy na wszystkich talent show

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:12   #798
anlejka
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43265647]Też mam z tym problem No i co się dziwisz, dziewczyny szybko nawiązują przyjaźnie, szczególnie z osobami z samochodem
Mnie dziwi odkładanie wszystkiego na ostatnią chwilę. Do jutro trzeba złożyć wniosek o stypendium, w tamtym tygodniu kolejki były mniej więcej 10-15 osobowe i jakoś to szło. A dzisiaj... [/QUOTE]
Ja byłam dzień przed składać
W każdym razie bardzo pozytywnie zdziwiła mnie moja uczelnia, która wpadła na genialny pomysł wydzielenia osobnego "dziekanatu" tylko do spraw stypendialnych. I stoi się w kolejce, gdzie jest 10 osób, które załatwiają stypendium, a nie 50 gdzie jedni przedłużają sesję, inni składają wniosek o IOS, inni chcą odebrać indeks, a jeszcze inni chcą w ogóle się zapytać co tu robią.
Dwa lata temu byłam średnio dwa razy w tygodniu w dziekanacie z czego stałam dwie godziny w kolejkach, tylko po to żeby dowiedzieć się co muszę donieść do papierów stypendialnych, bo ciągle coś im nie pasowało.
W tym roku przyszłam, oddałam i wyszłam. Do dziś jestem w szoku, że trwało to pięć minut
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:13   #799
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nesska10 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302021
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:24   #800
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez Withers Pokaż wiadomość
Ten wątek i niektóre wypowiedzi to jakaś porażka.

Widziałam ten odcinek i nie powiedziałabym, że ta kobieta się dobrze ubierała. Ta krótka rozpinana bluzeczka w dziecięcy nadruk, spódniczki szalonej długości...Sama formuła programu mnie ani trochę nie dziwi. Najwyraźniej bali się zaryzykować wypuszczając program stricte o modzie i chcieli to ubarwić wątkami, które się odwołują do emocji. Powszechna praktyka w TVN, gdzie dramaty są pokazywane wszędzie, począwszy od telewizji śniadaniowej, a skończywszy na wszystkich talent show
Mnie też się te dżinsowe spódnice nie podobały, no - przykrótkawe. Ale w sumie Majka założyła na nią jeszcze krótsze spodenki, więc to chyba modne, a program o modzie. Teoretycznie.
A Maja wszystkich tam ubiera tak samo. Na trzeci czy czwarty odcinek trafiłam i znów widzę to samo. Kapelusz, wąska spódnica/sukienka, ciężkie buty na obcasie, szeroki czy za duży sweter/podkoszulek obcięty do wcięcia w talii, rozpuszczone, lekko falowne włosy. + ona sama tak wygląda. Dobra stylistka.

Moniko, już urodziła, jest matką, obecnie nie jest w ciąży. Skoro nie jest w ciąży, to nie dziwi Cię, że nie je 3 dni?
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:32   #801
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Znając tvn to pewnie to pierwsze

Cytat:
nie musisz cytowac ustaw i innych wypocin,szkoda twojego"kopiuj-wklej",
kazda ciężarna sama wie najlepiej,co jest dla niej dobre,
niektóre chcą pracować-wolna wola,
niektóre nie i mają do tego święte prawo....
Czy są jakieś zmiany w pranie o których to ja nie wiem?

Dziwi mnie, że przeczytałam 6 stron wątku o pracy w ciąży. Już chyba lepiej było przejrzeć allegro czy coś...
Szczególnie, że ortografia i stylistyka to leży i kwiczy w tym wątku. A emocje takie, że się daje enter enter, bo po co kropka i nowe zdanie.

Dziwi mnie, że ludzie nie potrafią skorzystać ze słownika, ba nawet z przeglądarki ze słownikiem.

Ale zwróć komuś uwagę, to powie że z Ciebie jest paniusia za biurkiem/mądralińska, która się wywyższa i naśmiewa z biedniejszych/matek/kobiet w ciąży itp.
Plus oczywiście argument, że się spieszy i nie ma czasu dobrze napisać. Ok, można sobie na szybko i od myślników coś napisać, ale pisać wogule, wizarz i inne to trochę dają po oczach. A jak się nie ma czasu to się postów nie pisze i tyle.
Stary 2013-10-14, 22:33   #802
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Znając tvn to pewnie to pierwsze

Cytat:
nie musisz cytowac ustaw i innych wypocin,szkoda twojego"kopiuj-wklej",
kazda ciężarna sama wie najlepiej,co jest dla niej dobre,
niektóre chcą pracować-wolna wola,
niektóre nie i mają do tego święte prawo....
Czy są jakieś zmiany w pranie o których to ja nie wiem?

