![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji
Moja dziewczyna namawia mnie do depilacji miejsc intymnych. Ja odmawiam, ponieważ nie przeszkadzają mi moje włosy łonowe, lubię je, i czuję się z nimi męsko. Moja K powiedziała, że dopóki nie ogolę się w tym miejscu seksu nie będzie. Twierdzi, że w seksie oralnym jej przeszkadzają, i obrzydzają nawet w klasycznym ją obrzydzają i nie chce się ze mną kochać. Czy ma prawo tego ode mnie wymagać? Czy może męska depilacja jest już standardem jak u kobiet i ja jestem staroświecki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji
Jezu człowieku serio? są jeszcze jacyś faceci z niewygolonym wacem ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A Ty lubisz jak ona ma tam busz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że ma prawo tego wymagać. Włosy w tych miejscach u mężczyzny mnie osobiście obrzydzają i odpychają oraz są niehigieniczne. Mamy XXI wiek człowieku...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Kiedyś raz się ogoliłem jak byłem singlem, i nie podobało mi się. Pomijając fakt, że swędziało mnie przez 3 tygodnie i miałem krostki, to czułem się jak dziecko, zero męskości. Pozostaję też aspekt, że mam włosy jak większość na brzuchu i nogach, wiec będzie śmiesznie to wyglądało, a raczej tragicznie wszędzie włosy i pustynia na wzgórku łonowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelna Nastolatka
|
wy tak na serio??? ha ha ha, dzieci internetu. Dorośli ludzie mają owłosienie łonowe, jego golenie to kwestia osobistych preferencji, które nie mają nic wspólnego z higieną ani zdrowiem.
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OMG, przecież to jest zrozumiałe, że dziewczyna odmawia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Pewnie taaak ![]()
![]() Żona ![]() Tatromaniaczka ^^^ Pasjonatka fotografii i przyrody ![]() Kocham zwierzęta a ludzi tylko lubię ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-24 o 11:44 Powód: gwiazdki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Przyzwyczajenia trudno zmienić, ale skoro lubisz mieć włosy to nie namawiaj ją do seksu oralnego :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Czy ja jej liże *****?
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-24 o 11:46 Powód: gwiazdki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooo i to jest może wyjście, ale ją przecież także klasyczny seks obrzydza.. Jaki z tego morał ? Nie uprawiającie seksu i wszystko będzie ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja na jej miejscu bym się "zapuściła" i czekała na Twoją reakcję. Szybko byś ją prosił, żeby doprowadziła się do porządku. I tak ma prawo Cię o to prosić, nie jest przyjemnie mieć włosa z głowy w buzi, a co dopiero łonowego
![]()
![]() |
#12 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałeś "taka jak lubię" więc ty masz wygodę a ona musi się męczyć wybierając z pomiędzy zębów twoje włosy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
Oooo to jest dobre rozwiązanie ![]() ![]() ![]()
![]() Żona ![]() Tatromaniaczka ^^^ Pasjonatka fotografii i przyrody ![]() Kocham zwierzęta a ludzi tylko lubię ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-24 o 11:46 Powód: gwiazdki w cytacie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Także przeraża mnie fakt, jak to będzie się komponować, z włosami na nogach i brzuchu. Przecież to będzie wygladało dziwno-śmiesznie. Podoba się wam tak? Bo jeśli ktoś nie ma włosów na brzuchu klacie, to jakoś jako całość się dobrze komponuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Nie musisz golić jak cie swędzi. Mozesz uzyc kremu do depilacji po nich nie powinno cie swedziec.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Musisz mieć włosy na wacku żeby czuć się mężczyzną ? To cię dowartościowuję? Kurde jeszcze czegoś takiego nie słyszałem, co do golenia nóg to daj se spokój, ale klatę i brzuch możesz ogolić, szczególnie jeśli chodzisz na siłkę, mięśnie na ogolonym torsie wyglądają 10 razy lepiej, tak mi kiedyś powiedziała była
![]() Co do swędzenia i krost to ta część skóry nie jest "przyzwyczajona" do depilacji po kilku razach krosty już ci nie będą wyskakiwać, a co do swądu no stary jesteś facetem ZNIEŚ TO ! trwa to 3 dni po kilku następnych razach też przestanie w ogóle swędzieć... Edytowane przez Chris84 Czas edycji: 2013-10-16 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Biała Dama
|
Nie musisz sie depilowac jesli nie chcesz. Ale z drugiej strony Ty wolisz jak ona jest wydepilowana. No sorry, mamy równouprawnienie, jak czegoś wymagasz to zacznij od siebie. Nie możecie sie jakoś dogadac, np. ze bedziesz przycinal włoski zeby były krótkie, nie bedziesz sie czul jak dziecko i nie bedziesz miał nieestetycznej dżungli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weź, że proszę Cię! Jak?? Twój busz jest ważniejszy i myśl, jak coś z czymś się będzie komponowało jest ważniejsze od tego, że twoja dziewczyna będzie zadowolona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Nawet nie wiem, czy mojej dziewczynie będzie to się podobalo. Z tego co wiem jej poprzedni chłopak golił się tam, ale on także nie miał z natury wlosów na brzuchu i klacie. Może paść ze smiechu jak zobaczy wszędzie wlosy a tam pustynia. Fakt nikt inny nie będzie widział, ale nawet mi samemu będzie przeszkadzała, że brzydko się komponuje, w końcu to moje ciało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Każdy ma inny gust. Ja wolę mojego faceta owłosionego, uważam że tak wygląda bardziej męsko i seksownie. Nie chciałabym żeby się golił i nie przeszkadza mi to w seksie oralnym.
Może pójdźcie na kompromis i tylko przycinaj włosy na krótko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja za to odniosę się do Twojego zdania o tym, że po ogoleniu swędziało Cię przez 3 tygodnie i miałeś krostki. Nasz organizm kobiecy wcale nie reaguje inaczej ! Ile razy chodzę z podrażnieniem na nogach ! I zaciąć się również można, ale patrz jakoś to się da wytrzymać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwierz mi, w takich sytuacjach (mam na myśli seks) wygląd czego innego oprócz kutasa będzie dla niej nieistotny. Wtedy będzie podziwiała jaki on jest na prawdę duży po usunięciu owłosienia. Będzie miała tylko Jego przed oczami, nic więcej.. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
A nie przeszkadza Ci mieć włosów w buzi? Mnie to obrzydzało i kazałam się ogolić mojemu TŻ ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój TZ ma włosy (dość ciemne i gęste) praktycznie na całym ciele. Jak przeczytałam Twój post to wyobraziłam sobie jakby wyglądał ogolony w okolicach intymnych. Wszędzie włoski i kółeczko wokół penisa ![]() Wg mnie każdy ma inny gust, a higienę można spokojnie utrzymywać dostatecznie często się myjąc, niekoniecznie goląc. Jak bardzo to Twojej dziewczynie przeszkadza to włoski po prostu skróć. Jak masz problemy ze skórą po goleniu to tym bardziej się nie przejmuj i nie gól. A krem do depilacji wcale nie powoduje braku swędzenia przy odrastaniu w tych rejonach. To już mówię na własnym przykładzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wy tak serio? Nikt w związku - czy kobieta czy mężczyzna - nie ma prawa WYMAGAĆ czegokolwiek (może poza wiernością itp, le to nieco inna ranga "wymagań"). Mi osobiście w żadnym temacie życia nie podoba się stawianie ultimatum i podchodzę z niechęcią do osób z takim podejściem.
Powinieneś porozmawiać z dziewczyną czego dokładnie oczekuje i dlaczego. Długie włosy mogą poważnie przeszkadzać w seksie oralnym - ale zamiast je depilować, można je po prostu przyciąć. Wtedy też zwykle nie przeszkadza różnica między ilością włosów na innych częściach ciała i odpadają problemy podepilacyjne z krostkami itp. Osobiście nie polecam kremów do depilacji, bo cała chemia nie jest obojętna dla skóry - zwłaszcza tej, która nie jest przyzwyczajona do silnej ingerencji, może reagować dużo większa alergią niż krostki przez kilka dni. Nie mniej - powinieneś przemyśleć stanowisko dziewczyny. Nie chodzi o to że "mamy równouprawnienie więc mężczyzna powinien się golić tak jak kobieta", tylko o to, że osoba, którą kochasz z różnych powodów ma taką potrzebę. A co do mężczyzn depilujących klatę... FUJ. Niektóre to lubią, ja z kolei znam sporo takich dla których jest to absolutnie kategorycznie nie do przejścia (w tym i ja). Odrastające włoski milimetrowej długości na umięśnionej klacie to jeden z najohydniejszych widoków. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Hibiku - widok jak widok, ale nawet nie można się przytulić, bo strasznie kłuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kijem bym takiego nie tknęła, a na taki dystans wiele o dotyku nie można powiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z drugiej strony mnie obrzydza jak znajdę też zwykły włos np na mydle, ale jeszcze nie kazałam domownikom golić głów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
ancooora - skomentowałaś długi i rzeczowy post krótkim "hę?" - opowiesz, co konkretne sądzisz? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie minimum to owłosienie przycięte. Gdybym zobaczyła zupełnie nieruszona okolicę łonową to od razu przeszłaby mi ochota na seks. I nawet nie chodzi o to czy przeszkadzają czy nie. Wizualnie jest to dla mnie nie do przyjęcia.
I oczywiście nie musisz się zgodzić, o ile nie przeszkadza Ci, że Twoja kobieta nie będzie miała na Ciebie ochoty. Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cenię sobie inteligentną polemikę
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.