|
|
#4561 |
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Kurczę, kolejna oferta korepetycji przeszła mi (chyba) koło nosa... Szukam kogoś do spotkań 1-2x w tygodniu, a tu kolejna osoba dzwoni i chciałaby żeby do dziecka przychodzić najlepiej codziennie na jakieś 2h... A ja specjalnie wybierałam zajęcia popołudniowe żeby mieć czas na jakieś praktyki czy pracę za dnia :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4562 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kogoś stać na codzienne korepetycje? Wow.
|
|
#4563 |
|
Pani Buka
|
Noo. I nie to, że jednorazowy przypadek, proponowano mi to chyba że cztery razy. Bo rodzice nie mają czasu odrabiać z dzieckiem lekcji a ono samo nie umie się ogarnąć...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj na ciuchach i nie zbankrutowałam
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zalowac, ze mnie nie bylo?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostały jeszcze 2 fajne bluzki z baskinką (jasne, z takiego grubszego materiału) ale wydawały się duże więc ich nawet dokładnie nie oglądałam...Ja mierzyłam ten biały sweterek , jakiś szary prosty i ze 2 narzutki ale ta reszta szału nie robiłam. O, spodni było dużo
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Halo halo zamówicie ze mną coś z Mosquito
![]() http://www.mosquito-sklep.pl/pl/ 10% zniżki, przesyłka 15 zł do podziału
|
|
#4568 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Hej dziewczyny, trochę miałam przerwę na wizażu bo mój M przyjechał na urlop do PL. ale już w sobotę leci z powrotem
A ja nie mogę z nim Na uczelni dali mi kolejną ostatnią szansę. Ciekawe jak mi tym razem pójdzie, bo nawet nie śmiem napalać się na sukces Jakieś kolejne spotkanie?
|
|
|
|
#4569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Straszne, to co to będzie później? |
|
|
|
|
#4570 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wreszcie coś, w czym Polska przoduje...
http://www.nytimes.com/interactive/2...=fb-share&_r=0
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W piątek 25.10 o 12 otwierają u nas żyrafiarnię
|
|
#4572 |
|
Raczkowanie
|
.'.Deficyt na przyjaciół - Kraków
Po raz pierwszy w życiu poczułam się samotna w wielkim mieście. Nie jestem tu dlatego, że kompletnie nie mam znajomych, po prostu brakuje mi bratniej duszy, o którą jest tak ciężko dziś.
Może powiem kilka słów o sobie : Mam 19 lat, studiuje na agh, przeprowadziłam się niedawno z podkarpacia do tego pięknego miasta. Tym samym zostawiłam tam swoich przyjaciół Jestem otwartą osobą z własnym zdaniem, z wyraźnymi poglądami na świat. Uwielbiam ludzi, nie potrafię żyć jako samotnik. Spędzanie czasu samej przyprawia mnie o depresje. Uwielbiam wieczorne wyjścia do klubów, czy też alternatywnych miejsc na dobre piwo i pogawędki. Każdy rodzaj rozrywki mile widziany w moim życiu. Kocham tańczyć, śpiewać (mimo drewnianego ucha). Grunt to dobra zabawa hm co więcej.?Muzyka: zakochana po uszy w starych rytmach, dobrym rock'u, czasem jakieś nowości ! Życie bez muzyki nie ma szansy bytu! Książki: byle nie nudne, lubię czytać coś interesującego, nieprzewidywalnego, wszystkie romanse usypiają mnie z każdą strona. Szczerzę przyznaję sie do przeczytania 50 Twarzy Greya, przynajmniej było ciekawie . 8) Filmy: stare polskie komedie mogę oglądać milion pierwszy raz, dobre horrory, wzruszające dramaty, bajki , jestem kino maniakiem *.* Zainteresowania: wszelkie sporty: jazda konna, tennis itd, nie tylko jako kibic poza tym kocham zakupy, modę, "Przemyślany ubiór, to sztuka, którą sami tworzymy i którą się wyrażamy" tak traktuję to jak wyglądamy, to coś więcej dla mnie niż tylko koszulka i spodnie. kogo poszukuje? bratniej duszy, która jest z Krakowa, lubi spędzać aktywnie czas, nienawidzi nudy. Jestem otwarta więc pisz !
|
#4573 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny potrzebuję Escapelle, macie jakiegoś gina, który wystawi od ręki?
|
|
|
|
#4574 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;43306918]Dziewczyny potrzebuję Escapelle, macie jakiegoś gina, który wystawi od ręki?[/QUOTE]
Na 98% Opławski http://www.ginekolog-krakow.pl/, na wszelki wypadek możesz zadzwonić i poprosić go do telefonu, myślę. |
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale super! Już się nie mogę doczekać ![]() Znowu mi ktoś spuścił powietrze Muszę kupić 'pompkę' podłączaną do zapalniczki i będę mu chyba na złość stawać zawsze w tamtym miejscu!
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.
|
|
#4577 |
|
Nie depcze krokusów
|
OMD - a orientujesz się, kto tam wcześniej najczęściej stawał? Albo w miejscu tej drugiej laski?
Dobrze, że nie przebite...
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ostatnio wracałam od Ciebie to tylko 'to' miejsce było wolne więc tam zaparkowałam, zaraz za mną podjechał 'dziadek', który tam kiedyś parkował i o mało nie zabił mnie wzrokiem Zatem mam podejrzenia ale co, pójdę i mu nagadam?
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Nie depcze krokusów
|
Potocznie "mężczyzna w podeszłym wieku", "starszy pan".
http://pl.wiktionary.org/wiki/dziadek
|
|
#4581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tym parkingu auta zostawiają właśnie starsze osoby....Cytat:
|
|
|
#4582 |
|
Nie depcze krokusów
|
OMD - nie czarujmy się, koło nas mieszkają prawie same starsze osoby albo studenci w mieszkaniach po starszych osobach, które niedawno zmarły
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na to wygląda...Na początku myślałam, że to robota jakiś małolatów-ot, chcieli wyciąć numer. Jednak reszta samochodów jest OK, tylko mi spuszczono powietrze i to drugi raz. Wcześniej oprócz mnie spuszczono powietrze jeszcze jednej dziewczynie, która również ma obce rejestracje. Dzisiaj specjalnie poszłam sprawdzić ale jej auto jest całe, zaparkowane kawałek od zatoczki...
|
|
|
#4585 |
|
Copyraptor
|
Też bym się bała, że w końcu przebije
![]() U nas na osiedlu jest problem z parkowaniem, bo zamiast zrobić parking to zrobili super plac dla dzieci, którego 70% to trawa i chodnik (bo jest w takiej jakby "wnęce") i na końcu jest jedna huśtawka i jeden konik na sprężynce chyba. Oczywiście nigdy nie widziałam nikogo kto by się tam bawił, bo zaraz za bramą, niecałe 100m dalej, jest wypasiony plac zabaw z drabinkami, piaskownicami, huśtawkami, konikami i tak dalej, i tam non-stop siedzą dzieciaki z mamami. Zresztą na nasze trzy bloki są może dwie rodziny z dziećmi, obie z niemowlakami w wózkach i nosidełkach. A parkować można tylko przy chodniku, po prawej i lewej stronie, tylko no właśnie - po lewej jest miejsca na może 10 samochodów, a po prawej teoretycznie parkować nie wolno. I tak tam wszyscy parkują, no bo co mają zrobić, przejechać się spokojnie da. I jakiś jeden gość który jest w radzie spółdzielni (i przy okazji jest szwagrem czy zięciem dewelopera) się o to strasznie pluje, wydzwania po straż miejską, raz nawet podpalił jakieś kartony w piwnicy, żeby wezwać straż pożarną i udowodnić, że się nie da przejechać i to jest zagrożenie (oczywiście wozy przejechały bez problemu). Świr totalny. Oczywiście sam ma wykupione miejsca w garażu podziemnym więc go to nie obchodzi, że inni nie mają gdzie parkować. W odpowiedzi na skargi mieszkańców do dewelopera ten....wybudował trzy miejsca parkingowe, po czym zagrodził je kozłami i powiedział, że można je wykupić za 20 tysięcy |
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie od jakiegoś roku jest duży problem z parkowaniem, bo miejsc jest sporo, ale jeszcze więcej aut. Na dodatek wybudowano nowe osiedle, którego mieszkańcy też stawali obok "naszych" bloków (ale nikomu nie przekłuwałam z tej okazji opon ). Trochę się poluzowano, jak w lecie zrobili nam "strefy parkowania", identyfikatory etc. i np. na uliczce obok mojego bloku mogą parkować tylko mieszkańcy wspólnoty. Problem będzie, jak przyjadą do nas goście, bo mamy aż jeden identyfikator "gościa", no ale cóż
|
|
#4587 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale mam dzisiaj zły dzień |
||
|
|
|
#4588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za ludzie :/ noz mi sie w kieszeni otwiera, bezczelnosc nie zna granic Ja bym sprobowala przylapac na goracym uczynku, najlepiej majac swiadka albo nagrac i postraszylabym zgloszeniem nekania na policje... Cytat:
jaki psychol Ostatnio coraz czesciej ludzie zadziwiaja mnie w sposob wiecej niz negatywny... [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43311294] Ale mam dzisiaj zły dzień Co sie stalo? :tuli: Mozemy poplakac razem... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: .'.Deficyt na przyjaciół
niestety z Krakowa nie jestem, choć w sumie niedaleko
![]() jesteś ciekawą osobą, na pewno znajdziesz jakąś bratnią duszę, wyjdź na miasto, do ludzi. ![]() |
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
OMD i Wredna, z pozdrowieniami dla Was: http://30lat.blogspot.com/2013/10/ko....html?spref=fb
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

Mam zalowac, ze mnie nie bylo?

A ja nie mogę z nim

Muszę kupić 'pompkę' podłączaną do zapalniczki i będę mu chyba na złość stawać zawsze w tamtym miejscu!