|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
alison tylko że mi w piekarniku wychodziła normalnie a tu co za dziadostwo z wierzchu upieczone a z pod spodu surowe tak sie wkurzyłam ze normalnie myslałam ze cos zrobię i wymyśliłam ze przewróce pizze na drugą stronę i i stał się cud bo się to udało i było ok wszystko z ciastem i smakowało ![]() białąróza u mnie raczej sie takich nie robi , ostatnia miałam 4 lata temu ale w domu u cioci i tą stronę rodziny akurat bardzo lubię więc było spoko. w ogóle jakiego miałam wczoraj pecha zgubiłam klucz od mieszkania no mielismy dosłownie wychodzic i go nie ma , a ja i tż widzieliśmy że był na stoliku i zniknął dosłownie co za pech bylismy uziemieni az do przyjazdu siostry. Do tego tż był chory więc basen bd za tydzień a kino dziś ...
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Dobrze, że gdzieś na dworze nie zgubiliście tych kluczy
Kaori czyżbyście byli na filmie o Wałęsie![]() Alis - kurcze jestem w szoku nowy avek i do tego z facetem^^ Wizaż już nigdy nie będzie taki sam i Hi wam Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-10-15 o 16:11 Powód: Literówka tra lala |
|
|
|
|
#1443 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale dobrze, ze Tobie ta pizza wyszla![]() Kurcze z tymi kluczamki to Wam wyszlo Ja z Tz zawsze mielismy po 3 komplety wrazie czego bo u nas to roznie ![]() Cytat:
![]() gdzie Ty sie w ogole podziewasz?
|
||
|
|
|
|
#1444 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przystojniacha ciekawe gdzie takich gości można dorwać proszę o namiaryEdytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-10-15 o 18:00 Powód: I znowu to samo - literówka buuuu |
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Konto usunięte
|
ale wczoraj widziałam sie po pół roku z przyjaciółką co obecnie mieszka w Anglii , spoko było bo jak sie zobaczyłyśmy to pierwsze słowa do niej to :ale schudłaaaaś a ona do mnie ale jestes biała jak ściana alison ja teraz mam też 2 no i brelok duży jak trzeba to się wszystko potrafi spiepszyc jednak miałaś racje to tylko do mięsa się nadaję ale jak przewracałam to nie było idealnie bo sie oparzyłam ale juz mniejsza.sonne labirynt lubię takie filmy , w sam raz na rocznicę haha hah wizaz nigdy nie będzie taki sam , dobre byłas na Wałęsie ?Cos Tu cicho ostatnio , ja dzis wychodzę na miasto bo kolezanka ma ur , i współlokatorka w czwartek . Troche tych ur się nazbierało , ale mam jutro na 8 to nie poszaleję
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ów avatar mieszka w Londynie z tego co wiem ![]() ok jak sie ogarniesz juz to skrobnij cos tam na gg^^ Kaori reasumując bez piekarnika jest dupa a nie pieczenie ![]() Ja ostatnio wiecznie cos gdzies wychodzilam to jakos nie bylo czasu na wizaz
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-10-15 o 18:30 |
|
|
|
|
|
#1447 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak jest brytyjczykiem to za sam akcent miałby plusa![]() Przydało by się poprawić w spamie ![]() Cytat:
O widzę, że w tym filmie gra Jake Gyllenhaal-jak ma zarost to nawet nawet niezła Nie byłam.
|
||
|
|
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mogę coś się wkręcić w wizaż znowu
![]() mam szwy na... poduszce u stopy. Nie pytajcie jak chodzę, bo tego nie robię
|
|
|
#1449 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Ja próbuje sie wkręcić w studia więc na kompa wchodzę/nie wchodzę mam zbyt dużo okienek (nie opłaca mi sie wracać do domu więc koczuję w Rzeszowie) dlatego codzienni jestem mega zmęczona i myśle tylko o pójściu spać Jak narazie nie rozumiem dlaczego ludzie sie życiem studenckim zachwycają
|
|
|
|
#1450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musisz przejśc okres adaptacji. Potem dżamprezy, hahaha
|
|
|
|
#1451 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tak nie umiem sobie wyobrazic tego jak to sie stalo
|
||
|
|
|
|
#1452 |
|
Lux Mundi
|
Nie ma nic ciekawego do powiedzenia .Pomalowalim u Tż pokój , aktualnie jestem w domu - ogarniam już powoli Święta .Roza, kuruj się Kochana
|
|
|
#1453 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1454 | |
|
Lux Mundi
|
Znowu ?
![]() Cytat:
.Taa, te z choinką
|
|
|
|
#1455 | |
|
Konto usunięte
|
a co tu mowic jak wszystko ok i po staremu
![]() Cytat:
![]() osz Ty konkretne swięta Ci sie szykują chyba
|
|
|
|
|
|
#1456 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
święta? Uszka kleisz? ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1457 | ||
|
Lux Mundi
|
Fakt
.Cytat:
Cytat:
.Never . Ruskie i krokiety będą .
|
|
|
|
#1458 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1459 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż ten tyd to dla mnie już za dużo 3 ur i powrót kolezanki dlatego pewnie w przyszłym nic nie będę robić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuję ale może szybko się zagoi ![]() Cytat:
20 osób , dużo nigdy nie byłam na takiej wigili , ile perogów trzeba ulepic :O a co dopiero z życzeniami ![]() ja umieram z niewyspania spała u mnie koleżanka z angli bo nie miała noclegu i nie wyspałam sie w ogóle może 2 h a nie umiem spac w dzień :/ |
||||
|
|
|
|
#1460 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() matko jaka pogoda dzisiaj w koncu widze, ze jesien jest
|
|
|
|
|
|
#1461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie w zasadzie malo mamy przedmiotow kierunkowych, ale w 2 semestrze to sie zmieni A wspollokatorki są fajne. Dogaduje sie z nimi bez problemu ![]() Cytat:
Nie miał czasu na obiady ... ![]() Cytat:
ojeeeej, ale musi boleć... Cytat:
Ale mam ładne osiedle, widoki i cenę, więc póki co nie narzekam. ![]() Ja poszłam spać po zajęciach. Kiedyś nie mogłam też spać w dzień, ale już się nauczyłam
|
||||
|
|
|
|
#1462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nooo dzisiaj padało a ja oczywiście bez parasola
|
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech tylko spróbuje mi tutaj padać
|
|
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Piękna jak nie pada ale dawno nie padalo to niech tam sobie kropi^^
|
||
|
|
|
|
#1465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko że z ludzmi podobno tragedia ciężko poznać jakąs normalną osobę żeby nawiązac znajomość . Ja mieszkam na osiedlu strzezonym i najbardziej mnie smieszy jak niektórzy to podkreslają tak jak wczoraj gdzie mieszkasz mówię tu i tu a zaraz druga kolezanka wylatuję na strzeżonym i wszyscy o jaaa , dziwn ale miałam juz tak parę razyWspółlokatorki po mieszkaniu sa najwazniejszę , ja w tamtym miałam jedną co wymyślała sobie cały czas problemy przez to psuła atmoswerę na całym mieszkaniu. dokładnie ale teraz już się zacznie , ja zawszę w zimie mam depresję nie chce mi sie malowac i najchętniej chodziłabym w worku, jadła cały czas a to juz niedługo
|
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do jedzenia to też chętnie zawsze wszystko zjem![]() swoja drogą zjadlabym jakies ciacho
|
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Ale ostatnio doszłam do wniosku co mnie tak zapychało-colorstay wykończyłam go i wsszystkie problemy mineły . Tragedia po 6 mce się zorientowałam ![]() ja dzisiaj zjadłam już chipsy , ja za słodkim średnio przepadam wolę coś słonego albo jakis fast food ale też ostatnio nie za często teraz są promocję w macu i wczoraj stałam w kolejcę o 1 w nocy 20 min
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-10-16 o 23:09 |
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Heh niezle, ze dopiero po 6 miesiącach ale lepiej późno niż wcale![]() Ja za słodkie potrafię zabić jak mam chcice a do maca nie chodzę, bo najnormalniej w świecie obrzydza mnie to jedzenie ale raz na pol roku do kfc na twistera owszem
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-10-16 o 23:25 |
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Konto usunięte
|
ja w macu jeastem raz na pół roku jak są kupony bo raczej nie smakuję mi jedzenie , wolę kfc . Raz na pół roku :O podziwiam za silną wolę
, wiesz to różnie jest bo nikt nie powiedział że w restauracjach jest też lepiej , ja mam koleżankę kelnerkę która w swojej klajpię nie jada bo widzi jak to jedzenie robią , strasznę ale prawdziwe .
|
|
|
|
|
#1470 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie jadam tez w restauracjach i własnie tez z takich powodów, za dużo się nasłuchałam i naoglądałam jak te jedzenie robią bleee.U mojej znajomej w barze babki jarają nad przygotowywanym jedzeniem a potem nie myjąc rąk robią je dalej :| Idąc na miasto czy gdzieś zawsze zabieram swoje jedzenie z domu ![]() Jedynie na pizze potrafię się skusić ale to w wybranych i sprawdzonych pizzeriach
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

tak sie wkurzyłam ze normalnie myslałam ze cos zrobię i wymyśliłam ze przewróce pizze na drugą stronę i i stał się cud bo się to udało i było ok wszystko z ciastem i smakowało 
co za pech bylismy uziemieni az do przyjazdu siostry. Do tego tż był chory więc basen bd za tydzień a kino dziś ...

Kaori czyżbyście byli na filmie o Wałęsie
nowy avek i do tego z facetem^^ Wizaż już nigdy nie będzie taki sam

ale wczoraj widziałam sie po pół roku z przyjaciółką co obecnie mieszka w Anglii , spoko było bo jak sie zobaczyłyśmy to pierwsze słowa do niej to :ale schudłaaaaś a ona do mnie ale jestes biała jak ściana 

współczuję ale może szybko się zagoi
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)