Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 09:49   #61
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji

Cytat:
Napisane przez ancooora Pokaż wiadomość
Dla mnie higiena i estetyka do priorytet. Nie mogłabym być z kimś, kto o siebie nie dba (nienaruszone włosy łonowe to katastrofa i siedlisko bakterii, nie wspominając o resztkach spermy na nich ). Po co dziewczyna ma się męczyć? Ogól się i tyle, przecież to nie obcięcie ręki Chciałabym mieć takie dylematy jak ty
Zapuściłabyś włosy, gdyby facet Ci powiedział, że nie chce się z Tobą kochać? Bo wyglądasz jak dziewczynka?

Brak włosów nie ma nic wspólnego z higieną .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 09:50   #62
spokokoles30
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Patrk Pokaż wiadomość
Znamy się od kilku miesięcy, a do seksu doszło w tym miesiącu.
Ciężko mi doradzić, wiesz liczy się też to co ty chcesz i twój komfort, może spróbuj podciąć nożyczkami zrobić takiego małego jeżyka
spokokoles30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 09:59   #63
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Ale po co to niepotrzebne tłumaczenie się? Wrzuć na luz, bo tak na prawdę mało kogo to obchodzi
tak tak, bo twoje i tylko twoje musi być na wierzchu Jestem taką samą stroną w tym temacie i moje posty tak samo nie interesują nikogo jak twoje, pani władco. Bawi mnie prosta nieumiejętność czytania ze zrozumieniem w twoim wydaniu i tyle.

Cytat:
Nie mogłabym być z kimś, kto o siebie nie dba (nienaruszone włosy łonowe to katastrofa i siedlisko bakterii, nie wspominając o resztkach spermy na nich )
Współczuję doświadczeń. Nigdy (jak pewnie wiele wizażanek) nie trafiłam na niechluja, który tak zaniedbywałby owłosienie łonowe. Jak wyżej już ktoś wspomniał - długość włosów łonowych nie ma ŻADNEGO połączenia z higieną - jeśli się o nią dba to się dba i tyle.

Do autora wątku - co z kwestią przycięcia włosów tam zamiast golenia się? Czy obgadałeś taki kompromis z dziewczyną? Co sam o nim myślisz?
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 10:05   #64
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Zapuściłabyś włosy, gdyby facet Ci powiedział, że nie chce się z Tobą kochać? Bo wyglądasz jak dziewczynka?
.
Ja raz miałam taką sytuację i zapuściłam. Fakt, że byłam szczęśłiwa, bo się nie spodobało, ale co szkodziło spróbować? Nie rozumiem tego uporu i gadania 'bądź sobą'. A jak je przytnie to już nie będzie? No ludzie..
Poza tym jak pisałam wcześniej. Nie musi tego robić, ale niech bierze pod uwagę, że skoro dla jego dziewczyny to ważne to nie będzie miała na niego takiej ochoty, jaką mogłaby mieć i zbliżenia nie będą dla niej tak satysfakcjonujące. Tylko niech Autor później nie zakłąda wątku 'Bardzko kocham moją dziewczynę, ale ona nigdy nie inicjiuje zbliżeń. Pomóżcie, co robię źle?'
ktoregos_dnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 10:11   #65
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Ja raz miałam taką sytuację i zapuściłam. Fakt, że byłam szczęśłiwa, bo się nie spodobało, ale co szkodziło spróbować? Nie rozumiem tego uporu i gadania 'bądź sobą'. A jak je przytnie to już nie będzie? No ludzie..
A jakby się spodobało? Chodziłabyś zarośnięta i nieszczęśliwa?

No nie wiem czy będzie sobą, bo póki co zrobi to wbrew sobie .
Stary 2013-10-17, 10:14   #66
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
A jakby się spodobało? Chodziłabyś zarośnięta i nieszczęśliwa?
Przecież próbując brałam to pod uwagę. Doszlibyśmy do jakiegoś kompromisu i długości satysfakcjonującej obie strony. To naprawdę takie trudne? Jak się człowiek w takiej kwestii nie może dogadać to oby nigdy nie miał prawdziwych problemów.
Stary 2013-10-17, 10:20   #67
Patrk
BAN stały

Co do przycięcia włosków to powiedziała, że częściowo np połowa będzie niewystarczające. Najwyżej bardzo króciutko prawie na zero, wiec już żadna różnica mm w tą czy w tamtą.
Patrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 10:28   #68
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Moja dziewczyna namawia mnie do depilacji miejsc intymnych. Ja odmawiam, ponieważ nie przeszkadzają mi moje włosy łonowe, lubię je, i czuję się z nimi męsko. Moja K powiedziała, że dopóki nie ogolę się w tym miejscu seksu nie będzie. Twierdzi, że w seksie oralnym jej przeszkadzają, i obrzydzają nawet w klasycznym ją obrzydzają i nie chce się ze mną kochać. Czy ma prawo tego ode mnie wymagać? Czy może męska depilacja jest już standardem jak u kobiet i ja jestem staroświecki?
Nic nie jest standardem, tylko umową.
Może kompromisem byłoby przecięcie włosów zamiast golenie na zero

Wysłane z mojego GT-I9300
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 10:31   #69
Hibiku
Zakorzenienie

Nawet tak do długości ok, centymetra/pół? Wbrew pozorom to nie są tak krótkie włosy, by poważnie odczuwać ich brak (zwłaszcza wizualnie), a jednocześnie nie mają raczej prawa przeszkadzać w seksie. Jeśli jednak nawet taka długość jej przeszkadza to niestety sprawa jest dość trudna. Jeśli zależy Ci na związku, chyba warto przemyśleć ogolenie się na próbę, mimo wszystko to nie będzie długotrwała strata, a jej reakcja może wiele zmienić w twoim sposobie odbierania takiej "wersji siebie". Jeśli jednak jest absolutnie i kategorycznie uparta i woli nie być w związku (bo brak seksu na dłuższą metę na tym się skończy i warto jej uświadomić) niż pójść na kompromis - to poważnie zastanowiłabym się nad tym czy jej kategoryczne wymagania nie rozrosną się również na inne kwestie.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 10:33   #70
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Weź, że proszę Cię! Jak?? Twój busz jest ważniejszy i myśl, jak coś z czymś się będzie komponowało jest ważniejsze od tego, że twoja dziewczyna będzie zadowolona? Dziwne te twoje argumenty. I powtórzę się raz jeszcze, kto poza Wami będzie wiedział, że tam nie masz włosów?
Jak dziewczyna napisze, że brzydzi się seksu oralnego to napiszcie jej, ze przyjemność faceta jest najważniejsza?
Każdy ma prawo do swoich preferencji, nie wyobrażam sobie ulegać im wbrew sobie.
Można oczywiście szukać kompromisów, ale trzeba chcieć , a nie zmuszać się

Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
.
Stary 2013-10-17, 11:07   #71
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spokokoles30 Pokaż wiadomość
Dla mnie ten cały temat jest śmieszny, na pewno kolego nie znajdziesz tu poparcia, większość kobiet Ci to napisze że masz zgolić, najbardziej rozwalił mnie teks, typu że niby przy sexie oralnym włosy się wyciąga z zębów, to mnie zabiło, a co one na penisie rosną?? Osobiście podcinam sobie sam, miałem parę razy wygolonego, ale wolę jednak mieć tam odrobinkę włosów, mojej żonie w niczym to nie przeszkadza, a jak jej cipka lekko zarośnie też jest całkiem fajnie, co do higieny to wystarczy się myć.
A skąd ty możesz wiedzieć, że nie? Robiłeś loda kolesiowi, że tak Cię to rozbawiło ? Ciekawe, może nam o tym opowiedz.. Nie na penisie!!! Bożeeee! Przecież to jasne, że włosy, tak samo jak na głowie - WYCHODZĄ, tak samo z jąder się odrywają i lądują (przyklejając się) np. na penisie. Z resztą nie każdy koleś preferuje seks oralny, tylko w obrębie penisa, ale także lubi pieszczoty ustne jajek Ale skąd ty to możesz wiedzieć.. Przecież to tylko kilka cm odległości, więc skąd się tam mają wziąć, prawda? Teraz to ty mnie zabiłeś nie ze śmiechu, ale z pardon głupoty

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Znamy się od kilku miesięcy, a do seksu doszło w tym miesiącu.

Ok, dzięki za odpowiedź
Pasjonatka fotografii i przyrody
Kocham zwierzęta a ludzi tylko lub
ancooora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 11:08   #72
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Jak doszło do seksu między nami to ona zasugerowała, żebym się tam ogolił. Gdy tego nie zrobiłem jeszcze kilka razy się kochaliśmy, a potem powiedziała wprost, że seks będzie dopiero po depilacji. Powiem szczerze, że nawet mógłbym się ogolić dla niej, ale dla mnie tragicznie to wygląda ogolony wzgórek przy zarośniętym brzuchu i nogach. Mam duże poczucie estetyki i musi mi wszystko "grać". Zresztą pomijam już fakt, że jak kiedyś się ogoliłem to czułem się niemęsko, i jak dziecko.
A skrócić możesz? A pogadac z nią jaki kompromis by ją zadowolił? Nie moze tak byc ze mowisz nie i koniec, bo sie nie dogadacie

Odpowiedziales wczesniej, ok. No to pozostaje Ci zrezygnowac z seksu albo z dziewczyny

Webook
Filmweb
Last.fm

Edytowane przez _Matilde_
Czas edycji: 2013-10-17 o 11:18
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 11:19   #73
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:

Brak włosów nie ma nic wspólnego z higieną .

Jeżeli by mu bardzo zależało, to oczywiście, że tak. Życie we dwoje to ciągłe kompromisy. Daj mi przypadkowych 10 facetów i zapytaj ich jak wolą, czy zarośniętą czy ogoloną waginę. Daję głowę, że 9 na pewno powie, że ogoloną Ale to jasne, że nie mieć włosów to nie mieć problemów, chyba, że mówimy o jakimś kolesiu co ma fetysz na tym tle,co zmienia temat

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
tak tak, bo twoje i tylko twoje musi być na wierzchu Jestem taką samą stroną w tym temacie i moje posty tak samo nie interesują nikogo jak twoje, pani władco. Bawi mnie prosta nieumiejętność czytania ze zrozumieniem w twoim wydaniu i tyle.

Współczuję doświadczeń. Nigdy (jak pewnie wiele wizażanek) nie trafiłam na niechluja, który tak zaniedbywałby owłosienie łonowe. Jak wyżej już ktoś wspomniał - długość włosów łonowych nie ma ŻADNEGO połączenia z higieną - jeśli się o nią dba to się dba i tyle.

Do autora wątku - co z kwestią przycięcia włosów tam zamiast golenia się? Czy obgadałeś taki kompromis z dziewczyną? Co sam o nim myślisz?

Heh spoko, ale niektóre posty mnie bardzo zaskakują. Nie chcę się kłócić, to tyle. A co do moich doświadczeń, to miałam i mam nadal jednego faceta, którego poprosiłam o depilację i on jest z niej zadowolony (moje wspomnienia o np. spermie na włosach to nie moje doświadczenia, na szczęście)

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Przecież próbując brałam to pod uwagę. Doszlibyśmy do jakiegoś kompromisu i długości satysfakcjonującej obie strony. To naprawdę takie trudne? Jak się człowiek w takiej kwestii nie może dogadać to oby nigdy nie miał prawdziwych problemów.

Popieram

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Zrób ze 100% - 50%, czyli nożyczkami obetnij połowę, albo z 40& i zobaczysz co będzie się dalej robić Może akurat to jej przypasuje
Stary 2013-10-17, 11:30   #74
Patrk
BAN stały

Rozmawiałem z nią na temat przycięcia, to powiedziała, iż na wzgórku niby może coś zostać, ale bardzo króciutkie, to już na samych genitaliach, preferuję na zero (nasada penisa,moszna), i sama stwierdziła, że wygodniej już mi będzie golić wszystko na zero.
Stary 2013-10-17, 11:31   #75
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozmawiałem z nią na temat przycięcia, to powiedziała, iż na wzgórku niby może coś zostać, ale bardzo króciutkie, to już na samych genitaliach, preferuję na zero (nasada penisa,moszna), i sama stwierdziła, że wygodniej już mi będzie golić wszystko na zero.

No to nie wiem. Na początek obetnij z połowę i zobaczysz może będzie ok.
Stary 2013-10-17, 11:33   #76
NeedYourLove
Raczkowanie

Zastanawiam się czy ja jestem jakaś dziwna, ze nie każe golić włosów łonowych mojemu facetowi?
Nie wyobrażam sobie żeby miał być tam wydepilowany, wyglądałby co najmniej śmiesznie i obawiam się, że pękłabym ze śmiechy gdybym go tak zobaczyła. Więc nawet nie chce żeby się tam depilował i nie, nie przeszkadza mi to w seksie oralnym
NeedYourLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 11:35   #77
BlackGlass
Raczkowanie

Serio, co za kombinacje. Istnieją trymery i po sprawie.
Stary 2013-10-17, 12:15   #78
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli by mu bardzo zależało, to oczywiście, że tak. Życie we dwoje to ciągłe kompromisy. Daj mi przypadkowych 10 facetów i zapytaj ich jak wolą, czy zarośniętą czy ogoloną waginę. Daję głowę, że 9 na pewno powie, że ogoloną Ale to jasne, że nie mieć włosów to nie mieć problemów, chyba, że mówimy o jakimś kolesiu co ma fetysz na tym tle,co zmienia temat
To chyba mamy inną definicję słowa "kompromis" . I wydaje mi się, że chyba właśnie nie na tym związek polega .
Stary 2013-10-17, 12:35   #79
chwast
Zakorzenienie

Podetnij te włosy poo prostu

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 13:04   #80
Patrk
BAN stały

Dziś znowu rozmawiałem z nią na ten temat. Powiedziała, że ją te włosy brzydzą i nie chcę nawet oglądać ich a co mówić dopiero aby przykładała tam głowę. Przycięcie to za mało powiedziała, bo nie chcę dotykać językiem, ustami nawet krótkich. Postanowiłem się poświęcić, bo szkoda związku, a jak wiadomo związek bez seksu jest bez przyszłości. Tylko martwi mnie właśnie ta jedna sprawa. Jak to będzie wyglądać łysy wzgórek i dookoła włosy na brzuchu i nogach. Czy nie jest to śmieszny, czy żałosny widok? Czy to normalne? Nie wykluczam, że nago będą mnie także widzieli inne osoby, choćby lekarz, podczas badań okresowych które odbywają się nago, takie są wymogi w moim zawodzie. I nie chcę wyglądać śmiesznie.
Stary 2013-10-17, 13:20   #81
201607040946
Konto usunięte

Czy ty masz jakieś kompleksy?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 13:23   #82
Patrk
BAN stały

Teraz nie mam, ale po ogoleniu właśnie mogę mieć, że z☠☠☠an..... wyglądam.
Stary 2013-10-17, 13:26   #83
chwast
Zakorzenienie

Cytat:

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 13:28   #84
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie jest plotka, że one odrastają.. Tak naprawdę się dzieje, spokojnie.
Stary 2013-10-17, 13:55   #85
Patrk
BAN stały

ok odrosną. Serio wam się wizualnie podoba wzgórek na zero a dookoła włosy, brzuch nogi?
Stary 2013-10-17, 14:15   #86
zakonna
Naczelna Nastolatka

ja bym nie ogoliła się pod presją, że albo zero włosów albo zero seksu. Raczej bym padła ze śmiechu i pana pożegnała, gdyby chciał na mnie coś takiego wymusić. nie, golenie włosów łonowych to NIE jest żaden standard i NIE ma nic wspólnego z higieną. Włosy łonowe NIE przeszkadzają w miłości oralnej, w żadną stronę.
Stary 2013-10-17, 14:22   #87
Hikaru
Zakorzenienie

zakonna, to że Tobie nie przeszkadzają nie oznacza, że innym też nie.
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 14:32   #88
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś znowu rozmawiałem z nią na ten temat. Powiedziała, że ją te włosy brzydzą i nie chcę nawet oglądać ich a co mówić dopiero aby przykładała tam głowę. Przycięcie to za mało powiedziała, bo nie chcę dotykać językiem, ustami nawet krótkich. Postanowiłem się poświęcić, bo szkoda związku, a jak wiadomo związek bez seksu jest bez przyszłości. Tylko martwi mnie właśnie ta jedna sprawa. Jak to będzie wyglądać łysy wzgórek i dookoła włosy na brzuchu i nogach. Czy nie jest to śmieszny, czy żałosny widok? Czy to normalne? Nie wykluczam, że nago będą mnie także widzieli inne osoby, choćby lekarz, podczas badań okresowych które odbywają się nago, takie są wymogi w moim zawodzie. I nie chcę wyglądać śmiesznie.
Będzie wyglądać normalnie do momentu krost i potworniego swędzenia.staraj się nie drapac , bo ludzie pomyślą, że masz mendy

.
Stary 2013-10-17, 14:36   #89
Hikaru
Zakorzenienie

Na krosty polecam sudocrem, ten dla dzieci
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 15:12   #90
nonetheless
Zakorzenienie

Czytam, czytam i normalnie juz nie moge... Niewyobrazam sobie zeby moj facet mial nieogolone wlosy lonowe. Oczywiscie nie mowie o tym, ze cale lono na zero, ale przynajmniej jajka i najblizsze okolice penisa. Jak dla mnie to normalne, dla niego zreszta tez.
A po za tym nie rozumiem stwierdzenia ze "penis nie ma wlosow". Z tego co wiemy wlosy pokrywaja 90% naszego ciala, penisa tez

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości