|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
kisiel zjedzony, internet przeczytany
![]() dobranocki ![]()
#3242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a teraz troche o mnie ![]() rano pojechaliśmy do t. w sumie obyło się bez sprzeczek, dogadywań. Hanie pobawili, na spacer poszli ![]() bałam się o nockę na nowym miejscu, ale spała lepiej chyba jak w domu ![]() ![]() oczywiście żeby nie było za pięknie jak jechaliśmy to coś tam zaczęło dudnić w klimatyzacji, Tz dzisiaj pojechał do mechanika i przez chwile była wizja nowego kompresora (2tys ![]() ![]() z kolei dzisiaj Hania usypia i słyszę, że coś stęka, podchodzę do łóżeczka i czuje. kupa. dobra przebieram. położyłam na łóżku (bez żadnych, przewijaków, podkładów ani nic) myślę, zrobię to szybko żeby się nie rozbudzała. okazało się, że Hania jeszcze nie skończyła robić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam podobne, za łopatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
ellmi rozwalil mnie Twoj kisiel zamiast cwiczen... Tez zjadlabym... bijkora kciuki w poludnie! hje dla Was rowniez! Przynajmniej rozwiejesz swoje watpliwosci! ezzo dobrze nazwe zapamietalas? Sakana no osuimono to powinien byc delikatny klarowny bulion rybny, w ktorym troche zieleniny jest i cos tofu-podobnego; w zadnym wypadku ostre, w zadnym wypadku z pomidorami. Pytanie: czy w tej sushiarni jadaja Japonczycy? Kto jest kucharzem? I jeszcze jedno: istnieje jeszcze sushiarnia na Franciszkanskiej? Nie zapomne jak wszyscy w pracy czekalismy na otwarcie. Bylismy, zjedlismy i juz nie wrocilismy. Noc prawie jak z przed kilku miesiecy: Yae sama zasnela o 20.30, karmienie o 4.30(!!!) i pobudka o 6.30 :-D Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-10-17 o 03:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To Cię córa załatwiła ![]() Cytat:
![]() Piotrek wczoraj szalał od 12 do 3 ![]() ![]()
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
hej nie wiem o co kaman ale Leonard wczoraj po południu nie chciał piersi, na noc też nie, obudziłam się z mokrą bluzką
![]() ech... ja go tutaj miałam odstawiać a widzę,ze chłop mnie przechytrzył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | |
Zakorzenienie
|
Dziendobry..witam się bo już zostałam skopana z rana..i nie dało się małego utulić-szkoda bo jeszcze bym pospala
![]() Misiael nieźle Hanula Cię załatwiła.... ![]() ![]() Hje kciukasy!! Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie spałam prawie całą noc ![]() ![]() Bijkora, Hje trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas trylion pobudek, nad ranem płacz... a ja... chora jestem, dopadł mnie ten dziad wirus, okres mam boli mnie brzuch i musze zaraz zasówać na cwiczenia... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
To i ja dołączam do fatalnej nocki
Nie wiem ile pobudek, jęczenie, , wiercenie, cycek nie. Od 23 juz spała ze mną w łóżku. Ale jakoś wyspana jestem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/praktyczne-krzesel...585475709.html I ona ma 4 blokowane kółka, uzytkujemy raptem 2 dni, ale nie mam póki co zastrzeżeń. Cytat:
To ta sama susharnia na Franciszkanskiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ja takie" europejskie" robie także w domu i to od kilku dobrych lat ![]() do restauracji chodzimy, mamy dwie ulubione, w jednej pelno japończyków swoją drogą ciekawa jestem dlaczego japończycy nie próbują innych kuchni tylko w obcym kraju zawsze szukają japońskiej? meneq, masz jakąs teorie? czyby byli mało otwarci na nowości kulinarne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Meneq a znasz jakas dobra miejscówke w Polsce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
To ja sie wylamie i pochwale nocka
![]() Synek moj od 21 do 7 spal bez uu!!! Co prawda pokrecil sie po 2, ale smok zalatwil sprawe, nawet na rece nie musialam go brac. Kubus pociumkal o 7 i przed chwila wstalismy ![]() To taki jednonocny wybryk, jutro pewnie dowali mi milion pobudek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co lekarze mowia na Wasze nocki? Nie wypadaloby tego skonsultowac? Zdrowiej predko!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
hejka. u nas tez paskudnicka nocka....
rano kaszel jakby znow wiekszy i na dodatek wydae mi sie ze jak oddycha to czasem slysze takie jakby swiszczenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
Jej dziewczyny, Michał WRESZCIE zasnął
![]() Jeste w tyle jakieś 30 stron i za nic nie mogę nadrobić! Młodemu idą dwa albo 3 zęby na górze, nie da sobie zajrzeć w paszczę. Poza tym zaczął wstawać opierając się o co popadnie i się cholernik puszcza! Nie zliczę ile razy przywalił w coś. Jeszcze kot go ugryzł bo go ścisnął mocno, nie zdążyłam zareagować. Na szczęście krew się nie polała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tylko na chwilkę wpadam, poradźcie mi coś, bo moja mama panikuje, a ja już sama nie wiem ![]() Filip od poniedziałku robi takie bardzo luźne kupki, czasem praktycznie wodniste, ale nie więcej niż 3-4 dziennie; rano była taka, że na mojej piżamie się znalazła i obydwoje się kąpaliśmy ![]() ![]()
#3261 |
Zakorzenienie
|
zgłaszam się z niefajną nocką. Młody zasnął po 22 obudził się z krzykiem przed 00:00. Picia dałam to się jeszcze bardziej rozdarl. TZ butle przyniósł to zjadł może ze 60 ml. No i płakał. Dałam ibum i dziąsła posmarowałam, obudził się po 3:00 zjadł 120 ml i trzeba było smarować bo krzyk nie z tej ziemi. BA, żeby sobie dał tak łatwo posmarować... wstał po 6
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- a Fifek dużo pije? |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
tyle co zawsze w sumie, gdzieś tak 180ml wody mi wypije + mleko + kaszka, więc trochę się uzbiera
![]()
#3263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie to, ze zle, ale to jest wszystko co moga zaoferowac ze skladnikow dostepnych w Polsce (swiezosc ryby) i pod upodobania Polakow (zupelnie inne doprawianie). Poza tym szczegoly sa wazne - w zadnej sushiarnii, w ktorej bylam nie bylo sosu sojowego do sushi (slodki) tylko normalny a to juz wiele zmienia. Cytat:
Z sushi jest tak, ze jest dobre tam, gdzie jest dobra ryba, nawet tutaj. U mnie jest jest dobre (mieszkam nad oceanem), 100km w glab ladu juz jest ciezko znalezc dobre, 100km na poludnie jest fantastyczne. To ta, w ktorej jest pelno Japonczykow, moze byc bardzo zblizona do rzeczywistosci. Bardzo sa otwarci na nowosci, ale powiedzmy sobie szczerze w Pl o knajpe ze smacznym jedzeniem latwo nie jest. Akurat z polskiego menu kilka pozycji tylko sie zawsze obroni (zurek, flaki, golonka, pierogi na ostro, kwasnica). Wiec z jednej strony mamy to a z drugiej - Japonczycy mieszkajacy w Pl po prostu tesknia za dobrym jedzeniem i daja sie nabrac na jego namiastke. W roznowach w pracy zawsze schodzilismy na tematy jedzeniowe - wyobraz sobie, ze Japonczyk za granica teskni nawet za tzw. zupka chinska! Zjadlabys, zrozumialabys. Najlepszym przykladem jestem ja kiedys niejadek i tak jak mowia nawijka i tzbokeh, ze jedzenia to meczarnia, zmienilam sie w lasucha, ale wciaz piesek francuski. Cytat:
Kiedys byla doskonala w W-wie, teraz przejeli ja Wietnamczycy i sajgon w niej robia. Dobra tez byla w Poznaniu, ale poszli z torbami. Od znajomych z pracy slyszalam, ze w Katowicach jest przyzwoita (2 lata temu, ale nie pomne, jak sie nazywa - moze bokeh bedzie wiedziala... Warto probowac tam, gdzie ortodoksyjnie gotuje Japonczyk i tam, gdzie jest duzo japonskiej klienteli. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
Mamy kp - ile pija Wasze dzieci?
Moj odkad skonczyly sie upaly nie chce wcale pic, tylko uu. Niekapka ogarnial, a teraz jakby zapomnial..... |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Zadomowienie
|
Hej!
Sarah, i jak, smakowało małej jajo? ![]() Deli, zdrowiej! Insolito, gratulacje. Mi od początku studiów marzy się taki staż ![]() ![]() Współczuję pobudek ![]() Laurko, przypomniałaś mi, że trza obiad zrobić ![]() Co do fryzury-ja tam nie mam zbyt grubych czy ciężkich włosów a bob u mnie wygląda tak jak powinien ![]() Jak umyje łeb to zrobię zdjęcie ![]() U nas noc jak zawsze ![]() ![]() ![]() Aaa i powiem Wam, że spierdańczył mi się drugi laptop, pięknie, trzeciego nie mam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochane trzymajcie dziś kciuki jedziemy do gastroentrologa z ta nasza małą wagą i problemami z żelazem Jest na wątku mamusia która podaje żelazo?? bo chyba przegapiłam Nancy, Debrah może za tydzień udało bysie spotkać wiecie fajnie by było i jak mam juz jechać do t to nie chce mi sie siedzieć cały dzień z nimi jak Tz bedzie miał zajęcia co do miejsca to musicie cos zaproponować ja dojade ze Skawiny mam blisko zarówno Ruczaj jak i Borek ![]()
![]() |
#3267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 |
Zadomowienie
|
Ellmi, ja bym pewnie uległa i skonsultowała na wszelki wypadek, bo bym po prostu nie wytrzymała tej paniki ze strony mamy
![]() Dawaj dużo pić Filipińczykowi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
Mój prawie w ogóle może 20 -30 ml soczku lub wody ale to nie zawsze jak ma dzień
#3270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.