![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
DS & Durga Mississippi Medicine 9pln/ml
ROZBIÓRKA ZAKOŃCZONA
Przy okazji zakupu Bowmakers poprosiłam o próbkę Mississippi Medicine - i niestety muszę go mieć... Zapraszam do rozbiórki - 20ml do oddania ![]() 1. Nazwa zapachu i pojemność: DS & Durga Mississippi Medicine 50ml 2. Miejsce zakupu: Perfumeria Lulua 3. Link do opisu nut: http://www.sabbathofsenses.com/2012/...-ds-durga.html http://perfumowyblog.com/2012/08/18/...talian-citrus/ 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 450pln (wysyłka darmowa) 5. Kwota za 1 ml zapachu: 9zł 6. Termin zbierania wpłat: 5 listopada - na chętnych czekam do 31 października (dopiero 31 podam dane do wpłaty, bo i ja muszę na kasę poczekać ![]() 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 2,5ml (sample plastikowe) - 0,72 pln 5ml (sample plastikowe) - 0,84 pln atomek szklany 10ml - 2,30 pln 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących (list polecony, koperta bąbelkowa, folia) sample: ekonomiczny: 4,50pln prio: 5,20pln atomki: ekonomiczny - 6,95 zł prio - 8,30 zł list wartościowy - + 1pln za każde zadeklarowane 50pln wartości 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: max do 6 dni roboczych od otrzymania flakonu. 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: KONIEC VI4 - 30ml + f Lolgav - 5ml plastik APWO edziakalitowa - 2,5ml APWO agat1969 - 10ml APWO Pani Stettke - 2,5ml APWO A - mam adres P - mam przelew W - przesyłka wysłana O - przesyłka odebrana Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2013-11-09 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: DS & Durga Mississippi Medicine 9pln/ml
Ja miałam bardzo podobnie po wypróbowaniu tego medykamentu z Mississippi. Dlatego cieszę sie z tej rozbiórki i poproszę 5 w plastiku i eko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Vegemamita
|
to ja poproszę sampla
![]()
#4 |
Rozeznanie
|
10 ml poprosze
Edytowane przez agat1969 Czas edycji: 2013-10-15 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Poproszę 5ml
![]() edit: albo te smętne resztki, które zostały, bo widzę, że na piątkę nie mam szans...
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2013-10-15 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Poproszę sampla
...chyba się spóźniłem ![]() Edytowane przez wpiszcochcesz Czas edycji: 2013-10-15 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli 2,5ml? tak zapisałam, w razie czego skoryguj ![]() jak zwykle niezawodny ![]() ![]() Cytat:
przykro mi, nic już nie zostało... Domyślną formą wysyłki jest list polecony ekonomiczny - więc dopisuję uwagi o wysyłce, kiedy ktoś sobie zażyczy prio. Wieczorem wstawię rozliczenie, żebyście wiedzieli, na jakie kwoty się szykować. Jeśli przypadkiem będę mieć wolne środki wcześniej, podam dane do wpłat wcześniej - ale proszę się nie stresować, termin zapłaty nie ulegnie zmianie - jeśli uzbieramy, kupię wcześniej, jeśli ktoś nie będzie mógł - spokojnie czekamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
W pierwszym poście rozliczenie. Uwaga - nie przelewajcie proszę kasy wcześniej niż kiedy dam znać (wiem, że możecie mieć moje konto
![]() Mam Wasze adresy - jeśli się komuś zmienił, proszę o znak. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Vegemamita
|
Poproszę 2,5 ml
![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kochani,
wysłałam PW z danymi do wpłaty. Termin podany w pierwszym poście oczywiście obowiązuje - ale jako że ja sama (być może) będę gotowa finansowo w czwartek, pozwoliłam sobie już rozesłać dane ![]() Przyznam, że nie mogę się tej flaszki doczekać, i wącham ciągle żałośnie pusty atomek po próbce... |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Przelew płynie, dane te co zawsze.
Trochę zmartwiona ostatnim Twoim zdaniem z wiadomości na PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
![]() Cytat:
![]() popędziłam sprawdzić, co ja takiego wypisałam... Nie powiem, że odczuwam przesyt perfumami - ale na chwilę obecną nie mam nowych flaszkowych chciejstw. Kilka rzeczy na pewno będę testować, ale jako że z kasą krucho - uznałam, że muszę trochę zadbać o garderobę, poza tym udało mi się wreszcie zmienić mieszkanie, i wydatków w związku z tym jest więcej niż kiedyś. Poza tym - jakoś ostatnio mało co mnie naprawdę zachwyca...ale za czas jakiś zamierzam przetestować Memo Shams Oud, Eutopie - No. 6, Rundholz Parfums - 03. Apr. 1968, bardzo chciałabym Kerosene R'oud Elements, nową Bottege Venetę PH (podobno cudo), czekam na próbkę Black Label Jovoy - szanse na nowe chciejstwo są ![]() ![]() Całkiem OT - w ramach uzupełnienia garderoby wydałam olbrzymią jak dla mnie kwotę na buty: http://www.venezia.pl/botki-p-9238-29-14.17.29.html Pierwszy raz od długiego czasu zachorowałam na co innego niż perfumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeśli byłaby jakaś rozbiórka wymienionych wyżej zapachów, to ja już mogę zadeklarować udział w prawie wszystkich. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczekamy zobaczymy, najpierw muszę się zaopatrzyć w próbki - a to też limituję... ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Kliknięte, zapłacone - screeny jutro, bo dziś już widzę podwójnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
przelew zrobiono
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Vegemamita
|
Przelew zlecony , dane na pw
![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
![]() dziękuję także ![]() kurcze, byłam pewna, że mam Twoje dane - i zonk, bo w moim magicznym pliku Cię nie ma...dobrze, że posłałaś ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Zamówienie + płatność w pierwszym poście ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ciężko chorowałam na te buty ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zaczynam rozumieć, że niektóre dziewczyny mają fioła na punkcie butów - też bym mogła mieć, tylko mam za mało okazji do ich noszenia, więc nie jest mi trudno się ograniczać. Ale te - no musiałam mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Flaszka już doleciała
![]() Dziś postaram się przepsikać, paczuchy do Was polecą w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dziś przed południem mój nieoceniony małżonek nadal wszystkie przesyłki - czekam na meldunki o odbiorze i wrażenia z testów
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Moja flaszeczka medyczna juz u mnie. Ślicznie dziekuje!
![]() Pamiętałam MM jako bardzo ziołowy, a tu taką dawką kadzidła dało mi po nosie. Może dlatego, że to inna pora roku. Ale dalej szuflada pełna stuletnich ziół czarownicy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Vegemamita
|
Przesyłka medyczna u mnie
![]() ![]()
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam skojarzeń medycznych - jeśli już, to faktycznie z szufladą czarownicy - w ziemiance o wilgotnych ścianach. Nie wiem, co oznaczają "nuty ziemne", ale dokładnie coś takiego czuję - i na szczęście nie jest to ziemistość wetiverowa, której chwilowo (po testowaniu Private Label) mam dość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Vegemamita
|
na początku było trochę medycznie a teraz ziemisto , nie wiem dlaczego ale tak jakbym była w zakładzie pogrzebowym
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
zapach juz u mnie
dziekuje bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() zapach cudny, dla mnie bardzo apteczny, a to bardzo lubię znajdzie się na mojej liście must have |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
VI4, bardzo Ci dziękuję za tę rozbiórkę. Już wiem, że muszę mieć flakon
![]() ![]() Piękna jest ta brzoza; bardzo podoba mi się również złożenie bezdymnego kadzidła z nietypową drzewną słodyczą. Wspaniała rzecz ( i daleki krewny Fumidusa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.