|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
i chyba wnętrze tez u nich wezme nie ma sensu sie przemeczac :P
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-10-16 o 14:02 |
|
|
|
|
#1712 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny siedzę i przeglądam ślubne fryzury i mam mętlik w głowie
podobają mi się hollywoodzkie loki jak te:![]() albo te: ![]() ale A- boję się, że się nie utrzymają takie piękne, B-koleżanka powiedziała mi, że do mojej sukni loki to absolutnie za dużo, C- będzie mi za gorąco w szyje. podobają mi się też fryzury spięta na bok jak ta: ![]() i tu jest wszystko fajnie bo A- nie będzie mi gorąco, B- powinny suę utrzymać w takim kształcie, C- uszy są przykryte włosami (nie lubię swoich )no i jeszcze znalazlam takie trochę w nieładzie, co też mi się podobają ![]() ![]() i ![]() i już sama nie wiem na co i gdzie patrzyć... Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
rozpuszczone loki to nie jest dobry pomysł dla PM.
Teraz w weekend pokręciłam włosy i sru na wesele z ciekawości co z tego będzie... o 23 wylądowałam z lokówką i lakierem w łazience
|
#1714 |
|
Zadomowienie
|
Ja oglądając zaproszenia dzisiaj widziałam motocykle http://projektslub.blogspot.com/2012/05/motocyklove-oryginalne-zaproszenie.html
http://projektslub.blogspot.com/2012...-slubne-z.html
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
Potwierdzam: loki to zły pomysł, w ogóle rozpuszczone włosy to zły pomysł. Koleżanka wczoraj pokazywała mi zdjęcie PMki która wymyśliła stylizację na Świteziankę - ślub był w Noc Świętojańską, PMka miała koronkową suknię, rozpuszczone falowane włosy i wianek na głowie. Po kilku godz wyglądała.... źle to mało powiedziane.
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny nie wiem czy pamietacie moje dylamaty ze wstazką przy zaproszeniach z amelii.... po zabawie photoshopie wyszło mi takie coś (na tym ostatecznie stanęło. I teraz nie wiem czy mnie tak zachwyca jak myslałam, że będzie....
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli macie sesję ślubną w inny dzień, to może wtedy loki?
|
#1719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.squidoo.com/motorcycle-wedding-ideas i pamiętam, że jedna z Wizażanek jechała z mężem po ślubie na salę na motorach, o tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2359 macie racje Dziewczyny, nie utrzymają się i potem będę wyglądać jak niewiadomoco a tak mi się podobają no!
|
|
#1720 |
|
Zadomowienie
|
ja sobie loki zafunduje własnie na sesję ślubną i filmową w inny dzień, wtedy w ogole zamierzam poszaleć
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też myślę że rozpuszczone loki to raczej kiepski pomysł. Chociaż sama na co dzień takie mam
Miałam nie zamawiać żadnych próbek zaproszeń, no ale stało się ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- swiat_katarzyny połączeniu kolorów na zaproszeniu bardzo fajne!
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
A jakie masz włosy? Jeżeli podatne to powinno się utrzymać do przez ślub i początek wesela a potem najwyżej lekko popodpinasz wsuwkami i będziesz mieć taki lekki kok. Chyba że masz włosy niepodatne na stylizacje i faktyczne lepiej kok albo taka zwarta fryzura.
Tak nawiasem to do skomplikowanych polecam puder tafta. Usztywnia włosy , ułatwia ułożenie fryzury , ja się czesałam nim na spektakle i nigdy nic się nie ruszyło w koku, a przede wszystkim nie kruszy się jak lakier przy mocnym nałożeniu. To tak gdyby któraś sama czesała się np. na sesje po ślubie ![]()
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, a ja bede meic na 90% rozpuszczone loki. wiem że to kiepski pomysł, ale ja sie nie cierpie w związanych/upiętych włosach. najlepiej mi w rozpuszczonych, i mój Tż też uwaza ze rozpuszczone loki to idealna fryzura. a na ślubie chce sie czuc komfortowo, wiec spiete wlosy odpadają..
|
|
|
#1724 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli będą się gryźć z kolczykami to na kilka miesięcy przed ślubem przestanę nosić te kolczyki, żeby dziurki się zasklepiły lekko.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Też chcę czerwone kantadeski w bukiecie, ale tylko kilka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wg mnie całkiem fajnie to wygląda, tylko wydaje mi się, że na stronie Amelii ta szarość jest taka ciut jaśniejsza, subtelniejsza?Dziewczyny! Ponieważ ostatnio znów pędzimy jak szalone i tematy ślubne przewijają się dość gęsto, to apeluję o ograniczenie spamu! Kilka dziewczyn pisało, że ciężko się wkręcić, nie ma sensu znów doprowadzić do sytuacji sprzed kilku tygodni, gdzie wprowadzałyśmy anty-spamowy regulamin. A jak przeczytałam przy nadrabianiu dwa poniższe posty (cytowana całość) to mi ręce opadły... Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-10-16 o 14:37 |
||||||||
|
|
|
#1725 |
|
Przyczajenie
|
No ciocię to mój TŻ taką już ma:/ nigdy jej nie lubiłam, a teraz jeszcze bardziej. W ogóle nie chciałam jej prosic, a TŻ się upierał, ona wiecznie u rodziców TŻ siedzi... Ale teraz się cieszę, że jej nie będzie na ślubie. Taka świetna kuzynka mamy TŻ, a tak nas i rodziców TŻ olewa:/
Ja mam w jednym uchu 3dziurki, i też myślałam nad jakimiś malutkimi kolczykami żeby było je słabo widać . lupinka Ja też mam skromną suknię, ale taka zawsze chciałam. Twoja jest piękna nie masz się czym przejmować.
Edytowane przez inezwiza_90 Czas edycji: 2013-10-16 o 14:38 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Dziewczyny!
Ale naszalałyście! Cytat:
Mam nadzieję, że wypadnie jakoś w nocy ze względu na różnicę czasu.Cytat:
Nie wiem, czy u nas będą tradycyjne podziękowania z tańcem itd. Może podziękujemy rodzicom przy błogosławieństwie? Nie wiem. Na pewno chcemy też podziękować mojemu bratu i kilku innym osobom za pomoc w organizacji, np. moim przyjaciółkom. Cytat:
Moja znajoma miała loki i na późniejszych zdjęciach widać na jej włosach małą katastrofę... Ulizany przedziałek itp... Piszę do kolejnej makijażystki, a co!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|||
|
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() całkiem fajnie, ale nie rewelacyjnie, prawda? mi też jeszcze czegoś w nich brakuje a ty na jaki kolor sie zdecydowałaś?
|
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Gratuluję wszystkim, którym dziś stuknęło 10miesięcy do ślubu
![]() rabbitka przedostatnia fryzura jest boska!! <3 Kupiliśmy wódkę- biała żubrówka (16,70 za 0,5l- chyba dobra cena?)
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
DDŚ ![]() ![]() : party:![]() ![]() ![]() ![]() : party:![]() ![]()
|
#1730 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My się jeszcze na kolor nie zdecydowaliśmy, ja cały czas chciałam czerwony, ale w sumie to nie wiem... TŻtowi o dziwo podoba się pudrowy róż i chyba na niego ostatecznie postawimy. Choć ten niebieski z próbek też jest fajny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
obrączki w kształcie opony? nie,nie ![]() obstawę to my też bedziemy mieć i motorem też pojedziemy |
|
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
Anesthesia
rodzice znajomych mają sklep i w hurtowni nam zamówili
|
|
#1733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja najpierw znalazłam gotowe, które mi się podobały. Potem oni przysłali mi cennik
![]() Generalnie najwięcej inspiracji znalazłam na Pinterest. Potem już miałam styl, który mi się podoba, skonsultowałam go z K., wzięłam pod uwagę jego pomysły, i wyszło nam co wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1735 | |||
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba ta fryzura Lauren i ta następna blond
rozpuszczone loki wyglądają bosko...ale niestety tylko przez kilka h ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() choć niestety mój TŻ woli mnie w idealnie prostych włosach i zawsze marudzi jak działam z lokówką ![]() Cytat:
włosy dziwne były w dotyku co do fryzur to podobają mi się jeszcze te:
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Co do loków, popieram, na wesela kiepski pomysł. Już po północy fryzura wygląda nieciekawie.
Co do spamu Ja już ogarniam tylko ostatnie strony, bo nie wyrabiam.234 ddś
|
|
|
|
#1737 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie przed weselem nr 1 fryzjerka zrobiła na "watę cukrową" a miał być luźny kok nad karkiem, jak weszłam do domu, to TŻ kazał pod prysznic iść, i suma sumarum miałam włosy rozpuszczone, swoje, proste ![]() Cytat:
Cytat:
mogę się tylko wytłumaczyć tym, że mnie kilka tygodni nie było i nie doczytałam o anty-spamowym regulaminie Cytat:
![]() ale moja koleżanka miała w zeszłym roku wesele w czerwcu, w dniu ostatniego meczu Polaków, meczu ostatniej szansu... połowa gości siedziała na drugiej sali, bo mecz oglądali... jeszcze chciałam o ślubach motocyklistów... http://tackyweddings.com/2009/08/24/...ycle-weddings/ STROJE PANIEN MŁODYCH...
"Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." Edytowane przez KaMilka4891 Czas edycji: 2013-10-16 o 15:41 |
|||||
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie loki na ślub to kiepski pomysł. Ale mi pomysł podrzuciłyscie - zrobię sobie loki na sesję
A na ślub jakieś loczki, ale spięte.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
Loki zdecydowanie odpadają, jak dziewczyny piszą po kilku h fryzura wygląda bardzo kiepsko.
Ja też chyba zaplanuje sobie zrobić loki na sesję ślubną.
|
|
#1740 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
całą młodość przesiedziałam na stadionie itp. Mam nadzieję, że będzie jakaś kupa akurat, a nie Hiszpania-Argentyna czy coś w tym stylu Ja na pewno będę miała spięte włosy. Mam naturalne fale i jak sobie ułożę rano to jest extra, a po 2 godzinach mam beznadzieję na głowie... A jak wieje to już w ogóle.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

i chyba wnętrze tez u nich wezme
nie ma sensu sie przemeczac :P

podobają mi się hollywoodzkie loki jak te:

Szkoda, że nie udało nam się ogarnąć daty tydzień wcześniej, ale kto mógł pomyśleć, że już sala i zespół będą zaklepane, a rezerwowałam w październiku. Rok temu!

mogę się tylko wytłumaczyć tym, że mnie kilka tygodni nie było i nie doczytałam o anty-spamowym regulaminie