Dziwi mnie, że przeczytałam 6 stron wątku o pracy w ciąży. Już chyba lepiej było przejrzeć allegro czy coś...
Szczególnie, że ortografia i stylistyka to leży i kwiczy w tym wątku. A emocje takie, że się daje enter enter, bo po co kropka i nowe zdanie.

Dziwi mnie, że ludzie nie potrafią skorzystać ze słownika, ba nawet z przeglądarki ze słownikiem.

Ale zwróć komuś uwagę, to powie że z Ciebie jest paniusia za biurkiem/mądralińska, która się wywyższa i naśmiewa z biedniejszych/matek/kobiet w ciąży itp.
Plus oczywiście argument, że się spieszy i nie ma czasu dobrze napisać. Ok, można sobie na szybko i od myślników coś napisać, ale pisać wogule, wizarz i inne to trochę dają po oczach. A jak się nie ma czasu to się postów nie pisze i tyle.

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302021

I wątki tego typu mnie dziwią:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=722683

<3 <3 <3

Czas edycji: 2013-10-14 o 22:36
Stary 2013-10-14, 22:58   #803
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Nope=nie, więc nie trzymała.
Zrozumiałam, chodziło mi o to, że gdyby choć raz widziała, choćby na youtubie, kogoś grającego na gitarze to może chociaż trzymałaby ją dobrze i była bardziej przekonywująca.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43265322]
Trzy: jej twarz wyraża absolutnie nic, miałam ochotę zerknąć do jej ucha aby sprawdzić, czy będzie widać wylot
Cztery: emocje jak podczas obierania ziemniaków
Pięć: TVN schodzi na psy skoro nie stać ich na spodnie dla "artystek"[/QUOTE]

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
A czy na intymnym dostałaś certyfikat 'brak braków emocjonalnych'?
Bo jak nie to się nie liczy
Nie
Dostałam raczej certyfikat "braków emocjonalnych", "15-latki", i wszelkie tym podobne.
Ale mam to w *słowo za 1 punkta*.

Chyba jest coś na rzeczy z tymi brakami.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Jestem babochłopem, cyborgiem, maszyną.
Jak czytam takie wypowiedzi jak z tamtego wątku to aż się niedobrze robi.
Matki oszustki i kombiatorki, leniwe do sześcianu, które przykłądem świecą.
Jak czytam takie wypowiedzi to najchętniej bym to gdzieś zgłosiła.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2013-10-14 o 23:02
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 23:24   #804
Bananalama
jestę wieszczę

muszę się po natchnienie dla wierszydeł przejść na mamuśkowe wątki widzę

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 23:32   #805
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Muszę wywalić z fb znajomego, który ciągle wstawia opisy (oczywiście po angielsku) - siłownia, brzuszki, nigdy więcej pizzy, o nie! znów to zrobiłem (jako komentarz do zdjęcia smakowitego jedzonka/napoju).

Niszczy mi mój dobrze poukładany świat! JA wierzę tylko w przemianę materii.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 23:46   #806
Nightflower
Raczkowanie

Dziwi mnie, że telewizja pokazuje takie coś:
http://www.sadistic.pl/muzyka-w-dzie...t236933,30.htm
Gitarzystka najlepsza

Nie dziwi mnie brak telewizora w moim mieszkaniu

Widzę, że już to ktoś tu skomentował, spóźniłam się

Edytowane przez Nightflower
Czas edycji: 2013-10-14 o 23:49
Nightflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 00:12   #807
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
muszę się po natchnienie dla wierszydeł przejść na mamuśkowe wątki widzę
O napisz coś.
Ale jeszcze chętniej poczytałabym o proletariacie Studentach jedzących kanapki itd.
Ja nie mam weny, jedynie o blogerkach umiałam coś napisać, nawet niemodne zamieściły kiedyś= +100 do sławy.

Nie wiem czy nie widziałam dzisiaj Pana nie-jestę-proletariatem. Aż się zapytałam na jego blogu czy był w pewnym miejscu
Bo widziałam kogoś o naprawdę podobnej twarzy+ ubranego za elegancko w stosunku do innych.

Cytat:
Ostatnio przygotowałem Torta verde (zielony tort), który jest lekko pikantnym drugim daniem
Przygotowałem, halo jak to?! one one one
A służba to od czego jest?

