|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo jest tam tych posiłków Mogłabyś napisać o niej coś więcej Przez ile czasu masz ją stosować, kiedy będą jakieś rezultaty, oprócz diety coś jeszcze Ci poleciła![]() Strasznie ciekawa jestem
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
I ja witam
![]() Wstałam o 9- nie ma to jak spanie w domciu, ah! ![]() Czekam aż mi włoski wyschną i będę jechać na miasto po jakieś żarełko ![]() Dziś sądny dzien, będę się mierzyc, w tamtym miesiącu zapomniałam, takżę będę mieć teraz wyniki z 2 miesięcy. Oj.
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u lekarza
Jutro do szpitala na badanie moczu i mam KONIECZNIE zadzwonić do niej na domowy z wynikami. jak bedą złe to szpital... Cholibcia! A ja jutro mam imprezę 18 , wszystko przygotowane a ja w takim satnie Trzeba miec prawdziwe szczescie..
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby było oki
|
|
|
#2375 | |||
|
Wtajemniczenie
|
przeprowadzamy najpierw krotkie rozmowy kwalifikacyjne
daj znac jak bedziesz gotowa,wtedy sprawdzimy czy się nadajesz zeby zostac ![]() ![]() Cytat:
jesli mozna wiedziec oczywiscie.ja to beztalencie rysunkowe niestety. chociaz czaaaaasem zdarzy mi sie ze cos mnie najdzie i potrafie cos ladnie narysowac (ale tylko olowkiem albo węgielkiem +swiatlocienie). ale to naprawde czaaaaaaaasem szkoda, bo lubie taksobie siedziec i rysowac, tylko szkoda ze efekty takie oplakane... Cytat:
dlatego nie umiem nigdy rano wstac. albo moj staly tekst (w myslach albo do osoby budzącej mnie) "jeszcze chwile" "jeszcze minutke" i tak moge 3 godzinki "chwilkowac" czy "minutkowac" ALE sa postepy co do mojego wstawania, bo dzis wstalam o 6.45 zwykle w piatki wstaje o 7.05 ale dzis udalo mi sie 20 minut wczesniejCytat:
pech z imprezą faktycznie ale ze zdrowkiem nie ma zartow, imprezę najwyzej sie jakos przelozy...trzymam kciuki zeby wyniki byly jednak dobre
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
przełozy? aphi! Ja jestem terminator i nic nie przekładam D: Już się lepiej czuję, bo tabletki wzięłam hyhy ;D
|
|
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
Gujana podejmuje wyzwanie
moze wieczorkiem?? tylko mnie nie pytaj z zawartosci watku bo przyznam bez bicia, czytalam tylko kilka ostatnich stron
|
#2378 | |||
|
xxyy
|
Cytat:
a wczoraj pisalas ze 250? dlatego myslalam ze mowisz o jakims innym ![]() a te herbatka to taka nieekspresowa? widzialam dzisiaj rozne ale wzielam rooibos waniliowa w torebkach ![]() Cytat:
gora tydzien Cytat:
i jeszcze jakies inne farbki, pedzelki, i specjalne olowki za nieziemska cene.. zbankrutowalam przez plastyke wrocilam wlasnie z aerobiku zjadlam pyszny obiad ( czy pieczarki sa zdrowe i czy maja jakies wartosci odzywcze? zasmakowaly mi takie duszone w calosci. z czym mozna je jesc? znacie jakies fajne prepisy? ) lece do fryzjera i na basen
|
|
#2379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty zaspałaś, no nie mogę uwierzyć a pogoda dziwaczna, duszno i wieje, pewnie burza się rozpęta akurat jak będę wychodzić z domu ![]() Cytat:
mam nadzieję zę badania wyjdą dobrze....... trzymam kciuki Cytat:
w każdym razie uważaj na siebie jakoś wcześnie zajęcia dziś skończyłam i sie nudzę, dobrze że wieczorem gdzieś wybywam (o ile nie będzie burzy z piorunami )
|
|||
|
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
Atram wybacz ze pytam, wyprobowals sosik? czy skapitulowalas?
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
własnie też bym sobie zjadła jakieś dobre pieczareczkiAtram- jak je dusisz?
![]() Wróciłam z łąki, ale wiatr okropnie wieje. Zrobiłam sobie zdjęcie w rozwianych włosach
|
|
#2382 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Atram ja mam ostatnio "faze" na pieczarki, prawie codziennie zjadam. A jak je gotowalas? bo ja juz nie mam pomyslow i codziennie prawie podsmazam na oliwie te swoje... albo pieke w piekarniku ![]() Z tego co wiem pieczarki maja w sobie costam wartosciowego, bialko nawet sie znajdzie Jak wszystkie grzyby jadalne zawierają bardzo dużo białka, sporo witamin /B, B2, PP i D/ oraz cenne dla organizmu związki mineralne. Dzięki znacznej zawartości białka mogą nie bez powodzenia chociaż w stopniu ograniczonym, konkurować z mięsem. Brak tłuszczów i cukrów w pieczarkach sprawia, że cenią je nie tylko smakosze, lecz i... diabetycy. Duża zawartość błonnika, zwłaszcza w ogonkach, powoduje, że choć należą do potraw lekkostrawnych, skutecznie przeciwdziałają obstrukcji. Nie powinno się przesadzać z jedzeniem pieczarek. Rozsądna porcja pieczarek nie powinna przekraczać 20 dag na osobę. (http://www.kuchnia.xpam.de/1050.htm) nio,dzis sobie tez zjem pieczarek, moze w bialym winie ![]() kupilam wino do mojej zupy cebulowej ale ja w sumie nie lubie bialego tak do picia i nawet nie mam szczegolnie teraz okazji i tak wymyslam jakies potrawy na bialym winie, bo skoro juz mam a do tego korek nie chce wejsc spowrotem w butelke wiec mi pewnie zwietrzeje jak postoi - nie wiem jak je "zamknac", moze w cos przeleje?
|
|
#2383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale zamiłowanie zostało i co tydzień na kilkugodzinne zajęcia jezdze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To tylko ja się tak bezczelnie wprosiłam jakiś czas temu, że mnie taka rozmowa ominęła ?
|
|||
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi kilka fot z dzisiejszej łaki :P
http://images20.fotosik.pl/330/3c37c1be5eac4b4emed.jpg http://images20.fotosik.pl/330/fd8606a119c3a3a1med.jpg http://images21.fotosik.pl/275/580f394611152438med.jpg http://images21.fotosik.pl/275/a2f8ae139453e7bbmed.jpg
|
|
#2385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja mam problem z głowy, bo u mnie takiego urządzenia jak waga nie ma Tak Atram te herbatki są nieekspresowe ja też nie dawno kupiłam sobie rooibos waniliową Taka średnia w smaku Jakoś mi te herbatki nie podchodzą Atram czy na AP nie ma czasami grafiki komputerowej Cytat:
Bo nie mogłam wstać wcześniej, bo to by się wiązało ze zjedzeniem śniadania, a po śniadanku z badań nici, więc musiałam się późno obudzić, żeby od razu wstać, ubrać się i na badania lecieć Choć po drodze w brzuszku burczało U mnie juwenalia w toku Nawet się na korowód agh mimo zajęć załapałam Dobrze, że wieje, bo bym chyba wyparowała
|
||
|
|
|
#2387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze ze masz piesia to przynajmniej z domku Cie wyciagnął ![]() PS. sliczny psiaczek
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
hihi on jakiś taki markotny w taką pogode jest
|
|
#2389 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie nie jest tak gorąco..
jak by bylo gorąco, to by mi moze ten wicher tak nie przeszkadzal...
|
#2390 |
|
Wtajemniczenie
|
a wcale mu sie nie dziwie...
![]() swoja droga ciekawe czy zwierzaki tez boli glowa (tak jak mnie teraz od pogody/cisnienia..)
|
#2391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzy mi się taki piesek U Ciebie też tak wieje Ale masz tam widoki Kochana Cytat:
|
||
|
|
|
#2392 |
|
Wtajemniczenie
|
Milka, ta herbatka rooibos ma taki nieco miodowy aromat - moze dlatego Ci nie podchodzi, bo nie lubisz miodu
![]() teraz sobie przypomnialam czemu kiedys mi nie smakowała - wlasnie przez ten dziwny miodowo-nieslodki aromat. ale teraz smakuje wlasnie piję
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Milka- chadzam chadzam wlasnie tam z aparatem, ale niestety bywam żadko w domu, więcej na Legnicy
Dziękuję za miłe komentarze
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie pije tą waniliową rooibos z Tetley Nie jest źle
|
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aby schudnąć trzeba obciąć kalorie. Widzisz to jest dieta naprawdę dla osób z nadwagą. Są wyważone proporcje węgli, białka tłuszczy. Wkońcu układał ją sam lekarz dietetyk, ja jej ufam, pod jej kontrolą wiele znanych mi ludzi schudło. Jak długo się ją stosuje? Do momentu kiedy waga zaczyna sadysfakcjonować. Potem ważne jest wyjście z tej diety, a to też odbywa się pod okiem lekarza.
|
|
|
#2396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam wrażenie że nie uda mi się po powrocie rozczesać swoich kłaków xDŚliczny psiak aczkolwiek ja jestem zwolenniczką kotów, wredne to bo wredne ale... Cytat:
![]() Ona jest do kupienia tylko sypana ? |
||
|
|
|
#2397 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najgorsze jest to jak sie czlowiek sam bierze za obcinanie kalorii, nie znajac sie kompletnie na ukladaniu jadlospisu... a jak pod kontrolą dietetyka,to tylko sie stosowac do jego zalecen, a bedzie dobrze. Cytat:
|
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
a co do herbatki - są rowniez w torebkach i znajdziesz bez problemu w kazdym sklepie
|
#2399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też się przydadzą bo uwielbiam Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie się miałam Ciebie pytać czy obchodzisz juwenalia, bo wszyscy moi znajomi z Krakowa już od wczoraj balują ![]() u nas dopiero w przyszłym tygodniu
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-05-11 o 18:32 Powód: musiałam poprawić durną pomyłkę ;> |
|||
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

Mogłabyś napisać o niej coś więcej

Trzeba miec prawdziwe szczescie..

dlatego nie umiem nigdy rano wstac.
wszak kula to kształt doskonały