Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-15, 18:43   #2911
Krowa1989
Raczkowanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Pstryczku, jestem z Wami już od jakiegoś roku, ale moja częstotliwość pisania nie jest godna pochwały, więc nie dobilam do magicznej liczby postow. Ale dziękuję za podpowiedź. Tylko czekałam aż polecisz katarek .

Mała, dzięki, będę miała to na uwadze.

Oczywiście nic w tych aptekach nie mieli.
Abstrahując od tego, to wczoraj byłam u dermatologa, bo mi jakieś parchy na rękach wylazly, to mi przepisał lek, którego już nie ma... O losie, konowaly i nic więcej.

Dziewczyny, nie myślałam, że mój nick będzie kogoś w zakłopotanie wprawiał. Mam duży dystans do siebie, luuuz. Całe liceum tak na mnie wołali. A na urodziny dostałam koszulkę z wizerunkiem krowy.

Ezzo, u nas decyzja o odstawieniu zapadła, jak zwyczajnie dziecko przestało się najadac (po wieczornym karmieniu młodej burczalo w brzuchu inie chciała spać). Najpierw zrezygnowałam z wieczornego karmienia, a potem karmilam jak już cycki były przepełnione. Przerwy między cycusiem robiły się coraz dłuższe, aż w końcu mleko przestało się gromadzić. Z tym, że u nas już od kilku miesięcy dieta jest rozszerzona i Ala pięknie zjada stałe posiłki, gluten też już miałyśmy wprowadzony, a i z butlą najmniejszego problemu nie ma. Takie mi się wszystkojedzace dziecko trafiło, mimo że od urodzenia była tylko kp, bo laktacje mi ładnie już szpitalu rozkrecila.
No i nie miałam żadnych zatorów i nie odciagalam mleka.
Krowa1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 18:45   #2912
mala_19kw
Zakorzenienie

Aśka-ja też od 1 odcinka wiernie oglądam To ile lat to już się ciągnie?

Pstryniu-Krowa chyba nie ma dostępu do k.

O ho-Oskar zaczyna się wiercić w łożeczku,to dobry znak (że uśnie ).

Niedawno rozwiesiłam pranie które było już wyprane w południe'jak ja nienawidzę takiego postoju Aż żałuję nie nie mam 4-6 rąk
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 18:55   #2913
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mojemu dziecku wrócił apetyt po tej trzydniówce, przez ostatni dni nie chciała nic jeść, prócz mleka, a dzisiaj zjadła michę kaszki, pół kromki chlebka z masłem i michę obiadku - zrobiłam jej risotto z kurczakiem, cukinią i jabłkiem, zabielone jogurtem, z dodatkiem masła i przypraw. Bardzo smaczne było, słodkawe.

Charlizz, ja farbowałam na czerwono, czarno, fioletowo, mocno rudo - takie krzykliwe kolory. Teraz nie mam już takiej potrzeby, a w blondzie się nie widzę, więc nie mam żadnej alternatywy do zrobienia na głowie, zostaje tylko brąz, a takowy mam naturalny. Myślę więc, że dotrzymam słowa.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-10-15 o 18:56
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 18:59   #2914
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krowa1989 Pokaż wiadomość
Pstryczku, jestem z Wami już od jakiegoś roku, ale moja częstotliwość pisania nie jest godna pochwały, więc nie dobilam do magicznej liczby postow. Ale dziękuję za podpowiedź. Tylko czekałam aż polecisz katarek .
katarka nie polecalam bo to oczywista oczywistosc
a, i jeszcze inhalacje

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:18   #2915
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dziękuje Wam Kochane za miłe słowa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:36   #2916
mala_19kw
Zakorzenienie

Wygląda na to że mam chwilunie odpoczynku ufff.

Wiecie... Miałam nie kupować krzesełka do karmienia (bo karmiłam małego na kolanach-dopóki nie zaczął uciekać) ale jednak kupimy. Nie mam już sił za nim biegać. Po co mam szarpać sobie nerwy a jemu odbierać przyjemność z jedzenia?

W końcu coś ruszyło w tej kwestii w moim mieście i znalazłam dwa nadające się. Jutro mąż będzie dzwonił więc może już jutro będę szczęśliwą posiadaczką krzesełka

Co to ja jeszcze miałam pisać?heeem
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:47   #2917
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Wygląda na to że mam chwilunie odpoczynku ufff.

Wiecie... Miałam nie kupować krzesełka do karmienia (bo karmiłam małego na kolanach-dopóki nie zaczął uciekać) ale jednak kupimy. Nie mam już sił za nim biegać. Po co mam szarpać sobie nerwy a jemu odbierać przyjemność z jedzenia?

W końcu coś ruszyło w tej kwestii w moim mieście i znalazłam dwa nadające się. Jutro mąż będzie dzwonił więc może już jutro będę szczęśliwą posiadaczką krzesełka

Co to ja jeszcze miałam pisać?heeem
Oby tym razem wyszło

A ja wciąż czekam na mamę...
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 19:47   #2918
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
apropo, że wszędzie bierzesz małą, ja sobie tego jakoś nie uświadamiałam do wczoraj. Wracaliśmy z tż od moich rodziców i ja po drodze wstąpiłam do biedry, a on z Hanią poszli do domu. Kumajcie sytuacje jak w pewnym momencie przeszła mnie taka paniczna myśl, że gdzie ja zostawiłam Hanię potem myslałam że się posikam ze śmiechu no ale taka prawda ja mam ją ciagle ze sobą, że zapomniałam jak to jest wyjśc samej gdzieś..... serio. Jak wracałam potem sama do domu to mi tak dziwnie było

Ja też się dziwnie czuję jak idę gdzieś bez niej
Bo zawsze z Zuzką

Cytat:
kto tak uważa

Dziewczyny, bo widzę np Borysek nosi normalnie buty już i piszecie że inne dzieci też.
A ja jak mojej próbuję ubrać buta to jak go wkładam to ona ta noge ma tak w dół. Pięta nie dotyka pięty w bucie i nie wiem Wasze dzieci mają stopę tak prosto w bucie???
U nas tak samo

Dziewczyny padam
Zuzka z dnia na dzień przestała hmmmm no po prostu nie mogę jej pieluchy zmienić. Jak ją położe na plecach to od razu się przekręca, więc w końcu zaczęłam jej zmieniać na stojąco, muszę ją trochę podtrzymywać bo czasami chce siadać

Jak chcę ją ubrać to odkąd siedzi dawałam sobie ją na kolana i ubierałam. A teraz nawet na kolanach chce się przekręcać

O kąpieli chyba nie musze pisać już

I to nie są nowe jej umiejętności, bo siadanie, wstawanie już opanowała chwilę temu.

No po prostu jestem wymęczona tą "walką" z Nią.

Na domiar złego nie wiem co się stało. Po kąpieli Młodej mąż się przyczepił, że bluzę położyłam na pralce i tam nie ma miejsca itp.... Mówię mu, że zaraz przecież ją będe ubierać, to on nie zaczął się nakręcać, ja się już nie odzywałam nic, a on do mnie że może jeszcze się tam z.e.s.r.a.m. i mi to nie będzie przeszkadzać
I wiecie myślałam, że mu przeszło. Zawsze ja usypiam Zuzkę, on robi kolację. Wychodzę z pokoju, a on tylko sobie zrobił i się nie odzywa.

Wiecie zmęczona jestem tym wszystkim
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:48   #2919
aska27adopcje
Zadomowienie

Mala nie wiem 10 lat ... moze dluzej ... ostatnio z senstymaentu obejrzalam kilka pierwszych odcinkow na ipli

A co do krzeselka, ja sie ciesze ze nie kupilam, mam takie jak silver, zwykle drewniane do kompletu KLups ... mala nie chce w nim siedziec, wykreca sie, caly czas staje, wyrywa ... wiec karmie ja na kolanach moich .. a chcialam krzeselko za ponad 350 zl ... wywalilabym kase w bloto niepotrzebnie
Stary 2013-10-15, 19:50   #2920
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Charlizz-dlatego nie czytam Was w miejscach publicznych

Hje-nie raz nie dwa olewałam i udawałam że mnie nie ma to wiecie jak moja matka to sobie wymyśliła? Powiedziała tym ludziom którzy regularnie przychodzą że ja ZAWSZE jestem w domu i że może nie słyszę jak pukają do drzwi (mam daleko pokój od drzwi zewnętrznych,nie mamy dzwonka). To jak faktycznie nie słyszę to walą mi po oknach bo przecież jestem w domu. Mam pisać jaki mam wtedy w.ku.rw? Chyba nie ma wyjścia z tej chorej sytuacji. Aaa telefony też muszę odbierać bo ku.rwicy można dostać jak zacznie barabanić Nie odbiore to koleżaneczki naskarżą że dodzwonić się nie można.

Jejuś współczuję tej sytuacji z rodzicami. Nie mogę sobie tego wyobrazić. Masakra jakaś
Stary 2013-10-15, 19:52   #2921
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krowa1989 Pokaż wiadomość
Witam.

Moja dziecina w nocy obudziła się z katarem. Cały wątek przeczytałam, tyle rad tam było, a ją jestem zielona . Szukałam tego Pulmex Baby, ale dowiedziałam się, że jest już wycofany. Farmaceuta w jednej aptece powiedział, że jest podobny lek - Pumo Vap, ale go nie mieli, of kors . Poczytalam o nim, ale on jest od 3 roku. Znacie coś innego o takim działaniu?
I mam wodę do psiukania i maść majerankowa, co jeszcze?

Teraz lecę jeszcze do innych aptek, może tam mi polecą.
http://www.i-apteka.pl/product-pol-7...L-zel-20g.html zamiennik Pulmexu od 6 miesiąca

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Ani wyszły cztery zęby naraz, w odstępach dwudniowych Górne jedynki i dwójki, dołączyły do dolnych jedynek więc mamy już sześć. Czasem mnie gryzie ale nie ma dramatu

Ło!

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Dziewczyny padam
Zuzka z dnia na dzień przestała hmmmm no po prostu nie mogę jej pieluchy zmienić. Jak ją położe na plecach to od razu się przekręca, więc w końcu zaczęłam jej zmieniać na stojąco, muszę ją trochę podtrzymywać bo czasami chce siadać

Jak chcę ją ubrać to odkąd siedzi dawałam sobie ją na kolana i ubierałam. A teraz nawet na kolanach chce się przekręcać

O kąpieli chyba nie musze pisać już

I to nie są nowe jej umiejętności, bo siadanie, wstawanie już opanowała chwilę temu.

DAWID ROBIŁ TAK SAMO I ZNOWU ZACZYNA - taki etap

No po prostu jestem wymęczona tą "walką" z Nią.

Na domiar złego nie wiem co się stało. Po kąpieli Młodej mąż się przyczepił, że bluzę położyłam na pralce i tam nie ma miejsca itp.... Mówię mu, że zaraz przecież ją będe ubierać, to on nie zaczął się nakręcać, ja się już nie odzywałam nic, a on do mnie że może jeszcze się tam z.e.s.r.a.m. i mi to nie będzie przeszkadzać
I wiecie myślałam, że mu przeszło. Zawsze ja usypiam Zuzkę, on robi kolację. Wychodzę z pokoju, a on tylko sobie zrobił i się nie odzywa.

A TZ okres ma?

Wiecie ... Młody to jest z dnia na dzień taki cwaniak, że ja nie wiem gdzie mój noworodek się podział. Jemy coś to on ręce wyciąga, pokazuje palcem i drze się o to. Albo jak coś nie po jego myśli, nie chce czegoś (np. dziś jak go z kąpieli wyciągnęłam) to kopie nogami i kręci głową i wrzeszczy

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 19:53   #2922
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Meduza a o co Mu chodzi? Może ma jakieś problemy w pracy? Nie wiem,nie chce Go usprawiedliwiać.

Bokeh u nas identycznie. Wszędzie idę/jadę z Blanka,dzisiaj pojechałam już wieczorem na pocztę bez Niej to mi tak strasznie dziwnie,smutno było.

Mała oby transakcja doszła do skutku

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:53   #2923
marsi11
Zakorzenienie

hej kochane
mialam dziś delegacje i taki pracowity dzień,że dopieto teraz mam chwilkę

przeczytałam wszystko ale juz nie mam siły cytować

Fewcia- gratulacje za umiejętności i dobrą passe
Lady i Kija za zęby
Mała- kurde współczuje
Aska- brawa za wagę
Krowa- zazdrosczę że u Was odstawienie tak łatwo poszło, pamiętam,że pisałaś,że Twoje dziecie przesypia całą noc bez pobudek, u nas właśnie pobudki bardzo częste na UU, chcialabym w ciągu 2-3 tygodniu odstawić i kompletnie nie wiem jak

Blogerko- współczuję że TZ to taki hrabia, mój po pracy zawsze ma czas na zabawę z dzieciakami, na to,żeby ogarnąć coś koło domu, ma czas na słodkie leżenie na kanapie, na książki, znajomych- mimo,że pracuje naprawdę bardzo ciężko i ma sporo na głowie

poza tym za skończone miesiące dla dzieciaczków

jeśli o czymś zapomniałam to przepraszam ale łeb mi dziś pęka

Cytat:
kto tak uważa

Dziewczyny, bo widzę np Borysek nosi normalnie buty już i piszecie że inne dzieci też.
A ja jak mojej próbuję ubrać buta to jak go wkładam to ona ta noge ma tak w dół. Pięta nie dotyka pięty w bucie i nie wiem Wasze dzieci mają stopę tak prosto w bucie???
u mnie jest identyko, ale u nas z nóżką problem, idziemy w czwartek do neurologa i do poradni rehab być może to jest przyczyną,że mały wyje a but i tak spada
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:57   #2924
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny wierzę w skoki Blanka w ciągu jednego tygodnia zaczęła sama raczkować, spać w wózku na dworze, a dzisiaj...
hmmm same zobaczcie! ( przepraszam za bajzel )
Czas obniżyć łóżeczko na sam dół
Ale żeby nie było za różowo, to
- zaczęła być marudna
- jeszcze gorzej śpi
- dzisiaj zrobiła trzy kupy, jedna po drugiej właściwie, ostatnia zakończyła się odparzeniem Takim, że aż krew było widać
ŁaŁ!! Ogromne dla Blanki

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ale zobaczymy, jak coś ruszyło z jedzeniem, to może i zacznę się też ruszać. Dzisiaj ściągnęłam rowerek ze strychu
To już pierwszy krok za Tobą od jutra zaczynasz ćwiczyć!!

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Bijkorka laska ile czasu Ci zajelo nauczenie sie krecenia hula hopem, kuzwa ja juz probuje z 5 dzien i dyupa, krece kolo 30 sekund max .. a tak to mi zlatuje, wsypalam juz pol kg ryzu w nie i dupa
Ja kręciłam ostatnio hula hopem jak byłam dzieckiem. I teraz jak zaczęłam ćwiczyć to bez problemu kręciłam od razu. W jedną stronę potrafię kręcić 1 5min ( może raz albo dwa razy i spadnie w tym czasie), gorzej w drugą stronę

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Pytał o Boryska wczoraj (sms), dzisiaj też smsami pytał co robimy, no i pisał jeszcze, zebym fotelik do karmienia zabrala.

Cytat:
Niedawno rozwiesiłam pranie które było już wyprane w południe'jak ja nienawidzę takiego postoju Aż żałuję nie nie mam 4-6 rąk
Chyba każda z nas żałuje

Zrobiłam dziś o 18.00 turbo spalanie Chodakowskiej. Pierwszy raz to ćwiczyłam i MA SA KRA!! Pot ze mnie leciał jak nigdy. Ale jak skończyłam to tak się fajnie czułam
I dobiłam się na koniec jeszcze robiąc ABS.
Na początku zmuszałam się do ćwiczeń a teraz dzień bez ćwiczeń - dniem straconym. Robię sobie przerwę tylko w weekend, bo przerwa w ćwiczeniach musi być
Stary 2013-10-15, 20:00   #2925
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jestem.
Co za dzień padam na pyszczek. Pół dnia latałam po lekarzach. O 12.00 byłam u pediatry z wynikiem z moczu. Z moczem wszystko ok!
Mówię jej o tym uszku i lekarka dała mi skierowanie do laryngologa. Powiedziała że lepiej to sprawdzić. No więc od razu jechałam... Dopiero teraz do domu weszłam bo "trochę" się tam musiałam nasiedzieć i naczekać.
Laryngolog zbadał jej uszka i zapalenia uszek nie ma a już się bałam... A co się okazało?? Że miała głęboko w uszku dużo woskowiny. Przez to tak cały czas tarmosiła te uszko i przez to była pewnie taka marudna.... miała zatkane te uszko i biedna się męczyła.

Super, że wyniki ok i uszka zdrowe
A jak ta woskowinę wyciągnąć u takiego maluszka ??? Bo moja też się drapie ciągle....

Hope no tak myślałam, że to taki ETAP, ale jest masakra
Stary 2013-10-15, 20:02   #2926
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziś ten laryngolog powiedział żeby dziąsełka Darii smarować fioletem (do kupienia w aptece). Żeby nie doszło do zapalenia jamy ustnej. Słyszała któraś o takim czymś?
Stary 2013-10-15, 20:04   #2927
marsi11
Zakorzenienie

Black- ale sup;er fryz, brawo

a co do fioletu Silver to slyszałam o tym
Stary 2013-10-15, 20:04   #2928
e_vel
Wtajemniczenie

Hej, przepraszam że tak zniknęłam wczoraj ale dopadło mnie zatrucie żołądkowe i cały dzień wyjęty z kalendarza, a do dziś mnie żołądek boli

Wczoraj zaczęłam czytać ale nie nadrobiłam całkiem

Blogerko

Black
- fajnie Ci w takich włosach A nie będą Ci się odwijały jak chcą? Ja się umówiłam na czwartek rano, bo jak ostatnio byłam przed weselem to mi fryzjerka powiedziała, że mam już bardzo przesłuszone i bardzo dużo odrostów na całej głowie więc się zdecydowałam. Tyle ze ja nie bardzo jeszcze wiem co chcę - chyba do ramion troszkę ścieniowane i grzywka taka długa na bok.
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:08   #2929
aska27adopcje
Zadomowienie

Silver jestes w takim razie moim hulahopowym masterem ... a jakie masz kolko ¿¿
ja nawet na youtube ogladalam filmiki jak sie nauczyc krecic :-P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 20:09   #2930
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
A jak ta woskowinę wyciągnąć u takiego maluszka ??? Bo moja też się drapie ciągle....

Właśnie dziś szukałam jakiejś informacji w necie na ten temat i pisało że tylko lekarz może wyciągnąć woskowinę.
On Darii dziś głęboko wsadził taki metalowy cienki przyrząd do uszka i wyciągnął woskowinę. Płacz oczywiście był przy tym okropny. Musiałam Darię mocno trzymać ze ręce, nogi i główkę żeby się nie wierciła.
Stary 2013-10-15, 20:13   #2931
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny padam

jejku, pamietam jak ja to przechodzilam z mlodym, czesto gesto dwie dorosle osoby nie byly w stanie dac rady zmienic malemu pieluchy! masakra... twalo to troche ale na szczescie minelo... teraz przewijam mlodego na przewijaku, jak za czasow noworodkowych
zazwyczaj daje sie przebrac ale czasem musze sie niezle nagimnastykowac

Stary 2013-10-15, 20:14   #2932
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Silver jestes w takim razie moim hulahopowym masterem ... a jakie masz kolko ¿¿
ja nawet na youtube ogladalam filmiki jak sie nauczyc krecic :-P
Ja nie mam jakiegoś mega wypasionego taki zwykły kiedyś kupiłam
http://allegro.pl/709-hula-hop-hoop-...559797003.html
tylko wsypałam do niego ryż żeby był cięższy
jak się nauczyć kręcenia? Trzeba kręcić, kręcić, kręcić, kręcić aż się nabierze wprawy
Stary 2013-10-15, 20:15   #2933
pstryczek84
Zakorzenienie

mam dla was zagadke
ktora zgadnie kto nawiedzil nas dzis rano?

Stary 2013-10-15, 20:15   #2934
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

Hope no tak myślałam, że to taki ETAP, ale jest masakra

Jak bylismy w szpitalu to laryngolog kazal nam nic z uszami nie robic jak powiedzialam ze ma wiecznie brudne to mowi brudy to sa wcsadzie a tubsamo dobro i nie grzebac

Cytat:
Dziewczyny, dziś ten laryngolog powiedział żeby dziąsełka Darii smarować fioletem (do kupienia w aptece). Żeby nie doszło do zapalenia jamy ustnej. Słyszała któraś o takim czymś?
tak my odparzona pupe marowismy i nas uratowalo ale pamietaj wodnym roztworem nie alko
Wrzucilam w k Julaska ale nic nie napisze bo sil nie mm, czym moge si leczyc jsk UU bo czosnek juz nie daje rady a pozatym to smierdze okropnie juz 3 dni

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:16   #2935
hope01
Zakorzenienie

Plose ciocie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (47,8 KB, 32 załadowań)

Stary 2013-10-15, 20:17   #2936
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
mam dla was zagadke
ktora zgadnie kto nawiedzil nas dzis rano?
Położna?

Stary 2013-10-15, 20:25   #2937
pstryczek84
Zakorzenienie

o jaki slodziak!
Dziekuje bardzo Skarbenku!

---------
tepadzida ze mnie, dziekuje za wczorajsze zyczenia z okazji DEN

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Położna?
spadaj, nie bawie sie tak
nooooooooo, polozna...
jestem rano z malym sama, w lekkim rozgardiaszu ze tak to ujme , nagle slysze pukanie, na 200% bylam pewna ze to listonosz z ciuszkami dla malego lece z Kubuleslawem na rekach, otwieram i
do kiedy nas beda nawiedzac?????

Stary 2013-10-15, 20:25   #2938
marsi11
Zakorzenienie

o matko jaki Dadi amant i łamacz serc

pstryczku a może @ Cię nawiedziła?
Stary 2013-10-15, 20:25   #2939
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej, przepraszam że tak zniknęłam wczoraj ale dopadło mnie zatrucie żołądkowe i cały dzień wyjęty z kalendarza, a do dziś mnie żołądek boli

zdrowiej

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
tak my odparzona pupe marowismy i nas uratowalo ale pamietaj wodnym roztworem nie alko

No właśnie wiem lekarz powiedział że ma to być roztwór wodny
Stary 2013-10-15, 20:26   #2940
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
mika zdrowka!!
Filmiki i zdjecia obejrzane - cudownosci
misiael scinaj wlosy; fryzura pi

U nas ostatnie kilka nocy spokojnych, z pobudkami na jedzenie ok 2 i 5 i ostateczna pobudka o 7.
Wczoraj szalalam z obiadkami dla Yae - przygotowalam warzywa: bataty, dynie i brokula oraz tofu i rybki (takie http://saichan3500.blog87.fc2.com/blog-entry-852.html).
Yae w koncu usiadla i siedzi. Na pamiatke zdjecie dla wizazowych ciotek
Załącznik 5445538

za siadanie dla piękności

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Nasza noc straszna,był płacz,nie wiem czemu Dzisiaj będę się kładła odpoczywać jak tylko będzie okazja,szkoda że nie umiem spać w dzień
Nie zaśniesz, nawet po tragicznej nocy?

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

[/COLOR]
Ja sie zasze fatalnie czuję jak Ola się uderzy
Wczoraj 2razy pacnęła z siedzenia. Chyba Wam nie pisałam, że Ola siedzi:? Ze stania siedzi normalnie, ale jak się podnosi z raczek to pełna asekuracja: noga jedna z przodu, druga z tyłu
No i jak sobie tak siedzi i to jeszcze na macie, to ja zostwiam, a wczoraj z takiego siedzenia 2 razy uderzyła się w główkę - trafiła w panele
Okropne to jest, ale niema szans, żeby dziecko się inaczej nauczyło

Cytat:
dziendobrek .. laski nie jestem w stanie byc na bierzaco 10 stron dzoennie i wy macie dzieci ???

kurde mamy lipe ze zdjeciami. w aparacie nie przestawili z manuala na auto i fotki ciemne, niewyrazne, ziarno jak cholera ... mama robila tel swoim ale miala brudny obiektyw i tez brzydkie sa ... takze zostalismy z beznadziejnymi fotkami .. no trudno :p

zaraz mloda bede usypiac ale ostatnio klade sie z nia i razem spimy ta godzine ...

buxiaki sprobuje cos nadrobic ...

O to lipa z tymi fotkami

Cytat:
Hej

Tak, z nereczką. Będą jej robić badanie - Scyntygrafia nerek :/
Niby mamy tam być 3 dni. Ale różnie to bywa w tych szpitalach...

:

Trzymam kciuki, za wyniki i żebyście wyszły zdrowe po tych trzech dniach

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
przerwę sobie zrobiłam

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości