|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wybieram się dziś po południu zapalić światełko za nasze Aniołki(*)
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja wczoraj myślałam, że o 23 pojade na IP...
Małe mi sie nie ruszało w ogóle cały dzień... Myślałam, że na zawał padne, tż ze mną siedział, gadał do brzucha, ruszał nim, mało sie nie zesraliśmy ze strachu... Ale zaczął sie leniwie ruszac, potem zaczął kopac, ale jakoś dziwnie jest ułożony że kiepsko go czułam. Mam go umiejscowionego na przedniej ścianie, to też wpływa na to, że gorzej go czuje. Miałam bardzo intensywny dzień, cały dzień zapierdziel. Także byłam bardzo zmęczona no i mały też. Ale już miałam przed oczami poród martwego dziecka... ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś już czuje jak kopie, także uspokoiłam sie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam sie z Wami . Jak ja czesto o Was mysle. chyba sobie wykupie internet w telefonie i bede z Wami rowniez na spacerach ![]() Wlasnie dzis bylam na badaniach krzywej cukrowej po ponad 2i pol godzinach ukulam sie glukometrem po spacerze i wypiciu szklanki wody i mam 105 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
oj z tymi naszymi Tztami ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- _Kluska_ czy dzis juz dobrze jest ??mam nadzieje ze tak kochane moje dziekuje Wam w imieniu Wamessy za mile slowa . ![]()
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
cześć
Basiu ![]() ja mam deprechę. dziś miałam siedzieć cały dzień pod kocem bo facet miał robić ścianę (schodzi farba od wilgoci, przed sprzedażą trzeba to zrobić) ale gość napisał smsa, że nie przyjdzie dziś ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do sukni ślubnej, minęło już dwa lata, też jeszcze nie sprzedałam swojej, ale mam nadzieję wyrobić się do końca roku. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi wystarczyła fajka wodna, jak mi uszami wychodziła, dość ![]() Odpoczywajcie, my też myślimy o małym urlopie, to naprawdę dobrze robi. Może w listopadzie. Cytat:
![]() Cześć kobitki. Jak Was czytam od kilku dni, to mi ręce opadają, nie rozumiem co się dzieje z tż-tami i z tym wszystkim. Chyba jakieś przesilenie jesienne w powietrzu. Głowa boli ![]() Ja się czasem czuję jak jakiś niedobitek, brak ciąży i mnóstwo innych problemów. Wczoraj wróciłam z włoskiego po 3h intensywnego gadania, mózg zaczął mi pękać, ale jak trzeba to trzeba. Niestety w tym kraju liczą się albo znajomości albo kupa papierków. Strzeliłam sobie mocną kawę na pocieszenie ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-10-15 o 10:32 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale Cie facet zalatwil .Ci fachowcy sa niemormalni
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do sprzedaży sukni ślubnej polecam wstawienie do salonu, gdzie została zakupiona - chyba większość salonów prowadzi takie komisy, przyjmują tylko to co było zakupione u nich i znają historię kiecki. nie dają może jakiejś zawrotnej kasy bo 30% ceny ale zawsze coś i łatwiej tak sprzedać niż na allegro.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki wzór planujesz i gdzie? Ja po porodzie robie na nadgarstku imię synka i może date urodzenia.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zadomowienie
|
Moj zakup
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzis znow mam odwiedziny kolezanki,ciezaroweczki w 7mies ![]() Ale wy szalone jestescie tatuaze,skoki no szalone mamuski na tym watku ![]() Kamildiana sliczny ten kombinezon,ale Natalka bedzie w nim cudnie wygladac ![]() Basiu mam nadzieje ze wyniki wyjda dobrze,a myslisz ze cukier powinien juz byc unormowany?bo przeciez malo czasu minelo od porodu,nie znam sie na tym dlatego pytam jak to jest. KLuska a moze zadzwon do gina i zapytaj jak ci bedzie tak twardniec ten brzuch.Przydaloby ci sie polezec,odpoczac zrobili by wszystkie badania przynajmniej. Nie przemeczaj sie. Ja nie znosze jak sie z kims umawiam a on nagle odwoluje,szlag mnie trafia wtedy. Mysti chyba bym na zawal zeszla,nie dziwie sie wam ze sie denerwowaliscie. Ale moze rzeczywiscie przemeczenie sprawilo ze dzidzia sie nie ruszala,no ale sam fakt jest na pewno niepokojacy. Najwazniejsze ze juz mame kopie ![]() ![]() Coffee fajnie ze masz czas i checi zeby chodzic na jezyk ![]() ![]() ![]() ![]() Arletko pilnujcie niech koniecznie chociaz wam nie wiem jakas czesc kasy oddadzą za okna,konowaly jedne. Wspolczuje ci tego balaganu,sprzatnia ,ja nie znosze remontow a njgorszy jest ten kurz wszedzie i pyl zgrozo masakra ![]() ![]() No i zmykam bo juz kolezanka w drodze ide obiad szykowac, udanego popoludnia buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Wrocilam wlasnie z masazu goracymi kamieniami. Kocham to!! Mysti, ufff.. kochana, koniecznie pomysl o sobie. Niech tz zaopiekuje sie mlodym a Ty polez w wannie, idz na spacer, poczytaj ksiazke - po prostu sie zrelaksuj. Coffe, Ty niedobitek?? Ja juz na finiszu 11 cyklu i pewnie jak zwykle kaszana bedzie. Ja sie czasami czuje.. pusta, wybrakowana albo jakas lewa ![]() Basiu, oby cukry sie unormowaly. Kami, super ciuszek! Walnelam kawe i zezarlam tiramisu, przez ten wyjazd chyba troche przybralam na wadze. No i jutro juz powrot... ehhh.. a w sobote idziemy na wesele, w koncu sie wybawie, napije i wytancze
#3522 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Kami, jakie śliczne! to z SH czy ze sklepu? jeśli SH przyznaj się ile zapłaciłaś
![]() Mysti ![]() ![]() Basiu, u Ciebie w rodzinie jest cukrzyca? to rzeczywiście może być trudniej ![]() Gianna, miłego popołudnia życzę ![]() Iza, już ustalone kiedy usg? ja się powoli ogarniam, jakoś mi ciężko psychicznie jest...hormony może. nawet weszłam do sklepu z zasłonami i się zbeczałam bo nie znam wysokości okien ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Mysiu, wezmę potem od Ciebie namiar na hotel w którym jesteś, sądząc po tym co piszesz to chyba polecasz? ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Dzwoniłam jak się skurcze zaczęły, teraz jest ich mniej i to raczej już nic nie zmieni... tym bardziej, że za 2 dni wizyta. No i chyba tylko bym płakała do słuchawki, że się boję bo tak ostatnio wygląda mój sposób komunikacji.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-10-15 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Ja myślałam o róży później o serduszko milionach dzieci i Tza ale napewno imiona dzieci i może daty urodzeni tylko ze będzie tego strasznie duzo
#3525 |
Zakorzenienie
|
28.10 ide do gina na wizyte ba nfz,i mówił że jak bede chciała to wtedy będziemy sie umawiać na to usg płatne.
A w jakim miejscu?
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zadomowienie
|
Kluska kombinezon kupilam w pepco za 50 zl jakosciowo nie jest genialny ale mysle ze wystarczajacy
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam kasy, będę polować w sh, koleżanka mówiła, że może mi odda. Zobaczymy. Dziewczyny właśnie mój brat dzwonił z prośbą 'na śmierć i życie' czy zaopiekuję się jutro bratankiem. Właśnie go odebrał ze szkoły od pielęgniarki z gorączką 39 stopni. Szczerze mówiąc boję się zarazić, co o tym myślicie ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Basiu, uwielbiam tatuaże ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-10-15 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie nie powinnaś ryzykować.
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
dostałam L4 do 5 listopada. Kino jak zwykle, jak mi położna mierzyła ciśnienie to mi zakomunikowała że serce bije skokowo, jakby arytmia. Dla mnie nic nowego, moja babcia i mama mają. Mojej mamie wyszła właśnie w czasie ciąży. Czułam coś od 2 tygodni, dopiero jak mi dziś powiedziały co i jak to objawy jak w morde strzelił. Pokłóciłam się dziś z walnięta kierowniczką. Z tego wszystkiego poryczałam się u ginki. Jaśmina ze wszystkmi wymiarami w normie, ale podsumowując usg to nie 20t2d tylko 20t0d, czy te dwa dni różnicy do powód do zmartwień? za to waga z górnej półki 387g
#3530 |
Zakorzenienie
|
Agabi, 2 dni to żaden powod do zmartwienia! cieszę się, że mała zdrowa i ciężka
![]() Iza, dzięki, tak myślałam.. po zastanowieniu mi wychodzi że jeśli moi rodzice nie będą mogli to ja nie będę miała wyjścia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
ogarnełam troche ten brud.
byłam chwile u mamy i siostra z Julcia była na chwilke, jaka ona jest fajna-masakra!!! a jak jadła chleb i wedline i tak uroczo mruczała przy tym jakby nie wiem jaki przysmak jadła. aga dobrze ze masz l4, a czemu cie kierowniczka wkurzyła? jakies fochy ze poszłaś na l4??? mysti jeju ale przezyliscie!!!ale juz sie dzidolek rusza i jest dobrze. iza tak ja pamietałam do pare dni temu a dzis zapomniałam o naszych aniołkach,dobrze ze mi przypomniałas. basiu to cukrzyca moze zostac po ciazy juz na zawsze???? gianna widze spotykasz sie z kolezankami i dobrze! ja dziś pół dnia dzwoniłam do zusu, bez skutku, jak chce rozmawiac na temat zwolnień to mi sekretarka mówi ze cos tam i nie moge nawiazac kontaktu, jak wybrałąm inny temat ubezpieczeń to mi mówi ze przede mna jest 7 telefonów,a potam widac odłozyli słuchawke bo numer zajety. nic, popróbuje jutro. uprosiłam meza zeby w tym tyg pomalował nasza sypialnie, no i jak panowie skoncza i wyschnie to w piatek lub sobote bedzie malował. i dalej beda paski, pomarańczowy,biały,czerwo ny, biały,zielony. bedzie kolorowo ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
No ja juz po odwiedzinach,zmeczona jestem straszliwie...Jeszcze poszlam z kolezanka na wizyte do lekarza bo chodzi tam gdzie ja wiec jej dotrzymalam towarzystwa.A jej dzidzia wazy juz 1535g ale duza
![]() Arletko telefon do ZUSu o rany wspolczuje ci tam to trzeba miec nerwy. Zycze ci powodzenia i duzo cierpliwosci.A i pokaz zdjecia jak juz pomalujecie. Kluseczko hormony ci tak dokuczaja a to dziady jedne ![]() Aga ale fajowo mala niezle przybrala na wadze ![]() Wiecie co ja nie wiem czemu ja tak odczuwam zle wszystko,plecy mnie bola,nogi bola stanie cale dopoludnie gotowanie szykowanie juz tak zle na mnie wplywa ze ledwo siedze padam na twarz po prostu. Jutro znow wizyta u prokto wiec caly dzien zajety,mam nadzieje ze od czwartku bede lezec przez caly weekend i odpoczywac. |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez ostatnio duzo chodze,i nogi stopy wieczorem mi odpadaja, z plecami lepiej. trzeba wiecej odpoczywac poprostu. a co dobrego gotowałaś?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
mysia coffe no co wy!!!! laski i wy sie doczekacie fasolinek, to tylko kwestia czasu. wiekszosc z nas tu musiała troche dłuzej poczekac ale się doczekała i wy tez się doczekacie,ja w to bardzo wierze!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Izka ja też chcę taki tatuaż na nadgarstku i chciałam go zrobić na koniec tego miesiąca ale mój TŻ kręci nosem bo mam już 3kolczyki na ciele-ale dla mnie to mało,potrzebuję tatuażu jak powietrza ![]() Arletko co za szmaciarze w tym zusie ![]() ![]() Aga super że masz l4,teraz powolutku co wizyta pewnie będziesz dostawać zwolnienia ![]() ![]() Mysia Ty nie jesteś lewa tylko prawa ![]() ![]() Kami śliczny kombinezonik ![]() ![]() Basiu a Wy z TŻem "stosunkowo"jak? wróciliście do normy? Gianna połóż się,odpcznij,weź prysznic,zrelaksuj się. To że jesteś obolała to standard-pod koniec ciąży będzie tylko gorzej ![]() ![]() Coffe a Ty który masz cykl? Kluseczko co Ty taka płaczliwa jesteś ![]() Dzisiaj się nie produkuję tylko na poprawę humoru wrzucam Wam focie mojego Trójzęba ![]()
![]() |
#3538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arletko wczoraj to taki standard czyli filety z kurczaka,ale zrobilam salatke jeszcze,a tu cos na slodko i tak zeszlo.A dzis robilam roladki nadziewane serem,szyneczka, ogorkiem, papryka z musztada i majonezem no plus szczypiorek mniam dobre wyszlo.Zrobilam salatke grecka a na slodko to zawsze kupuje ciasto bo mi sie nie chce robic a u mnie to lepiej po kawalku roznego rodzaju kupic niz jeden bo nam sie nudzi szybko ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Gianna to masz jeszcze jedną na dobry sen,ugłaskaj małą Zazdośnicę od cioci
![]() ![]() ![]()
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie sporo to pewnie hormony ale przede wszystkim jednak pan Batman i cała sytuacja z remontem. po prostu sił mi brak. a tatuaż jeden mam na łopatce - diabełka a drugi to serduszko na biodrze. diabełek czeka na przeróbkę bo robiłam go daaawno (11 lat temu) i wtedy nie zastanawiałam się nad wyborem dobrego studia, poszłam gdziekolwiek no i nie jest to zbyt pięknie - ale i tak go kocham ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.