|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() z ulicy dla Państwa: Marsi wizażoholiczka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale agitatorem mogłabym być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak wyłączyć te reklamy? Przeniosłam się na chrome i za groma nie pamiętam jak to się wyłączało
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() Agitator- 1) w starożytnym Rzymie woźnica cyrkowy; 2) działacz, na☠mawiający do pewnych wystąpień politycznych; 3) wichrzyciel. chcesz być woźnicą? hehehe ![]() ![]() czytałyście to? Straszne to jest jakie rzeczy dzieją się w sieci... http://wyborcza.pl/1,75477,14792443,...n=wyborcza#Cuk
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-10-17 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ch...złoty ![]() Cała- rozj...łaś i cały system ![]() ![]() to chyba najlepszy tekst jaki usłyszałąm w życiu gdzieś Ty to wyciągnęła? łaaaaaa umieram ze śmiechu kochana działania agitacyjne mają na celu przekonać ludzi do Twoich racji ![]() no chyba,że będę woźnicą i będę zjednywać sobie ludzi ![]() ![]() ![]() ja je...bie. kocham Cię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Hope for you http://www.ofeminin.pl/fitness-i-zdr...wej-wagi-2.asp
Myślę, że u nas to coś w ząbkach się dzieje, połączone ze skokiem rozwojowym plus mężo wczoraj dał chłodne mleko Małej, więc to pewnie brzuszek bolał. Kochane, dajecie coś dzieciom na brzuszek jeszcze??? I drugie pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a weź, bo teraz sama siedze i leje ![]() ![]() ![]() woźnica, też przecież może ludzi do swoich racji przekonywać ![]() Cytat:
nic nie daję na brzuszek. a z mięsa to kurczak i cielęcina. ![]() swoją drogą Julas nad ranem nieźle gazował, bo dodałam jej do obiadku fasolki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() u nas dzisiejsza nocka trochę gorsza, przebudzenie o 2, Hania zasnąc potem nie mogła, w końcu padła i pobudka o 7. po południu jadę sobie buty jakieś kupić ![]() a pogoda taka, że spacer dzisiaj odpada pewnie ![]() fewcia, hope, Deli, Aga, pstryniu współczuję nocek ![]() nawijko Tobie z kolei gratuluję nocki ![]() elllmi ja bym poszła skonsultować ![]() mika kciuki trzymam najmocniejsze ![]() mała zdrówka dla Was wszystkich! laurko ja też zazwyczaj tak robię, wczoraj tylko tak na szybko chciałam żeby się nie rozbudzała ![]() Lady brawa za ząbka ![]()
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiesz mi skąd to wyczesałaś ![]() ![]() ![]() ![]() nie mogę z Ciebie, powinnaś prowadzić program na żywo CałaStandUp zapewniam Cię,że miałabyś pełną widownie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() stąd http://tradycja.wikia.com/wiki/Agitator ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po stosunku obwodów masz lekka nawagę ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() boska jesteś ![]() jak Julasek, gorączka jeszcze była? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43292126]ale przecież 3 porcje mleka = 3 porcje nabiału (w ilości równoważnej, czyli wiadomo, że np. 2 butelki mleka + porcja kaszki jako trzecia, albo np. jogurt z owocami, mleko, kaszka - nie tak, że dajesz zamiast trzeciej porcji odrobinkę masełka - to się ma równoważyć). [/QUOTE] No niby tak tylko że mam napiosane 3 porcje mleka + dwa inne posiłki, i ja mam kasze i obiad, i nie za bardzo mam jak któreś mleko czymś zastapić. Cytat:
No i ja też załamana jestem. Wczoraj jeszcze się przyjrzałam dokładnie i nóżki kompletnie źle ułożone jak na brzuchu leży ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43293086]To samo bym mogła napisać ale nie wydaje mi się, by to tak było. Pamiętaj że przecież dzieci się rozwijają we własnym tempie.[/QUOTE] No tak ale złe nawyki pewnie zostaną ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A cielecine np daje sloiczkowa (tzn raz dalam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mogę z tej woźnicy, no nie mogę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() skoro tak mnie odkryłaś to powiedz lepiej jakie Ty masz marzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzwonił Tż Julek powiedział mama
![]() ![]() ![]()
#3318 | |
Wtajemniczenie
|
Poszalały?! przez wieczór i ranek tyle naprodukować
![]() ![]() Ja rano zaliczyłam fryzjera, tyle że ja tylko skróciłam sobie włosy. Bożesz, na całej głowie mam 2-3 cm kłaki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
u nas też noc masakryczna.. Wieczorem uśpiłam małą, zadowolona kładę się już spać a ona się przebudza... No to ją usypiam, już w sumie zasnęła i akurat wtedy musiał wrócić tż. Oczywiście cicho zachowywać się nie potrafi... Jak Paulina zorientowała się, że tata wrócił to oczywiście koniec spania... No to siedzimy na łóżku. Tż się ogarnął i kładzie się do nas. Ja happy, bo zajmie się małą a ja będę mogła już spać... Gorączka i wogle choroba dają się we znaki, a cały dzień jestem sama z dzieckiem.. O ja naiwna..... tż ledwo się położył, od razu zasnął.. a ja chodzę z dzieckiem na racach, śpiewam, tule, cuda wianki wyprawiam... No w koncu zasnęła.. Ale z 5 razy się budziła... o 6 pobudka... no nic wstałam pobawiłyśmy się.. Dochodziła 8 jak usnęła. Nie minęło 5 min dzwoni moja mama, że na sekunde wpadnie. Ok. Ledwo weszła pobiegła do pokoju Pauliny, choć prosiłam, aby nie wchodziła, bo mała jeszcze na dobrze nie zasnęła.. No i oczywiście oczy jak 5zł bo przecież babcia przyszła... Myślałam że rozerwe na strzępy... No i znowu się bawimy... Przed chwilą zasnęła... Lecę barszcz biały nastawić... Do później...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idąc Twoim tropem... chcę zostać Bartnikiem http://tradycja.wikia.com/wiki/Agita...e=Bartnik1.jpg ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dalej czekam na jakąkolwiek sylabę...
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem co Ty bierzesz ale musi nieźle walić po czerepie ![]() skąd taka fantazja? no i gdzie Twoja pasieka? ![]() ![]() ![]() ja myślałam,że Ty jesteś od pilnowana grzędy ![]() no i wogóle myślałam,że takie romozwy na wizazu to dopiero po 22 ![]() cała nie martw się sylabami- pamiętasz jak mówiłam,że Leo milczy jak zaklęty tylko krzyki,w ciągu 2 tygodni rozgadał się na maksa: mama, tata, dada ( na psa Dasza),baba,dziadzia, nie, be, daj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
Yae spryciula zrobila sobie pchacza z krzesla i wedruje po pokoju.
A przed chwila: jem sobie kolacje i przegladam dzieciowa gazetke, az prawie kolacje zwrocilam. W gazetce wkladka o niemowlecych kupach: kolor, konsystencja, ilosc i zapach, 0-12 miesiecy, ze zdjeciami i dokladnymi opisami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekam na zdjęcie ![]() ![]() [QUOTE=mikakrolikowa;43303 446]U nas tez o 23 przeprowadził si do nas ale potem bylo luxusowo obudzil nas budzik rano Podaj mu może probiotyk i elektrolit na wszelki wypadek Kochane trzymajcie dziś kciuki jedziemy do gastroentrologa z ta nasza małą wagą i problemami z żelazem Jest na wątku mamusia która podaje żelazo?? bo chyba przegapiłam /QUOTE] Trzymam kciuki ![]() My podajemy zelazo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A myślicie, że mogę dac Piotrkowi ? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
insolito- zartujesz,że masz ciągły dostęp do sandacza
![]() kiedyś mówiono,że to ryba królewska ![]() pewnie,że możesz tylko musisz baaaardzo uważać na ości, chociaż sandacz to i tak za wiele ich nie ma a powiedz mi jak przyrządasz sandacza? |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |||
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie ekstra mejkap.
![]() ![]() Mój ojciec wyskoczył z tekstem, że w niedzielę są z mamą zajęci, a mama wczoraj twierdziła, że nie mają żadnych planów - miło, będę musiała zostać w domu z glutkiem... Okej, spoko, zostanę z moim skarbkiem, ale wkurza mnie to, że jak moja siostra ma zajęcia, to wręcz narzucają się jej, że zajmą się ich małą, jeśli jej mąż będzie miał w tym czasie zajęcie - a u nas? Nagle ojciec sobie wymyślił, że mają coś do roboty w niedzielę. Super. Wkurza mnie to! ![]() Smutno mi. ![]() Ale na pocieszenie, przyszła paczka z Pierre Rene dzisiaj i dostałam propozycję współpracy od Rimmela. ![]() A, no i jeszcze dostałam słoiczek z Bobovity, próbkę kaszki i poradnik. A moje dziecko właśnie próbuje raczkować. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do brzuszka, no to od zimnego mleka może brzuszek boleć? Nie wydaje mi się. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-10-17 o 11:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
![]() Byłam u fryzjera ![]() No i ścięłam mocno. Tak jak pokazywałam. Ale muszę je ułożyć po swojemu. A teraz idę nadrabiać ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-17 o 12:18 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u nas - ja spałam 5h z 4 pobudkami i milion razy poprawiałam smoczek, szuczałam, gwiazda teraz odsypia... nie wiem, co się dzieje, czy emocje, czy zęby... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a pisałam, że mój mąż na szkoleniu z robienia sushi był kiedyś? ![]() trzymaj się ![]() brawo! to stąd wariactwo u was bo wygodnie? no i - moja Agu najpierw nauczyła się pić ze zwykłej butelki (taka z wodą mineralną zwykła), potem kubek, a na koniec niekapek - i wygoda, bo jednak z tego samo dziecko może pić, a kubek czy butelkę dość długo trzeba trzymać by dziecko nie rozlało (nie przy piciu, tylko ot tak) Cytat:
![]() ------------------------- foteliki oglądam... http://www.emmysmummy.com/2012/07/ki...at-review.html |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
szaja o kurde te foteliki są niezle
dziewczyny, cycki mi pękają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
Mała, jeśli to grypa żołądkowa, to uważajcie w takim razie bardzo, bardzo! na Oskarka. Buziaki dla Was, zdrowiejcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.