![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji
Cytat:
No a co miałam odpisać? Że tak, to tylko żart z naszej strony, bo my tylko uwielbiamy zarośniętych facetów i to co tutaj piszemy to tylko żart ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [QUOTE=Hibiku;43298867]Cenię sobie inteligentną polemikę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Ale pomijając już nawet kwestie golenia. Powiedzcie szczerze, czy przy owłosionym brzuchu i nogach a z wygolonym miejscem intymnym nie wyglądałoby to dla was smiesznie, czy dziwnie, i nie popłakałybyście się ze smiechu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
czytając komentarze czuje się jakbym była w gimnazjum..
mam 20lat mój TŻ 23 i szczerze powiedziawszy to wolę jak mój nie jest tam ogolony. Nie przeszkadza mi to ani odrobinę Facet ma być facetem a nie Kenem.. Ja jako dziewczyna nie wyobrażam sobie rozebrać się przed moim z buszem między nogami czułabym się nieswojo. Miałam sytuację że TŻ zrobił mi niespodziankę i sie ogolił ale sam tego później żałował bo jak powiedział "piekło go jak cholera! " a ja czułam się dziwacznie tak jakbym robiła to z jakimś dzieckiem.... powiedziałam mu że nigdy więcej i on i ja jesteśmy zadowoleni. Nawet przy oralu nie przeszkadzają mi jego włosy jakoś wolę czuć że mam przed sobą faceta tym bardziej że mój misiu ma porządne futerko na całym ciele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
A w wchodzi w grę żebyś tylko skrócił te włosy, nie goląc ich całkiem? A jak nie, to ogól się, dziewczyna Ci powie co o tym sądzi, może jej się spodobać albo stwierdzi, żebyś więcej tego nie robił i będziesz miał spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autor nie chce nawet spróbować, mimo że dla partnerki to ważne. I nie wiem co ma gimnazjum do tego ![]() Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Wiesz ból i pieczenie da się wytrzymać
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli Twoja dziewczyna jest aż tak wrażliwa na to to czemu tego nie zrobisz? Ważniejsze jest Twoje męskie ego od Jej odczuć? Może warto spróbować dla Niej właśnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A ja nie rozumiem dlaczego masz golić, bo ktoś tak chce.
No chyba że mówisz swojej dziewczynie, że ma się golić, bo taka Ci się podoba i koniec... To powiedzmy, że również ma prawo wymagać tego samego od Ciebie. Nie powinno się nikomu narzucać jak ma wyglądać, a już zwłaszcza w miejscach intymnych. Najważniejsze żebyś czuł się dobrze w swojej skórze, jeśli masz się czuć dziwnie, nieswojo, źle z ogolonym na zero miejscem intymnym, to tego nie rób. To tylko źle wpłynie na Ciebie, Twoje samopoczucie, na Wasz seks, jak i związek w ogóle. Jak już parę osób pisało włosy można przyciąć i da się to zrobić na tyle dokładnie, że będą króciutkie i nie powinny w niczym przeszkadzać, a Tobie pozwolą się czuć swobodnie. Jakby to była dziewczyna, która nie chce się golić, a facet jej każe, zaraz pojawiłoby się mnóstwo komentarzy, jaki to on jest zły... A jak facet napisze, że nie chce się golić, a dziewczyna odmawia za to seksu, to ona ma zawsze rację, a on natychmiast powinien się ogolić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Tradycyjnie wątek o owłosieniu i pojawiają się komentarze na poziomie podstawówki
![]() ![]() Autorze, czego oczekujesz po tym temacie? Są kobiety, dla których depilacja miejsc intymnych u facetów jest normą i obowiązkiem, tak samo jak dla facetów normą jest depilacja damska (weź pod uwagę, że to nowa moda i kiedyś też była fanaberią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
W odwrotnej sytuacji byłabym po stronie mężczyzny i doradziłabym dokładnie to samo
![]() Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do reszty - czy wysiliłaś się, żeby przeczytać cały post, który opatrzyłaś pytajnikiem? Jeśli tak - przykro mi, ale ani w ząb nie zrozumiałaś. Moje pytanie o żart odnosiło się wyłącznie do części o stawianiu ultimatum i ŻĄDANIA. Nie do tego czy dziewczyna lubi czy nie lubi owłosienia - to zależy tylko i wyłącznie od gustu i nie mam zamiaru krytykować. Ale ŻĄDANIE zamiast poważnej rozmowy i wyjaśnienia stanowiska, znalezienia wspólnego wyjścia z sytuacji jest dla mnie dziecinne i - to pewnie też kwestia gustu - obrzydliwe. Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2013-10-16 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Ja się goliłem dla swojej wygody od dawna. Potem związałem się z TZtka i mówiła mi ze to nie męskie, ze jak dziecko i ze mam zapuścić (byłem jej pierwszym łysym w bokserkach). Wiec po jakims czasie uległem. Jak doszło do oralnego to mi powiedziała ze mam się już zawsze golić i nie wiem czemu się tak zapuściłem i teraz źle wyglądam i nie dbam o siebie. Oczywiscie zaprzeczyla ze mówiła ze to nie męskie i ze ona zawsze chciała ogolonego.
Jak ktoś posmakuje bez nie chce już z... oczywiscie sa różne upodobania, ale obecnie coraz wiecej mężczyzn się goli. Jednak ta zmiana poglądow wciąż trwa stąd takie tematy i wątpliwości. Rób chłopie co chcesz ale powiem Ci tak. W kontaktach z kobietami mozesz mieć racje albo święty spokój. A ogolony penis na basenie czy w saunie to już nie wstyd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Przepraszam was bardzo, ale jak jestem napalona na swojego faceta to nie przejmuje się tym czy jej ogolony czy nie. Mój akurat czasem się goli, zwykle jak ma jakieś mecze i się poci w większych ilościach, ale w codziennym życiu, wystarczy mu codzienny prysznic i żel do higieny intymnej dla mężczyzn i nie ma nic obrzydliwego w jego włosach. Jak jestem napalona, to chce jak najszybciej wziąć jego męskość, a nie się zastanawiać jak to wygląda i czy spełnia obecne standardy. Ja akurat się gole, głównie dlatego że często chodzę na basen i nie chce żeby mi włosy wystawały, ale pamiętam że kiedyś dostałam uczulenia w tym miejscu i nie chciałam się golić żeby tego nie podrażniać i mojemu facetowi zupełnie to nie przeszkadzało, miał na mnie ochotę to i tak zrobił swoje oralnie.
Warto wziąć pod uwagę zdanie partnera. np Mój chce żeby miała długie włosy na głowie, to ich nie obcinam, bo chce mu się podobać, a on chodzi w koszulach, które tak mi się podobają. Takie rzeczy, gesty dla partnera są ważne, bo pokazują że Ci zależy i wzmacniają więź, ale nie można kogoś zmuszać szantażem. Powinna być rozmowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście to nie jest tam, że golimy się tam dziennie, jak tylko włoski odrosną. Średnie włoski mogą być, ale nie busz, wtedy trzeba już zasięgnąć porady żyletki ;P Proponuję Cię się tam ogolić, w początkowej fazie zawsze swędzi i są krostki, ale skóra się przyzwyczaja i po jakimś czasie nie będziesz miał z tym problemu. Możesz użyć jakiegoś balsamu po goleniu, mój TŻ tak robi ( ja nie ![]() I poza tym Twoja kobieta się też tam goli i Tobie się to podoba, nie chciałbyś jej tam zapuszczonej. A ona nie chce Ciebie tam zapuszczonego, a więc kompromis musi być. Edytowane przez NAasia91 Czas edycji: 2013-10-17 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Hm,to może chociaz przytnij futerko?
![]() Żeby wyglądało to bardziej estetycznie, myśle że twoja dziewczyna nie ma prawa wymagac od ciebie całkowitej depilacji...ale teź ty sam powinieneś zdobyc się się na jakiś kompromis w tej kwestii ,żebyście mogli się dogadac . ![]() A co do tego ,że dziewczyna autora ma wydepilowaną..dlatego i on powinien zgolic na zero ,to dla mnie argument z pupy. ![]() Bo jej chyba samej odpowiada gładkosc w tym miejscu, i autor jej nie szantażował....ani nie zmuszał do czegoś ,na co nie miała ochoty, Więc porównanie kompletnie nietrafione. ![]() Mi podczas seksu oralnego,przycięte włoski partnera,kompletnie nie przeszkadzają.. w końcu to nie prącie jest owłosione . Mi między zębami nic nie zostaje . ![]() Sama preferuję .. raczej futerko w tym miejscu ,jak i oczywiście na klasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i znowu genialne porównanie- powiększenie piersi, a ścięcie włosów, no proszę. Jesteśmy dorosłymi ludźmi to nie dawajmy przykładów z kosmosu, jak nie strzał w głowę to powiększenie biustu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojjj biedactwo, krostki go swędzą, popędź do mamusi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- ![]() Cytat:
Pogrzało Cię ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Jak doszło do seksu między nami to ona zasugerowała, żebym się tam ogolił. Gdy tego nie zrobiłem jeszcze kilka razy się kochaliśmy, a potem powiedziała wprost, że seks będzie dopiero po depilacji. Powiem szczerze, że nawet mógłbym się ogolić dla niej, ale dla mnie tragicznie to wygląda ogolony wzgórek przy zarośniętym brzuchu i nogach. Mam duże poczucie estetyki i musi mi wszystko "grać". Zresztą pomijam już fakt, że jak kiedyś się ogoliłem to czułem się niemęsko, i jak dziecko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie, koleżanka przekazało to wszystko, co ja myślę o twoim poście. Ale także się dziwię, co w tym z gimnazjum? Wydaje mi się, że szczyle z tej szkoły (niektórzy!) pewnie nie wiedzą co oznacza słowo "łonowe" ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() Żona ![]() Tatromaniaczka ^^^ Pasjonatka fotografii i przyrody ![]() Kocham zwierzęta a ludzi tylko lubię ![]() ![]() Edytowane przez ancooora Czas edycji: 2013-10-17 o 09:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Dla mnie ten cały temat jest śmieszny, na pewno kolego nie znajdziesz tu poparcia, większość kobiet Ci to napisze że masz zgolić, najbardziej rozwalił mnie teks, typu że niby przy sexie oralnym włosy się wyciąga z zębów, to mnie zabiło, a co one na penisie rosną?? Osobiście podcinam sobie sam, miałem parę razy wygolonego, ale wolę jednak mieć tam odrobinkę włosów, mojej żonie w niczym to nie przeszkadza, a jak jej cipka lekko zarośnie też jest całkiem fajnie, co do higieny to wystarczy się myć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() makijaż: ja lubię, mojemu chłopakowi podobam się też w wersji naturalnej noszenie szpilek: kpina, miałam raz, bolały mnie nogi i kręgosłup latanie do fryzjera: czasem się wybiorę, ale często sama podcinam grzywkę i przez całe życie mam tę samą fryzurę. ![]() depilacja pach, nóg: robię to, bo tak mi się podoba depilacja rąk: nie depiluję depilacja okolic intymnych: czasami, głównie przycinam, nie mam ochoty na infekcję intymną, a okolice wejścia do pochwy powinna zasiedlać flora bakteryjna (tak, wiem, co mówię, to moje wykształcenie) wymalowane paznokcie: mam alergię na lakiery, mój chłopak uważa, że to brzydkie, a poza tym w mojej pracy krótkie, niewymalowane paznokcie są bardziej higieniczne. i co? jestem bardzo szczupła, zgrabna, zadbana, ładnie ubrana, podobam się. nikt ode mnie nic nie wymaga, robię to, z czym sama się dobrze czuję, a mój chłopak docenia moją urodę. a ktoś tu chyba naczytał się za dużo cosmo. ofiary popkultury z was. ![]() Edytowane przez lilia_pamplemousse Czas edycji: 2013-10-17 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ale Twój facet to akceptuje, więc jaki jest związek z tematem?
I dorabiacie taką ideologię do tych włosów, że to aż śmieszne ![]() Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Napisz kolego od kiedy tak się dzieje, a jak było wcześniej? Bardzo jestem ciekaw, czy to tak nagle, od tak sobie powiedziała że masz się golić?
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- ok już doczytałem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Znamy się od kilku miesięcy, a do seksu doszło w tym miesiącu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.