|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Ja nie dostałam wiadomości.
Jest super, mam dreszcze, wymiotuje, luźna dwójka, gardło mnie boli. Rozpadam się. I brzuch boli niesamowicie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cynamonki jakie cudowne wieści!! Oby teraz było tylko lepiej!!
![]() Wiadomość pw jest do wszystkich, ale nie na forum możecie rozsylac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonowa, super wiadomosc!!!
Adasiu, jestes madrym i silnym chlopcem, zdrowiej dalej, skarbie Lachryma, zdrowka i Tobie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
Cynomonku
Ja od godziny walczę z komarem i d..a nie mogę go dorwac!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cynamonku jestes WIELKA
|
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
moj syn stwierdzil ze sie wyspal...chyba karmi sie napije - ludzie hest 4 rano a ten gaworzy i sie smieje w najlepsze
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonko kochana...kciuki to swoja droga...mysle tez, modlitwa swoje dala...
Wchodzilam na forum z biciem serca chcialam wlasnie takie info!!! Ucaluj Adasia od cioc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję poslusznie, ze jestem, choć cichutka.
CYNAMONKU, tak sie ciesze, ze kryzys minal! Boze, ile Wy sie nacierpicie oby juz tylko lepiej bylo teraz ![]() U nas powolutku do przodu - ja nie mam czasu na Wizaz, bo postanowilam rozkrecic biznesik i juz nigdy nie wracac do pracy na etat Ale oczywiscie po pierwszym szale pracy powroce do Was na bank Poki co nie dosypiam i uwijam sie jak mroweczka. Lilo nadal cwiczy chwytanie, w tym m.in. chwytanie naszego psa za morde i wyrywanie mu klakow i to jak. Dwa dni temu zjadlysmy banana ze sloiczka. Smakowal, choc niemoznosc cycania lyzeczki powodowala ciagly rozpaczliwy wrzask pt. UMIERAM Z GLODU. W koncu Lili wrabala banana przez smoczek do papek Natomiast na noc wrzaskun dostaje kaszke manne na wodzie z dodatkiem swojego bebilonu i spi niemal do rana po niej. W ogole strasznie duzo je, bez 200 ml to mama nie podchodz nawet szok. Dlatego mnie zdziwil komentarz Margosi pod fotka nasza w Klubie, ze Lilo taka drobniutka kurczę, az ją zwaze dzis przed kapaniem z ciekawosci I tyle u nas nowosci. W zalaczeniu fota, na ktorej widac takze, co Lilo robi Paprochowi biednemu i jak laleczke kocha i siostrę swoja starsza
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonowa mnie dalej brak słów wczoraj nie wiedziałam co pisać dziś tylko tyle że się ogromnie cieszę z poprawy i nadal trzymam kciuki
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalk now Free |
|
|
|
#3670 |
|
Rozeznanie
|
cynamonowa, tak się cieszę
mama czerwcowa |
|
|
|
#3671 |
|
Wtajemniczenie
|
Tweed- fajny glos masz
a Alik to widze taki paralityk jak Hana macha czym sie da ![]() ale sobie gugacie Dobija mnie to karmienie co 1,5h... zmieni sie to kiedys? ? Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nasz dzień zaczął się o 5tej-obudziła mnie alergia, potem TŻ wracający z nocki a potem syn ![]() Cynamonki myślę o Was cały czas ![]() A ja znów z tym endo mam zagwostkę ![]() Okazało się, że mam dobre wyniki tarczycy. Odwołać wizytę? Leków nie biorę, bo skończyły mi się miesiąc temu, więc parametry są moje naturalne. Nie wiem, czy jest sens iść? Co ona mi powie? "Noo wyniki są ok, 100 zł poproszę, do widzenia" ![]() Tweed ale fajni jesteście ![]() Alik jest taki ...wyrazisty-superowy! Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-10-16 o 08:29 |
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Zeby mi sie nie nudzilo, kupilam odrdzewiacz do chromu, chrom w sprayu do felg i lakier powierchniowy bezbarwny polysk i bede sie zabierac za renowacje stelaza nowej fury Lilo
Bosz, zycia mi nie starczy na wszystko, co musze jeszcze zrobic
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
Nocne karmienia co 1.5-2h
![]() Oliath, witaj i super, ze probujesz rozkrecic biznes Widze, ze juz wprowadzacie stale pokarmy ![]() Dzoan, Olek jest slodki i widac jak jest podobny do ojca Tym razem dla TZ za paznokietkiCynamonowa, mam nadzieje, ze Adas spi sobie slodko a Ty w tym czasie rowniez odpoczywasz ![]() Chce spac, ale mala pijaweczka nie daje mi tej mozliwosci Milego dnia wszystkim Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonku
Porponuje aby do malejczarnejkejt odzywaly sie na priva te dziewczyny co nie dostaly wiadomosci, ona wtedy wam wklei i bedzie czekac Oliath zielona jedna kupka to nic, bo to w koncu nowosc dla brzuszka lilo. Wiec proponuje podawac i sprawdzic czy wreszcie bedzie normalna
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43285618]Cynamonku.... Z całego serca Wam życzę, żeby ten koszmar się skończył, a Adaś wydobrzał. Modlę się za Was.
U nas był dzisiaj kolega, Mały totalnie rozstrojony, usypiał godzinę chyba koło 21, a ja zasnęłam razem z nim, a TŻ z kolegą oglądali mecz... Teraz śpi w łóżeczku. Oby ładnie pospał, bo ja padam ![]() Byliśmy na ważeniu, 5520, 180g w tydzień, uff.... Teso - mój TŻ też mi posłał ten artykuł o BPA. Bardzo uważamy na to cholerstwo :/[/QUOTE] [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43285758]No ja sie cieszę, ze przy tym niejedzeniu tyle przybrał. Ale teraz ma smoka z większym przepływem, nie traci tyle czasu na jedzenie i wsuwa aż miło, oby nie wrócił już brak apetytu..Cynamonku ufff ale dobrze... Oby tak dalej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Gratki ![]() Cytat:
![]() Umówiłaś się do lekarza? Oliath a co to za interes? Zdradzisz, czy nie chcesz zapeszać?
|
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
Jakoś żyję. Mąż w nocy wstał do małej, bo ja nie byłam w stanie. Leżałam i kręciło mi się w głowie. Teraz wszystko minęło, czuję się normalnie. Mam tylko katar. No i może lekkie osłabienie. Nie wiem co to było, ale mam nadzieję, że nie wróci. Cynamonku, widzisz, musiało być dobrze i nie było innej opcji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Neni, pisałaś, że Kubuś miał przez dłuższy czas katar. Powiedz, on przypadał na okres szczepienia czy nie? U nas wypada szczepienie za półtorej tygodnia czy nawet dwa tyg i myślę co z tym zrobić jak będzie katar.czy w ogóle się umawiać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Lachryma dopiero po szczepieniu dostał kataru ...
|
|
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonku super wieści !!!!!!!!!
[B]Jaskierkamozemy se piatke przybic. Ja mam sutki juz zmasakrowane bo znowu mi sie cycki zatkały. Nie wiem co jest grane. kejt juz doczytałam nie odpisuj |
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Hellou...
![]() W nocy oczywiście karmienia co 1,5-2 godz.. ![]() Wstałam po 7, Mały dosypiał jeszcze godzinkę, więc miałam czas zrobić się na bóstwo ![]() Pogoda z doopy..trzeba będzie się wstrzelić w spacerek, bo ma padać..cały tydzień z opadami..bleee... Mały już mi tu sraczy
|
|
|
|
#3681 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A na oddziale niech sie uczą jak dotrzymywać terminów!! Nie przejmuj sie tym.. Jestescie tam przez chwile i musicie walczyc o swoje !! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tez wyniki mam dobre, ale jade na euthytoxie wiec musze chodzic na kontrole co 2 miesiace.. Melduje, ze po pieluchach sleep & play tak obsikane dziecko jeszcze nigdy nie bylo !!! i to dwa razy !!! Normalnie szlag mnie trafil.. W dodatku rozbudzilo go to totalnie i o 4 rano uskutecznial sobie gadanie i machanie konczynami, zamiast spania.. I trwalo to chyba z godzine.. W sumie to nie wiem bo ostatio malo co kontaktuje w nocy ![]() Nie wiem czy to kwestia pieluch, czy wielkosci, bo tz kupil jeszcze trojki.. I to chyba blad, trzeba bylo wieksze.. Hmmmm |
||||
|
|
|
#3682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43285618]Cynamonku.... Z całego serca Wam życzę, żeby ten koszmar się skończył, a Adaś wydobrzał. Modlę się za Was.
U nas był dzisiaj kolega, Mały totalnie rozstrojony, usypiał godzinę chyba koło 21, a ja zasnęłam razem z nim, a TŻ z kolegą oglądali mecz... Teraz śpi w łóżeczku. Oby ładnie pospał, bo ja padam ![]() Byliśmy na ważeniu, 5520, 180g w tydzień, uff.... Teso - mój TŻ też mi posłał ten artykuł o BPA. Bardzo uważamy na to cholerstwo :/[/QUOTE] brawa za wagę ![]() Cytat:
wspaniałe wieści, oby tak dalej Cytat:
zdrowia życzę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Teso sama odstawiłam, bo się skończyły.
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Odnośnie moich wiadomości, to nie gniewajcie się, że nie wysłałam do wszystkich, ale ten wizaz jest dziwny i mam jakiś czas odczekać, zeby wysłać kolejną wiadomość. Robiłam to póóóóźno, tylko do osób z ostatnich stron forum, a i do tych nie doszło czasami. Zgłaszajcie się Sprawa zacna!Aaaa... i najważniejsze. To o co proszę w wiadomości poproszę na maila dobosz.k@gmail.com
![]() |
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
Anulka zapomniałam
wczoraj oddałam przysługujące mi 3 głosy zaraz tez bede głosowac
|
|
|
|
#3687 |
|
Konto usunięte
|
Ja też i nie byłam u endo jeszcze i nawet się nie zapisałam
![]() Jakie masz wyniki? U nas nocka mimo kiepskiego wieczoru bardzo fajna. Mały ładnie jadł i spał. MAMY BUTELKOWE Jakie macie smoczki dla dzieci? Ja mam już 3+, przegapiłam 1+ i mamy z trzema dziurkami obecnie. Baaardzo szybko mleko leci, znowu się boję o krztuszenie, ale lepiej mi idzie karmienie, bo szybciej i Artek się tak nie rozprasza. Mamy taką butelkę i smoka: http://www.philips.pl/c/avent-karmie...scf680_27/prd/ Macie już też z 3 dziurkami? |
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43286741]Ja też i nie byłam u endo jeszcze i nawet się nie zapisałam
![]() Jakie masz wyniki? U nas nocka mimo kiepskiego wieczoru bardzo fajna. Mały ładnie jadł i spał. MAMY BUTELKOWE Jakie macie smoczki dla dzieci? Ja mam już 3+, przegapiłam 1+ i mamy z trzema dziurkami obecnie. Baaardzo szybko mleko leci, znowu się boję o krztuszenie, ale lepiej mi idzie karmienie, bo szybciej i Artek się tak nie rozprasza. Mamy taką butelkę i smoka: http://www.philips.pl/c/avent-karmie...scf680_27/prd/ Macie już też z 3 dziurkami?[/QUOTE] ja mam cały czas 0+ ![]() Ale w sklepie nie widziałam smoczków do butelki TT 1+, więc czekam do ukończenia 3 mies. i kupię 3+ |
|
|
|
#3689 |
|
Rozeznanie
|
Hey jakbym mogła prosić o głosy https://www.bebiklub.pl/konkurs/jakim-typem-mamy-jestes/galeria/porada/3667
Można oddać 3 dziennie. Igorkowi już trochę lepiej, wczoraj miał zieloną kupkę ale to pewnie od antybiotyku.. inhalacje się mu spodobały ![]() |
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43286741]Ja też i nie byłam u endo jeszcze i nawet się nie zapisałam
![]() Jakie masz wyniki? U nas nocka mimo kiepskiego wieczoru bardzo fajna. Mały ładnie jadł i spał. [/QUOTE] TSH - 1,73 Ft3 - 2,63 Ft4 - 1,04 A mój Mały rozprasza się dosłownie wszystkim Obecnie przegrywam z lampą w kuchni ![]() Chce jeść, ale skupić się nie może
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

możecie rozsylac
i d..a nie mogę go dorwac!

oby juz tylko lepiej bylo teraz 
na bank
szok. Dlatego mnie zdziwil komentarz Margosi pod fotka nasza w Klubie, ze Lilo taka drobniutka
kurczę, az ją zwaze dzis przed kapaniem z ciekawosci
i jak laleczke kocha i siostrę swoja starsza 

dla TZ za paznokietki
12.06.2010
Zdradzisz, czy nie chcesz zapeszać?