|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cześć Baru!
dzielę się dzisiaj śliwkami nałęczowskimi. Mursz, jak już opanujesz węgierski i wciągniesz się w jęz. aglutynacyjne, to polecam najserdeczniej koreański ; ) |
|
|
|
#4772 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ja takie kanały miałam robione od nowa. Bo i teraz materiały podobno inne... No i zależy, jak masz to blisko zatok, jak blisko, to chyba warto... Cytat:
![]() No właśnie, jutro pierwszy test, idę się uczyć... Na razie potrafię powiedzieć, że jestem archeologiem i "masz szeroką dupę"...
|
|
#4773 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cześć Baru i dobranoc Baru
![]() Siostro R. melduję, że mi świeczki mało pachną, jak sobie sprawię kominek to może te woski będą lepsze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-10-14 o 22:22 |
|
|
|
#4774 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
|
|
#4776 | ||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
kupić Ci jakby mieli ?2. 1. 2.no fuaśnie , ktoś kradnie czy co ![]() cześć i ![]() Cytat:
mój nowy trupi lakier zmienia się zależnie od światła - od gnijącozielonego do stalowego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4777 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wpadłam pomachać znad bezglutenowego placka z dyni oraz podzielić się refleksją, że życie jest fajne ale zdecydowanie fajniejsze, jak się ma sprawnego kompa i dostęp do neta
choć szwankujący komp i brak neta też mają swoje zalety - po pierwsze można odświeżyć i poszerzyć wiedzę nt. zagadnień komputerowo-internetowych a po drugie jest więcej czasu na knigi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
biedactwo Cytat:
Dostałam rano prezent od Lubego: małego pluszowego łosia w czerwonym sweterku z napisem Finland Od razu zimny dzień stał się fajniejszy i cieplejszy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-15 o 10:31 |
|
|
|
|
#4779 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym mieć perfum coby pafniał jak laska wanilii i takież kolczyki z kawałkami wanilii
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4780 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie akurat satysfakcjonują - pachnie wciąż po zgaszeniu rzecz gustu Cytat:
oj witam znad mega wyspania wskutek wczesnego zaśnięcia |
||
|
|
|
#4782 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4783 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nadrobiłam ostatnie 10 stron...
Cytat:
Cytat:
--- kurde, jak fajnie się móc w pracy pobyczyć trochę, od miesiąca chyba nie miałam chwili co prawda zdaję sobie sprawę, że tak zazwyczaj ludzie pracują, ale przyzwyczajenie do pewnych standardów robi swoje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- To chyba jakieś ze 3 miechy? W ogóle mam nadzieję, że w tym roku skończymy ten bar (a miało być 2 tygodnie, jeśli dobrze pamiętam )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4785 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
głaski niepotrzebne
fajnie się czegoś dowiedzieć typu dlaczego flash player nie działa w firefoxie mimo że go przecież do jasnej cholery instalowałam i w eksplorerze działa nie, o dziwo tylko dwa tygodnie ale wolę tak niż te setki stron do nadganiania, przynajmniej można się odnaleźć po nieobecności
|
|
|
|
#4786 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja ostatnio się opuściłam w czytaniu ![]() i w ogóle to heloł Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale chyba w końcu dobijemy dziada, co? ![]() Nie miałam dziś prądu w pracy
|
||||
|
|
|
#4788 |
|
Piers do przodu
|
Dajcie mi przepis i narzędzie to zrobię se puku
|
#4790 |
|
Wtajemniczenie
|
Skarbek
Kamena Katty
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
ja sem powróciła
i chyba dziś posiedzę, choć nigdy nei wiadomo, wczoraj sobie nastawiłam herbaty, seriali i zasłam
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bry wieczór baru
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
niii
)bry Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-15 o 20:38 |
|
|
|
#4794 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hej! zdradz co robisz jak cie tu nie ma-moze sgapie jakiegos pomysła
|
|
|
#4795 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba 2,50 było ostatnio ![]() jak zasłam to we cionse macham znad konieczności iścia spać
|||
|
|
|
#4796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znaczy ta gorgonzola na + ![]() a ja dziś na serku topionym z bułko maślano ![]() Cytat:
(bo on to że niby pafnie )ad2. a tak, mea kulpa ad3. gupia jesień, gupia jesień EDIT Baru drogi
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-10-15 o 22:15 |
||
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
nie rób tego
ooooooo, 15 tys postów
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-10-15 o 22:23 |
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej strony lipa z drugiej nie bo inna lipa - eeeech szkoda słów bułka maślana fuuuj - fogle mój chuopin i moja matka mają identyczne gusta, sami sie kiedyś z tego śmiali, teraz ich to przeraża, nawzajemnie, serio to juz nawet tyczy się specyficznych sposobów spania oraz układania poduszek bo w ogóle to są z innych światów więc tym większy szok - no i of kors kochają wszystko to, czego ja nie zdzierżam i dziwnie im z tym, bo są dla siebie w sumie opcy, tzn kulturalni, pomocni, kochający, ale wciąż opcy ![]() nie znaju ale brzmi bajecznie dzie to mozna powąchać? jest juz wszędzie? ide guglać a męęęęęski, ja uciekam od cedru, niestety muszę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-15 o 22:45 |
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
immmmpreza
Cytat:
ad2. a ja uwielbiam z fędliną najbardziej ![]() ad2. nie! damski
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no pacz, źle klikłam ![]() już go obczytałam - nigdzie go nei widzę stacjonarnie ![]() może nie zauważam ochydnej butli? albo ohydnej nie ma dla mnie wytłumaczenia nuty niekiepskie - ciepło słodko kuszące że tak powiem na pierwszy rzut oka z wielką chęcią zbadam, bo mam głód perfumiany na coś nienowego
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-15 o 23:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

kupić Ci jakby mieli ?

co prawda zdaję sobie sprawę, że tak zazwyczaj ludzie pracują, ale przyzwyczajenie do pewnych standardów robi swoje 

z bułko maślano 
)