|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Klub Adeptek Doskonałej Organizacji Czasu - cz. II
Cytat:
Na co dzień korzystam z kalendarzy wydrukowanych z tej strony http://www.edulider.pl/darmowe-kalendarze-motywacyjne bo najbardziej lubię mieć na kartce widoczny cały miesiąc. A jak miesiąc przeminie, kartkę wyrzucam i spokój ![]() A w torebce muszę mieć organizer lub chociaż kalendarz książkowy. Czasem nachodzą mnie takie chwile, że czuję chaos w głowie i wtedy zaglądam do kalendarza i cos tam sobie popiszę, np. "co dziś mam jeszcze do zrobienia" albo "jakich kosmetyków mi brakuje", co mnie w jakiś tam sposób uspokaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja miałam leniwy weekend. z konstruktywnych rzeczy, to byłam na zakupach odzieżowych i odwiedziłam znajomych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z takich malych kalendarzy ksiązkowych - w obecnym numerze pani jest mały kalendarz na 2014 - bardzo ładny, w stylu Wielki Gatsby ![]()
![]() |
![]() |
#1114 |
DOMator
|
Zaczekaj trochę, wkrótce pojawi się wysyp kalendarzy i organizerów na kolejny rok. Będzie w czym wybierać i pośród sztampowych organizerów może znajdziesz jakiś ciekawy, bardziej kobiecy egzemplarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Ja również czekam na wysyp organizerów. W tym roku nie miałam a szkoda bo to bardzo pomocna rzecz. Jak wam mija weekend?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
http://www.lusterko.net/2013/01/pan-kalendarz.html mi się marzy ten kalendarz
![]()
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Superowy! Gdzie go można kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Wtajemniczenie
|
Ja bez klasycznego i nasciennego kalendarza nie wyobrazam sobie zycia + oczywiscie w telefonie! Musze miec wszystko zawsze przy sobie i zapisane i poplanowane, zle sie czuje jak go nie biore
![]() Probowalam takich tygodniowych plannerow, ale u mnie sie to jakos nie sprawdza chyba, ze przy planowaniu treningow czy postow na bloga ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Raczkowanie
|
witam
![]() przypadkiem trafiłam na wasz wątek i spędziłam kawał czasu na podczytywaniu, jesteście niesamowite i bardzo motywujecie Bardzo chętnie do was dołączę jeśli pozwolicie ![]() z organizerów polecam Filofax- naoglądałam się filmików na youtube i będę na niego polować ma właśnie wymienne wkładki i można powpinać cokolwiek ![]() Edytowane przez nicci Czas edycji: 2013-10-13 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Witaj nicci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Witaj Nicci!
a tutaj kalendarz z Pani: http://www.styl.pl/aktualnosci/news-...14,nId,1029699
![]() |
#1123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie pasuje mi to połączenie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
chyba na stronie, jak wpiszesz w google pan kalendarz powinno wyskoczyć, ale jeszcze go nie ma w sprzedaży na przyszły rok
![]()
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
1. spacer z psem z
2. posprzątać na błysk nz 3. ugotować pikantnego kurczaka z 4. powtórzyć 50 słówek z 5. utrwalić wczorajsze 10 z 6. nauka nowych 10 słówek z 7. przypomnienie wszystkich czasów (zrobić sobie rozpiskę na kartce co z czym się je)nz 8. zrobić rozpiskę z konstrukcji gramatycznych (3 konstrukcje) nz Sporo nie zrobiłam w zeszły piątek ![]() Dziewczyny co myślicie o nauce angielskiego (lekcja po angielsku oczywiście) na kursie języka hiszpańskiego? Takie dwa w jednym? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zadomowienie
|
jak tam dziewczyny mija Wam poniedziałek?
moje plany na dzisiaj: - praca do 16 - zakupy / kupiłam legginsy i ciężarki na nogi ![]() - poodkurzanie mieszkanka plus poskładanie ubrań - ćwiczenia (od 18) - pindracja (po ćwiczeniach. muszę ogarnąć nogi i paznokcie ![]() - niemiecki (kolejne słówka do przyswojenia - branżowe, plus powtórka z zeszłego tygodnia słówek) - jakaś kolacja i obiad na jutro do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
U mnie od dzisiaj wiecej zajęć, pilnuje córki koleżanki przez kolejne 3 tygodnie. Nie przeszkodziło to jednak w generalnych porządkach w sypialni oraz dwóch pralkach pran
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
a ja was podczytuje ale nie pisze za czesto
![]()
![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj pojechałam do banku umówić się na założenie konta bankowego. Mam wizytę w środę na 10:00. Ten bank nazywa się HSBS i z tego co wiem w Polsce jest tylko w Warszawie. Ciekawa jestem czy w stolicy również muszę się umawiać aby zrobić konto ahhhh....
Tak po za tym dołanczam w środę (jak będę miała konto bankowe) do "klubu kobiet emigrantek" w ramach czego będę mogła pobierać lekcje golfa, udzielać się w klubie książkowym, iść na kurs fotografii itd więc jestem bardzo napalona na to. Najbardziej mnie kręci właśnie kurs fotografowania, ale na golf też się wybiorę bo nigdy nie byłam a mój mąż ma cały zestaw potrzebny do gry. Zawsze myślałam, że to bardzo nudny sport, ale kto wie może będzie ciekawie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Wtajemniczenie
|
A ja po pracy poszłam na większe zakupy, dokupiłam kilka rzeczy do mieszkania i zadbałam, żebyśmy mieli co jeść. Ogarnęłam całe mieszkanie i teraz wcinam kolację. Przede mną jeszcze lista zrobienie listy zadań na ten tydzień, ale najpierw chwila relaksu przy jakimś serialu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Raczkowanie
|
i ja czytałam w weekend, ale jakoś ciągle coś rozpraszało mnie i nie pisałam
Cytat:
![]() Kurcze znowu nie zrobiłam tego co zaplanowałam na wolne dni;/ Miałam w pt i sob takie dni, że wstawałam z łóżka i nie miałam sił na nic... Nie wiem czy to już ta pogoda tak na mnie działa, czy co. Po wypłacie wskoczę chyba na solarium troche wysusze pryszczyki i zbrązowie się dla lepszego samopoczucia ![]() Staram się te ćwiczenia robić na bieżąco ale mam z nimi problem rano, jak wstane nie dam rady musze najpierw coś zjeść żeby żyć, ale jak już zjem to nie dam rady sie wyginać bo 'zwrot' odrazu czuje a później to już praca i nie ma jak aż do wieczora ![]() Wogóle jestem typem sowy, moge wstac rano ale do żadnej roboty się mnie nie zaciągnie a wieczorem mogę góry przenosić... Może macie jakieś pomysły jak się przestawić na bycie rannym ptaszkiem? Marzy mi się wstawać rano - odbimbać obowiązki a później oddać się pasjom... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
ja z sowy przeistoczyłam się w skowronka dzięki temu, że codziennie wstaję o tej samej porze. mianowicie: 6:05 rano
![]() ![]() właśnie dziewczyny. kupiłam sobie tran ![]() ![]() jak poprawią mi się nogi to zamierzam zapisać się na basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tran jest swietny i zawsze polecam. Ja wracam do kuracji picia oleju lnianego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj sobie uświadomiłam, że to bardzo udany miesiąc. Osiągnęłam dwa cele z listy rzeczy "do zrobienia": zamieszkałam z TŻ i wyprostowałam zęby. Tydzień temu zdjęli mi górny aparacik, koniec z kłami wampira
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam ten dzień gdy mi zdjeli aparat święto dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie też, jestem zachwycona. Miałam naprawdę duży kompleks, teraz uczę się uśmiechać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze dni były takie dziwne. Mi po 3 latach zdjeli w ten sam dzień górę i dół. Brakowało mi w buzi czegoś no i w końcu nic mi nie wchodzi za aparat. Dostałaś taką wkładkę na zęby do zakładania na noc i w ciągu dnia kilka dni aby utrzymać efekt? Pamiętam, że po zdjęciu miałam tydzień na zrobienie wylewu i odebranie wkładki bo zęby puszczone luzem przestawiają się! Nosiłam to dobry rok codziennie do spania. Któregoś dnia jakoś nie założyłam na kilka nocy i potem ciężko mi to bylo wcisnąć spowrotem :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamieszkanie na swoim też jest świetne, tyle zabawy z ustawianiem i ozdabianiem ![]() ![]() U mnie niezbyt produktywny czas. W sobotę miałam ślub i wesele przyjaciółki, świetnie się bawiłam i myślę, że dobrze spisałam jako świadkowa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała wybielenie ząbków oooo tak baaardzo
![]() regularkate dopiero co zaczęłas nową pracę więc daj sobie czas na ochłonięcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.