|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
W brzuchu pupę swą wypina- chce na świat juz przyjść dziecina! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,92% |
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! |
1 | 1,64% |
Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! |
55 | 90,16% |
Bolą plecy, boli zad - ile trwać ma ciąża ta? |
0 | 0% |
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! |
2 | 3,28% |
listopadowo grudniowe mamusie |
0 | 0% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
tak się zastanawiam, bo w przyszłym tygodniu idę robić badania (te, które co miesiąc ginka każe mi robić czyli morfologia, glukoza i mocz) i przy okazji od razu zrobiła bym sobie tę grupę krwi, ale teraz mi przyszło do głowy - czy legitymacja krwiodawcy może być jako dokument potwierdzający grupę krwi czy i tak muszę to zrobić w laboratorium?
#3932 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
na wszelki wypadek ![]()
![]() |
#3933 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hejka wieczornie
![]() Jak miło że mniej naskrobane bo zawsze wchodzę z duszą na ramieniu że kolejne 10 stron będzie ![]() ![]() Wykorzystałam dzisiaj powera ![]() Ale jeszcze i tak zostało pudło które miałam przeglądnąć, a za które tak ciężko mi się zabrać. Powiem Wam też nieskromnie że gołąbki wyszły pyszne,Sorento poleciały trzy do Ciebie ![]() Po południu miałam wizytę mamy z siostrą,w sumie dobrze bo przerwały mój ciąg sprzątaniowy.Sama miałam już dość ,brzuch twardy i kręgosłup ![]() Domi Dziewczyny dużo i mądrze napisały,szczera rozmowa powinna podziałać.Takie sytuacje trrzeba załatwiać od razu bo potem jak się nagromadzi niepotrzebnie za dużo kwasów to cięzko się będzie żyło.Ty jesteś asertywna więc sobie poradzisz ![]() Super że z Jasiem ok ![]() Paulina To pięknie że Majeczka tak je i przybiera na wadze.Kochana malizna ![]() Miki ![]() Miss robisz zapasy winkowe? ![]() Babku nieźle męża wkręciłaś ![]() Lecę dalej ..... ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a był w końcu ten patrol,chyba jak dobrze pamiętam to tak.I co zadecydowali coś?Niech szukaja właściciela.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gadam tak a pewnie nie wiem co mówię ![]() W ogóle to WAS podziwiam mamusie że sobie tak radzicie.Wyrazy uznania naprawdę ![]() Ja to chyba będe siedzieć cały czas na forum i pytać pytać.Chyba że instynkt mi dużo podpowie,nie ukrywam na niego liczę ![]() Cytat:
![]() No i zdrówka dla chorowitków ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Wtajemniczenie
|
agnieszka z gory dziekuje,nie bede sie juz tak martwic
![]()
#3935 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas dupinkę albo plecki wypycha. Może gdzieś stópki schował do tyłu bardziej,jutro się przekonasz ![]() Poczeka ![]() Cytat:
![]() Oj chciałoby się przytulić do takiego mruczącego milutkiego futerka ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Rybka chyba nikt nie odpisał,opis porodu Trele na 108 stronce ![]() Trele Bo coś nie zrozumiałam,chcesz dać małej ten smoczek o większej przepływowości bo z tego o mniejszej jej mało co leci? Cytat:
Mam pytanko: będziesz rozrabiała już w szpitalu czy wcześniej w domu przygotowujesz? Mam już gotowa buteleczkę-psikacz ale tak się zastanawiam kiedy to rozrobić?Bo trzeba do tego gotowanej wody. Czemu masz usta nabotoksowane? ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ale spokój ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Wszystko ok, przepływy, serduszko, nereczki, mały waży 1534g więc będzie sredniaczek. Ogólnie jakoś nie jestem zadowolona, skasowal sporo a w sumie nic ciekawego nie powiedział, pokazał parę ujęć na 4d ale niewyrazne, ale najważniejsze że jest ok. Edytowane przez Sylwiaaa88 Czas edycji: 2013-10-16 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Zakorzenienie
|
Sylwia Jak po wizycie?
Aha Dzastin nie pisała w którym jest szpitalu. Dotarł do mnie lew,ale jest fajny ![]() Ogólnie jestem bardzo zadowolona ale jeden chyba odsyłam( za mały w obwodzie) Jakościowo bardzo fajne i za taka cenę z rabatem albo nawet i bez brałabym bez zastanowienia.Zwłaszcza że u mnie w mieście wyboru nie ma i nie kupię nic poniżej 100 zł. Miseczka H to rzeczywiście H duża i porządna,pełna i wygodna jak dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Też mam średniaczka ![]() Ale to się jeszcze może zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nemosku a te staniki to takie bawełniane? czy usztywniane? Ja to muszę poszukać takiego chociaż lekko na gabce usztywnianego bo ja nie umiem w takich materialowych chodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gołąbki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też chcę jakiegoś kiciaka mruczaka pogłaskać i podrapać za uszkami ![]() ![]() O, i doczekałaś się swojego lewka ![]() Cytat:
![]() ![]() A materiałowy staniczek bez fiszbin ja mam 1 do spania, jakby były nocne wycieki ![]()
![]() |
#3940 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Babku też mam wrażenie botoksu od wczoraj ![]() Kyte widzę, że szwagierka pokroju siostruni mojego meża. tez nam przy Ani wszystko co się dało wpychała, żebyśmy kupili. fakt, że za mniejszą kasę niż w sklepach, że wszystko sprawne i dobrej jakości, ale ja bym tak nie umiała jednak bratu ![]() A ta Twoja to jeszcze jaka milusia- tak to leżało w szafie i nie przeszkadzało, a teraz to nagle albo bierzesz albo na tablicę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące tematu o teściowej... Czeka nas rozmowa z teściową, bo zwariuje jak nadal będzie tak samo
![]() Cytat:
![]() Kyte pytałaś o lampki na noc... Ja mam 2 takie jak w załączniku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
Chciałyście zobaczyć gotową sypialnię więc proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zadomowienie
|
Sypialnia śliczna
![]() Ale wszędzie mówią o tym, by małe dzieci trzymać z dala od sprzętów RTV. Zwłaszcza komputera i telewizora. Raz, że szkodliwe promieniowanie, a dwa, że za dużo bodźców, co może zaburzać ich rozwój. Przynajmniej mnie tak na psychologii rozwojowej na studiach nauczycielskich uczono. I tak też w poradnikach wszelkich jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Wtajemniczenie
|
Heeej
![]() Mąż już magister! obronił się dziś na piękną czwóreczkę! ![]() ![]() domi suuuper sypialnia, a najwspanialszy jest śpiący Jasiek w łóżeczku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie są miękkie z fiszbinami ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Rozeznanie
|
Sypialnia super
![]() ![]() Domi chyba ci brzuszka brakuje co? Edytowane przez Sylwiaaa88 Czas edycji: 2013-10-16 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no o co chodzi ![]() ![]() A od czego masz usteczka Pameli ? ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Ale Wam szybciuchem poszedł ten remont ![]() Jak przytulnie i rodzinnie.Tylko tv bym przestawiła. ![]() Ja to nawet jeszcze firanek nie mam w salonie,ale w sumie nie z mojej winy bo krawcowa zarypała sprawę ![]() Może w pt powieszę w końcu. Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2013-10-16 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Jasieniek w łóżeczku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie tu dzis cisza ...
BABKU - ja ze dwa tygodnie przed porodem juz spałam dobrze - tzn nie wstawałam w nocy . Dzien przed porodem dosypialam poludniem co nigdy mi sie nie zdarzalo. NEMOSEK - kupilam smoczek z TT zmiennoprzepływowy jak radziły dziewczyny. Na jedno wychodzi. I tak sie krztusi I tak. Leje jej sie z dziubka , za bardzo ciagnie , nienadarza połykac. , a ja juz nie mam sily , nie nadaje sie do tego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3953 |
Zakorzenienie
|
Dziołchy Was to nadrobić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Domi, pokój ładny ale bardziej podoba mi sie kruszynek, który lezy w łóżeczku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Domii bardzo ladna sypialnia!Ale będzie się Wam fajnie dzisiaj spało ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
nie powiedział mi procentowo, ale jeśli dobrze to czytam to były skoki i do 90% a nawet wyżej, ale to wszystko nieregularnie. Na skurcze mam właśnie ten duphaston i potas z magnezem no i nospę w razie co.
Cytat:
![]() Ehhh wzięłam się do roboty, za malowanie i tak mnie teraz plecy bolą że masakra :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez ktosiula Czas edycji: 2013-10-16 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
Kyte, ja chyba będę tego i tego. A to TR to za pomocą spryskiwacza będziecie używać?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebuje tej butli tylko po to zeby moc swobodnie z nia wychodzic, I nie martwic sie ze zaraz zacznie plakac a ja nie będę wiedziala co zrobic , gdzie cyca wyłożyć. A o medeli juz ide poczytac .. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z piersi też się tak krztusi? Nie doczytałam czemu karmisz butlą. Już doczytałam Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2013-10-16 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.