![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Pstryczku, jestem z Wami już od jakiegoś roku, ale moja częstotliwość pisania nie jest godna pochwały, więc nie dobilam do magicznej liczby postow. Ale dziękuję za podpowiedź. Tylko czekałam aż polecisz katarek
![]() Mała, dzięki, będę miała to na uwadze. Oczywiście nic w tych aptekach nie mieli. Abstrahując od tego, to wczoraj byłam u dermatologa, bo mi jakieś parchy na rękach wylazly, to mi przepisał lek, którego już nie ma... O losie, konowaly i nic więcej. Dziewczyny, nie myślałam, że mój nick będzie kogoś w zakłopotanie wprawiał. Mam duży dystans do siebie, luuuz. Całe liceum tak na mnie wołali. A na urodziny dostałam koszulkę z wizerunkiem krowy. ![]() Ezzo, u nas decyzja o odstawieniu zapadła, jak zwyczajnie dziecko przestało się najadac (po wieczornym karmieniu młodej burczalo w brzuchu inie chciała spać). Najpierw zrezygnowałam z wieczornego karmienia, a potem karmilam jak już cycki były przepełnione. Przerwy między cycusiem robiły się coraz dłuższe, aż w końcu mleko przestało się gromadzić. Z tym, że u nas już od kilku miesięcy dieta jest rozszerzona i Ala pięknie zjada stałe posiłki, gluten też już miałyśmy wprowadzony, a i z butlą najmniejszego problemu nie ma. Takie mi się wszystkojedzace dziecko trafiło, mimo że od urodzenia była tylko kp, bo laktacje mi ładnie już szpitalu rozkrecila. No i nie miałam żadnych zatorów i nie odciagalam mleka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Aśka-ja też od 1 odcinka wiernie oglądam
![]() ![]() Pstryniu-Krowa chyba nie ma dostępu do k. O ho-Oskar zaczyna się wiercić w łożeczku,to dobry znak (że uśnie ![]() Niedawno rozwiesiłam pranie które było już wyprane w południe'jak ja nienawidzę takiego postoju ![]() ![]()
#2913 |
Zakorzenienie
|
Mojemu dziecku wrócił apetyt po tej trzydniówce, przez ostatni dni nie chciała nic jeść, prócz mleka, a dzisiaj zjadła michę kaszki, pół kromki chlebka z masłem i michę obiadku - zrobiłam jej risotto z kurczakiem, cukinią i jabłkiem, zabielone jogurtem, z dodatkiem masła i przypraw. Bardzo smaczne było, słodkawe.
![]() Charlizz, ja farbowałam na czerwono, czarno, fioletowo, mocno rudo - takie krzykliwe kolory. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-10-15 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a, i jeszcze inhalacje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam Kochane za miłe słowa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to że mam chwilunie odpoczynku
![]() Wiecie... Miałam nie kupować krzesełka do karmienia (bo karmiłam małego na kolanach-dopóki nie zaczął uciekać) ale jednak kupimy. Nie mam już sił za nim biegać. Po co mam szarpać sobie nerwy a jemu odbierać przyjemność z jedzenia? ![]() W końcu coś ruszyło w tej kwestii w moim mieście i znalazłam dwa nadające się. Jutro mąż będzie dzwonił więc może już jutro będę szczęśliwą posiadaczką krzesełka ![]() Co to ja jeszcze miałam pisać?heeem ![]()
#2917 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja wciąż czekam na mamę... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się dziwnie czuję jak idę gdzieś bez niej ![]() ![]() Bo zawsze z Zuzką ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny padam ![]() Zuzka z dnia na dzień przestała hmmmm no po prostu nie mogę jej pieluchy zmienić. Jak ją położe na plecach to od razu się przekręca, więc w końcu zaczęłam jej zmieniać na stojąco, muszę ją trochę podtrzymywać bo czasami chce siadać ![]() Jak chcę ją ubrać to odkąd siedzi dawałam sobie ją na kolana i ubierałam. A teraz nawet na kolanach chce się przekręcać ![]() O kąpieli chyba nie musze pisać już ![]() ![]() I to nie są nowe jej umiejętności, bo siadanie, wstawanie już opanowała chwilę temu. No po prostu jestem wymęczona tą "walką" z Nią. Na domiar złego nie wiem co się stało. Po kąpieli Młodej mąż się przyczepił, że bluzę położyłam na pralce i tam nie ma miejsca itp.... Mówię mu, że zaraz przecież ją będe ubierać, to on nie zaczął się nakręcać, ja się już nie odzywałam nic, a on do mnie że może jeszcze się tam z.e.s.r.a.m. i mi to nie będzie przeszkadzać ![]() ![]() I wiecie myślałam, że mu przeszło. Zawsze ja usypiam Zuzkę, on robi kolację. Wychodzę z pokoju, a on tylko sobie zrobił i się nie odzywa. ![]() ![]() Wiecie zmęczona jestem tym wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
Mala nie wiem 10 lat ... moze dluzej ... ostatnio z senstymaentu obejrzalam kilka pierwszych odcinkow na ipli
![]() A co do krzeselka, ja sie ciesze ze nie kupilam, mam takie jak silver, zwykle drewniane do kompletu KLups ... mala nie chce w nim siedziec, wykreca sie, caly czas staje, wyrywa ... wiec karmie ja na kolanach moich .. a chcialam krzeselko za ponad 350 zl ... wywalilabym kase w bloto niepotrzebnie ![]()
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejuś współczuję tej sytuacji z rodzicami. Nie mogę sobie tego wyobrazić. Masakra jakaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ło! ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie ... Młody to jest z dnia na dzień taki cwaniak, że ja nie wiem gdzie mój noworodek się podział. Jemy coś to on ręce wyciąga, pokazuje palcem i drze się o to. Albo jak coś nie po jego myśli, nie chce czegoś (np. dziś jak go z kąpieli wyciągnęłam) to kopie nogami i kręci głową i wrzeszczy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Meduza a o co Mu chodzi? Może ma jakieś problemy w pracy? Nie wiem,nie chce Go usprawiedliwiać.
Bokeh u nas identycznie. Wszędzie idę/jadę z Blanka,dzisiaj pojechałam już wieczorem na pocztę bez Niej to mi tak strasznie dziwnie,smutno było. Mała oby transakcja doszła do skutku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
mialam dziś delegacje i taki pracowity dzień,że dopieto teraz mam chwilkę przeczytałam wszystko ale juz nie mam siły cytować Fewcia- gratulacje za umiejętności i dobrą passe Lady i Kija za zęby ![]() Mała- kurde współczuje Aska- brawa za wagę Krowa- zazdrosczę że u Was odstawienie tak łatwo poszło, pamiętam,że pisałaś,że Twoje dziecie przesypia całą noc bez pobudek, u nas właśnie pobudki bardzo częste na UU, chcialabym w ciągu 2-3 tygodniu odstawić ![]() Blogerko- współczuję że TZ to taki hrabia, mój po pracy zawsze ma czas na zabawę z dzieciakami, na to,żeby ogarnąć coś koło domu, ma czas na słodkie leżenie na kanapie, na książki, znajomych- mimo,że pracuje naprawdę bardzo ciężko i ma sporo na głowie poza tym ![]() ![]() jeśli o czymś zapomniałam to przepraszam ale łeb mi dziś pęka u mnie jest identyko, ale u nas z nóżką problem, idziemy w czwartek do neurologa i do poradni rehab być może to jest przyczyną,że mały wyje a but i tak spada |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam dziś o 18.00 turbo spalanie Chodakowskiej. Pierwszy raz to ćwiczyłam i ![]() ![]() ![]() I dobiłam się na koniec jeszcze robiąc ABS. Na początku zmuszałam się do ćwiczeń a teraz dzień bez ćwiczeń - dniem straconym. Robię sobie przerwę tylko w weekend, bo przerwa w ćwiczeniach musi być ![]()
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wyniki ok i uszka zdrowe ![]() ![]() ![]() A jak ta woskowinę wyciągnąć u takiego maluszka ??? Bo moja też się drapie ciągle.... ![]() Hope no tak myślałam, że to taki ETAP, ale jest masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziś ten laryngolog powiedział żeby dziąsełka Darii smarować fioletem (do kupienia w aptece). Żeby nie doszło do zapalenia jamy ustnej. Słyszała któraś o takim czymś?
#2927 |
Zakorzenienie
|
Black- ale sup;er fryz, brawo
a co do fioletu Silver to slyszałam o tym |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Wtajemniczenie
|
Hej, przepraszam że tak zniknęłam wczoraj ale dopadło mnie zatrucie żołądkowe i cały dzień wyjęty z kalendarza, a do dziś mnie żołądek boli
![]() Wczoraj zaczęłam czytać ale nie nadrobiłam całkiem ![]() Blogerko ![]() Black - fajnie Ci w takich włosach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
Silver jestes w takim razie moim hulahopowym masterem
![]() ja nawet na youtube ogladalam filmiki jak sie nauczyc krecic :-P
#2930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On Darii dziś głęboko wsadził taki metalowy cienki przyrząd do uszka i wyciągnął woskowinę. Płacz oczywiście był przy tym okropny. Musiałam Darię mocno trzymać ze ręce, nogi i główkę żeby się nie wierciła.
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku, pamietam jak ja to przechodzilam z mlodym, czesto gesto dwie dorosle osoby nie byly w stanie dac rady zmienic malemu pieluchy! masakra... twalo to troche ale na szczescie minelo... teraz przewijam mlodego na przewijaku, jak za czasow noworodkowych ![]() zazwyczaj daje sie przebrac ale czasem musze sie niezle nagimnastykowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/709-hula-hop-hoop-...559797003.html tylko wsypałam do niego ryż żeby był cięższy ![]() jak się nauczyć kręcenia? Trzeba kręcić, kręcić, kręcić, kręcić aż się nabierze wprawy ![]()
![]() |
#2934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bylismy w szpitalu to laryngolog kazal nam nic z uszami nie robic jak powiedzialam ze ma wiecznie brudne to mowi brudy to sa wcsadzie a tubsamo dobro i nie grzebac Cytat:
Wrzucilam w k Julaska ale nic nie napisze bo sil nie mm, czym moge si leczyc jsk UU bo czosnek juz nie daje rady a pozatym to smierdze okropnie juz 3 dni Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Plose ciocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Położna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
o jaki slodziak!
![]() Dziekuje bardzo Skarbenku! ![]() --------- ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- spadaj, nie bawie sie tak ![]() nooooooooo, polozna... jestem rano z malym sama, w lekkim rozgardiaszu ze tak to ujme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do kiedy nas beda nawiedzac????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
o matko jaki Dadi amant i łamacz serc
![]() pstryczku a może @ Cię nawiedziła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowiej Cytat:
![]()
![]() |
#2940 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O to lipa z tymi fotkami ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, za wyniki i żebyście wyszły zdrowe po tych trzech dniach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.