|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Fryzjer zaliczony! Czuję się super, włoski tak cudownie pachną
uwielbiam to uczucie po samej wizyty nie lubię, wszystko mnie drażni, włosy mnie targają kolorek odświeżony, włoski podcięte ![]() A i jeszcze wjechałam po kwiatki dla chrzestnej bo dzisiaj ma imieniny i pojedziemy. |
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja też w sobote ide do fryzjera ![]() pozatym moj tata ma w sobote urodziny więc super się złożyło bo Tunia zostanie u mamy a potem pojedziemy do taty ![]() jakiś bół mi weszedł w kark i noge sie obrócić w jedną stronę tylko chodzę jak robokop!!!! Natula lata koło mnie z p[ilotem i krzyczy MAMUSIA TAM REKSIO JEST NA DWÓJCE CHODŹ SZYBKO!!!! co do dresów to ja tez chodze po domu w dresie, ale musze nowy kupić bo ten juz taki powyciągany:/ Iwka co do C&A to z mężem chcialiśmy sweter dla niego i nam babka w Katowicach powiedział ze nei mogą ściagać z manekinów dopiero jak bedą zmieniać kolekcje to to co było na manekinie trafi na półkę, w Carrym to samo babka mi szalika i czapki nei chciała ściągnąć nie bo nie:/
|
|
#2493 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zarost jak najbardziej może występować u zadbanego. Ale powtarzam, ze tego typu okreslenia odnoszę do mego mężczyzny domowego - a u niego jest to jednoznaczne z zaniedbaniem bo zaraz występuje jak nie chce mu się golić bleeee....A co Ty taka zalatana??? Cytat:
Teraz przypomniała mi sie moja babcia, która też zawsze mówi, że "w pazury jej zimno" i ona na długi śpi nawet latem ![]() dla mnie to koszmar bo ja na co dzień spię na golasa Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() wiesz raczej wrzodów nie mam, przynajmniej wtedy nie miałam. Niestety pewnie będę się tak męczyć Ale wysyp wizyt u fryzjerów, teraz czekam na fotki
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Tez lubię lekki zarost u męża ![]() Zaraziłam Maję. Dziś biedna ma 38 stopni gorączki
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
India nago? brrr ja mogę spać bez gaci, ale ramiona muszę mieć przykrytę. Na ramiączkach zakładam tylko jak jest mea upał.
Ale beznadziejny dzień. Nie poszłam do fryzjera, przegapiłam Agaty szczepienie (poszłam o 16 a okazało się, że miałam na 13 |
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Madzia, Maja, Scio zdrówka dla Was co do fryzjerów to ja się zrobiłam znów na blond z miesiąc temu ale to Wam w klubie pokazywałam ![]() tez lubię jak mój małż jest nieco zarośnięty ![]() i mój tz tez mi marudzi, ze spie w wygodnej piżamce (czyt spodenki krótkie i koszulka )) a nie w satynowej koszulce no wiec wyciagnelam te satynowe i w nich teraz spie upiekłam tartę z jabłkami to moja druga tarta w zyciu ![]() pierwsza piekłam w piątek. z brokułami była mniami
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia zdrowia dla Was!
ja wolę jak mój TŻ jest ogolony, pamiętam jak chyba Gucia stwierdziła, że ma wąsa, a był nieogolony, mały zarost
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
ja na codzien tez spie w swyklej pidzamie albo w koszulki, albo w zestwaie spodenki plus koszulka.
ale jak chcem ja cos teges, albo maz mi napomkni to zakladam skapa na ramiaczkach prawie koronkowa koszulke do zdjecia
|
|
|
|
#2499 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zarostu, to mój też nie nalejlepiej wygląda. Dlatego podoba mi się to u mężczyzn, ale nie u mojego ![]() Mój wygląda jak jest nie ogolony jak Kuba Błaszczykowski ![]() Nie wiem co ja taka zalatana jestem, ale nie mogę popołudniami zakrętu złapać. Nazbierało się nam w tym tygodniu. Cytat:
Cytat:
I mam nadzije, że nic Cię jednak nie dopadło! Cytat:
Uwielbiam tarty Moja ostatnio naj to z porem i boczkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja śpię albo nago, albo w koszulce, albo w spodenkach i koszulce. Ale generalnie nie wiele na siebie narzucam ![]() Mam parszywy nastrój. Całą noc nie spałam. napiszę w k. Dłuży mi się ten tydzień przeokropnie... muszę się ogarnąć dzisiaj!
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() mialam wczoraj zabiegany dzien ![]() przycielam wlosy tzn sa do ramion (a mialam zapuszczać ) mam zrobiona grzywke na prosto i troche pocienioane przy twarzy...bo ja mam tak jak Myszka.. kreca sie ale nie tak zeby byly fajne fale tylko kazdy sobie i sianują.. wiec albo prosto albo trzeba nad nimi pracowac.. a jak jest wilgotno to awaria... wiec je ciut pocieniowal mi wlasnie po to zeby mi (jak mi sie nie bedzie chcialo prostowac) szybko poszlo z ukladaniem ![]() potem mialam imprezke na dzien nauczyciela ale po 2 h sie urwalam bo jechalam na urodziny do szwagierki ![]() aaaa zarost to ja uwielbiam i tyle! ![]() kto jeszcze byl u fryzjera pokazywac pokazywać Rosiiiii ![]() iwka bo mamy to takie fajne istoty co zawsze pocisną jedzenie ![]() anika fotkiii po fryzjerze ![]() neska uwielbiam tarte z brokulem ![]() Gucia tule! dzis mam zajecia otwarte u moich maluchow.. ale jakos tak na luzie.. zajecia sa na 15sta.. ciekawe ile dzieci mi zostanie.. bo w innych grupach to nie bylo odezwu.. aczkolwiek moze przez to ze to maluchy to przyjada.. bzdura.. zajecia na 15 czy 16... ehs..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-10-16 o 09:24 |
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Marta napiszesz jak robisz tę tartę z brokułem
Bo musi byc na pewno smaczna - a brokuła to ja lubię!
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Same nowe fryzurki. Ktora sie pochwali? Ja musze sie zapisac tylko nie wiem czy sie wyrobie w dzien imprezy bo to normalny dzien roboczy...chyba ze tz wroci wczesniej z pracy... |
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
ja zorbilam sobi fotke wczoraj mojego nowego koloru ale na zdjeciu wychodzi inaczej niz ja widze w lustrze , co nei dziwi. na zdjeciu wychodzi obrzydliwie
![]() Ale juz wiem, ze za meisiac robie sobie wlosy szamponem kolorysujacym na jakis ciemny kasztan
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2505 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem za! ![]() dziękuję
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
|
|
|
|
#2509 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie tylko kitka i kitka. Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe co by zrobili jakby klient sam po odmownej odpowiedzi sobie ściągnął rzecz z manekina?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a nie w bawełnianych gaciach![]() ![]() Dorzuć do brokułowej tarty buraki ugotowane - pycha!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
Byliśmy wczoraj na koncercie, jednym słowem był fantastyczny. Za to dzisiaj praca na autopilocie, wróciliśmy mega późno i na dodatek wymęczeni śpiewaniem na cały głos Myślę, że dla piosenkarza musi być boskie słysząć jak kilkanaście tyściecy ludzi śpiewa Twoją piosenkę.
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka z długimi włosami to nie taka oczywista sprawa, bo ja w dlugich, rozpuszczonych i nieprostowanych wyglądam jak Wodecki
![]() Bzyczko hej
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-10-16 o 21:07 |
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu.... Hej
Żyję...czytam codziennie ale jakoś nie mam o czym pisać :/ tylko Lila, Lila, Lila, gotowanie, sprzątanie, czasem szkoła np w ten weekend
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Poradziłaś sobie z papierologią z praktyk? A jak Liluś?
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Papiery uzupełniłam nawet dość sprawnie, nie oddałam ich jeszcze bo nie miałam pieczątki tam gdzie powinna być i muszę skoczyć jutro za nią. A Lila jak to Lila
Łobuzuje strasznie. Katar się do niej przypałętał w zeszłym tygodniu i tak się z nim bujamy. Ale dobrze że to tylko katar a nie coś więcej.
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Lilce nic z tego kataru więcej się nie rozwinie. A tam, gadasz, że łobuzuje, ona jest kreatywna i ma własne zdanie po prostu
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak...swoje zdanie to ona wyraża bardzo dosadnie
|
|
#2516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
Ja tez uwielbiam zarost u mojego meza Tesciowa zawsze się dziwi czemu on ie ogolony do końca a mi się tak podoba. Jak mu się zdarzy wygolić na "zero" to wygląda dla mnie jak taki małolat . ![]() Cytat:
Dobra! ![]() Cytat:
Ja z dyni to jedynie wycinam minki.
|
|
|
#2517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jade w sobote na domowe melodieee ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Bzyczko ja tez uważam, że Lila nie jest łobuziak! Jest kreatywna! ![]() Iwka na czym byliście? Marta Domoweeeee!!!!! Ktosik jak wodecki?? Chcę to zobaczyć! ![]() Ja mam włosy strasznie nijakie. Żeby jako tako wyglądały rozpuszczone, to przede wszystkim muszę je ułożyć na szczotce, a później jeszcze delikatnie wyprostować. Nie ma innej opcji. Dopiero czwartek... ale mi się dłuży ten tydzień!!!! I na dodatek do soboty zostałam sama - nie lubię tak.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-10-17 o 08:10 |
|
|
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
Ja uwazam, że męzczyzna w zaroscie wygląda ładnie tylko wtedy gdy jest to zarost kontrolowany. Wygolone policzki i zrobiona ładna linią na nich. Nie każdy facet ma taki zarost który ładnie się prezentuje, wiec nie kazdy moze sobie na niego pozwolić. Faceta nie golącego od 3 dni nie nazwałabym seksownym. Trochę podgolić się musi. Ale co ważn, facet w przydługich włosach i zaroscie wygląda dla mnie juz bardzo niekorzystnie. Dla mnie zarost musi współgrać z całym wizerunkiem.
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Kolanka zgadzam się, nie każdy facet ma zarost który się nadaje do eksponowania
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

uwielbiam to uczucie po
kolorek odświeżony, włoski podcięte 

Ledwo widzę na oczy, ale siedzę dzielnie przy komputerze, bo mam kupę roboty
Tż też się przebiera w coś wygodniejszego, najczęściej są to rzeczy sportowe.