|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Każdy komp ma inne ip, przejdzie to to na bank. Inna opcja to w ustawieniach przeglądarki wyczyścić ciasteczka, wtedy też będzie można drugi raz oddać głos.
Kwitka apetyt rośnie w miarę jedzenia co ![]() Skierka co do kuchni to ja zrobiłam szafki znacznie głębsze niż w standardzie i mam w szafkach wszystko w pojemnikach - mieści się naprawdę dużo ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-10-17 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Daj zdjęcie, może wykorzystam coś przy urządzaniu naszej skośnej kuchni. Wszelkie propozycje mile widziane, bo sama przekopuje neta w poszukiwaniu zdjęć kuchni ze skosami. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Linka, przypomnę Ci coś. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=107 ale z Oresta to się pośmiałam ![]() Cebula - Tobie podobało się imię Miłosz.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-10-17 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proszę, mam nadzieję, że coś tu widać, akurat robiłam niedawno foty do sprzedaży. aaa i wszyscy goście zazdroszczą mega wielkiego blatu ![]() ![]() i od razu obiecane 29t2d
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz czuję się lepiej, bylam rano na zakupach, to troche odetchnelam swiezym powietrzem, ale teraz szybko do roboty, raz-dwa..
![]() |
#4596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale faktycznie masz szerokie blaty więc i miejsca w szafkach dużo więcej ![]() a brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() Linka a jakie jest zdrobnienie imienia Orest? Przyznam że nie spotkałam się jeszcze z takim imieniem ![]() ciekawe co u Dzastin...
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-10-17 o 11:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zadomowienie
|
I podoba mi sie dalej, niestety mężowi już nie :-(
Cytat:
![]() Tez jestem ciekawa. Poki co nie pisze nic. Jak tylko dostane jakies info to od razu przekaze wam ciotki ![]()
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
no właśnie sama jestem zdziwiona widać to wszystko co się działo to były objawy infekcji wirusowej a nie ciąży
![]() na badaniach nigdy żadnych nie byliśmy bo za "krótko" się staramy wg lekarzy. przed# to było 10 cykli. cykle mam 28 dniowe, i dziś jest włąsnie 28 dzien przed miałam jak w zegarku, ostatnie 2 po też z tym nie wiem co się dzieje... jutro idę do ginki tak czy inaczej, tylko raczej ona ciąży mi nie stwierdzi bo za w cześnie wg kalendarzy owu powinna być między 11 a 18 dniem cyklu i tak dalej dziś czuję się chyba ok podbrzusze i plecy z tyłu mnie wczoraj lekko pobolewały a @ nie ma co do zapachów to wczoraj czułam bardzo wyraźnie, dziś póki co siedzę w domu więc nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, dopiero się obudziłam a jutro wolne, mam nadzieję że prześpię noc. Kopnijcie mnie w zadek bo nie mam siły ani ochoty na nic. Głowa mnie ostatnio często pobolewa. Głupia też jestem bo pomyliłam kiedy mam @ dostać. I dostanę na dniach, bo inaczej być nie może
![]() Co do chorych dzieciaczków, współczuję, ale wyobraźcie sobie sytuację, mój siostrzeniec miał może kilka mies, i urodził się z przepukliną w męskich narządach. Jak miał atak to nic nie pomagało, trzeba było go nosić na rękach huśtać, aż szwagier nie wrócił z pracy a wracał wieczorami, praktycznie całe dnie na rękach płacz i jak ja go nosiłam to płakałam z nim. Jak szwagier wracał to on umiał mu tą przepuklinę "wcisnąć" jakkolwiek to brzmi to mu pomagało, aż w końcu przeszedł operację. A odziedziczył przepuklinę po tatusiu, szwagier dzień po poprawinach trafił ze stanem bardzo ostrym do szpitala od razu na operację, a męczył się z bólem przez całe wesele i poprawiny, podziwiam go za to, bo w ogóle nie było po nim widać tego bólu. Tańczył bawił się jak to on, a po dwóch dniach trafił do szpitala ![]()
#4602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do adresu to sie nie zgodze z Toba,to chodzi o adres sieciowy,nie wiem jak to sie fachowo okresla,ale to chodzi o adres Twojego internetu,on jest zawsze taki sam. I sie nie da zrobic z dwoch roznych kompow,ktore sa podlaczone pod jeden adres(czyli korzystajac z wifi).Kiedys chcialam w taki sposob cos zrobic i niet i TZ mi tlumaczyl ![]() a zeby nie pisac tu glupot,to nawet dzisiaj to przetestowalam i odrazu wyskoczylo mi,ze oddalam juz dzisiaj 3 glowy.
![]() |
#4603 |
Zadomowienie
|
współczuję wam chorych kruszynek, oby szybko choróbsko poszło won!
kwitka - super pomysł z nowym domem ![]() kluska - śliczny brzusio i jakie zgrabne nogi ![]() ![]() my mamy teraz 3 pokoje i póki co za dużo dla nas, ale jako młode małżeństwo z rocznym stażem nie mamy jeszcze wielkiego majątku, szczególnie że mieszkanie wynajmujemy póki co, może kiedyś przejdziemy do połowy domu po teściach i babci ale do tego jeszcze długa droga,albo czeka nam kredyt na własne m ale to też jeszcze ze 4 lata.... póki co musi być jak jest i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
KLUSKA
ale masz brzuch duzy ![]() SPINKA nie ma ostatniego słowa bo @ nie ma, a dziś chyba masz termin co? Powtórz jutro test ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu moje dzisiejsze zdobycze:
![]() |
#4606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
super zdobycze ![]() Edytowane przez 123spinka Czas edycji: 2013-10-17 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zadomowienie
|
Szkoda, wielka szkoda....
Cytat:
![]() Aha, pomiedzy 62 a 72 jest jeszze 68 ![]()
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zadomowienie
|
zawsze mamy pod górkę
![]() nigdy nic nie może być po prostu - sikam i jest, nie...... zawsze coś smutno mi |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
No to mamy pierwszy objaw :-P
Spinuś, a robilas ten progesteron jak mowilam? Koiecznie zrob jakies badania.
#4613 | |
Zakorzenienie
|
jaki słodziak
![]() Cytat:
![]() Iza a Twój brzuchol gdzie ? ![]() witam się w 36 tc ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro idę do gin i miałam ją poprosić o coś na podtrzymanie ciąży ale ja nawet nie wiem teraz czy jestem w niej bo @ dalej nie ma, a nigdy mi się nie spóźniała. może jescze test wyjść pozytywny za jakieś 3 dni? jak u bazili? czy już raczej pozamiatane. badania miałam robić w tym cyklu po @... ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- brawo za kolejny tydzień Iza właśnie pokaż brzucholek i pokój jak wygląda po remoncie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam info od Dzastin: Dalej w dwupaku, dzis byla 7h pod oksytocyna, skurczy nadal brak, wody caly czas sie sączą. Jutro prawdopodobnie drugie podejscie do oksy i jak nic z tego nie wyjdzie to cc. Justynka jest zmeczona juz, mowi, ze sie porodow tyle dzis nasluchala, ze glowa mala. Takze prosimy dalej o kciuki co by Kamilek grzecznie wyszedl i nie musieli jej kroic.
![]() |
#4616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() trzymamy kciuki!! biedactwo się męczy oby już niedługo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Justyś mocno trzymamy kciukasy żeby bylo szybko i bezboleśnie
ps. Spam dla linki |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- nie wiem czy lubicie ale dziś w "rozmowach w toku" mają być pary starające się o dziecko |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Zakorzenienie
|
Świetne
![]() Cytat:
![]() Zaraz wrzuce. 36 tc ![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zdecydowalam sie zalozylam watek,a co tam mi szkodzi, reki przeciez nikt mi za to nie utnie ![]() jedyne co,to nie bardzo chce mi sie go porowadzic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.