|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cynamonku Cięzko cos pisać i pocieszac bo az słow brakuje. Adas jest kochany i silny i wie ze ma dzielnych rodziców. Cudownie ze ssie pierś. A sepse tez pokona szybciutko
![]() Przykro ze musicie przez to wszystko przechodzic i praktycznie zero wsparcia od personelu. Trzymajcie sie dzielnie i myślimy o Was cały czas |
|
|
|
#4052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() Ale na pewno powtórzę za jakiś czas badania i jeśli wyniki będą odbiegać od normy to pójdę. Cytat:
![]() Biedny dzielny maluszek Surka, Strawberry - ale macie ślicznoty Elaine ja właśnie wczoraj zrobiłam morfologię i mam hemoglobinę, MCH i MCHC lekko poniżej normy. Na szczęście nieznacznie. --- Ależ mnie dziś moje dziecko wymęczyło Nie wiem co to było, ale wszystko było źle + darcie się przy cycku ![]() Na dodatek TŻ mnie wkurzył, bo chciał pomóc a wyszło jak zawsze ... W efekcie wzięłam rozdartego malucha na dłuuuugi spacer pomimo okropnej pogody. Pomogło i jemu i mi Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-10-16 o 20:45 |
||
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku Super ze Adas coraz wiecej rozrabia
sepse pokonacie!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
KEJT dobrze ze w dzien Ci wyslalam maila bo dopiero teraz mam czas. Nawet nie mialabym kiedy podmienic. Aleskoro piszesz ze ladne to dpbrze
![]() CYNAMONKU bedzie dobrze...bedzie! Moje dziecko wierci sie i kreci. Pisac nie moge przy karmieniu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4055 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A badania chyba rzeczywiście trzeba będzie kiedyś zrobić No jest chudzina jest
|
||
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku będzie dobrze
|
#4057 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mały tak mi marudził, że ledwo go do 19 przetrzymałam..
![]() Cytat:
a Tż w domu? Cytat:
dla PiotrusiaMy też mamy w gondoli regulowane oparcie ![]() Cytat:
Cytat:
za szczepienia i wagęOlek po pierwszym szczepieniu też był płaczliwy.. i bez gorączki.. Tymuś na pewno w nocy już będzie dobrze spał Cytat:
![]() Cytat:
![]() a lepiej jak puszcza bąki niż jakby miało ją przytkać i nie mogłaby sobie ulżyć
|
||||||
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anulka już mogę głosować zatem to uczyniłam ![]() Taribabri ojej aż mi się szkoda Małej zrobiło-niedobra mama, marchewkę daje ![]() ![]() Eveewe dobra waga-mój tyle samo waży Ale jaki wzrost
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz zasiadam.
Cynamonku kochana! Dacie rade! Adas juz ruchliwy wiec wszystko idzie w dobra stronę a sepse pokonacie Margos- co do kaszki..chcialam kupic Holle, ale w sumie nie wiedzialam ktora i kupilam eco manne. Bede dawac pol łyżeczki- dzis juz Hania w wciągnęła i bardzo jej smakowaloEve- ale duzy juz Aleks!! Ewusia- Tymus tez pokazny! Stawberry, surka - I dalej nie pamiętam ![]() W ogole moje dziecko jakos slabo przybiera. .Wszystkie wasze maluchy juz prawie po 7kg w tym wieku waza a moja ledwo 6300g ![]() Sprzedalam dzis wory ciuchow Hani znajomym i jutro kasa pojdzie na szczepienie, po mamy 2 dawkę 5w1. Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#4060 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kuruj sie.. Zdrowka!Ale cudne dziewczynki !!! a spineczki wymiatają ![]() Cytat:
Brawo dla Adaska za jedzenie !!! Dzielny chlopczyk ! Trzymamy kciuki dalej ![]() Nie ma juz gorączki? |
||
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie one śliczne są
Cytat:
![]() Będzie dobrze! |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Kejt - nie moge wyslac z telefonu. Nie pozwala mi nawet jak sie z netem lacze. Jestem na spacerze, zara dojde do parku to poprobuje cosik musze tylko usiasc bo zara pod samochod wpadne z przejecia
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
#4064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Położyłam spać. Spała 5 min i słyszę już płacz z sypialni
Ślicznotka Cytat:
za karmienie. To musiało być dla was obojgu cudowne przeżycie. Sepsę napewno pokonacieSłodkości I lecę....bo już syrena na całego
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam obejrzec sobie top chefa, ale alek mial inne plany na wieczor
w ogole zrobil kolejna zielona kupe z bialymi dlugimi tasiemkami w normalnych tez je miewal, ale male i cienkie... ciekawe co ja takiego narobilam![]() jeszcze tz zadzwonil i mowi ze siedzi sobie wlasnie na piwku... ja pier*dole. ja nie wiem kiedy skonczy mi sie seria tych cju*owych nastrojow
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Dokladnie ile teraz nie wiem, ale niecale 2tyg temu wazyl ok 4.4kg Teraz pewnie 4.5-4.6kg wazy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Melduję, że zadanie wykonane ![]() Zaraz opiszę co u nas, tylko z nadrabiania: Cynamonku ogromne, Adaś jest bardzo silny i dzielny, więc i Wy musicie. Odnośnie opieki zdrowotnej w tym szpitalu nawet nie chcę mi się wypowiadać, bo ja bym ich po prostu rozniosła, rozszarpała i podeptała.Lachryma zdrówka ![]() Eveewe za imponujące osiągi wzrostowe Aleksa ![]() Twee oby już więcej zielonych kupek nie było! No i zeby te dwa dni szybko zleciały! ![]() Strawberry dzięki za linka, przyda się! No a poza tym Twoja córeczka jest przesłodka! Surka Lilka to już dorodny pulpecik, jest prześliczna po prostu! Neni wiem, że do 6msca mogę zmienić imię, no ale bez jaj, nie będę z siebie idioty robić Karo mój waży 6, 6100g, także Twoja Hania jest i tak duża dziewucha ![]() U nas kolejny miły dzien, rutynowy i spokojny ![]() Po południu padłam razem z Tomkiem i sobie pospaliśmy, pogoda do bani, więc nawet nie wychyliliśmy nosa z domu ![]() Ja już nie kąpię małego na gąbce, tylko podwyższam lekko wanienkę z jednej strony, wkładam ręcznik pod główkę zrolowany i mały pływa jak zabka ![]() Mojemu dziecku jednak się przestawiła pora kąpania i wymaga jej o 19:30, a nie o 21 tak jak to było do tej pory ale w sumie nie jestem zła, że Tz go nie zdąży kąpać, bo uwielbiam to wszystko i po przygotowania do snu No a tak poza tym, to przygotowania do chrzcin pełną parą- naczynia zamówione, aby zestaw stołowy był cały taki sam, ja pojadę z Tztem odebrać to wszystko dzien przed chrzcinami. Dzisiaj tata pojechał do mothercare i popłynął, bo znowu nakupował wnukowi tyle ubranek, że aż jestem zazdrosna Nawet nie wiedziałam, że mój ojciec ma tak dobry gust i ze nie bede zła jak to nie mi bedzie kupował ubranka
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak ma ładną wage Zaczynasz wprowadzać kaszke to pewnie ją troche podtuczysz![]() za sprzedanie ciuszków![]() Ja zostawiam wszystkie rzeczy dla Antosiowej siostrzyczki
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i super dziadek !!!
|
|
|
|
|
#4070 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nadrobi![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ubranka niesamowite |
|||
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Kejt - poszlo
Daj znac czy doszlo ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43298945]Ale super ciuchy !!!
i super dziadek !!! [/QUOTE]No dziadek pierwszy raz na żywo, a nie przez iPada zobaczy małego dopiero 25ego, a tu już fortunę na niego trwoni ![]() przepraszam, niedopatrzenie!Dzięki Aga
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A teraz uciekam na filmik |
||
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twój TŻ w jakiejś trasie koncertowej jest czy jak? Oj też bym się wkurzyła gdyby mój piwkował a ja bym się bujała z Małym ![]() Enlevee ale masz fajnego tatę ![]() Ile osób będziecie mieli na chrzcinach? |
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Karolajn mój też bardzo zwolnił tempo - o 50%!
A Hania jest dziewczynką-nie chcesz chyba by była gruba
|
|
|
|
#4077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale zobacz ile młodszych dzieciow ja duzo przegonilo. Ni jak sie to ma do częstotliwości jej jedzenia. Wszystko przez nia przelatuje Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- En- prezenty musze jutro na kompie obejrzeć Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
|
#4078 |
|
Wtajemniczenie
|
Twwed dziwne te kupy. Niepokoją mnie te białe tasiemki, co to może być
![]() En zazdroszczę nowych ubranek dla Tomeczka. Zakochałam się w czapce Misiolina już ucichła tylko coś tam pojękuje jeszcze. TZ ją utula.... Kurcze prawie co wieczór to samo Jak czytam was wieczorem to mam wrażenie że wasze dzieci zaraz po kąpieli i mleczko zasypiają same. Zazdroszczę. Moja zasypia na chwile, budzi sie, poplacze, zasypia i tak w kółko do 23. Wtedy ma twardy sen Czy jest ktoś jeszcze kto też ma takie cyrki wieczorem?
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
A do nas wpadli na chwilę przyjacioły z Idką i przywieźli od mamy psaipsióły prezent dla Olka.. z Ikei taką drewnianą zabawkę..taka na nogach i Mały sobie będzie pod tym leżał, a z góry będą mu zwisały drewniane elementy..fajne dźwięki o siebie wydają.. Idka robiła za tester i była bardzo zainteresowana
Dostał jeszcze książeczkę 'Maluszek patrzy- kształty'- są w niej kolorowe figury przykłuwające wzrok.. fajne.. Idka też zatwierdziła Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-10-16 o 21:34 |
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo rzeczywiscie alik polapal to co mialam ostatnio ![]() tz mial wyjazd z pracy no ale mimo wszystko
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

), bo jednak organizm może jeszcze lecieć na zapasach 

sepse pokonacie!

KCIUKI DLA ADASIA

dla Piotrusia![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

głowa boli, dreszcze, ból brzucha, katar. Nie wiem o co chodzi.