Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-15, 09:56   #4771
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Udało mi się zarezerwować Jutro jadę Jak się okaże dobra, to będę miała zagwozdkę, a jak nie, to widocznie nie była mi pisana
Nie dawała mi ona spać, więc prędzej czy później i tak bym ją przymierzyła
Ale schodzą one jak świeże bułeczki Wczoraj dzwoniłam zapytać o rozmiar "s" do Malty, mieli tylko "m". Dzisiaj jeden rozmiar był w Browarze, ale pakowali go do wysyłki do Szczecina. W Malcie zniknęły małe rozmiary. Znalazłam ją dopiero w Plazie Rozmiaru "s" podobno już od dawna nie widziano
Najlepiej przymierzyć
Za mna tez ostatnio chodziła futrzasta kamizelka. Kiedy przymierzyłam okazało się, że jednak nie wyglądam w niej dobrze. No i na dodatek był tylko rozmiar M i był trochę za duży. I problem rozwiązał się sam

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 09:57   #4772
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Najlepiej przymierzyć
Za mna tez ostatnio chodziła futrzasta kamizelka. Kiedy przymierzyłam okazało się, że jednak nie wyglądam w niej dobrze. No i na dodatek był tylko rozmiar M i był trochę za duży. I problem rozwiązał się sam
Też tak myślę Inaczej mi ta kamizelka spokoju nie da, a tak, jak będzie za duża, to przynajmniej dam sobie z nią spokój
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 10:33   #4773
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej przymierzyć
Kupić dobrze dopasowaną futrzaną kamizelkę to sukces bo łatwo w niej wyglądać na 10kg wiecej niż w rzeczywistości

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 11:07   #4774
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Sskers, koniecznie pochwal się efektami remontu
Ja miałam remont w mieszkaniu w sierpniu i jestem bardzo zadowolona.
Mój nowy nabytek - szafka do łazienki za całe 80 zł
Oooooo uwielbiam takie proste plytki "z miesnego"
Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Zależy o jakiej temperaturze mowa? Przy dużych mrozach z pewnoscią będą za cienkie,ale obecna temperatura mi jeszcze pozwala na śmiganie w woskach, bardzo lubię te spodnie. Mam ich naprawdę sporą ilość - w wielu fasonach i kolorach.

Trwają też poszukiwania nad idealnymi (a'la)skórzanymi legginsami. Mam jedne ulubiony z Z. Do jesnienno-zimowych swetrów wyglądają naprawdę nieźle.
Te legginsy zarowe z wklejonej fotki masz? Kliknelam je dzis rano, ale mam obawy, co do wypychalnosci kolan
Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
Kupić dobrze dopasowaną futrzaną kamizelkę to sukces bo łatwo w niej wyglądać na 10kg wiecej niż w rzeczywistości
Dokladnie Od 3 lat szukam idealnego futrzaczka, bezowocnie.

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 11:10   #4775
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się Ja chyba dwa lata temu kupiłam pierwszego (i ostatniego ) futrzaka i od tamtej pory nie mogę znaleźć nic odpowiedniego. Ciekawe, jaki będzie ten zarowy
Stary 2013-10-15, 13:03   #4776
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[QUOTE=Forget_me;43271403]

To ta:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...1p1427570.html

Bardzo ładna
Stary 2013-10-15, 13:37   #4777
Ag4

Cytat:
Samo sedno!

Zamówiłam sobie (w końcu!) tanglee teezer

Aga

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 13:40   #4778
caarolaaa
Zakorzenienie

Współczuję Wam wszystkim problemów z sąsiadami/współlokatorami. Co do tego pierwszego to ja też mam nieciekawą sytuację. W domu rodzinnym, w mieszkaniu nad nami mieszka dwóch braci (po 40stce), jeden z nich jest alkoholikiem, drugi od 2 lat nie pije. Nienawidzą się jak pies z kotem, awantury są kilka razy w tygodniu. Libacje, trzaskanie drzwiami, pełno meneli się tam szwenda. Niestety policja jest bezradna. Mieszkanie jest ponoć zadłużone, ale nie wiem czemu jeszcze ich nie eksmitowali Mogłabym o nich książkę napisać.

Wracając do tematu modowego. Czy widziałyście gdzieś czarną baskinkę, na długi rękaw (załącznik), ale z dłuższym tyłem ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg topshop-half-sleeve-peplum-top.jpg (61,6 KB, 10 załadowań)
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 13:47   #4779
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Ja mam bardzo małe mieszkanko, ale zawsze marzyłam o tym, żeby wszystkie kosmetyki mieć w porządku i w łazience właśnie (pod ręką, a nie z bieganiem po kąpieli do pokoju po balsam:P). Dlatego podczas remontu przeniosłam pralkę do kuchni, a wygospodarowane miejsce poświęciłam na szafkę I jestem zadowolona.
Ja nawet w kuchni nie miałabym miejsca na pralkę ale fakt, gdyby jej nie było w łazience to w tej wnęce idealnie wpasowałaby się szafka dlatego mam teraz dwa koszyki, a w nich kosmetyki, które stoją na pralce. Ale to jest wynajmowane mieszkanie... obym w przyszłości miała swoje, choćby ciasne
Cytat:
Już mi się podoba Też marzę o takich kolorach mebli I ściany w jasnych kolorach
Czekam na fotki, choć już wiem, że będzie pięknie

Moja mama też zawsze zwracała nam na to uwagę, żeby nie hałasować po 20:00 i też było to dla mnie oczywistym. Dopiero, gdy zadzwoniłam na straż miejską i kazano mi szukać zapisu w regulaminie zrozumiałam, że jeśli czegoś nie ma na papierze, to nikt nic nie zrobi
A jak ktoś ma małe dziecko? Cóż, powinien zrozumieć, że "ludzie muszą kiedyś zrobić remont"

To ta:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...1p1427570.html

Ja chcę rezerwować na Opowieści wigilijne, ale choć na stronie już wisi ten repertuar, to rezerwować jeszcze nie można

Wszystko rozumiem, ale kurczę, z ust strażnika usłyszeć, że: "przecież kiedyś ludzie remontować muszą", to wybacz U mnie w mieście poza tym jest tylko jedna spółdzielnia mieszkaniowa, reszta to bloki developerskie, także chyba powinni wiedzieć takie podstawowe rzeczy, bo przypuszczam, że nie byłam pierwszą zgłaszającą roboty w niedzielę Jak dla mnie po prostu nie chciało im się przyjechać i próbowali mnie zbyć, ale się nie dałam
Nie no, jasne, straż miejska działa jak działa... bardziej chodziło mi o te zapisy w regulaminie niestety z racji pracy mam trochę kontakt z naszymi służbami porządkowymi i często gęsto widzę jak one funkcjonują... Może powinnaś częściej dzwonić i zgłaszać? Chyba jakąś opcją jest też zgłoszenie sprawy do administracji Twojego osiedla, może wystosują jakieś pismo i sąsiedzi się opamiętają, chociaż kto tam ich wie...

Ale Ci fajnie, też ostatnio myślałam o teatrze może kogoś namówię i też się wybiorę

A co do kamizelki to mam mieszane odczucia... może dlatego, że nie pasuje mi ten tshirt pod spodem u modelki. Ale przymierzysz to się spokojnie zastanowisz
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 16:44   #4780
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda! To graniczy z cudem. Od kilku lat namiętnie poszukuje idealnej, a z poszukiwań nici.Zawsze mam jakieś 'ale'. Chciałabym dłuższą brązowawą (), ewentualnie czarną. Wszystkie dłuższe są rozmiaru spadochronu/plandeki albo są pierzaste.

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Te legginsy zarowe z wklejonej fotki masz? Kliknelam je dzis rano, ale mam obawy, co do wypychalnosci kolan
Mam takie, kupione z 2 lata temu na %%%, faktura jest identyczna, ale moje są z poliuretanu - materiał podchodzi pod piankowy, są sztywniejsze,ale się nie wypychają. Te ze zdjęcia wyglądają podobnie, tylko jakieś krótsze, ale tez lecą do mnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10-1-2012-avenymamma-black-and-denim_188413163.jpg (87,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg olivia_palermo_black_fur_vest.jpg (112,5 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fur-faux-real-5-ways-im-wearing-it-L-s6CZGT.jpg (33,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 54edd666c53f34199ae330a0ad3ca292.jpg (14,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6d3ff89a76339d948951e8babd84fa16.jpg (45,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg large.jpg (45,7 KB, 39 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 17:25   #4781
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość

Współczuję Wam wszystkim problemów z sąsiadami/współlokatorami. Co do tego pierwszego to ja też mam nieciekawą sytuację. W domu rodzinnym, w mieszkaniu nad nami mieszka dwóch braci (po 40stce), jeden z nich jest alkoholikiem, drugi od 2 lat nie pije. Nienawidzą się jak pies z kotem, awantury są kilka razy w tygodniu. Libacje, trzaskanie drzwiami, pełno meneli się tam szwenda. Niestety policja jest bezradna. Mieszkanie jest ponoć zadłużone, ale nie wiem czemu jeszcze ich nie eksmitowali Mogłabym o nich książkę napisać.

Wracając do tematu modowego. Czy widziałyście gdzieś czarną baskinkę, na długi rękaw (załącznik), ale z dłuższym tyłem ?
ale ładna ta z załącznika, szukam takiej szkoda, że nie ma u mnie top shopu
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 18:11   #4782
Forget_me
Zakorzenienie

Dziewczyny, przyszły moje botki z River dzisiaj, ale będę je zwracać. Śmierdzą chińskim wyrobem, poza tym zamsz w wielu miejscach wygląda na przetarty. Na pewno nie są warte pieniędzy, jakie na nie wydałam

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Bardzo ładna
Ciekawe, jaka na żywo będzie

Cytat:
Ja wczoraj dopisałam ją do rzeczy, które kupić muszę

Cytat:

Ech, współczuję Ci strasznie!!! Też niestety przeżyłam takich sąsiadów, ale ich eksmitowali z powodu niepłacenia za mieszkanie. Też mieliśmy z nimi niezłe przejścia Od wyprowadzania psa na balkon, po zalewanie mieszkania i tow takim stopniu, że woda wylatywała strumieniami przez kontakty. Na szczęście w końcu się ich pozbyliśmy

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Nie no, jasne, straż miejska działa jak działa... bardziej chodziło mi o te zapisy w regulaminie niestety z racji pracy mam trochę kontakt z naszymi służbami porządkowymi i często gęsto widzę jak one funkcjonują... Może powinnaś częściej dzwonić i zgłaszać? Chyba jakąś opcją jest też zgłoszenie sprawy do administracji Twojego osiedla, może wystosują jakieś pismo i sąsiedzi się opamiętają, chociaż kto tam ich wie...

Ale Ci fajnie, też ostatnio myślałam o teatrze może kogoś namówię i też się wybiorę

A co do kamizelki to mam mieszane odczucia... może dlatego, że nie pasuje mi ten tshirt pod spodem u modelki. Ale przymierzysz to się spokojnie zastanowisz
Problem w tym, że u nas nie ma żadnej administracji osiedla. Jak ktoś ma problem, to zostaje zgłoszenie sprawy do straży miejskiej, a ci działają, jak działają

Teatr uwielbiam Staram się, żebyśmy co jakiś czas na spektakl jechali Teraz upatrzyłam Opowieści wigilijne, ale choć są na stronie, to nie rezerwują jeszcze biletów i ciężko im określić, od kiedy ruszą rezerwacje. Zostaje tylko dzwonić

A kamizelkę zobaczymy jutro Jak nie będzie pasować, to mówi się trudno. Gorzej jak będzie, bo cena troszkę mnie przeraża
Stary 2013-10-15, 18:13   #4783
elizka1987
Zakorzenienie

Też od dawna poszukuję kamizelki futrzanej i do tej pory nie znalazłam idealnej.

Dziewczyny orientujecie się jak to jest z limitowanymi edycjami w massimo dutti? Spodobała mi się jedna rzecz z kolekcji NYC, ale jest już wykupiona. I zastanawiam się czy jeszcze powróci.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 18:50   #4784
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:

W zeszłym roku takie baskinki były w Mohito (kremowe i czarne). Może teraz też by były...
Ja kupiłam ostatnio taką baskinkę z dłuższym tyłem w osiedlowym sklepiku. Jest czarna, ma długi rękaw, asymetryczny tył, tylko, że nie jest gładka, a taka jakby woskowana/skórzana (firma Lola) - możesz zerknąć na allegro, bo widziałam kilka aukcji z nimi. Prezentuje się fajnie

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Właśnie czekam na taką wpadkę koleżanki

Też pomyślałam, żeby żartobliwie powiedzieć jej podczas , że czasami, jak ją słyszę to mam wrażenie, że chyba cierpi na narcyzm

Też mam takiego kolegę Opowiadał mi swego czasu, że gdziekolwiek tylko się pojawi to wszystkie laski się na niego gapią i zaraz go podrywają. O intymnych szczegółach też rzec jasna nie zapomniał nie powiedzieć. Ale najlepszy jego tekst to: skoro podobam się też i facetom to znaczy, że jestem za☠☠☠isty (dosłownie cytuję) Opowiadał mi, że często zaczepiają go też i mężczyźni. Dziwię się bardzo, bo dla mnie nie jest ani przystojny, ani seksowny i w ogóle jestem na nie! Myślę, że nie tylko ja tak myślę.

Och zazdroszczę Ci Mnie niestety cena ogranicza...

Też mnie bawią te opowieści mojej koleżanki I ta jej mina i samozachwyt! Bezcenne Też myślę, że szkoda mi jej odbierać te radości

W sumie w sobotę powiedziała, że wyglądam lepiej od niej, ale wydaję mi się, że to było raczej w ramach pocieszenia, bo oczywiście, jak zawsze narzekałam na swój wygląd i koleżanka wie, że mam nieziemskie kompleksy. Myślę, że problem leży gdzieś indziej... Zresztą jest atrakcyjna, ma chłopaka z Niemiec, który często ją komplementuje, jak sama mówi. Np. dziś zadzwoniła do mnie zaczynając rozmowę od: wiesz muszę się pochwalić moim pierwszym sukcesem... i opowiadała, jak udało się jej sprzedać kosmetyki z Oriflame (od niecałych dwóch tygodni jest konsultantką) koleżance z lektoratu. Może odczuwa jakąś większą potrzebę uznania?

Dobrze wiedzieć, że taki zapis istnieje Wykorzystam podczas rozmowy z sąsiadem z góry u którego remont trwa od sierpnia tamtego roku. Czasami zastanawiam się, czy w jego ścianach są jeszcze wolne miejsca na kolejne dziury, bo wierci i wierci Pamiętam, że w święto 15 sierpnia też wiercił! W weekendy to standard. Człowiek chce odpocząć, zrelaksować się, a tu nie można, bo ktoś wierci Na szczęście stopery pomagają- polecam! I gratuluję zakończenia remontu i czekam na zdjęcia

Forget_me i carpaibex bez skrupułów skorzystałabym ze sposobu z kartką i grubą czcionką napisałabym prośbę o te cichsze orgie sąsiadów z konkretnego nr mieszkania! Podpisywać się nie będziecie, więc warto spróbować. Jeśli nie podziała raz, czy dwa to wtedy zwróciłabym uwagę osobiście lub porozmawiałabym z gospodarzem mieszkania, a jeśli miałoby to miejsce podczas ciszy nocnej to wezwałabym policję lub straż miejską. W głowie mi się nie mieści, jak można się tak zachowywać! Czy Ci ludzie nie mają za grosz wstydu w sobie? Współczuję Wam bardzo

Odebrałam dziś moje panterkowe coś ale mam mieszane uczucia... Może jutro w świetle dziennym zmienię zdanie.

Dziewczyny, które mają woski- czy zimą je normalnie nosicie i czy nie jest w nich zimno? Wpadły mi w oko czarne woski z Zary Chciałam je dziś przymierzyć, ale okazało się, że nie pojawiły się jeszcze w sklepach, więc wróciłam z przelanymi środkami z racji pozytywnie rozpatrzonej reklamacji spodni na karcie podarunkowej i czekam, kiedy pojawią się online Na pewno chcę czarne spodnie, ale waham się, czy woski, czy zwykłe. Mam do wykorzystania też kolejną kartę i pomyślałam, że kupię czarną torebkę, bo nie posiadam takowej. Musi mieścić format a4, mieć dodatkowy przewieszany pasek na ramię i kosztować max. 2oozł. Pomyślałam o tej: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...0p1296381.html ale nie wiem, czy nie wygląda tanio - co myślicie? Chciałam też dzisiaj kupić szalik w H&M, ale wszystkie niemiłosiernie zostawiły na moim płaszczu sierść. Czy Wasze szaliki też tak obłażą?
Ostatnio oglądałam tę torbę w Zarze Też szukam jakiejś dużej, czarnej, pakownej torby i nawet chciałam ją kupić, ale jednak zrezygnowałam. Z zewnątrz jest ok, ale nie podobał mi się środek. Dziwnie ma umiejscowiony suwak - nie na środku, a przy jednej ze ścianek. Nie jest to zbyt funkcjonalne rozwiązanie, wręcz denerwujące, bo przez to torba ciężko się zasuwa

Edytowane przez Agnessa*
Czas edycji: 2013-10-15 o 18:51
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 18:58   #4785
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Mam takie, kupione z 2 lata temu na %%%, faktura jest identyczna, ale moje są z poliuretanu - materiał podchodzi pod piankowy, są sztywniejsze,ale się nie wypychają. Te ze zdjęcia wyglądają podobnie, tylko jakieś krótsze, ale tez lecą do mnie.
Podziel się wrażeniami jak już do Ciebie dotrą Rozglądam się za takimi, a stacjonarnie nie natknęłam się na nie.
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:02   #4786
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Samo sedno!

Właśnie czekam na swojego, powinien dotrzeć w tym tygodniu. Jestem bardzo ciekawa jego działania.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:05   #4787
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda! To graniczy z cudem. Od kilku lat namiętnie poszukuje idealnej, a z poszukiwań nici.Zawsze mam jakieś 'ale'. Chciałabym dłuższą brązowawą (), ewentualnie czarną. Wszystkie dłuższe są rozmiaru spadochronu/plandeki albo są pierzaste
dlatego polecam sprawdzić kamizelki takiej długości jak ma Olivia na drugim zdjęciu, wtedy nie poszerzają bioder, pozostaje jedynie kwestia ich "objętości"

Stary 2013-10-15, 19:34   #4788
sskers
batonik

Mała zapowiedź:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a68b0b6835c711e3b1c522000a9f18eb_7.jpg (63,8 KB, 152 załadowań)

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:37   #4789
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Cena zdecydowanie za wysoka :/
Tez sie nad nią zastanawiam,ale cena odstrasza:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-15, 20:04   #4790
marylinda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Mała zapowiedź:
Wow, super.
Jeśli to Pax z Ikei to mamy taką samą szafę

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Dziewczyny, przyszły moje botki z River dzisiaj, ale będę je zwracać. Śmierdzą chińskim wyrobem, poza tym zamsz w wielu miejscach wygląda na przetarty. Na pewno nie są warte pieniędzy, jakie na nie wydałam
Uuu, to szkoda. Masz foto?
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 20:08   #4791
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Mała zapowiedź:
jaki sneak peek

Stary 2013-10-15, 21:15   #4792
caarolaaa
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43279397]ale ładna ta z załącznika, szukam takiej szkoda, że nie ma u mnie top shopu [/QUOTE]
ja mam taką czarną na krótki rękaw, ale jest krótka, a potrzebuję takiej, która zakwyje trochę pupę

Cytat:
Ech, współczuję Ci strasznie!!! Też niestety przeżyłam takich sąsiadów, ale ich eksmitowali z powodu niepłacenia za mieszkanie. Też mieliśmy z nimi niezłe przejścia Od wyprowadzania psa na balkon, po zalewanie mieszkania i tow takim stopniu, że woda wylatywała strumieniami przez kontakty. Na szczęście w końcu się ich pozbyliśmy
Zalane mieszkanie też niestety mieliśmy kilak razy eh, taki urok mieszkania w bloku..

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
W zeszłym roku takie baskinki były w Mohito (kremowe i czarne). Może teraz też by były...
Ja kupiłam ostatnio taką baskinkę z dłuższym tyłem w osiedlowym sklepiku. Jest czarna, ma długi rękaw, asymetryczny tył, tylko, że nie jest gładka, a taka jakby woskowana/skórzana (firma Lola) - możesz zerknąć na allegro, bo widziałam kilka aukcji z nimi. Prezentuje się fajnie
to w takim razie wybiorę się do Mohito a czy mogłabyś podać linka do allegro, bo szukałam, ale jakoś kiepsko mi to wyszło
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 21:25   #4793
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Oooooo uwielbiam takie proste plytki "z miesnego"
super

Cytat:
Dokladnie Od 3 lat szukam idealnego futrzaczka, bezowocnie.
Nie mogę sobie podarować że nie kupiłam w zeszłym roku kamizelki futrzanej w Reserved. Była świetnie uszyta, i miała futro tylko z przodu i z tyłu, boki były z grubego materiału swetrowego (prawdopodobnie z akrylu), w związku z czym sylwetka nie nabierała uroku Buki z Muminków

Cytat:
Ja swoje zarowe też oddałam, kupiłam najlepsze, najwygodniejsze i najlepiej się układające w Ryłku
I podoba mi się jeszcze to futro z Re, wygląda na ładnie dopasowane
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...materials-coat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (18,4 KB, 23 załadowań)
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:34   #4794
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Biała łazienka
Też mam białe płytki na ścianach i białe meble (seria flaren z ikeii) - prezentuje się to przepięknie Łazienka to jest jedyne pomieszczenie u mnie w domu do którego nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń i gdybym miała robić jeszcze raz to z pewnością urządziłabym ją tak samo
Cytat:
Dzięki
Ja też jestem zwolennikiem bieli w łazience - od razu kojarzy się to z czystością, higieną i tak dalej. Mi właściwie podobają się tylko białe, ew. biało-czarne (jak u mnie) łazienki.
A mnie dziwi uwielbienie dla dużych ilości bieli w mieszkaniu czy domu. Mnie biel kojarzy się z gabinetami lekarskimi, szpitalami, starymi mieszkaniami (gdzie zdobyć kolorową ładną farbę to niemożliwość bez mała była). Dla mnie białe wnętrze jest... puste, bezuczuciowe, takie sterylne- no nic tylko usiąść na fotelu i wiercenie zębów
Ale za to beże wszelkiej maści, kremowy, szary, żółcie, zielenie, pomarańcze super W tej chwili mój pokój jest w kolorze pola słoneczników ze śnieżki bodajże i jestem zachwycona tym, jak ciepłe i słoneczne jest to wnętrze, brzoskwinia była jednak za ciemna

Cytat:
Najlepiej przymierzyć
Też nie mogę znaleźć odpowiedniej futrzanej kamizeli i chyba sobie uszyję... Mam sztucznego miśka w domu, zobaczymy co mi się uda z niego zrobić

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 23:22   #4795
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
A mnie dziwi uwielbienie dla dużych ilości bieli w mieszkaniu czy domu. Mnie biel kojarzy się z gabinetami lekarskimi, szpitalami, starymi mieszkaniami (gdzie zdobyć kolorową ładną farbę to niemożliwość bez mała była). Dla mnie białe wnętrze jest... puste, bezuczuciowe, takie sterylne- no nic tylko usiąść na fotelu i wiercenie zębów
Ale za to beże wszelkiej maści, kremowy, szary, żółcie, zielenie, pomarańcze super W tej chwili mój pokój jest w kolorze pola słoneczników ze śnieżki bodajże i jestem zachwycona tym, jak ciepłe i słoneczne jest to wnętrze, brzoskwinia była jednak za ciemna
Ja na przykłąd nie znoszę wszelkich kolorów na ścianach poza bielą czy szarością. Nie kojarzy mi się to ze szpitalem - ze szpitalem kojarzy mi się okropny zapach, lamperia z farby olejnej i okropne metalowe szafki
W sypialni mam zamiar wykorzystać tylko czerń i biel. Biała pościel, biały blat do pracy i toaletka, ciemne drewno na podłodze, dużo światła. W takim wnętrzu najlepiej wypoczywam i mogę zebrać myśli. W innych pomieszczeniach mogę wpleść trochę koloru w postaci mebli kuchennych, lamp, obrazu na ścianie, obić mebli, dodatków, ale na ścianie tylko biel lub szarość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 08fab6a7678f28e6ba0de16b9e5a2b40.jpg (47,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 442524b1530a452a18ebfc00d756d7c9.jpg (34,6 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e1ba639a9dfd074419118ca684d98a4a.jpg (43,5 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f3f5c1caed091af6c277eb5bcc5bdb5e.jpg (63,4 KB, 66 załadowań)
Stary 2013-10-15, 23:40   #4796
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja na przykłąd nie znoszę wszelkich kolorów na ścianach poza bielą czy szarością. Nie kojarzy mi się to ze szpitalem - ze szpitalem kojarzy mi się okropny zapach, lamperia z farby olejnej i okropne metalowe szafki
W sypialni mam zamiar wykorzystać tylko czerń i biel. Biała pościel, biały blat do pracy i toaletka, ciemne drewno na podłodze, dużo światła. W takim wnętrzu najlepiej wypoczywam i mogę zebrać myśli. W innych pomieszczeniach mogę wpleść trochę koloru w postaci mebli kuchennych, lamp, obrazu na ścianie, obić mebli, dodatków, ale na ścianie tylko biel lub szarość
Rozumiem, ja wolę coś np takiego:

Ogółęm kolorystyka tego typu:
http://4.bp.blogspot.com/_8Oy7Fxk5zX...Sunny+room.jpg

http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&...81963026132474

http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&...81963085015974

http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&...81963165458795
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7646e5a70008c1fb5061c946.jpg (18,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e8c1832e000cfbe25061c946.jpg (20,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TS_104670997_ORIG.jpg (31,3 KB, 74 załadowań)

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 23:47   #4797
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Na co się wybieracie?
Ja dzisiaj chcę zarezerwować bilety na grudzień Ciekawe, czy jeszcze będą miejsca?
Ja byłam jakiś czas temu na "single i remixy" - ubawiłam się jak nigdy! Polecam!

Cytat:
Biała łazienka
Też mam białe płytki na ścianach i białe meble (seria flaren z ikeii) - prezentuje się to przepięknie Łazienka to jest jedyne pomieszczenie u mnie w domu do którego nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń i gdybym miała robić jeszcze raz to z pewnością urządziłabym ją tak samo
Bardzo okazyjna cena jak za taki słupek!

Idę dziś z Tżtem do teatru
Polecam sztukę "single i remixy" o ile jeszcze grają

Cytat:
Samo sedno!

A można wiedzieć gdzie? Sama muszę zamówić.

Cytat:
Świetne!

Macie świetny gust dziewczyny!
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 23:50   #4798
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Świetne!

Macie świetny gust dziewczyny!
Tytuł wątku zobowiązuje
Stary 2013-10-16, 07:32   #4799
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Mała zapowiedź:
Czekamy na resztę

Cytat:
Uuu, to szkoda. Masz foto?
Takie:
http://www.riverisland.com/women/sho...e-boots-638925
Ale nie polecam ich

Cytat:
Zalane mieszkanie też niestety mieliśmy kilak razy eh, taki urok mieszkania w bloku..
My niestety też, wielokrotnie Sąsiedzi zawsze zapominali, że puścili do wanny wodę, a później nam ze sufitu leciało Na szczęście teraz, odpukać, nic takiego nie ma miejsca

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ja swoje zarowe też oddałam, kupiłam najlepsze, najwygodniejsze i najlepiej się układające w Ryłku
I podoba mi się jeszcze to futro z Re, wygląda na ładnie dopasowane
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...materials-coat
Muszę się dzisiaj zatem wybrać do Ryłko, może i ja cosik tam dla siebie znajdę Potrzebuję jakiś botków do spódnic/ sukienek, ale nie mogę nic fajnego znaleźć
Fajne to futerko

Cytat:
Mi się biel nie kojarzy ze szpitalem, ale z czystością Uwielbiam jasne wnętrza Poza tym beże, szarości, kremy, czyli stonowane kolory Pomarańcze, żółcie czy czerwienie są dla mnie zbyt krzykliwe i źle czuję się w pomieszczeniach o takich kolorach.

Cudownie urządzony przedpokój Zaraz zapisuję i odkładam "na później"

Cytat:
Ja byłam jakiś czas temu na "single i remixy" - ubawiłam się jak nigdy! Polecam!
Nie kojarzę, żeby to grali w Poznaniu?
Stary 2013-10-16, 07:36   #4800
Ag4

Cytat:
Prawda! To graniczy z cudem. Od kilku lat namiętnie poszukuje idealnej, a z poszukiwań nici.Zawsze mam jakieś 'ale'. Chciałabym dłuższą brązowawą (), ewentualnie czarną. Wszystkie dłuższe są rozmiaru spadochronu/plandeki albo są pierzaste.
Super zdjęcia!
Teraz to już całkiem zachorowałam

Cytat:
Właśnie czekam na swojego, powinien dotrzeć w tym tygodniu. Jestem bardzo ciekawa jego działania.
oo !
Ja już się nie mogę doczekać swojego
Cytat:
Mała zapowiedź:
więcej! chcemy więcej!!

Cytat:
Też nie mogę znaleźć odpowiedniej futrzanej kamizeli i chyba sobie uszyję... Mam sztucznego miśka w domu, zobaczymy co mi się uda z niego zrobić
Super pomysł! Jeśli masz futerko to sięnie zastanawiaj!

Cytat:
Polecam sztukę "single i remixy" o ile jeszcze grają
Niestety już nie grają.
Chciałam się na nią wybrać, ale grali ją u nas tylko jeden raz i niestety w taki dzień, że mi nie pasowało :/

Cytat:

A można wiedzieć gdzie? Sama muszę zamówić.
Na gruponie.
Zamówiłam dla siebie i koleżanki. 69.90 za dwie sztuki Także myślę, że się opłacało.
(ten model zamykany)

Aga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości