My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 11:12   #1681
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
mój po tylu latach już wie co to jest oversize, botki, koturny, sztyblety, odróżnia fuksje, amarant, chaber, łososia, turkus.... no jestem z niego dumna
no to powiem Ci, chłop na schwał :P ja nie rozróżniam fuksji i amarantu

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość

opinią wielu ludzi najważniejsze na weselu są jedzenie i muzyka i chyba najczęściej tak właśnie jest, że to ma największe znaczenie dla gości (dla ogólnego odbioru wesela)
jak jest się przy czym bawić to i jedzenie nie ważne, grunt żeby było

miałam opipsać Wam wesela na których byłam i moje przemyślenia, ale słaba jestem w podsumowaniach
napiszę o tym pierwszym i najlepszym wg mnie teraz
ślub cywilny, gości ok. 60 osób, sala duża, ale długa i wąska, stoły ustawione w podkowę, ale nie połączone, sala przy piekarni a chleb czerstwy dali (śmiejemy się z tego już drugi miesiąc, nawet młodzi )
i tu właśnie a propos jedzenia, ogólnie było słabe, ale każdy coś tam dla siebie znalazł. Zespół za to był REWELACYJNY, na żadnym weselu nie spędziłam tyle czasu na parkiecie, Pmka mówi, że często się zdarzało, że nie było nikogo na parkiecie ani przy stołach, bo na papierosku wszyscy, ale zadowolona mimo to aaaaa i co do pończoch i podwiązek, pończochy koniecznie na pasie, bo ciężko podciągnąć w sukni i poza tym dyskomfort jest, to samo z podwiązką, lepiej ją jakoś umocować, albo kupić za ciasną lekko, bo lubi sobie małpa do kostki zlecieć
jakby jakieś pytania to odpowiadam, gdzieś po drodze opiszę 3 kolejne, jak mnie wena najdzie
Stary 2013-10-16, 11:14   #1682
irracjonalna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez velika

A z innej beczki - czy któraś z was ma więcej niż 1 kolczyk w uchu? I co zamierza z tym zrobić? Bo ja mam 3 łącznie i tak sobie myślę. Jak zdejmę, to będą dziurki widoczne ;/ A teraz mam kolczyka kota i sowę, na ślub nie pasuje Chyba jakieś małe sreberka będą ok?
Ja mam w jednym uchu chyba 5 dziurek, ale ostatnio noszę tylko 1 kolczyk tak wysoko (w tym miejscu gdzie jest chrząstka) i jego prawie na 100% zostawię. A reszta będzie pusta. Myślę, że jak wyjmiesz kolczyki 2-3 miesiące przed ślubem to dziurki nie będą się rzucać w oczy ale nie zarosną całkiem. małe sreberka też będą ok, ale nie jestem przekonana czy będzie to pasować do sukni.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

EDIT: To jest zespół Od 7:20 tak weźcie Pod koniec skumałam co to za piosenka...
o kurde chyba muszę poszukać namiarów na ten zespół :P

O zabawie z zabieraniem butów słyszę pierwszy raz w życiu.
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:25   #1683
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

heh TŻ dobry ja swojemu ostatnio mówiłam o garniturze, że moglibyśmy się przejechać i pooglądać to stwierdził, że on będzie kupował chwilę przed ślubem bo "nie wiadomo jakie trendy będą w nowym roku" ale modniś mi się trafił
Ja mojemu mówiłam, że kupi sobie porządny garnitur to będzie miał od razu na kościelny a on oburzony: CO?! DWA RAZY W TYM SAMYM GARNITURZE?!" Oczywiście przeprosiłam tap madl za tak niewłaściwą uwagę.

Cytat:
Napisane przez Dotka90

Ysia, byłam na Twoim blogu, super piszesz!
A co do koloru koszuli, pozdrów Warszawiaka
A dzięki dzięki, teraz będę się starać skoro mam czytelnika
Pozdrowię, pozdrowię , choć jak wiadomo :nie ma cwaniaka na warszawiaka

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:25   #1684
KaEs
Wtajemniczenie

ysia kobieto jakaś Ty jest piękna! fantastycznie wyglądasz w tej sukni jestem zaskoczona, bo jesteś mojej postury, a księżniczka Cię nie przytłoczyła

inezwiza_90 piękny gorset i do tego w rewelacyjnej cenie

Velika - ja mam 6 dziurek w jednym uchu, w drugim mam 2. Na ślubie na pewno będę mieć na chrząstce malutki kolczyk a resztę (prócz właściwych dziurek) na pół roku przed nie będę uzupełniać kolczykami i nic nie będzie znać - dopiero gdy się ktoś przyjrzy

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja uwielbiam zabawy weselne nawet na poprawinach planujemy takie
uważam ze nic tak nie spaja imprezy jak konkursy
ja też lubię konkursy kupa śmiechu przy nich, ale nie zboczone! Typu "teraz Ty będziesz rurą" no k@##%%&^&wa. no i nie może być ich dużo, bo wtedy impreza się ciągnie jak lato z radiem.

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-10-16 o 15:35 Powód: dopisanie informacji
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:27   #1685
lupinka
Zadomowienie

dziewczyny szperałam w necie, ale na stronie producenta jeszcze nie ma kolekcji 2014 ale na facebooku salonu znalazłam zdjęcie mojej sukni, bo tak, zamówiłam suknię

https://m.ak.fbcdn.net/scontent-b.xx...80922423_n.jpg

pewnie powiecie, że mało ślubna, ale ja dokładnie taką chciałam, tylko zamiast ozdobnego pasa z aplikacją, w talii będzie biały drapowany w poprzek materiał, tak na typową prostą greczynkę jak ją założyłam to poczułam, że to jest ta jedyna! i ten zwiewny muślin no... to tyle moich zachwytów nad własną kiecką, poszaleję za to z czerwonymi dodatkami i bogatszą biżuterią (nie czerwoną ) ale prawie na pewno chcę czerwone buty i czerwone cantedeskie w bukiecie i jedną we włosach
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:32   #1686
201605100
Konto usunięte

Cytat:
zamówiłam suknię
Czemu mało ślubna? Jeszcze rok temu sama chciałam taką mieć
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:41   #1687
velika
Winter is coming

Dzięki dziewczyny za opinie. Zdejmować ich nie będę, bo za bardzo je lubię Myślę, że kupię jakieś najmniejsze srebrne kolczyki i będzie spoko.
Taka bzdura, a tyle problemów

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:41   #1688
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Cześć

jadę jutro do Wawy i przy okazji planuję oblukać buty Loft 37 u nas był słaby wybór rozmiarów..a napaliłam się na pudrowe http://www.loft37.pl/pl/p/Love/1893
PMki Warszawianki kojarzycie, który butik jest największy ?
ja kojarzę w Galerii Mokotów nie jest on duży (ale może dobrze "wyposażony")
może zajrzyj lepiej do outletu na Chmielnej i do sklepu na Mokotowskiej:

Mokotowska 52a i
Chmielna 21/21

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:55   #1689
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak piszecie że macie dekorację sali w cenie, to co oni Wam wtedy zapewniają?? My np. w cenie mamy przestrojenie stołów w tym kwiaty (tzn. jakiś pojedyńczy nie że cały bukiet) ale na plus jest to że sami możemy zdecydować jakie chcemy. Za te ozdobne szarfy na krzesła musimy zapłacić 2zł za sztukę jeśli chcemy. Bukiet na nasz stół my kupujemy.
My nic nie mamy w cenie sali, tylko sztuczne kwiaty w tandetnych wazon, z których i tak mamy zamiar zrezygnować. Za dodatkową opłatą 5zł/krzesełko nałożą nam takie satynowy biały materiał, ale niestety bez ozdobnych kokardek - to musimy we własnym zakresie zrobić. Stół młodych i cała reszta w naszym zakresie. Sala sama w sobie jest ładna i nie będziemy musieli jej stroić

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:04   #1690
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_90_w Pokaż wiadomość

Mamy załatwione :
-salę - 150zł/os
-zespół -2500
- fotograf - 1200 lub 1600 (jeszcze zastanawiamy się jaki pakiet wybrać, próbuję namówić Tż na droższy- plener w inny dzień niż ślub)
- kamerzysta- 1200
- dekoracja auta- wygrana w konkursie
- florystka do dekoracji kościoła i do wykonania bukietów dla mnie- wstępnie zamówiona (ta sama, która będzie robiła dekorację auta)
-jesteśmy w trakcie robienia nauk ( byliśmy już na 4 spotkaniach- zostało 6)
- zapisaliśmy się na kurs tańca towarzyskiego, na razie na miesiąc ( byliśmy na 1 lekcji)
To bardzo tanio u Ciebie wszystkie te rzeczy.
U mnie:
- talerzyk 220zł od osoby (0,7l na głowę, ciasta, tort, apartament dla Nowożeńców ze śniadaniem, napoje bez ograniczeń, bus do dyspozycji w godzinach 24:00-:3:00, dekoracja sali w żywe kwiaty)
- zespół 2700zł grają bez ograniczeń godzinowych
- kamerzysta 1600zł
- foto po cenie bo to dobra znajoma mojej siostry, więc tylko 600zł
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:08   #1691
niulka_1985
Zadomowienie

My musimy tylko kwiaty zamówić, ponieważ sala nie wymaga innych dekoracji. Florystów polecił nam menedżer - oni zawsze tę salę stroją i wiedzą co i jak. Pokrowców nie chcę, po prostu mi się nie podobają - no chyba, że na sali są brzydkie krzesła, a u nas są bardzo ładne. Po drugie cenna też mnie odstrasza 9 zł/krzesło (pokrowiec+wstążka)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:27   #1692
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Czemu mało ślubna? Jeszcze rok temu sama chciałam taką mieć
no tak, dla mnie bardzo ślubna, ale dla wielu osób jednak suknia ślubna to przynajmniej z jakimiś ozdobami, albo bogatsza sama w sobie jednak większość z Was ma bardziej rozłożyste, z dodatkami, koronkami, trenem itp. moja chyba będzie najskromniejsza ale to nic bo taką dokładnie chciałam

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
My nic nie mamy w cenie sali, tylko sztuczne kwiaty w tandetnych wazon, z których i tak mamy zamiar zrezygnować. Za dodatkową opłatą 5zł/krzesełko nałożą nam takie satynowy biały materiał, ale niestety bez ozdobnych kokardek - to musimy we własnym zakresie zrobić. Stół młodych i cała reszta w naszym zakresie. Sala sama w sobie jest ładna i nie będziemy musieli jej stroić
my w cenie sali też nie mamy dodatkowego strojenia, ale sala sama w sobie jest już bogata, zdobione krzesła, kominek, ciężkie zasłony, żyrandole. zastanawiam się tylko czy od siebie nie dorzucę trochę żywych kwiatów, zawsze uważałam to za ładny dodatek
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:29   #1693
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny szperałam w necie, ale na stronie producenta jeszcze nie ma kolekcji 2014 ale na facebooku salonu znalazłam zdjęcie mojej sukni, bo tak, zamówiłam suknię

pewnie powiecie, że mało ślubna, ale ja dokładnie taką chciałam, tylko zamiast ozdobnego pasa z aplikacją, w talii będzie biały drapowany w poprzek materiał, tak na typową prostą greczynkę jak ją założyłam to poczułam, że to jest ta jedyna! i ten zwiewny muślin no... to tyle moich zachwytów nad własną kiecką, poszaleję za to z czerwonymi dodatkami i bogatszą biżuterią (nie czerwoną ) ale prawie na pewno chcę czerwone buty i czerwone cantedeskie w bukiecie i jedną we włosach
fajna, skromna podoba mi się! gratuluję
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:35   #1694
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
A dzięki dzięki, teraz będę się starać skoro mam czytelnika
Pozdrowię, pozdrowię , choć jak wiadomo :nie ma cwaniaka na warszawiaka
też czytam, wpis o jodze przecudny
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
To bardzo tanio u Ciebie wszystkie te rzeczy.
U mnie:
- talerzyk 220zł od osoby (0,7l na głowę, ciasta, tort, apartament dla Nowożeńców ze śniadaniem, napoje bez ograniczeń, bus do dyspozycji w godzinach 24:00-:3:00, dekoracja sali w żywe kwiaty)
- zespół 2700zł grają bez ograniczeń godzinowych
- kamerzysta 1600zł
- foto po cenie bo to dobra znajoma mojej siostry, więc tylko 600zł
powiem Ci, że ceny masz bardzo przystępne
mój zespół bierze 3600 i grają do 4 tylko, ale to szwagra koledzy, więc jak będzie trzeba to może dłużej da radę

Cytat:
my w cenie sali też nie mamy dodatkowego strojenia, ale sala sama w sobie jest już bogata, zdobione krzesła, kominek, ciężkie zasłony, żyrandole. zastanawiam się tylko czy od siebie nie dorzucę trochę żywych kwiatów, zawsze uważałam to za ładny dodatek
ja tez mam strojną salę, więc tylko kwiaty wchodzą w grę, jeżeli chodzi o jakiekolwiek wydatki (nawet sukienki mam wliczone w cenę ). Ale o kwiaty warto zadbać, nie za dużo, ale żeby coś oprócz wódy i jedzenia na tym stole było, na wesel nr 4 nie było w ogóle kwiatów na stołach i było bardzo dziwnie i pusto
Stary 2013-10-16, 12:35   #1695
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

pewnie powiecie, że mało ślubna,

Oszalałaś Ta suknia jest piękna! Sama takie mierzyłam GGratuluję

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 12:41   #1696
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, dla mnie bardzo ślubna, ale dla wielu osób jednak suknia ślubna to przynajmniej z jakimiś ozdobami, albo bogatsza sama w sobie jednak większość z Was ma bardziej rozłożyste, z dodatkami, koronkami, trenem itp. moja chyba będzie najskromniejsza ale to nic bo taką dokładnie chciałam
Nieważne jaką ma ktoś inny, ważne żebyś Ty się w swojej dobrze czuła i wyglądała! Nie mój typ sukni, ale mimo wszystko podoba mi się!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:48   #1697
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej
Nadrobiłam, trochę tego było

Co do ciąży podczas wesela to zgadzam sie z anannke. Ja balabym sie przede wszystkim mdłości i wymiotow. Po drugie - 2/3 miesiące nikogo nie zbawią, lepiej poczekac z ciąża niż wymiotowac na własnym weselu.

Alloffkowa, jeśli chodzi o cywilny - póki co nie myślimy o tym. Ja szczerze mówiąc nie chciałabym cywilnego. Dla mnie branie 2 slubow jest takie trochę bez sensu (nie obrażając nikogo, pisze o sobie) bo dla mnie wtedy ten drugi ślub nie ma już tej magii. A samego cywilnego nie chce, nie chce tu wojny wywoływac, więc nie będę pisać dlaczego.

Witam nowe PMki Ale nas już duzo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
podobnie myślimy w tych kwestiach
Cytat:
Napisane przez inezwiza_90 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!! Ale pędzicie

Witam nowe PM

Ja mam już bieliznę, kupiłam sobie goresik (http://allegro.pl/triumph-angel-curv...604587796.html) i pończochy do niego.
Mam już sukienkę na poprawiny

Ja planuję dla rodziców na podziękowanie dać ich i nasze zdjęcia takiej znajomej co piękni szkicuje, rysuje i ona zrobi z tego obrazy. Jeszcze do końca nie wiem jak będzie to wyglądać. A ja chcę jeszcze dać dla chrzestnych, dla babć i dla dziadka takie róże z krepiny, które sama zrobię. (załącznik)

Rodzice TŻ jakiś czas temu, namawiali go byśmy zmienili datę ślubu, bo najlepsza kuzynka mamy TŻ, ma w dzień naszego ślubu odpust i ona woli odpust niż nasz ślub:/ Ona jest kucharką w kuchni w parafii.
Myślałam, że ich rozszarpię:/
w życiu nie słyszałam o tak durnym powodzie
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam prośbę o radę w kwestii zaproszeń/winietek/zawieszek:

zawsze chciałam, żeby to był komplet: ten sam kolor, wzór, żeby to do siebie pasowało i w ogóle było pięknie i cudownie

przyszły próbki z Amelii, wybrane mieliśmy KORANI - niebieskie z różem, idealna kolorystyka, bo moje dodatki = fuksja, dodatki na sali = niebieski.

Ale nie podoba nam się papier, na jakim są wydrukowane (gładki, śliski), można go zmienić na taki, jak w zaproszeniach MAGNET ("kredowy, w prążki"), ale boję się, że to już nie będzie 'to'. Pozamawiamy zaproszenia, przyjdą i okaże się to klapą.

Jednocześnie, od samiutkiego początku naszym numerem 1 była seria MAGNET, z peoniami (pudrowo-różowe). I jak dostaliśmy próbki, to... no też te najbardziej nam się podobają

Zmierzając do meritum:

-winietki, zawieszki, menu będziemy robić sami, będą one niebiesko-fuksjowe.

Co myślicie nt. zamówienia kolekcji Magnet (zupełnie innej)?
Winietki, zawieszki i menu będą z identycznego wzoru.

Uparłam się jak osioł, że wszystko ma być z jednej serii, a mama mi tłumaczy, że jak nam się Magnet podobają, to żebyśmy je brali, bo "nikt z zaproszeniem na salę nie przychodzi".

Co myślicie?
dokładnie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
o mamo nie zgodzę się z Tobą, że orkiestra nie jest ważna, sądzę wręcz, że jest najważniejsza, na dwóch weselach byłam z mniej więcej tymi samymi ludźmi, i na jednym bawiłam się najlepiej ever a na następnym dość średnio, pozostali również, zespoły dwa różne i na tym pierwszym był o wiele lepszy

a co do roznoszenia wódki przez jedną osobę, to my chcemy zrobić albo "człowieka od wódki" albo starostów weselnych i tylko oni będą mieli dostęp do wódki, nie ze względu na brak zaufania do obsługi a fakt, że przekładają część butelek do lodówki, czy w jakieś inne miejsce i robi się ona ciepła a jak wiadomo ciepła wódka to najgorsza rzecz na świecie

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

przyłączam się do prośby
i jeszcze pytanie co do gramatury papieru na winietki, na których chcę drukować w zwykłej domowej drukarce??

na poprawinach żur to podstawa, ale trzeba też zamówić danie główne, bo zupą się nikt nie naje, a zimnych przystawek czy sałatek z dnia poprzedniego też niewiele osób rusza, później niby zabiera się to do domu ale i tak połowa ląduje w koszu...

najgorsze jest to, że te pieczone mięsa zawsze wyglądają tak apetycznie, ale są przykryte galaretką
my tył będziemy mieć gruby ( 246 g) a przód cienki, coś tak z bloku technicznego
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
cześć

poznanianka1990
ane3kaa
Loczek_brown
Kishlaczkowa
aneczka25057
Ines3037200
swiat_katarzyny
ParisParisienne
karolinuuusia
Linaewen
kasia1201

10 miesiecy do ślubu !
gratulacje !
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
My mamy tylko pokrowce na krzesła, świece na stół (możemy wybrać, jakie), ozdobnie ułożone serwetki materiałowe i balony (tych nie chcemy). Do tego możemy pożyczyć od sali wysokie wazony, ale że dekorację kwiatową będziemy mieć ze storczyków, to się nie przydadzą.

Ja ostatnio miałam chyba najdziwniejszy koszmar ślubny na świecie pamiętam w sumie tylko tyle, że spierniczyło się chyba wszystko, co mogło, ślub był jakiś w biegu i ksiądz po przysiędze kazał nam wychodzić, bo się spieszy na inną mszę na weselu podano zimny obiad, kapela zaczęła grać wyjątkowo fatalnie i goście stwierdzili, że pierniczą taki interes i wyszli w trakcie naszego pierwszego tańca. Na sam koniec podeszła do mnie koleżanka z liceum (której nie widziałam od czasu matury) i wyciągnęła z portfela 70 zł i mówi: to dla was w prezencie, bo wam teraz będzie ciężko, wesela są drogie

Mam nadzieję, że nikt się nie będzie rzucał do moich butów - jak sobie wyobrażę, co się tam będzie działo po kilkunastu godzinach noszenia, w tym spora ilość intensywnych tańców...

U mnie zabawy na pewno będą - moja rodzina je tak troszkę lubi, ale za to rodzina K. kocha je na całego
Mam tylko kłopot, bo próbuję znaleźć takie ze smakiem... i w sumie niewiele takich jest. Na razie na liście mam chyba tylko dwie - najpopularniejszą z krzesłami, których zawsze jest mniej, niż uczestników, i konkurs tańca na gazecie dla par. Jeszcze chyba rozmaite "pociągi", ale w sumie nigdy nie traktowałam tego jako zabawy, tylko jako sposób wyciągnięcia gości na parkiet.

Laski w końcu coś się dzieje ! byliśmy wczoraj poraz kolejny w restauracji, dostaliśmy propozycje potraw, mamy się zastanowić co nam się podoba

Dziś przyszła mi podwiązka ( załącznik)

No i kupiliśmy dziś wina
UWAGA: w kauflandzie są promocje Carlo Rosii czerwone- półwytrawne, różowe- półwytrawne i białe- wytrawne bo 15,99 i Cin Cin i Istra po 15,99

Kupiliśmy w sumie 12 win i na tym zakończymy, i tak za dużo dla 40 osób :P

I chodzę szczęśliwa, bo kolejne rzeczy z głowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20131016_123012.jpg (161,7 KB, 24 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:52   #1698
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale pędzicie ))))))) Koniecznie muszę nadrobić.
Mogę się pochwalić, że wczoraj z TŻ kupiliśmy już wódkę - 320 butelek Stock'a
Spinki boskie, aż sama narobiłam sobie na nie ochoty
Jezu, 320 butelek?? strasznie duże wesele musicie robić

-----------
Sorry, nie nadrobię. Jesteście szalone, od wczoraj 10 stron!

Widziałam tylko że Rabbitka chciała zdjęcie na priv - wyślę wieczorkiem

lupinka gratuluję sukni!

Witam nowe PM-ki jeśli się pojawiły

Jakoś ciężko mi się wbić...
Stary 2013-10-16, 13:04   #1699
anka1897
Wtajemniczenie

19,20 zł za Stocka to dobra cena? Mamy możliwość kupienia w sklepie za taką cenę.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:05   #1700
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa jeśli myślę o tym o kim Ty pewnie myślisz to jemu należy się ten sam kosz co mojemu teściowi Velika zaproponowała dać na podziękowanie
Jak Ty mnie znasz i rozumiesz I love you forever!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

10 miesięcy do ślubu!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O tak!

ysia aż sobie zapiszę Twojego bloga, naprawdę fajny styl masz w piórze

lupinka
ona jest piękna!!! Podeślij proszę zdjęcie na sobie, jak będziesz miła możliwość

Lemon_Drop i ja poproszę

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
19,20 zł za stocka to dobra cena? mamy możliwość kupienia w sklepie za taką cenę.
bardzo dobra!!!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:11   #1701
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
19,20 zł za Stocka to dobra cena? Mamy możliwość kupienia w sklepie za taką cenę.
Wczoraj w jednym z marketów widziałam za 21,99 zł, więc Twoja jest ok
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:12   #1702
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Rewelacyjna! Jeśli macie możliwość to kupujcie. Nas w Selgrosie wyszła po 20,04 zł.

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:26   #1703
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dobra, bierz!

jestem mamą
Stary 2013-10-16, 13:29   #1704
swiat_katarzyny
Zadomowienie

odwołali mi zajecia wykorzystam ten czas i zaprojektuje wnętrze zaproszeń
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:29   #1705
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Widziałam tylko że Rabbitka chciała zdjęcie na priv - wyślę wieczorkiem
Mogę i ja prosić Bo ja zawsze na zdjęcia się spóźniam

jestem mamą
Stary 2013-10-16, 13:35   #1706
swiat_katarzyny
Zadomowienie

i jaaaa
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:37   #1707
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:

pewnie powiecie, że mało ślubna....
Jest piękna!!! Mierzyłam bardzo podobną i moja świadkowa była nią również zachwycona a kolorek to nie czasem śmietanka?
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:44   #1708
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
ysia aż sobie zapiszę Twojego bloga, naprawdę fajny styl masz w piórze
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891
też czytam, wpis o jodze przecudny
Dzięki dzięki Aż popełniłam ślubną notkę od tych miłych słów, bo na razie to wszystko szło raczej do szuflady

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny
odwołali mi zajecia wykorzystam ten czas i zaprojektuje wnętrze zaproszeń
My też mamy dzisiaj dzień zaproszeń. Tyle że nie mamy przodu i tyłu, o wnętrzu nie mówiąc. Dziewczyny, czym się inspirowałyście przy tworzeniu zaproszeń?

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:44   #1709
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Dobra brać

Cashmere, Kishlaczkowa, Kasia wyślę wieczorkiem
Stary 2013-10-16, 13:57   #1710
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

dziewczyny spotkałyście się kiedyś w internecie z motywem motocyklowym/motorowym na ślub?

punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości