|  2013-10-15, 20:03 | #4111 | ||
| Idiotka Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Z daleka. 
				 | 

Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat: 
  Żonko to musimy uskutecznić bardziej wyczerpujące ćwiczenia, bo te, które "uprawiamy" jak widać są do du*py  Co do okularnikę! Poka zdjęcie!  I witaj w świecie (prawie) ślepych  Cytat: 
  Życzę dużo zdrowia dla Ciebie i Zosieńki     -------------------------------------------- Nie wiem czemu wpadam w złość w chwili kiedy Wy otwieracie usta...   
				__________________ Jedyny łatwy dzień był wczoraj.   Bynajmniej ≠ Przynajmniej! | ||
|     | 
|  2013-10-15, 20:04 | #4112 | |
| Strzelaj lub emigruj! Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Medellin! 
				 | 

Cytat: 

__________________ Przejechane na rowerze w 2019: 2 762 km  | |
|     | 
|  2013-10-15, 20:04 | #4113 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: UK 
				 | 

O tak, właśnie miała być dieta, a są białe michałki    
				__________________ Wciąż nie rozumiem, już nigdy nie zrozumiem czemu nie umiem odnaleźć się  w ludzi tłumie. | 
|     | 
|  2013-10-15, 20:06 | #4114 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-11 Lokalizacja: Garwolin 
				 | 

__________________ "Kto nie ma odwagi do marzeń,  nie będzie miał siły do walki." A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...  | 
|     | 
|  2013-10-15, 20:12 | #4115 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2013-01 Lokalizacja: miejce które kocham. 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 dziękuję dziewczyny, bardzo dziękuję.  mam nadzieję, że najgorsze za nami. | ||
|     | 
|  2013-10-15, 20:17 | #4116 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Z kociej polany 
				 | 

Cytat: 
  Mnie to trochę śmieszy jak niektórzy co rusz wstawiają nowe zdjęcia albo się widocznie czymś chwalą na fb i ewidentnie widać, że robią to celowo, żeby reszta znajomych widziała ich "sukces". Tak- lajki podnoszą im chyba samoocenę... A co lepsze- śmieszą mnie też ludzie, którzy lajkują takim osobom te zdjęcia (nieraz np. dziesiąte z kolei bardzo podobne do poprzednich). Z drugiej strony- fb to portal społecznościowy-każdy może pisać tam co chce i o czym chce  Może dzielić się wszystkim ze "znajomymi". Ja osobiście nie mam ustawionego statusu w związku i mam chyba 1 zdjęcie dodane przeze mnie i podejrzewam, że wg większości ludzi nie jestem szczęśliwa i pewnie nie mam faceta (albo się go wstydzę), bo się z tym nie obnoszę  Może jestem też nudna i nie byłam nigdzie na wakacjach od kilku lat, bo nie wstawiam zdjęć (a swoją drogą to miałabym się czym pochwalić  ). Tooosia- Moim zdaniem nie masz sobie nic do zarzucenia... Życzę dużo zdrowia dla maleństwa i dla Ciebie! Niech się wszystko ułoży!   Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2013-10-15 o 20:20 | |
|     | 
|  2013-10-15, 20:20 | #4117 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Norwegia 
				 | 

dałam czadu dzisiaj.    
				__________________ Chcę do ciebie, nic więcej, chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. | 
|     | 
|  2013-10-15, 20:28 | #4118 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-15, 20:32 | #4119 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

Tosia ja też życzę dużo zdrowia dla Zosi    
				__________________ 08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama    2021  :82 2022  :26 | 
|     | 
|  2013-10-15, 20:34 | #4120 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-15, 20:41 | #4121 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

i ja się dołączam ! jesteś na pewno najlepszą matką ever !   zrobiłaś co mogłaś i co powinnaś żeby ratować swoją kruszynkę  i udało Ci się   
				__________________  carpe diem  ♥ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-10-15, 20:45 | #4122 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Ile roboty    | 
|     | 
|  2013-10-15, 20:47 | #4123 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Sweet Home Alabama 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-15, 20:49 | #4124 | |||||
| histoire abracadabrante Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Cytat: 
 Szczerze, to jak ja szukałam pracy to sporo firm szukało właśnie na popo, albo na same weekendy. Ale z tego co zauważyłam, to zawsze znajduje się to, czego się nie szuka   Cytat: 
 U mnie jest naprawdę ciężko z mimiką, uśmiechu u mnie się nie uświadczy. Chyba, że ktoś mnie rozbawił  Ale na co dzień, w stosunku do obcych - never. Nawet w pracy, z klientami nigdy się nie uśmiechałam. Już nieraz usłyszałam, że jestem gburowata   A ze mną sprawa wygląda tak:  Cytat: 
  Nawet, gdy na wyjścia odwalałam się jak szczur na otwarcie kanałów to zawsze znalazłam dziewczynę, która wyglądała jeszcze ładniej, lepiej i swoją obecnością zmiażdżyła mnie do tego stopnia, że czułam wielką zazdrość  To jest straszne, ale tak mam  Cytat: 
 Cytat: 
  Zawsze staram się brać na to poprawkę. Raczej zdjęcia z Egiptu, czy innej Tunezji z biurem podróży mnie nie wzruszają, bo takie wakacje mnie nie jarają  Tak samo jak słodkie wpisy i dziubdziakowanie koleżanek z liceum, które są w moim wieku, a spodziewają się drugiego dziecka i najchętniej to założyłyby konto swoim kilku miesięcznym dzieciom i psu również. Ale sikam z zazdrości, gdy znajomy pisze o wyjeździe do Istambułu za 500 zł, koleżanka poleciała do Chin do swojego faceta, inni znajomi zrobili sobie trip po Azji i nagrali świetny filmik, który mógłby równać z Defto Jamala. Koleżanka ze studiów mieszka w San Francisco, studiuje genialny kierunek i pisze dla modowego magazynu. To dołujące, gdy wiem, że ludziom spełniają się moje marzenia. No, o coś takiego raczej chodzi  A ja realizuję się, dzięki wrzucaniu zdjęć z tumblra  Najgorsze jest to, że wszystko jest do zmiany. Trzeba zacząć COŚ robić, żeby to zmienić. Ale nie, lepiej siedzieć na Wizażu i jojczyć. Nie wiem, czy kiedykolwiek wezmę życie za fraki, odważę się zrobić ryzykowny krok, postawię wszystko na jedną kartę i zacznę robić to, o czym marzę. Ciągle się boję, wszystkiego - zmian, ludzi, tego, że sobie nie dam radę. I to mnie blokuje. AHA, dostałam pracę   | |||||
|     | 
|  2013-10-15, 20:52 | #4125 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-15, 20:55 | #4126 | 
				 | 

dziękuję wam dziewczyny!    | 
|     | 
|  2013-10-15, 20:57 | #4127 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: UK 
				 | 

Cytat: 
  Bujda gratulacje znalezienia pracy   Oby mi też niebawem się udało   
				__________________ Wciąż nie rozumiem, już nigdy nie zrozumiem czemu nie umiem odnaleźć się  w ludzi tłumie. | |
|     | 
|  2013-10-15, 20:58 | #4128 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Sweet Home Alabama 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-15, 20:59 | #4129 | 
| Zadomowienie | 

Jaki wstyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  yyyyd!!!!!!!!!!

| 
|     | 
|  2013-10-15, 20:59 | #4130 | 
|  ReklaMO(D)żerca.  Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

bujda, gratuluję  . czym się tera zbędziesz zajmowała? | 
|     | 
|  2013-10-15, 20:59 | #4131 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Ja też szukam pracy w branży i cicho-sza....    | 
|     | 
|  2013-10-15, 21:03 | #4132 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-11 Lokalizacja: Garwolin 
				 | 

__________________ "Kto nie ma odwagi do marzeń,  nie będzie miał siły do walki." A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...  | 
|     | 
|  2013-10-15, 21:05 | #4133 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Z kociej polany 
				 | 

