Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 11:06   #3661
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez agataka1979 Pokaż wiadomość
no wlasnie te 300 to bym musiała wybłagać bo nie jest chętny !
ale slucha pacjentki masz mnie za przyklad
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:08   #3662
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Elminio, ilovesleeping no zmienil sie to fakt, tesciowa mowi ze to moja zasluga hihi
Stary 2013-10-16, 11:10   #3663
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=Elminio;43288540]Mi podobają się okrągłe i anatomiczne, ważne jest to z jakim Ty będziesz się dobrze czuła. W poniedziałek na konsultacji dr powiedział mi, że jeśli chcę okrągłe i naturalny efekt, to tylko ze średnim profilem, bo z wysokim nie ma szans. Tyle, że średni profil z szeroką podstawą + gównia.. projekcja. Ja chcę wyglądać naturalnie - to jest dla mnie priorytet, nie chcę, żeby było widać że mam implanty, tylko naturalne większe piersi z ładnie wypełnioną górą. A co do obracania implantów - implant okrągły również może się przekręcić, to mit, że tylko przy anatomach jest taka możliwość.[COLOR="Silver"]

Elmino jak okragly sie obroci to cycek nadal jest okragly a jak anatom to masz cycka dogory nogami i trzeba operowac to jest roznica
Stary 2013-10-16, 11:11   #3664
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
ale slucha pacjentki masz mnie za przyklad
no słucha słucha ale chyba zdam się na niego jednak
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:19   #3665
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś widziałam zdjęcie implantu okrągłego przekreconego, zastanawiam się tylko jak to możliwe
o widzisz przypomnialas mi...kiedys tez widzialam fotke przekreconego implantu okraglego tylko nie wokol osi a tak jak by "dnem" do gory
Stary 2013-10-16, 11:20   #3666
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Wrzucilam fotke ale w sumie nic sie nie zmienilo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-16, 11:23   #3667
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
no słucha słucha ale chyba zdam się na niego jednak
Wiesz co ja tez sie zdalam i chyba jutro go wycaluje, ze nie mam tych 35ml wiecej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 11:25   #3668
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz co ja tez sie zdalam i chyba jutro go wycaluje, ze nie mam tych 35ml wiecej
podpuszczasz mnie hahaha musimy się spotkać i zobaczysz czy jest gdzie wcisnąć te 300:P

Edytowane przez agataka1979
Czas edycji: 2013-10-16 o 11:29
Stary 2013-10-16, 11:27   #3669
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Wrzucilam fotke ale w sumie nic sie nie zmienilo

To teraz wrzuć na 2 tygodnie, a potem na miesiąc Będzie widać różnice.
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 11:28   #3670
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Ehh temat rzeka...
Wszystko w domu robię sama bo ... Robił tak ze szlag mnie trafiał albo nieporzadnie albo zwlekał kilka dni
Właściwie to gdzieś mam taką pomoc kiedy ok miski psa umyte ale wszystko na około mokre.
Mój facet to obrzydliwy bałaganiarz, ja za to codziennie muszę mieć wytarte kurze,odkurzone ale to tez efekt zwierząt w dom
Myje ściany,drzwi wsio a odkurzam nawet na ogrodzie tam gdzie sięgnie odkurzacz na przedluzaczu np. wciągam latem pyłki z płotu i nic na to nie poradzę tak mam i juz.
Nikogo nie wyzywam nie widze tylko bałaganu ale męczy mnie myśl ze gdzieś tam cos jest nie zrobione,opchlapane czy włączniki sa w paluchach i nie mogę tak po prostu olać,czuje wewnętrzny niepokój
Mam to samo ale ja nie mam czasu takich rzeczy robić teraz i mam przez to nerwy straszne. Niestety prawdę mówiąc ja drugi raz psa bym już do domu nie wzieła... Ja muszę codziennie odkurzać i sprzątać a to jest chore bo szkoda życia na to

Cytat:
Napisane przez Sandy24 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana. Dziewczynki mam pytanie :
Tuż po operacji kupiłam triupf trophy w rozmiarze 75D. Ten sam rozmiar Staniczka dostałam od doktora po op. Z tym, ze moje cycuszki zdecydowały sie jeszcze troche urosnąć i od kilku dni oba staniki uwieraja, a trophy dziś w nocy bardzo mocno mi sie wrzynal :-/ muszę kupić nowe z tym, ze teraz nie wiem jaki rozmiar brać 80D, 75E ?

Musisz przymierzyć i 80D i 75E bo to zależy od masy rzeczy. Najlepiej przymierz.
Stary 2013-10-16, 11:35   #3671
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
To teraz wrzuć na 2 tygodnie, a potem na miesiąc Będzie widać różnice.
Dobrze szefowo
Stary 2013-10-16, 11:37   #3672
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
podpuszczasz mnie hahaha musimy się spotkać i zobaczysz czy jest gdzie wcisnąć te 300:P
Nie Agatako absolutnie nie podpuszczam, czasem zapominam juz o niektorych rozmowach z lekarzem, co do pojemnosci i wielkosci podstawy to zupelnie na lekarza sie zdalam, tyle tylko, ze poprosilam zeby mial przygotowany ten wiekszy model, zebym nie miala poczucia przez lata, iz moze podczas operacji pomyslal by sobie - szkoda, ze nie mam tego drugiego modelu, lepiej by wygladal, bardziej spelnial by oczekiwania pacjentki- i tak mu powiedzialam ale fakt musimy sie spotkac
Stary 2013-10-16, 11:39   #3673
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Nie Agatako absolutnie nie podpuszczam, czasem zapominam juz o niektorych rozmowach z lekarzem, co do pojemnosci i wielkosci podstawy to zupelnie na lekarza sie zdalam, tyle tylko, ze poprosilam zeby mial przygotowany ten wiekszy model, zebym nie miala poczucia przez lata, iz moze podczas operacji pomyslal by sobie - szkoda, ze nie mam tego drugiego modelu, lepiej by wygladal, bardziej spelnial by oczekiwania pacjentki- i tak mu powiedzialam ale fakt musimy sie spotkac
to ja tez porosze a alternatywę niech wezmie 300 i zobaczy jak to tam będzie wygladało
Stary 2013-10-16, 11:50   #3674
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
o widzisz przypomnialas mi...kiedys tez widzialam fotke przekreconego implantu okraglego tylko nie wokol osi a tak jak by "dnem" do gory
O tym samym mówię
Stary 2013-10-16, 12:22   #3675
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=Amorcio;43286231]Madlen, juz poznalas nazwisko lekarza, ja juz wielokrotnie pisalam wlasnie o Krokusiku tylko nicku nie wymienialam. Wiele razy widzialam jej piersi i nie tylko ja. To nie jest "niezadowolenie" to jest zle zrobiona operacja i zle dobrany implant, sa duze powiklania. Kassik i Anika sa od tej samej Dr[COLOR="Silver"]

amorcio myslisz ze ja tez mam zle zrobione obejrzyj moje fotki po roku lacznie z 2 fotami wyjsciowki prosze

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

[QUOTE=Saba08;43286093]Część kobietki. Ja jestem od lekarza, który nakłada bardzo duże ograniczenia i włos mi się jeży na głowie jak czytam, co niektóre z Was robiły krótko po operacji
No ale każda ma swojego doktora i swoją intuicję.
A ja chyba niedługo będę się żegnać... Drugi raz to mówię, ale chyba teraz naprawdę miłego dnia[COLOR="Silver"]

znaczy uciekasz??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:25   #3676
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=kasikkk87;43290834]
Cytat:
Madlen, juz poznalas nazwisko lekarza, ja juz wielokrotnie pisalam wlasnie o Krokusiku tylko nicku nie wymienialam. Wiele razy widzialam jej piersi i nie tylko ja. To nie jest "niezadowolenie" to jest zle zrobiona operacja i zle dobrany implant, sa duze powiklania. Kassik i Anika sa od tej samej Dr[COLOR="Silver"]

amorcio myslisz ze ja tez mam zle zrobione obejrzyj moje fotki po roku lacznie z 2 fotami wyjsciowki prosze
Kassiku od oceny sa lekarze, Krokusik ma pelna dokumentacje medyczna od dwoch niezaleznych lekarzy, dokumentacje zgromadzaona na potrzeby sprawy o odszkodowanie. Nie mi oceniac czy ktos ma cos zle czy dobrze. Napisalam, ze jestescie od tej samej p. Dr i tyle
Stary 2013-10-16, 12:27   #3677
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=Star90;43288878]Belsenko no ja O rozczesanie kłaczków też poprosze mame bo to bedzie wyczyn bez cyckow się męczyłam no to co dopoero teraz!

star super cycuchy Ci wyszly naprawdeslyszalas o takiej szczotce do wlosow tangle teezer?ponoc swietna ja mam tez problemy z rozczesaniem zamowilam ja wiec moge zdac Ci recenzje jak przyjdzie jesli chceszna wizazu sa tez opinie o niej
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:30   #3678
Elminio
Raczkowanie

[QUOTE=Amorcio;43289649]
Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Mi podobają się okrągłe i anatomiczne, ważne jest to z jakim Ty będziesz się dobrze czuła. W poniedziałek na konsultacji dr powiedział mi, że jeśli chcę okrągłe i naturalny efekt, to tylko ze średnim profilem, bo z wysokim nie ma szans. Tyle, że średni profil z szeroką podstawą + gównia.. projekcja. Ja chcę wyglądać naturalnie - to jest dla mnie priorytet, nie chcę, żeby było widać że mam implanty, tylko naturalne większe piersi z ładnie wypełnioną górą. A co do obracania implantów - implant okrągły również może się przekręcić, to mit, że tylko przy anatomach jest taka możliwość.[COLOR="Silver"]

Elmino jak okragly sie obroci to cycek nadal jest okragly a jak anatom to masz cycka dogory nogami i trzeba operowac to jest roznica

Amorcio okrągły może obrócić się tył na przód! nie chodzi mi o obracanie wokół, czy do góry nogami.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
O tym samym mówię
No właśnie i mi o to chodziło
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 12:46   #3679
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

[QUOTE=kasikkk87;43291010]
Cytat:
Belsenko no ja O rozczesanie kłaczków też poprosze mame bo to bedzie wyczyn bez cyckow się męczyłam no to co dopoero teraz!

star super cycuchy Ci wyszly naprawdeslyszalas o takiej szczotce do wlosow tangle teezer?ponoc swietna ja mam tez problemy z rozczesaniem zamowilam ja wiec moge zdac Ci recenzje jak przyjdzie jesli chceszna wizazu sa tez opinie o niej
Mam ja kochana powiem ci ze jest w miare ale duzej roznicy nie widze, ja i tak na mokro wlosow nie rozczesuje bo mi ich szkoda , nakladam olejek podsuszam i dopiero rozczesuje i susze dalej , taki sposob na moje kłaki najlepszy

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Pytanie odchodzace od tematu cyckow za 100 pkt, czy moj pies po lekach na watrobe i zoladek moze miec luzne kupki? Odkad je mu podaje to ma takie i ma przyspieszony pasaz jelitowy bo zdarza mu sie narobic w domu.. W nocy . Co sie rzadko zdarzalo.
Za 1-2 tyg jade na pobranie krwi zobaczyc czy cos sie zmienilo w sprawach watrobowych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 13:04   #3680
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Mam ja kochana powiem ci ze jest w miare ale duzej roznicy nie widze, ja i tak na mokro wlosow nie rozczesuje bo mi ich szkoda , nakladam olejek podsuszam i dopiero rozczesuje i susze dalej , taki sposob na moje kłaki najlepszy
Na tym to się nie znam, ale zaraz tu się któraś znajdzie i odpowie
Star, pisałaś kiedyś chyba o jakichś suplementach na włosy, czy tam cerę... Nie pamiętam. Ale coś brałaś i Ci pomogło, a były to jakieś zwykłe witaminy chyba...żadne na receptę Jak możesz to napisz co jest dobre na włosy, żeby nie wypadały i były gęstsze paznokcie żeby się nie łamały...miałam takie długie w wakacje, że wszyscy pytali czy mam tipsy...(dobrze, że jeszcze nie pytają czy mam cycki robione ) Na teraz paznokcie mi tak się łamią, że nawet jak są krótkie to się rozdwajają No i co na cerę? Na czole mi od czasu do czasu wyskakują takie czerwone krostki i trudno ich się pozbyć
Stary 2013-10-16, 13:05   #3681
lirene1
Raczkowanie

witam was Dziewczynki! kilka dni mnie tutaj nie bylo....musze nadrobic zaleglosci ;-)

Star jak sie czujesz, to juz prawie tydzien po operacji?!

W tym tyg.tez któras z Was miala op, jak sie nie myle Selena?

Ja mam w nastepny czwartek,juz w nastepny czawrtak!!!uff ale sie boje!!!Powiedzcie mi prosze, na ile dni przed op wysylalyscie wyniki badań?Kiedy potwierdzono wam godzine op?
lirene1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:21   #3682
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Więc tak na włosy,cere i paznokcie polecam:
Belissę różową, witamina H (biotyna ), pokrzywa i skrzyp (do picia herbatki - co jakiś czas trzeba robić przerwę) , cynk i bratek w tabletkach, witamina A+E, liść oliwny.
Dużo tego ale można zacząć powoli od np 2 suplementów i obserwować czy pomaga czy nie . Jak nie pomaga odstawić i zacząć inny. Ja brałam dużo na raz także nie jestem w stanie powiedzieć co mi z tego pomogło a co nie.

A jak te krostki wyglądają? Ja na wypryski polecalam i będę polecać kwasy i maść nagietkową,dzięki nim mam buzie jak człowiek.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez lirene1 Pokaż wiadomość
witam was Dziewczynki! kilka dni mnie tutaj nie bylo....musze nadrobic zaleglosci ;-)

Star jak sie czujesz, to juz prawie tydzien po operacji?!

W tym tyg.tez któras z Was miala op, jak sie nie myle Selena?

Ja mam w nastepny czwartek,juz w nastepny czawrtak!!!uff ale sie boje!!!Powiedzcie mi prosze, na ile dni przed op wysylalyscie wyniki badań?Kiedy potwierdzono wam godzine op?
No dzisiaj 6 dzień po , czuje się dobrze, nudzi mi się, nie wiem co mam ze sobą zrobić szybko się męczę i bolą mnie plecy
Stary 2013-10-16, 13:28   #3683
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Belissę różową, witamina H (biotyna ), pokrzywa i skrzyp (do picia herbatki - co jakiś czas trzeba robić przerwę) , cynk i bratek w tabletkach, witamina A+E, liść oliwny.
Dużo tego ale można zacząć powoli od np 2 suplementów i obserwować czy pomaga czy nie . Jak nie pomaga odstawić i zacząć inny. Ja brałam dużo na raz także nie jestem w stanie powiedzieć co mi z tego pomogło a co nie.

A jak te krostki wyglądają? Ja na wypryski polecalam i będę polecać kwasy i maść nagietkową,dzięki nim mam buzie jak człowiek.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

No dzisiaj 6 dzień po , czuje się dobrze, nudzi mi się, nie wiem co mam ze sobą zrobić szybko się męczę i bolą mnie plecy
Dziękuję bardzo za odpowiedź
To są takie czerwone krostki, nie ropne tylko zwykłe czerwone. Jak się ich pozbędę to za jakiś czas znów się pojawiają i znów czoło brzydkie A te kwasy to jak się robi i czym? U kosmetyczki czy samemu? No i jeśli to drogie to mnie nie stać
Stary 2013-10-16, 13:44   #3684
Sandy24
Raczkowanie

Pomierzylam. Kupiłam 75E i 80D. Oby dwa pasują. D z HM, E z C&A.
Dodałam nowe fotki. Widać, ze piersi sa jeszcE nierówne

Stary 2013-10-16, 13:46   #3685
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Dziękuję bardzo za odpowiedź
To są takie czerwone krostki, nie ropne tylko zwykłe czerwone. Jak się ich pozbędę to za jakiś czas znów się pojawiają i znów czoło brzydkie A te kwasy to jak się robi i czym? U kosmetyczki czy samemu? No i jeśli to drogie to mnie nie stać
są różne alternatywy, jak nie chcesz u kosmetyczki i nie chcesz wydawać dużo pieniędzy to kup sobie w aptece Skinoren 20 % kwas azelainowy . Ale w kremie , nie w żelu
Stary 2013-10-16, 13:57   #3686
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Implant okrągły też może się przekręcić WOKÓŁ WŁASNEJ OSI czyli ustawić się tyłem (podstawą) do przodu. Anatomki nienaturalne i wyczuwalne ????? Jaki lekarz takie herezje głosi???
Naturalnie to one jak najbardziej wyglądają ale w sensie nienaturalnie jak sie leży bo implant nierównomiernie sie rozkłada...ją tylko pisze to co przeczytałam od dziewczyn z forum, widać niedoświadczone jakieś ,ją tam nie wiem w sumie sama chciałam anatomki ale pisały dziewczyny że bardziej czuć gdzie góra i gdzie dol jest no i to przekrecanie...a z okraglymi że sie przekrecaja to pierwsze słyszę (czytam) chyba az tak to nie jest wyczuwalne i widoczne skoro nie czytałam o takich przypadkach

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 13:58   #3687
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
są różne alternatywy, jak nie chcesz u kosmetyczki i nie chcesz wydawać dużo pieniędzy to kup sobie w aptece Skinoren 20 % kwas azelainowy . Ale w kremie , nie w żelu
Okej, jak czegoś jeszcze nie będę wiedzieć to zapytam
Stary 2013-10-16, 14:09   #3688
aniolek199007
Zadomowienie

[QUOTE=Star90;43291285]
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Pytanie odchodzace od tematu cyckow za 100 pkt, czy moj pies po lekach na watrobe i zoladek moze miec luzne kupki? Odkad je mu podaje to ma takie i ma przyspieszony pasaz jelitowy bo zdarza mu sie narobic w domu.. W nocy . Co sie rzadko zdarzalo.
Za 1-2 tyg jade na pobranie krwi zobaczyc czy cos sie zmienilo w sprawach watrobowych
Ją pamiętam jak mój chowderek niestety miał luzny stolec w trakcie antybiotyków, po szczepieniach również tak jest, przypuszczam że to z podwyzszonej temperatury ciała ale moge sie mylic

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-16, 14:14   #3689
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Prywatnie bede robić, i właśnie zdziwiłam sie że nawet prywatnie trzeba mieć skierowanie ..
Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Mam pytanko powiedzcie ni bo mnie pielęgniarka w szpitalu wprowadziła w błąd... Na usg piersi nie potrzebne jest skierowanie od lekarza ginekologa? Ona stwierdziła że jest konieczne i lekarz najpierw musi zbadać i stwierdzić że jest to badanie konieczne:/
tu jestem maaksymalnie zdziwiona, bo badam sie od 2lat i prywatnie nigdy ode mnie nie chcieli skierowania.

Cytat:
Napisane przez sonyo Pokaż wiadomość
Ale musicie mieć dużą garderobę
garderobę stricte to ma TZ, ja mam dwie komody :P i 5wieszaków w szafie
Cytat:
O matko Mój tyle nie potrzebuje, powiem więcej - nie chce nawet A szkoda
praca niestety wymaga tego, a każdy dobrze się czuje, jak wie, że świetnie wygląda

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
On jest pedantem a Ty jedziesz codziennie na szmatce?
Nie lubię sprzątać i jestem typem bałaganiary w końcu podobno inteligentni ludzie odnajdują się w swoim własnym syfie - jak posprzątam, coś gdzieś wrzucę, bo nie mam na obecną chwilę pomysłu gdzie to dać to za dwa dni chodzę i szukam, a jak rzucę i leży, to doskonale pamiętam zawsze

Cytat:
Dla mnie wazne jest to zeby facet docenial moja prace, latac z odkurzaczem czy szmata nie musi bo i tak nie zrobi tego tak dobrze jak ja bym chciala.
u mnie znowu jest na odwrót, jakbym nie posprzątała to zawsze znajdzie coś nie tak
ale słodki jest jak się wkurza i poprawia, i sprząta sam cały wieczór

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Ehh temat rzeka...
Wszystko w domu robię sama bo ... Robił tak ze szlag mnie trafiał albo nieporzadnie albo zwlekał kilka dni
Właściwie to gdzieś mam taką pomoc kiedy ok miski psa umyte ale wszystko na około mokre.
mam jest tak z gotowaniem, cholerne kotlety a bułka tarta aż do drzwi przyniesiona na papciach ;]
jest fajnie i miło, jak wracam z uczelni a tu niespodzianka ŻE JEST PRĘDZEJ i mam obiad ale jak widzę sposób wyżywania się (prawie, że artystycznego) na kuchni to nie potrafię się normalnie skupić na jedzeniu.

Uwielbiam gotować i chyba nigdy nie będę zadowolona nawet ze śniadanka do łóżka

Cytat:
ja się szykuję, moje cycki tak będą wyglądały - duże i pomarańczowe pewnie jak mnie rodzina zobaczy to też będą się bali...
hahahahahha padłam ze śmiechu

post chyba na całą stronę

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2013-10-16 o 14:18
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:16   #3690
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:

A co polecisz na ropne zmiany? Stosuje acne derm pomaga ale nie tak jak bym chciala zwłaszcza przed okresem takie bolace gule sie pojawiają że masakra

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości