|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
figurka pierwsza klasa, no i wygląda super Cytat:
A ciasteczka super pomysł! Ale to ona z tymi kwiatkami przed Wami/Tobą... nie widzę problemu :nocojest: Piękce Cytat:
![]() P.S. Dziewczyny czy w PW można wysyłać załączniki tak jak się dodaje do postów?
|
|
|
#1892 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie to bym przez neta nie kupowała, ale mam w planach wziąć xero sukni i popytać o jej uszycie
|
#1893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Identyczny papier kupiłam na próbę w sklepie papierniczym obok domu i był dwukrotnie droższy Papier wybierał mój K. - wymyślił biały z fakturą w prążki. Kosztował 6,60 za 20 arkuszy.
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
Ja będę też sama robić zawieszki i już pytałam o gramaturę, tylko ja będę miała takie, że podstawą będzie papier granatowy ok 200-250 g, i na to chcę nakleić papier ecru ma być cieńszy, ale nie wiem jaką gramaturę dać? Bo zwykły papier ksero ma chyba 90-100, więc może jakieś 180g? Nie mam pojęcia jak ugryźć ten temat ![]() i czym jeden do drugiego przykleić? Klej Magic będzie chyba ok? |
|
|
|
#1895 |
|
BAN stały
|
Ilona, tak, będzie ok
![]() Nadal nie mam projektu moich zaproszeń A miały być w przeciągu dwóch dni roboczych ![]() Ale dzisiaj przyjdzie kurier z zamówieniem z Organzy
|
|
|
|
#1896 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to i ja pospamuję ![]() Wiem, że bez egzaminu można ten certyfikat otrzymać jeśli ma się studia z rachunkowości na uczelni, która może doktoraty wydawać. Nie orientujesz się jak to pracą wygląda? Bo wiem, że praktyka do tego chyba jescze musi być... Czy zatrudnienie na stanowisku księgowy wystarcza? |
|
|
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny muszę się pochwalić!!! Skacze z radości. Zaklepałam suknię ślubną! Mam do niej 100km ale Pani powiedziała że jak decyduje się brać to mi ją odłożyć do soboty ! A jest okazja bo wszędzie kosztuje 3000 tys. A tam mają 1 jedyną za 1500 bo wyprzedaż. Myślę że jak spisze umowę to foty pozwolą pstrykac
![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my HTC Wildfire S A510e using Wizaz Forum mobile app |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1899 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Też wolę na żywo, dotknąć, obejrzeć. Potrzebuję ok 100 zaproszeń
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1901 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam tylko kolczyki, bransoletek nie lubię i nie noszę, a poza tym mam masę koralików przy pasie więc całe szczęście nie jest też konieczna Myślałam o jakimś niedużym wisiorku, ale po przymiarkach stwierdziłyśmy z panią z salonu że za dużo bedzie się działo przy dekolcie więc zostają tylko kolczyki Za ok. 2 tygodnie powinny przyjść![]() Cytat:
![]() iLoNuS_ktl gratki ![]() Cytat:
rabbitka gratki za makijażystkę! say-hello dzięki za namiar na blogi ![]() Cytat:
Cytat:
A ja dzowniłam dziś do właścicielki sali - chciałam podjechać jeszcze raz i wszystko dokładnie obejrzeć (zdjęcia na stronie są przekłamane i nie widać tego co chcę), zdecydować czy robić dodatkowe dekoracje itp i powiedziała mi, że będą zmieniać dekoracje, m.in. tą za młodymi która mi się nie podobała, więc dopiero koło maja będę mogła zobaczyć jak wygląda efekt końcowy. Z jednej strony fajnie, bo moze będę miała z głowy to co chciałam zmieniać, a z drugiej nie będę wiedziała jeszcze tyle czasu jaki będzie efekt końcowy
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodaja w przyszłym tygodniu jadę do Katos i tam też chcę zobaczyć. Zobaczę w salonach i poprzymierzam a nóż, któraś mi się spodoba
Make up mam zaklepany, pomaluje mnie i mamę moja kosmetyczka, tylko muszę się jej przypomnieć pod koniec roku bo jeszcze nie ma kalendarza na 2014, fryzjerkę też już mam - moja znajoma z dzieciństwa
|
#1903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie naszlo z tym filmem, wiec szukam inspiracji w necie, co ma sie znalezc w naszym filmie slubnym, bo skoro kamerzysta dal nam wolna reke, tzn co my chcemy to trzeba pomyslec, inaczej zrobi on po swojemu.
Myslalam, zeby dal troche pleneru, ale na dobra sprawe nie ma go gdzie zrobic, jedynie przed sala bedzie maly par i baseny Nie no musze przysiasc i z TZ wybrac tez jakas muzyke na czolowke i pomyslec co chcemy na koncu, myslalam zeby film sie konczyl tancem ale sama nie wiem, chcialabym tez aby na koncu byly nasmieszniejsze momenty z wesele :p
|
#1905 |
|
Rozeznanie
|
Lemon zdecydowałam się na annais rosabela
Sent from my HTC Wildfire S A510e using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dopiero zaczynam mgr, a praktyki mam już ponad 3 lata
|
|
|
|
|
#1907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kogoś z Żor masz? Ilonko gratuluję
|
||
|
|
|
#1908 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie patrzę na filmiki i mają te spinki do mankietów o których pisałyście http://www.youtube.com/watch?v=uBwMr_tpVvk Patrz:1.24 Chyba też je kupię
Świetne są.
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, dziewczyny, że mnie też przeraża, ile to wszystko kosztuje
![]() Robimy wesele z obiadem poprawinowym na ok.80, a wydamy prawie 35 tys. zł. Wprawdzie nie oszczędzaliśmy na sali i na zespole, ale nie powiedziałabym, że mamy jakieś luksusy... Dobrze, że chociaż Tż się nie martwi tym w ogóle
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-10-17 o 13:04 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
mi sie zamarzył plener ślubny w dwóch odsłonach - w cywilnych strojach i ślubnych. Do cywilnego na pewno założe sukienkę z poprawin (długa do ziemi) i chciałabym aby był on w sadzie (50 km od Tż sa takie piękne sady miniaturowe
tylko pytanie jak mam poprosić o zgodę właściciela sadu? gdzie go szukać?
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Co do kosztów, ostatnio policzyłam, że jakieś 35 tys. za 150 osób bez poprawin, razem s suknią, garniakiem-chyba wszystkim
To dobra cena? Pewnie wyjdzie więcej w praniu, bo nawet same dojazdy aby coś załatwić to dla nas koszty rzędu 160 zł za jedna wycieczkę do domu...Jutro jedziemy właśnie, aby pojutrze porozmawiać z cateringiem. Przez tel. było mówione, że cena to 100 zł/talerz. Mamy wybrać od razu menu, a to pierwsze spotkanie. Zastanawiam się jaką liczbę gości wpisać na umowie. Nie jesteśmy pewni do końca listy gości, no i jak nie zjawi się więcej niż 20%, to koszty pójdą w górę. Znaczna większość gości (130) będzie musiała dojechać od 250 do 100 km, i część z dziećmi. Nie wiem jak to będzie, i nie zdecydowaliśmy jeszcze czy i jak będą wyglądały nasze poprawiny :/ |
|
|
|
#1912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wpadłam na pomysł zmiany kreacji na plenerze, ale bardzo mi sie spodobał. A co do właściciela sadu to hmm.... może jakiegoś sąsiada obok sadu zapytać?
|
|
#1913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do kiedy na zaproszeniach piszecie termin potwierdzenia przybycia? Ja chciałam 17.07. I nie wiem, czy to dobry termin...
|
|
#1914 |
|
Zadomowienie
|
Staram , nogi w awatarze są moje;D
Ja dzisiaj dalej męczę się z zaproszeniami , ale dostałam wycenę z restauracji i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Ma nadzieje tylko że zgodzą się na nasze warunki (chcielibyśmy mieć własne ciasto i alkohol)
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
to moja faworytka u mnie niestety kosztuje 3,5 tys.. gdzie ją dorwałaś w takiej okazyjnej cenie? ![]() jaki kolor bierzesz? smietanka czy śnieżna biel? boski makijaż
|
|
#1916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my podamy termin najprawdoponiej ten sam czyli 17.07 a wesele mamy tydzień później
|
|
#1917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Goście będą mieli 2 miesiące na zastanowienie się, a my później jeszcze miesiąc na dogranie wszystkiego |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam tą suknię, chyba już Cię o nią pytałam
b. ładnaCytat:
Wydaje mi się że 3 tygodnie to minimum, my będziemy dawać ok.3,5 tygodnia przed.
|
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
Enzunio sprawdzałaś tych barmanów?
http://coctail.com.pl/ Mieszkają obok mnie, często latem widzę jak ćwiczą na trawie przed blokiem, rzucają butelkami itp.
|
#1920 |
|
Rozeznanie
|
Madzixx dorwalam ją na wyprzedaży we wrocku
biorę biel. Co do terminu potwierdzenia przybycia to Ja mam wesele 16 sierpnia, rozdaje w kwietniu zapr. I mają ok miesiąca na decyzję ( no chyba nikt się 30 dni nie zastanawia ;-) robię też tak dla tego żeby mieć czas zapr. dalsze osoby na miejsce tych co odmówią które chciałam ale mnie nie stać :-(Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

wrzucam fotkę
figurka pierwsza klasa, no i wygląda super
(mamy coś w rodzaju pensjonatu i na czas wesela nasi goście mają od czwartku do niedzieli do dyspozycji 

28.062014
A miały być w przeciągu dwóch dni roboczych