Cytat: 
 Wiem o co Ci chodzi  Mi się wydaje, że jeśli się ma marzenia, jakiś cel w życiu to da się go osiągnąć (może nie zawsze jest on realny  ), ale tak jak piszesz- trzeba zacząć działać. I to nie od jutra, od przyszłego tygodnia etc., tylko od zaraz  Wiadomo- trzeba też wszystko dostosowywać do swoich potrzeb i możliwości i nie brać sobie za dużo obowiązków na głowę, bo to też przytłacza. Może jeszcze jakaś forma nagrody za wysiłek i już się człowiekowi bardziej chce  W każdym bądź razie ja w chwilach zwątpienia przypominam sobie, jaka ambitna byłam na studiach gdy studiowałam 2 kierunki dziennie- w sesji to był naprawdę hardcore nieraz, albo jak byłam w LO i mimo ogromu nauki i zajęć pozaszkolnych dawałam radę  Albo przypominam sobie, jak w wakacje przez kolejne 2 lata pracowałam fizycznie w jednej firmie i padałam ze zmęczenia, ale jakoś miałam siłę i pracowałam po 12 godzin cały czas stojąc... (z wyjątkiem 2 przerw po 30 min). Ostatnio chciałam podszlifować angielski- w domu średnio mi się chciało samej uczyć po pracy, bywały dni, że siedziałam i czytałam jakieś artykuły po angielsku, słuchałam BBC albo wyszukałam sobie listeningi i je robiłam, ale było też nieraz, że robiłam sobie przerwę np. tygodniową czy 2-tygodniową i trochę lipa. W końcu zapisałam się do szkoły językowej i chodzę na zajęcia 2 razy w tygodniu  Jestem bardzo zadowolona, myślę też nad wyjazdem za granicę i być może podjęciem nauki w szkole, więc angielski muszę umiec perfect  Niby nie jest źle, bo dogadać dogadam się raczej bez problemu, ale jeśli przyszłoby mi się uczyć w obcym języku to podejrzewam, że nie byłoby już tak łatwo. I chciałabym jeszcze jakiś jeden język znać chociaż w stopniu komunikatywnym i mam nadzieję, że się go nauczę- myślę nad rosyjskim lub francuskim, bo te języki "liznęłam" w szkole  Na dobrą sprawę dopiero będąc na studiach tak naprawdę dotarło do mnie jak ważna jest nauka języków  Swoją drogą- tęsknię za studiami i za moim akademikiem...   Gratulacje znalezienia pracy- pochwal się co to za fucha!  Oby była ciekawsza niż ta poprzednia  A teraz wracam do pisania "mojej" kolejnej pracy licencjackiej... ;] Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2013-10-15 o 21:08 | |
|     | 
|  2013-10-15, 21:05 | #4134 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

"Nobody knows Nobody knows but me That I sometimes cry If I could pretend that I'm asleep When my tears start to fall I peek out from behind these walls I think nobody knows Nobody knows no" | 
|     | 
|  2013-10-15, 21:17 | #4135 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2012-11 Lokalizacja: pod pierzyną. 
				 | 

Tooosiaa życzę dużo zdrówka dla czarnulki!   byłaś dzielna, i nie mów, że jesteś złą matką. --- widzieć swojego ojca w złym stanie w szpitalu, to chyba nie dla mnie   | 
|     | 
|  2013-10-15, 21:21 | #4136 | |
| histoire abracadabrante Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Cytat: 
 Ale skoro codziennie nie mam do czynienia z angielskim, to chyba cudów nie ma. Trzymam kciuki za Wasz (domyślam się, że do USA z TŻ  ) wyjazd. A fucha.. Szału nie ma, nic kompletnie związanego z moim wykształceniem, ale bliskie moim zainteresowaniom. Mam nadzieję, że w jednej dziedzinie będę mogła się wykazać. Staram się za bardzo nie jarać, bo ostatnio cieszyłam się jak głupia i wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle. Jutro zaczynam i już będę wystawiona na próbę - 12 godzin ostrego zapieprzania   
				__________________ Edytowane przez bujdanaresorach Czas edycji: 2013-10-15 o 21:22 | |
|     | 
|  2013-10-15, 21:26 | #4137 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Tyle komplementow w ciagu kilku dni. Musze je sobie zapisac. Kiedy poczuje sie zle, bede je sobie czytac   Kolezanko swietnie mi sie z Toba gada. Rozumiemy sie i myslimy podobnie. Zawsze twoja wizyta poprawia mi humor. Masz tylko jeden minus. Jestes zdecydowanie za ladna!   
				__________________ "Przygodą jest samo życie, pod warunkiem że żyje się mocno. Bo tylko wtedy można odkryć rozmiar własnego strachu i zmierzyć się ze słabościami" | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-10-15, 21:27 | #4138 | |
| Idealna Źona; ) Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Miasto 
				 | 

Cytat: 
    klask  i:i wcale nie jestes zla......TRZYMAJ SIE z ZOSIA  Mam super Imieniowy DZIEN   | |
|     | 
|  2013-10-15, 21:28 | #4139 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

widzę że w ogóle nie odpuszczasz 'koleżanko' ...

__________________  carpe diem  ♥ | 
|     | 
|  2013-10-15, 21:33 | #4140 | 
| Flawless Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Wygrywam bilety do teatru. Udaje mi się załatwić sytuację do odchamienia i spędzenia miło wieczoru. I co? Spektakl jest o glejaku. O kobiecie, która go ma, o kobiecie która ma guza mózgu. Ten guz pojawia się znikąd, zmienia ją w zupełnie inną osobę. Ten guz ją zabija. Ten guz jest dokładnie takim samym guzem, jakiego miał mój chłopak. Ale on żyje i ta historia ma szczęśliwe zakończenie i to się nie zmieni. Wszystko będzie dobrze. Bez względu na moje wrażenie, że wszelkie nowotwory do mnie lgną....

__________________ "We need to know, as women, we're important.  I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.