Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 15:38   #1
Patrk
BAN stały

Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji

Moja dziewczyna namawia mnie do depilacji miejsc intymnych. Ja odmawiam, ponieważ nie przeszkadzają mi moje włosy łonowe, lubię je, i czuję się z nimi męsko. Moja K powiedziała, że dopóki nie ogolę się w tym miejscu seksu nie będzie. Twierdzi, że w seksie oralnym jej przeszkadzają, i obrzydzają nawet w klasycznym ją obrzydzają i nie chce się ze mną kochać. Czy ma prawo tego ode mnie wymagać? Czy może męska depilacja jest już standardem jak u kobiet i ja jestem staroświecki?
Patrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 16:12   #2
Chris84
Przyczajenie

Dot.: Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji

Jezu człowieku serio? są jeszcze jacyś faceci z niewygolonym wacem ? Szok pewnie że ma prawo tego wymagać. Stary w tych czasach bez depilacji to jesteś niczym buszmen mi by nawet do głowy nie przyszło iść z laską do łóżka z owłosionym wackiem ogól se tam ziomek wszystko i to jak najszybciej mamy XXI wiek !!!
Chris84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 16:34   #3
201701300922
Konto usunięte

A Ty lubisz jak ona ma tam busz?
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 16:45   #4
mitasa
Raczkowanie

Oczywiście, że ma prawo tego wymagać. Włosy w tych miejscach u mężczyzny mnie osobiście obrzydzają i odpychają oraz są niehigieniczne. Mamy XXI wiek człowieku... Od kobiet wymaga się makijażu, noszenia szpilek, latania do fryzjera, depilacji pach, nóg, rąk, wąsa, okolic intymnych, wyregulowanych brwi, wymalowanych paznokci... itd itp. A facet jak jest czysty i ogolony to już jest dobrze - a Ty masz z tym problem ? Nie bądź śmieszny, tylko usuń zbędne owłosienie.
mitasa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 17:21   #5
Patrk
BAN stały

Kiedyś raz się ogoliłem jak byłem singlem, i nie podobało mi się. Pomijając fakt, że swędziało mnie przez 3 tygodnie i miałem krostki, to czułem się jak dziecko, zero męskości. Pozostaję też aspekt, że mam włosy jak większość na brzuchu i nogach, wiec będzie śmiesznie to wyglądało, a raczej tragicznie wszędzie włosy i pustynia na wzgórku łonowym.
Stary 2013-10-16, 17:24   #6
zakonna
Naczelna Nastolatka

wy tak na serio??? ha ha ha, dzieci internetu. Dorośli ludzie mają owłosienie łonowe, jego golenie to kwestia osobistych preferencji, które nie mają nic wspólnego z higieną ani zdrowiem.
Stary 2013-10-16, 17:29   #7
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Patrk Pokaż wiadomość
Moja dziewczyna namawia mnie do depilacji miejsc intymnych. Ja odmawiam, ponieważ nie przeszkadzają mi moje włosy łonowe, lubię je, i czuję się z nimi męsko. Moja K powiedziała, że dopóki nie ogolę się w tym miejscu seksu nie będzie. Twierdzi, że w seksie oralnym jej przeszkadzają, i obrzydzają nawet w klasycznym ją obrzydzają i nie chce się ze mną kochać. Czy ma prawo tego ode mnie wymagać? Czy może męska depilacja jest już standardem jak u kobiet i ja jestem staroświecki?

OMG, przecież to jest zrozumiałe, że dziewczyna odmawia Sama bym unikała seksu, a tym bardziej oralnego! Wstyd! Ciekawe, czy ty chętnie jej liżesz ci***? I mogę się założyć, że jest tam wydepilowana, bo to nie tylko estetyka, ale i higiena.. Zrób to jak najszybciej, bo to siara

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
A Ty lubisz jak ona ma tam busz?
Pewnie taaak
Pasjonatka fotografii i przyrody
Kocham zwierzęta a ludzi tylko lub

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-10-24 o 11:44 Powód: gwiazdki
ancooora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 17:32   #8
kissoflife001
Zadomowienie

Przyzwyczajenia trudno zmienić, ale skoro lubisz mieć włosy to nie namawiaj ją do seksu oralnego :P
kissoflife001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 17:36   #9
Patrk
BAN stały

Czy ja jej liże *****? Tak liże, i Tak jest ona tam wydepilowana, i taka ja lubię. Ale, że dziewczyny tam się golą to i facet musi, to dla mnie żaden argument, bo przecież dziewczyny golą nogi to i facet musi? Kobietę ciężko zaspokoić oralnie owłosioną tam, ale penis przecież nie ma włosów. Nawet jakbym jej nie namawiam do seksu orlanego, to i tak nic to nie zmieni bo ona nawet waginalnego seksu nie chcę uprawiać. A jak piszecie żebym ogolił sie to co z włosami na brzuchu i nogach?

Czas edycji: 2013-10-24 o 11:46 Powód: gwiazdki
Stary 2013-10-16, 17:44   #10
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kissoflife001 Pokaż wiadomość
Przyzwyczajenia trudno zmienić, ale skoro lubisz mieć włosy to nie namawiaj ją do seksu oralnego :P

Oooo i to jest może wyjście, ale ją przecież także klasyczny seks obrzydza.. Jaki z tego morał ? Nie uprawiającie seksu i wszystko będzie ok
Stary 2013-10-16, 17:46   #11
Magdalena_92
Zadomowienie

Ja na jej miejscu bym się "zapuściła" i czekała na Twoją reakcję. Szybko byś ją prosił, żeby doprowadziła się do porządku. I tak ma prawo Cię o to prosić, nie jest przyjemnie mieć włosa z głowy w buzi, a co dopiero łonowego

Magdalena_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 17:59   #12
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy ja jej liże ***** Tak liże, i Tak jest ona tam wydepilowana, i taka ja lubię. Ale, że dziewczyny tam się golą to i facet musi, to dla mnie żaden argument, bo przecież dziewczyny golą nogi to i facet musi? Kobietę ciężko zaspokoić oralnie owłosioną tam, ale penis przecież nie ma włosów. Nawet jakbym jej nie namawiam do seksu orlanego, to i tak nic to nie zmieni bo ona nawet waginalnego seksu nie chcę uprawiać. A jak piszecie żebym ogolił sie to co z włosami na brzuchu i nogach?

Napisałeś "taka jak lubię" więc ty masz wygodę a ona musi się męczyć wybierając z pomiędzy zębów twoje włosy To nie jest tak, że się trzeba golić jak to robią kobiety (wierz mi, że nie wszystkie!) tylko powinniście to obgadać i dojść po porozumienia w tej kwestii, bo to nie fair. Słuchaj możesz sobie ogolić nawet pod pachami, przecież na penisie nikt tego nie będzie widział, oprócz ciebie i twojej girl, no chyba, że latasz po domu nago

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdalena_92 Pokaż wiadomość
Ja na jej miejscu bym się "zapuściła" i czekała na Twoją reakcję. Szybko byś ją prosił, żeby doprowadziła się do porządku. I tak ma prawo Cię o to prosić, nie jest przyjemnie mieć włosa z głowy w buzi, a co dopiero łonowego

Oooo to jest dobre rozwiązanie że też ta dziewczyna na to nie wpadła

Czas edycji: 2013-10-24 o 11:46 Powód: gwiazdki w cytacie
Stary 2013-10-16, 18:00   #13
Patrk
BAN stały

Także przeraża mnie fakt, jak to będzie się komponować, z włosami na nogach i brzuchu. Przecież to będzie wygladało dziwno-śmiesznie. Podoba się wam tak? Bo jeśli ktoś nie ma włosów na brzuchu klacie, to jakoś jako całość się dobrze komponuje.
Stary 2013-10-16, 18:07   #14
filupka
Rozeznanie

Nie musisz golić jak cie swędzi. Mozesz uzyc kremu do depilacji po nich nie powinno cie swedziec.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png
filupka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 18:14   #15
Chris84
Przyczajenie

Musisz mieć włosy na wacku żeby czuć się mężczyzną ? To cię dowartościowuję? Kurde jeszcze czegoś takiego nie słyszałem, co do golenia nóg to daj se spokój, ale klatę i brzuch możesz ogolić, szczególnie jeśli chodzisz na siłkę, mięśnie na ogolonym torsie wyglądają 10 razy lepiej, tak mi kiedyś powiedziała była

Co do swędzenia i krost to ta część skóry nie jest "przyzwyczajona" do depilacji po kilku razach krosty już ci nie będą wyskakiwać, a co do swądu no stary jesteś facetem ZNIEŚ TO ! trwa to 3 dni po kilku następnych razach też przestanie w ogóle swędzieć...

Edytowane przez Chris84
Czas edycji: 2013-10-16 o 18:17
Chris84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 18:15   #16
_Matilde_
Biała Dama

Nie musisz sie depilowac jesli nie chcesz. Ale z drugiej strony Ty wolisz jak ona jest wydepilowana. No sorry, mamy równouprawnienie, jak czegoś wymagasz to zacznij od siebie. Nie możecie sie jakoś dogadac, np. ze bedziesz przycinal włoski zeby były krótkie, nie bedziesz sie czul jak dziecko i nie bedziesz miał nieestetycznej dżungli

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 18:31   #17
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Także przeraża mnie fakt, jak to będzie się komponować, z włosami na nogach i brzuchu. Przecież to będzie wygladało dziwno-śmiesznie. Podoba się wam tak? Bo jeśli ktoś nie ma włosów na brzuchu klacie, to jakoś jako całość się dobrze komponuje.

Weź, że proszę Cię! Jak?? Twój busz jest ważniejszy i myśl, jak coś z czymś się będzie komponowało jest ważniejsze od tego, że twoja dziewczyna będzie zadowolona? Dziwne te twoje argumenty. I powtórzę się raz jeszcze, kto poza Wami będzie wiedział, że tam nie masz włosów?
Stary 2013-10-16, 18:44   #18
Patrk
BAN stały

Nawet nie wiem, czy mojej dziewczynie będzie to się podobalo. Z tego co wiem jej poprzedni chłopak golił się tam, ale on także nie miał z natury wlosów na brzuchu i klacie. Może paść ze smiechu jak zobaczy wszędzie wlosy a tam pustynia. Fakt nikt inny nie będzie widział, ale nawet mi samemu będzie przeszkadzała, że brzydko się komponuje, w końcu to moje ciało.
Stary 2013-10-16, 18:46   #19
aKatia
Zadomowienie

Każdy ma inny gust. Ja wolę mojego faceta owłosionego, uważam że tak wygląda bardziej męsko i seksownie. Nie chciałabym żeby się golił i nie przeszkadza mi to w seksie oralnym.
Może pójdźcie na kompromis i tylko przycinaj włosy na krótko?
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 18:49   #20
_Tajemnicza
Raczkowanie

Ja za to odniosę się do Twojego zdania o tym, że po ogoleniu swędziało Cię przez 3 tygodnie i miałeś krostki. Nasz organizm kobiecy wcale nie reaguje inaczej ! Ile razy chodzę z podrażnieniem na nogach ! I zaciąć się również można, ale patrz jakoś to się da wytrzymać Wcale się Twojej dziewczynie nie dziwie - samą mnie to obrzydza
_Tajemnicza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 18:57   #21
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Nawet nie wiem, czy mojej dziewczynie będzie to się podobalo. Z tego co wiem jej poprzedni chłopak golił się tam, ale on także nie miał z natury wlosów na brzuchu i klacie. Może paść ze smiechu jak zobaczy wszędzie wlosy a tam pustynia. Fakt nikt inny nie będzie widział, ale nawet mi samemu będzie przeszkadzała, że brzydko się komponuje, w końcu to moje ciało.

Uwierz mi, w takich sytuacjach (mam na myśli seks) wygląd czego innego oprócz kutasa będzie dla niej nieistotny. Wtedy będzie podziwiała jaki on jest na prawdę duży po usunięciu owłosienia. Będzie miała tylko Jego przed oczami, nic więcej..

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez aKatia Pokaż wiadomość
Każdy ma inny gust. Ja wolę mojego faceta owłosionego, uważam że tak wygląda bardziej męsko i seksownie. Nie chciałabym żeby się golił i nie przeszkadza mi to w seksie oralnym.
Może pójdźcie na kompromis i tylko przycinaj włosy na krótko?

A nie przeszkadza Ci mieć włosów w buzi? Mnie to obrzydzało i kazałam się ogolić mojemu TŻ Teraz jest super
Stary 2013-10-16, 19:09   #22
Mevianne
Raczkowanie

Cytat:

Mój TZ ma włosy (dość ciemne i gęste) praktycznie na całym ciele. Jak przeczytałam Twój post to wyobraziłam sobie jakby wyglądał ogolony w okolicach intymnych. Wszędzie włoski i kółeczko wokół penisa

Wg mnie każdy ma inny gust, a higienę można spokojnie utrzymywać dostatecznie często się myjąc, niekoniecznie goląc. Jak bardzo to Twojej dziewczynie przeszkadza to włoski po prostu skróć. Jak masz problemy ze skórą po goleniu to tym bardziej się nie przejmuj i nie gól. A krem do depilacji wcale nie powoduje braku swędzenia przy odrastaniu w tych rejonach. To już mówię na własnym przykładzie.
Mevianne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 19:10   #23
Hibiku
Zakorzenienie

Dziewczyny, wy tak serio? Nikt w związku - czy kobieta czy mężczyzna - nie ma prawa WYMAGAĆ czegokolwiek (może poza wiernością itp, le to nieco inna ranga "wymagań"). Mi osobiście w żadnym temacie życia nie podoba się stawianie ultimatum i podchodzę z niechęcią do osób z takim podejściem.
Powinieneś porozmawiać z dziewczyną czego dokładnie oczekuje i dlaczego. Długie włosy mogą poważnie przeszkadzać w seksie oralnym - ale zamiast je depilować, można je po prostu przyciąć. Wtedy też zwykle nie przeszkadza różnica między ilością włosów na innych częściach ciała i odpadają problemy podepilacyjne z krostkami itp. Osobiście nie polecam kremów do depilacji, bo cała chemia nie jest obojętna dla skóry - zwłaszcza tej, która nie jest przyzwyczajona do silnej ingerencji, może reagować dużo większa alergią niż krostki przez kilka dni.
Nie mniej - powinieneś przemyśleć stanowisko dziewczyny. Nie chodzi o to że "mamy równouprawnienie więc mężczyzna powinien się golić tak jak kobieta", tylko o to, że osoba, którą kochasz z różnych powodów ma taką potrzebę.
A co do mężczyzn depilujących klatę... FUJ. Niektóre to lubią, ja z kolei znam sporo takich dla których jest to absolutnie kategorycznie nie do przejścia (w tym i ja). Odrastające włoski milimetrowej długości na umięśnionej klacie to jeden z najohydniejszych widoków.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 19:18   #24
busch
Rozeznanie

Hibiku - widok jak widok, ale nawet nie można się przytulić, bo strasznie kłuje
busch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 19:26   #25
Hibiku
Zakorzenienie

kijem bym takiego nie tknęła, a na taki dystans wiele o dotyku nie można powiedzieć
Stary 2013-10-16, 19:34   #26
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wy tak serio? Nikt w związku - czy kobieta czy mężczyzna - nie ma prawa WYMAGAĆ czegokolwiek (może poza wiernością itp, le to nieco inna ranga "wymagań"). Mi osobiście w żadnym temacie życia nie podoba się stawianie ultimatum i podchodzę z niechęcią do osób z takim podejściem.
Powinieneś porozmawiać z dziewczyną czego dokładnie oczekuje i dlaczego. Długie włosy mogą poważnie przeszkadzać w seksie oralnym - ale zamiast je depilować, można je po prostu przyciąć. Wtedy też zwykle nie przeszkadza różnica między ilością włosów na innych częściach ciała i odpadają problemy podepilacyjne z krostkami itp. Osobiście nie polecam kremów do depilacji, bo cała chemia nie jest obojętna dla skóry - zwłaszcza tej, która nie jest przyzwyczajona do silnej ingerencji, może reagować dużo większa alergią niż krostki przez kilka dni.
Nie mniej - powinieneś przemyśleć stanowisko dziewczyny. Nie chodzi o to że "mamy równouprawnienie więc mężczyzna powinien się golić tak jak kobieta", tylko o to, że osoba, którą kochasz z różnych powodów ma taką potrzebę.
A co do mężczyzn depilujących klatę... FUJ. Niektóre to lubią, ja z kolei znam sporo takich dla których jest to absolutnie kategorycznie nie do przejścia (w tym i ja). Odrastające włoski milimetrowej długości na umięśnionej klacie to jeden z najohydniejszych widoków.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez busch Pokaż wiadomość
Hibiku - widok jak widok, ale nawet nie można się przytulić, bo strasznie kłuje
Twój nick się idealnie wpasował w temat

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
kijem bym takiego nie tknęła, a na taki dystans wiele o dotyku nie można powiedzieć
Mnie strasznie obrzydzają kłaki łonowe, a najgorzej jak są na mydle lub na kiblu przyklejona
Stary 2013-10-16, 19:41   #27
Mevianne
Raczkowanie

Cytat:
Mnie strasznie obrzydzają kłaki łonowe, a najgorzej jak są na mydle lub na kiblu przyklejona
Ale toto chyba inna kwestia jednak. Jest różnica między niegoleniem się, a byciem fleją zostawiającym po sobie takie pamiątki.

Z drugiej strony mnie obrzydza jak znajdę też zwykły włos np na mydle, ale jeszcze nie kazałam domownikom golić głów.
Mevianne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 19:42   #28
busch
Rozeznanie

ancooora - skomentowałaś długi i rzeczowy post krótkim "hę?" - opowiesz, co konkretne sądzisz? :P
busch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 20:08   #29
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Dla mnie minimum to owłosienie przycięte. Gdybym zobaczyła zupełnie nieruszona okolicę łonową to od razu przeszłaby mi ochota na seks. I nawet nie chodzi o to czy przeszkadzają czy nie. Wizualnie jest to dla mnie nie do przyjęcia.
I oczywiście nie musisz się zgodzić, o ile nie przeszkadza Ci, że Twoja kobieta nie będzie miała na Ciebie ochoty.

Wysłane z mojej el dziewiątki
Stary 2013-10-16, 20:13   #30
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancooora Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]
Cenię sobie inteligentną polemikę

Cytat:
a mnie tak jak jedną z wizażanek wyżej brzydzą włosy w odpływie wanny. Ale jakoś oboje mamy i będziemy mieć długie włosy (niekoniecznie łonowe) i w tej kwestii nic się raczej nie zmieni w najbliższym czasie. Jedno z drugim wielkiego związku nie ma.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości