|
|
#3901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Cytat:
A na Olkę nie mogę już patrzeć. Ogólnie teraz żadnego ciekawego wątku nie ma. Nuda. |
|
|
|
|
|
#3902 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
#3903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja oglądam z przyzwyczajenia i dla relaksu ale jak dalej będą tak przynudzać, to chyba też nie wytrzymam
|
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie tego faceta od senatora - ten wątek jest tak sztuczny. Czy w realu rzeczywiście facet ledwo widząc kobiete tak by się nią ślinił i słodził?Lata za nią jak jakiś małolat. Dla mnie mało realny wątek.
Poniedziałkowy odcinek i rozmowa Kamila z Zuzą- jeszcze brakuje tego aby go zjechała za to, że ważniejsza jest dla niego kariera i zachowanie dobrej reputacji. I ta scena z namawianiem na sfałszowane wyniku badań- podirytowała mnie.
|
|
|
#3905 | |
|
|
Cytat:
![]() Czekam na Szatanicę, ona ratuje ten serial swoimi spojlerami
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
kolejne streszczenia
odcinek 1806 Pełna entuzjazmu Basia rozpoczyna pierwszy dzień w nowej pracy. Kinga zapoznaje ją z zespołem. Obie kobiety udają, że nic je nie łączy. Ewa spędza upojną noc z Bednarskim. Mężczyzna odwozi ją do domu i czule żegna. Kobieta promienieje ze szczęścia. Weronika po raz pierwszy zostawia Kacperka pod opieką siostry. W pracy Roztocka bardzo się denerwuje. Bezskutecznie próbuje skontaktować się telefonicznie z Adą. odcinek 1807 Koledzy z redakcji dowiadują się, że Basia i Kinga są przyjaciółkami. Ich nastawienie do nowej koleżanki ulega diametralnej zmianie. Wszyscy są przekonani, że została zatrudniona po znajomości. Monika prosi Żanetę i Ewę, żeby przekonały Damiana do jej udziału w reklamie. Nacisk tylu kobiet przynosi skutek i Cieślik w końcu ulega. Ada jest bardzo zadowolona, że oboje z mężem mają pracę w Warszawie. Z entuzjazmem opowiada siostrze o swoich planach wynajęcia mieszkania w stolicy. odcinek 1808 Zuza jest załamana, gdy dowiaduje się, że na adopcję niemowlęcia trzeba czekać ponad dwa lata. Czas oczekiwania jest krótszy w przypadku starszego dziecka, lecz małżonkowie nie są pewni, czy to jest spełnie ich marzenia. Ewa zakochuje się w Bednarskim. Szczęśliwa odbiera od niego czułe SMS-y. Damian informuje ją, że przyjęto ustawę, na której tak bardzo zależało jej ukochanemu. Zadowolona kobieta natychmiast do niego dzwoni. odcinek 1809 Damian pragnie towarzyszyć żonie podczas sesji fotograficznej. Nie ma pojęcia, że Monika ma reklamować bieliznę. Kobiecie sprytnie udaje się wybrnąć z tarapatów. Na miejscu czeka na nią ekipa. Przygotowana do zdjęć Monika wygląda oszałamiająco. Jest jednak w szoku, kiedy okazuje się, że ma pozować praktycznie nago Anka, koleżanka Basi z wydawnictwa, nie zdążyła przygotować raportu dla Kingi z powodu choroby dziecka. Brzozowska jest wściekła. Niespodziewanie Basia bierze winę współpracowniczki na siebie. odcinek 1810 Zuza i Kamil podejmują decyzję o adopcji starszego dziecka. Dziś czeka ich domowa wizyta pracownic ośrodka adopcyjnego. Kobieta błaga męża, żeby się nie spóźnił. Hoffer na spotkaniu nie pojawia się w ogóle. Igorowi grozi zwolnienie z pracy. Zaakceptował artykuł ukazujący szemrane interesy kolegi członka zarządu swojej gazety. Otrzymał żądanie napisania sprostowania. Andrzej spotyka się z Izą u notariusza, by sformalizować ostatecznie koniec pracy w Bud-Maksie. odcinek 1811 Kazikowi nie podobają się wizyty Igora. Zaczyna szukać mieszkania dla siebie, Magdy i Julki. Ukochana kategorycznie odmawia przeprowadzki. Spotyka się z Nowakiem i prosi go, żeby częściej zabierał Julkę do siebie. Podczas ostatniego treningu przed rajdem Żaneta i Nikita spotykają na trasie Mira i Wojtka. Żona Szulca ukrywa się na tylnym siedzeniu i wysłuchuje złośliwości, jakimi obrzucają się Wojtek i Nikita.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3908 |
|
Rozeznanie
|
Czy nie mogą tej Ewy nieszczęsnej wreszcie z kimś sparować?
Bo ciągle tylko na samych buraków trafia. Naczelny od Igora nie był taki tragiczny w sumie, ale ta oczywiście kręciła noskiem
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, spoiler!
Honorata podrzuca Mikołajowi płytę z grą The Sims 3. W trakcie gry Mikołaj uświadamia sobie, że chce mieć dziecko! Pędzi na lotnisko by zatrzymać Nicole. W drodze skortuje go policja, straż pożarna i karetka pogotowia. Na miejscu błaga żonę o wybaczenie. W tle słychać „When a men loves a woman” grane przez orkiestrę symfoniczną, ludzie klaszczą, puszczają w niebo białe gołębie a prezydent Warszawy składa przyszłym rodzicom gratulacje. Bednarski zaprasza Ewę na kolację. Ewa trzepocze rzęsami. Kasia maluje sobie twarz podkładem z samoopalaczem, żeby wyglądać bardziej seksownie. Podczas castingu do reklamy Tymbarka dostaje rolę pomarańczy. Weronika zastanawia się, czy zatrudnić swoją siostrę do opieki nad dziećmi czy odszukać inną zaginioną siostrę, która mogłaby zostać nianią. Marek jest w szoku, kiedy znajduje w torebce Olki biały proszek do prania. Olka tupie nóżką i grozi, że znowu pokaże cycki w magazynie, jak rodzice nie dadzą jej spokoju. Zuza bardzo chce adoptować dziecko! W trakcie rozmowy w ośrodku adopcyjnym zataja fakt, że ma HIV, FCE i AGD. Basia dostaje pracę na stanowisku koordynatora. Dyrektor uważa, że ktoś, kto z własnej woli wychowuje rude dziecko, musi mieć stalowe nerwy i nadawać się do ciężkiej pracy. Pani Maria i Włodek stoją za barem.
|
|
#3910 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha ona rzeczywiście wyglądała tragicznie! pomarańczowa była strasznie. Dobrze,że Monika ją trochę ogarnęła
|
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, ale juz tego rudego Daniela sie czepiac tyle, jak on taki fajny, to ja nie wiem
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Spoiler trochę wstecz, ale nie miałam dostępu do stałego internetu i nie oglądałam odcinków ostatnich, dopiero dzisiaj nadrobiłam
|
|
#3916 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Ja się jeszcze raz powtórzę bo nikt nie pomógł rozwikłać zagadkę: czy to nie Zuza i Kamil jakiś sezon czy dwa temu prawie nie adoptowali takiej uroczej dziewczynki? Był motyw adopcji i tak wciąż mi świta, że to oni wtedy byli. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3917 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3918 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzie całkiem odbiło
O fuj, widziałam zapowiedź jak ten oblech migdali się z Ewą w wyrze
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrać dziecka by nie odebrali. W sumie Zuza ma rację, ten warunek przy adopcji dotyczący zdrowia jest zupełnie bezsensowny.
|
|
|
#3920 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam dzisiaj, że Magda zginie po wybraniu między Kazkiem a Igorem. Ma to być w odcinku 1840. Prawda to?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe, bo pogrzeb będzie zimą, a za 30 odcinków zima już na pewno będzie.
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo szkoda,że uśmiercą magdę. Bardzo ją lubię i miałam cichą nadzieję, że będzie z Igorem mimo, że on na to nie zasługuje
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzalam końcówkę odcinka rano. Zuza popadła w jakiś obłęd. Choć trochę jej sie nie dziwię, instynktu macierzyńskiego nie da sie stłumić.
Kinga jest bardzo bardzo głupia z ta Baśka. Olka wróci do prochów? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3924 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3925 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do Was
Na Wspólnej to mój kolejny ulubiony serial, którego odcinków staram się nie przegapiać.A czy ktoś z tego ośrodka adopcyjnego powiedział Zuzie i Kamilowi że nie będą mogli adoptować przez Zuzy chorobę ? Nie. Ja na ich miejscu konkretnie bym się wypytała i co najważniejsze wspomniała o tym, bo wydaje mi się że to wcale nie będzie taką przeszkodą. no chyba że wiedzą na 100 % że nic z tego. Ten Kazik jest masakryczny ;p już fajniej by były gdyby Madzia wróciła do Igora i żeby jej nie uśmiercali. Ola chyba znów zacznie dziś ćpać
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
wymyslili by lepiej ze Olka c hce wrocic do Daniela a nie ze znowu bedzie cpac .. ech ;(
ta Baska i Kinga to juz szkoda slow ..
|
|
|
#3927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Baśka będzie chyba miała romans z byłym szefem Kingi, chyba wieci o którego chodzi, zapomniała jak On się nazywał.
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
nie miala, a bedzie miala
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle jak Basia w końcu ładnie wyglądała. Już zaczynałam narzekać, że brzydko się starzeje a tu nagle taka odmłodzona ciuchami i fryzurą
|
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Raczkowanie
|
Może Basi wygląd trochę da do myślenia Andrzejowi, w końcu odżyła po Jego odejściu, kto wie, może jak Basia będzie tak o siebie dbać, ładnie się ubierać, czesać to jeszcze Andrzej do Niej zechce wrócić ;p
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

No i Ola, czy znów nawywija...

Bo ciągle tylko na samych buraków trafia. Naczelny od Igora nie był taki tragiczny w sumie, ale ta oczywiście kręciła noskiem