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Nightflower Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że telewizja pokazuje takie coś:
http://www.sadistic.pl/muzyka-w-dzie...t236933,30.htm
Gitarzystka najlepsza

Nie dziwi mnie brak telewizora w moim mieszkaniu

Widzę, że już to ktoś tu skomentował, spóźniłam się
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDcQ9QEwAg

Innego komentarza nie posiadam.
Wcześniej bałam się włączyć z dźwiękiem, żeby tż nie usłyszał, a słuchawek z hello kitty nie będę plugawić.

--
Uwaga, wpis zawiera teorie spiskową:
mam wrażenie że TVN specjalnie wypuszcza takie hity jak ten oto utwór (wiadomo, że będzie szum jak laska źle gitarę trzyma; sama nie zauważyłam oczywiście, ale i tak się rozejdzie) czy pytania na feszyn łiku.
Niech ciemny lud ma radość i pożywkę i odczepi się od tego co się robi za jego plecami.

<3 <3 <3

Czas edycji: 2013-10-15 o 00:14
Stary 2013-10-15, 00:29   #808
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Uwaga, wpis zawiera teorie spiskową:
mam wrażenie że TVN specjalnie wypuszcza takie hity jak ten oto utwór (wiadomo, że będzie szum jak laska źle gitarę trzyma; sama nie zauważyłam oczywiście, ale i tak się rozejdzie) czy pytania na feszyn łiku.
Niech ciemny lud ma radość i pożywkę i odczepi się od tego co się robi za jego plecami.
Masz dobre wrażenie Tematy zastępcze, na porządku dziennym. Im dłużej można o nich gadać (vide Waśniewska) tym lepiej.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 01:07   #809
siarka40
Szef ds. Wymianek

Widzę, że nie tylko ja nadal żyję tamtym wątkiem^^.

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Masakra. Nie mam dzieci, ale napiszę na przykładzie mojej mamy,która ma poglądy, jakie ma, już pisałam, jednak sama do pracy chodziła niemal do ostatnich miesięcy ciąży i lepiej wspomina poród niż ciążę, bo mówiła, że miała straszne nudności i wymiotowała. Jednak ciąża nie była zagrożona, więc do pracy chodziła.
Do pracy wróciła po macierzyńskim i naprawdę, nie czuję się jako dziecko wybrakowana emocjonalnie.
Wiesz, że Twoja macierz jest babochłopem?

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
No i przecież im się należy L4 w ciąży, bo pracowały wcześniej. Więc jak to tak nie skorzystać. Zresztą na wychowawczym (?) to marne grosze są, więc to żadne wykorzystywanie.
Taa. NALEŻY im się.

Cytat:
Ta (zacytowana) wypowiedź była wyjątkowo niekulturalna.
Tak czytając wypowiedzi fanek niekoniecznieprawego L4 nasunęła mi się pewna myśl, ale chyba jako moderator powinnam zachować ją dla siebie.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2013-10-15 o 01:08
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 05:43   #810
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Ja byłam dzień przed składać
W każdym razie bardzo pozytywnie zdziwiła mnie moja uczelnia, która wpadła na genialny pomysł wydzielenia osobnego "dziekanatu" tylko do spraw stypendialnych. I stoi się w kolejce, gdzie jest 10 osób, które załatwiają stypendium, a nie 50 gdzie jedni przedłużają sesję, inni składają wniosek o IOS, inni chcą odebrać indeks, a jeszcze inni chcą w ogóle się zapytać co tu robią.
Dwa lata temu byłam średnio dwa razy w tygodniu w dziekanacie z czego stałam dwie godziny w kolejkach, tylko po to żeby dowiedzieć się co muszę donieść do papierów stypendialnych, bo ciągle coś im nie pasowało.
W tym roku przyszłam, oddałam i wyszłam. Do dziś jestem w szoku, że trwało to pięć minut
No właśnie kolejka była do specjalnie wydzielonego pokoju, tylko do stypendium tam stali. To było do przewidzenia, zwłaszcza, że to nie tylko mój kierunek tam składał ale również socjologia i stosunki międzynarodowe, niektórzy od 10 do 16 tam stali
Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Mi się podnosi od samych zacytowanych wypowiedzi.
Od zarazy, głodu, wojny i roszczeniowych mamusiek zachowaj nas Panie
Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Ta (zacytowana) wypowiedź była wyjątkowo niekulturalna.
Tak czytając wypowiedzi fanek niekoniecznieprawego L4 nasunęła mi się pewna myśl, ale chyba jako moderator powinnam zachować ją dla siebie.
Oj tam, wal śmiało, najwyżej potem sobie punkcika przyznasz
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości