My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 13:59   #1711
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość

My też mamy dzisiaj dzień zaproszeń. Tyle że nie mamy przodu i tyłu, o wnętrzu nie mówiąc. Dziewczyny, czym się inspirowałyście przy tworzeniu zaproszeń?
ja ide na łatwizne i z amelia weeding biore i chyba wnętrze tez u nich wezme nie ma sensu sie przemeczac :P

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-10-16 o 14:02
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:01   #1712
rabbitka
Rozeznanie

Dziewczyny siedzę i przeglądam ślubne fryzury i mam mętlik w głowie podobają mi się hollywoodzkie loki jak te:

albo te:

ale A- boję się, że się nie utrzymają takie piękne, B-koleżanka powiedziała mi, że do mojej sukni loki to absolutnie za dużo, C- będzie mi za gorąco w szyje.

podobają mi się też fryzury spięta na bok jak ta:

i tu jest wszystko fajnie bo A- nie będzie mi gorąco, B- powinny suę utrzymać w takim kształcie, C- uszy są przykryte włosami (nie lubię swoich )

no i jeszcze znalazlam takie trochę w nieładzie, co też mi się podobają

i

i już sama nie wiem na co i gdzie patrzyć...

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:05   #1713
swiat_katarzyny
Zadomowienie

rozpuszczone loki to nie jest dobry pomysł dla PM.
Teraz w weekend pokręciłam włosy i sru na wesele z ciekawości co z tego będzie... o 23 wylądowałam z lokówką i lakierem w łazience
Stary 2013-10-16, 14:07   #1714
ysia
Zadomowienie

Ja oglądając zaproszenia dzisiaj widziałam motocykle http://projektslub.blogspot.com/2012/05/motocyklove-oryginalne-zaproszenie.html

http://projektslub.blogspot.com/2012...-slubne-z.html

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:07   #1715
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Teraz w weekend pokręciłam włosy i sru na wesele z ciekawości co z tego będzie... o 23 wylądowałam z lokówką i lakierem w łazience
Też jestem tego zdania, po paru godzinach fryzura wygląda typu... ani to loki ani proste
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:08   #1716
justynkie
Wtajemniczenie

Potwierdzam: loki to zły pomysł, w ogóle rozpuszczone włosy to zły pomysł. Koleżanka wczoraj pokazywała mi zdjęcie PMki która wymyśliła stylizację na Świteziankę - ślub był w Noc Świętojańską, PMka miała koronkową suknię, rozpuszczone falowane włosy i wianek na głowie. Po kilku godz wyglądała.... źle to mało powiedziane.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:16   #1717
swiat_katarzyny
Zadomowienie

dziewczyny nie wiem czy pamietacie moje dylamaty ze wstazką przy zaproszeniach z amelii.... po zabawie photoshopie wyszło mi takie coś (na tym ostatecznie stanęło. I teraz nie wiem czy mnie tak zachwyca jak myslałam, że będzie....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg madras nasz.jpg (39,0 KB, 64 załadowań)
Stary 2013-10-16, 14:16   #1718
docik10
Zakorzenienie

Jeśli macie sesję ślubną w inny dzień, to może wtedy loki?
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:17   #1719
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziewczyny spotkałyście się kiedyś w internecie z motywem motocyklowym/motorowym na ślub?

http://www.pinterest.com/weddingbyde...cycle-wedding/

http://www.squidoo.com/motorcycle-wedding-ideas

i pamiętam, że jedna z Wizażanek jechała z mężem po ślubie na salę na motorach, o tu
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2359

macie racje Dziewczyny, nie utrzymają się i potem będę wyglądać jak niewiadomoco a tak mi się podobają no!

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:21   #1720
swiat_katarzyny
Zadomowienie

ja sobie loki zafunduje własnie na sesję ślubną i filmową w inny dzień, wtedy w ogole zamierzam poszaleć
Stary 2013-10-16, 14:22   #1721
cashmere
Zakorzenienie

Ja też myślę że rozpuszczone loki to raczej kiepski pomysł. Chociaż sama na co dzień takie mam

Miałam nie zamawiać żadnych próbek zaproszeń, no ale stało się

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

swiat_katarzyny połączeniu kolorów na zaproszeniu bardzo fajne!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:25   #1722
ysia
Zadomowienie

A jakie masz włosy? Jeżeli podatne to powinno się utrzymać do przez ślub i początek wesela a potem najwyżej lekko popodpinasz wsuwkami i będziesz mieć taki lekki kok. Chyba że masz włosy niepodatne na stylizacje i faktyczne lepiej kok albo taka zwarta fryzura.

Tak nawiasem to do skomplikowanych polecam puder tafta. Usztywnia włosy , ułatwia ułożenie fryzury , ja się czesałam nim na spektakle i nigdy nic się nie ruszyło w koku, a przede wszystkim nie kruszy się jak lakier przy mocnym nałożeniu. To tak gdyby któraś sama czesała się np. na sesje po ślubie

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:26   #1723
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
19,20 zł za Stocka to dobra cena? Mamy możliwość kupienia w sklepie za taką cenę.
cena jest super !

Cytat:
o, a ja bede meic na 90% rozpuszczone loki. wiem że to kiepski pomysł, ale ja sie nie cierpie w związanych/upiętych włosach. najlepiej mi w rozpuszczonych, i mój Tż też uwaza ze rozpuszczone loki to idealna fryzura. a na ślubie chce sie czuc komfortowo, wiec spiete wlosy odpadają..

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-16, 14:35   #1724
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Wrzucam kilka fotek sali (tylko naszym kolorem przewodnim bedzie łosoś)
Piękna sala!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
A z innej beczki - czy któraś z was ma więcej niż 1 kolczyk w uchu? I co zamierza z tym zrobić? Bo ja mam 3 łącznie i tak sobie myślę. Jak zdejmę, to będą dziurki widoczne ;/ A teraz mam kolczyka kota i sowę, na ślub nie pasuje Chyba jakieś małe sreberka będą ok?
Ja mam w lewym uchu 3 dziurki i chyba zostawię tak, jak noszę na codzień, czyli 2 malutkie kolczyki białe cyrkonie A jeśli będą się gryźć z kolczykami to na kilka miesięcy przed ślubem przestanę nosić te kolczyki, żeby dziurki się zasklepiły lekko.

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
o mamo nie zgodzę się z Tobą, że orkiestra nie jest ważna, sądzę wręcz, że jest najważniejsza, na dwóch weselach byłam z mniej więcej tymi samymi ludźmi, i na jednym bawiłam się najlepiej ever a na następnym dość średnio, pozostali również, zespoły dwa różne i na tym pierwszym był o wiele lepszy
My też mamy takie zdanie i w zasadzie datę ślubu uzależniliśmy od dostępności zespołu

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak piszecie że macie dekorację sali w cenie, to co oni Wam wtedy zapewniają?? My np. w cenie mamy przestrojenie stołów w tym kwiaty (tzn. jakiś pojedyńczy nie że cały bukiet) ale na plus jest to że sami możemy zdecydować jakie chcemy. Za te ozdobne szarfy na krzesła musimy zapłacić 2zł za sztukę jeśli chcemy. Bukiet na nasz stół my kupujemy.
Ja w sumie nie pamiętam dokładnie, ale na pewno mamy świece + świeczniki, balony (kolor do wyboru, oczywiście jeśli je chcemy) i kwiaty, chyba też wedle naszego wyboru. Plus chyba większy bukiet na stół PM. Pokrowców nie mamy, ale do mojej sali to nawet nie bardzo pasują. Ale i tak rozważamy zatrudnienie florystki/dekoratorki, szczególnie mamie na tym zależy.

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
dziewczyny szperałam w necie, ale na stronie producenta jeszcze nie ma kolekcji 2014 ale na facebooku salonu znalazłam zdjęcie mojej sukni, bo tak, zamówiłam suknię

https://m.ak.fbcdn.net/scontent-b.xx...80922423_n.jpg

pewnie powiecie, że mało ślubna, ale ja dokładnie taką chciałam, tylko zamiast ozdobnego pasa z aplikacją, w talii będzie biały drapowany w poprzek materiał, tak na typową prostą greczynkę jak ją założyłam to poczułam, że to jest ta jedyna! i ten zwiewny muślin no... to tyle moich zachwytów nad własną kiecką, poszaleję za to z czerwonymi dodatkami i bogatszą biżuterią (nie czerwoną ) ale prawie na pewno chcę czerwone buty i czerwone cantedeskie w bukiecie i jedną we włosach
Bardzo ładna suknia, nie mój styl, ale jak na greczynkę to jest naprawdę śliczna! Jeśli Ty się dobrze w niej czujesz, to to najważniejsze, na pewno będziesz wyglądać pięknie!
Też chcę czerwone kantadeski w bukiecie, ale tylko kilka

Cytat:
dziewczyny spotkałyście się kiedyś w internecie z motywem motocyklowym/motorowym na ślub?

Moja fotograf robiła motocyklową sesję plenerową, a na samym ślubie była eskorta motocyklowa i brama motocyklowa po wyjściu z kościoła

Cytat:
Też tak sądzę, w ogóle nie popieram rozpuszczonych włosów na ślub, wcześniej czy później zaczynają wyglądać kiepsko...

Cytat:
dziewczyny nie wiem czy pamietacie moje dylamaty ze wstazką przy zaproszeniach z amelii.... po zabawie photoshopie wyszło mi takie coś (na tym ostatecznie stanęło. I teraz nie wiem czy mnie tak zachwyca jak myslałam, że będzie....
O, zapomniałam, że też będziesz miała Madras! Wg mnie całkiem fajnie to wygląda, tylko wydaje mi się, że na stronie Amelii ta szarość jest taka ciut jaśniejsza, subtelniejsza?

Dziewczyny! Ponieważ ostatnio znów pędzimy jak szalone i tematy ślubne przewijają się dość gęsto, to apeluję o ograniczenie spamu! Kilka dziewczyn pisało, że ciężko się wkręcić, nie ma sensu znów doprowadzić do sytuacji sprzed kilku tygodni, gdzie wprowadzałyśmy anty-spamowy regulamin. A jak przeczytałam przy nadrabianiu dwa poniższe posty (cytowana całość) to mi ręce opadły...
Cytat:
użarł mnie w nocy komar...
Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Mnie też Pod okiem

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-10-16 o 14:37
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:36   #1725
inezwiza_90
Przyczajenie

No ciocię to mój TŻ taką już ma:/ nigdy jej nie lubiłam, a teraz jeszcze bardziej. W ogóle nie chciałam jej prosic, a TŻ się upierał, ona wiecznie u rodziców TŻ siedzi... Ale teraz się cieszę, że jej nie będzie na ślubie. Taka świetna kuzynka mamy TŻ, a tak nas i rodziców TŻ olewa:/

Ja mam w jednym uchu 3dziurki, i też myślałam nad jakimiś malutkimi kolczykami żeby było je słabo widać .

lupinka Ja też mam skromną suknię, ale taka zawsze chciałam. Twoja jest piękna nie masz się czym przejmować.

Edytowane przez inezwiza_90
Czas edycji: 2013-10-16 o 14:38
inezwiza_90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 14:41   #1726
wenedka
Zakorzenienie

Cześć, Dziewczyny!
Ale naszalałyście!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
A z tą datą to prawda, nigdy się nie dogodzi. Moja kuzynka ma ślub 1 sierpnia 2015 i moja sis już jej marudziła, że ma zmienić, bo ona ma wtedy Woodstock
Dla mnie jedynym problemem będą MŚ w Brazylii w piłce nożnej ;] Bo to już faza ćwierćfinałowa, mam nadzieję, że się nie trafi jakiś mega mecz Szkoda, że nie udało nam się ogarnąć daty tydzień wcześniej, ale kto mógł pomyśleć, że już sala i zespół będą zaklepane, a rezerwowałam w październiku. Rok temu!
W dzień naszych poprawin wypada finał MŚ Mam nadzieję, że wypadnie jakoś w nocy ze względu na różnicę czasu.
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Na 90% rodzice dostaną bukiet kwiatów i to wszystko, chyba, że coś wymyślimy. Rodzice prosili by nie kupować koszy kwiatów/słodyczy/kaw itp., nie to nie...
Chciałam dla mam kupić bransoletki z grawerem, a dla ojców spinki do krawatów z grawerem, ale sama nie wiem czy to dobry pomysł, jak myślicie?

Rodzice chciałabym żeby zatańczyli (bez nas) do tego: http://www.youtube.com/watch?v=mTcwoJ6-yEk

U nas zawsze są jeszcze podziękowania dla dziadków i chrzestnych, a że to wszystko odbywa się dokładnie o północy to trzeba przyspieszyć trochę, oni dostaną po bardzo długiej róży w organzie, sto lat i tyle.
Myślę, że pomysł z bransoletkami i spinkami jest trafiony
Nie wiem, czy u nas będą tradycyjne podziękowania z tańcem itd. Może podziękujemy rodzicom przy błogosławieństwie? Nie wiem.
Na pewno chcemy też podziękować mojemu bratu i kilku innym osobom za pomoc w organizacji, np. moim przyjaciółkom.

Cytat:
Zgadzam się.
Moja znajoma miała loki i na późniejszych zdjęciach widać na jej włosach małą katastrofę... Ulizany przedziałek itp...

Piszę do kolejnej makijażystki, a co!
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:43   #1727
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

O, zapomniałam, że też będziesz miała Madras! Wg mnie całkiem fajnie to wygląda, tylko wydaje mi się, że na stronie Amelii ta szarość jest taka ciut jaśniejsza, subtelniejsza?
chyba tak
całkiem fajnie, ale nie rewelacyjnie, prawda? mi też jeszcze czegoś w nich brakuje

a ty na jaki kolor sie zdecydowałaś?
Stary 2013-10-16, 14:45   #1728
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Dzień dobry! Gratuluję wszystkim, którym dziś stuknęło 10miesięcy do ślubu

rabbitka
przedostatnia fryzura jest boska!! <3

Kupiliśmy wódkę- biała żubrówka (16,70 za 0,5l- chyba dobra cena?)
Stary 2013-10-16, 14:47   #1729
ane3kaa
Zakorzenienie

DDŚ

10 miesięcy

: party:
: party:
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:54   #1730
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba tak
całkiem fajnie, ale nie rewelacyjnie, prawda? mi też jeszcze czegoś w nich brakuje

a ty na jaki kolor sie zdecydowałaś?
No właśnie "czegoś" mi w nich brakuje, ale nie wiem czego...
My się jeszcze na kolor nie zdecydowaliśmy, ja cały czas chciałam czerwony, ale w sumie to nie wiem... TŻtowi o dziwo podoba się pudrowy róż i chyba na niego ostatecznie postawimy. Choć ten niebieski z próbek też jest fajny

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Kupiliśmy wódkę- biała żubrówka (16,70 za 0,5l- chyba dobra cena?)
Cena wydaje się b. fajna, gdzie kupowaliście?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:55   #1731
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny

obrączki w kształcie opony? nie,nie

obstawę to my też bedziemy mieć i motorem też pojedziemy
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 15:04   #1732
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Anesthesia
rodzice znajomych mają sklep i w hurtowni nam zamówili
Stary 2013-10-16, 15:10   #1733
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny! Ponieważ ostatnio znów pędzimy jak szalone i tematy ślubne przewijają się dość gęsto, to apeluję o ograniczenie spamu! Kilka dziewczyn pisało, że ciężko się wkręcić, nie ma sensu znów doprowadzić do sytuacji sprzed kilku tygodni, gdzie wprowadzałyśmy anty-spamowy regulamin. A jak przeczytałam przy nadrabianiu dwa poniższe posty (cytowana całość) to mi ręce opadły...
Dołączam się!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 15:19   #1734
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, czym się inspirowałyście przy tworzeniu zaproszeń?
Ja najpierw znalazłam gotowe, które mi się podobały. Potem oni przysłali mi cennik
Generalnie najwięcej inspiracji znalazłam na Pinterest. Potem już miałam styl, który mi się podoba, skonsultowałam go z K., wzięłam pod uwagę jego pomysły, i wyszło nam co wyszło

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
W dzień naszych poprawin wypada finał MŚ Mam nadzieję, że wypadnie jakoś w nocy ze względu na różnicę czasu.
Będzie o 21:00 ;-) właśnie sprawdziłam i w dniu naszego ślubu będą dwa mecze ćwierćfinałowe - całe szczęście, że Polski w nich na 100% nie będzie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Też jestem tego zdania, po paru godzinach fryzura wygląda typu... ani to loki ani proste
Bardzo podobają mi się loki i chętnie bym je miała, ale z natury włosy mam proste i próba zakręcenia kończy się właśnie oklapłą świtezianką. Ale na zdjęciach wszystkie fryzury wyglądają świetnie i chciałabym każdą z nich
Stary 2013-10-16, 15:24   #1735
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny siedzę i przeglądam ślubne fryzury i mam mętlik w głowie
mi się podoba ta fryzura Lauren i ta następna blond
rozpuszczone loki wyglądają bosko...ale niestety tylko przez kilka h

Cytat:
bardzo ładne
Cytat:
ja sobie loki zafunduje własnie na sesję ślubną i filmową w inny dzień, wtedy w ogole zamierzam poszaleć
ja tak samo
choć niestety mój TŻ woli mnie w idealnie prostych włosach i zawsze marudzi jak działam z lokówką

Cytat:
Tak nawiasem to do skomplikowanych polecam puder tafta. Usztywnia włosy , ułatwia ułożenie fryzury , ja się czesałam nim na spektakle i nigdy nic się nie ruszyło w koku, a przede wszystkim nie kruszy się jak lakier przy mocnym nałożeniu. To tak gdyby któraś sama czesała się np. na sesje po ślubie

kiedyś użyłam tego pudru i mam mieszane uczucia.. włosy dziwne były w dotyku

co do fryzur to podobają mi się jeszcze te:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura-2.jpg (32,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura-4.jpg (43,6 KB, 7 załadowań)
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 15:25   #1736
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Co do loków, popieram, na wesela kiepski pomysł. Już po północy fryzura wygląda nieciekawie.

Co do spamu Ja już ogarniam tylko ostatnie strony, bo nie wyrabiam.

234 ddś

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 15:38   #1737
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:

http://www.twowheelweddings.com/

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Potwierdzam: loki to zły pomysł, w ogóle rozpuszczone włosy to zły pomysł. Koleżanka wczoraj pokazywała mi zdjęcie PMki która wymyśliła stylizację na Świteziankę - ślub był w Noc Świętojańską, PMka miała koronkową suknię, rozpuszczone falowane włosy i wianek na głowie. Po kilku godz wyglądała.... źle to mało powiedziane.
rozpuszczone włosy nie są złe, ale nie kręcone "sztucznie"
mnie przed weselem nr 1 fryzjerka zrobiła na "watę cukrową" a miał być luźny kok nad karkiem, jak weszłam do domu, to TŻ kazał pod prysznic iść, i suma sumarum miałam włosy rozpuszczone, swoje, proste

Cytat:
coś mi z ta kokardką nie pasuje, jakoś tak wisi, może jakby wyżej była??

Cytat:

mogę się tylko wytłumaczyć tym, że mnie kilka tygodni nie było i nie doczytałam o anty-spamowym regulaminie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja najpierw znalazłam gotowe, które mi się podobały. Potem oni przysłali mi cennik
Generalnie najwięcej inspiracji znalazłam na Pinterest. Potem już miałam styl, który mi się podoba, skonsultowałam go z K., wzięłam pod uwagę jego pomysły, i wyszło nam co wyszło

Będzie o 21:00 ;-) właśnie sprawdziłam i w dniu naszego ślubu będą dwa mecze ćwierćfinałowe - całe szczęście, że Polski w nich na 100% nie będzie
no TŻ wczoraj nawiązał po cudnym meczu, że będę miała spokój, bo nasza wspaniała reprezentacja grać nie będzie to nie będzie klubu kibica u nas w domu
ale moja koleżanka miała w zeszłym roku wesele w czerwcu, w dniu ostatniego meczu Polaków, meczu ostatniej szansu... połowa gości siedziała na drugiej sali, bo mecz oglądali...

jeszcze chciałam o ślubach motocyklistów... http://tackyweddings.com/2009/08/24/...ycle-weddings/ STROJE PANIEN MŁODYCH...

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-10-16 o 15:41
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 15:44   #1738
poznanianka1990
Zakorzenienie

Wg mnie loki na ślub to kiepski pomysł. Ale mi pomysł podrzuciłyscie - zrobię sobie loki na sesję A na ślub jakieś loczki, ale spięte.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 15:57   #1739
Atomoowka
Wtajemniczenie

Loki zdecydowanie odpadają, jak dziewczyny piszą po kilku h fryzura wygląda bardzo kiepsko.
Ja też chyba zaplanuje sobie zrobić loki na sesję ślubną.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 15:58   #1740
velika
Winter is coming

Cytat:
h

no TŻ wczoraj nawiązał po cudnym meczu, że będę miała spokój, bo nasza wspaniała reprezentacja grać nie będzie to nie będzie klubu kibica u nas w domu
ale moja koleżanka miała w zeszłym roku wesele w czerwcu, w dniu ostatniego meczu Polaków, meczu ostatniej szansu... połowa gości siedziała na drugiej sali, bo mecz oglądali...
No i ja się tego boję, bo sama jestem kibic całą młodość przesiedziałam na stadionie itp. Mam nadzieję, że będzie jakaś kupa akurat, a nie Hiszpania-Argentyna czy coś w tym stylu
Ja na pewno będę miała spięte włosy. Mam naturalne fale i jak sobie ułożę rano to jest extra, a po 2 godzinach mam beznadzieję na głowie... A jak wieje to już w ogóle.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości