Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 14:49   #4771
VwVampirka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
To mój cukiereczek, nie mogłam się powstrzymać
No, słodziaczek. Ciężko będzie nie brać na rączki... chyba że na siedząco - to można

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:57   #4772
Nikii89
Zakorzenienie

stworzyłam już wątek ale na razie proszę nic tam nie pisać !!!! :P bo chcę zrobić drugi post i muszę trochę odczekać ,bo dopisuje mi cały czas do tego pierwszego ;/
Stary 2013-10-17, 15:00   #4773
janeczka7891
Zadomowienie

Co do tej diety matki karmiącej to prawda, ze nie warto popadać w skrajność ale coś w tym musi być, ze dzieci zle reagują.
Mój brzdąc np po urodzeniu miał rżnięcia brzucha po herbatce z koprem którą piłam W szpitalu było wszystko ok a gdy przyszłam do domu zaczęłam ją pić na laktację i wszystkie znajome i rodzinka była w szoku bo przecież koper jest na kolki itp. I tak zostało mu bardzo długo nawet jak miał 6 miesięcy a kupiłam herbatkę dla dzieci z koprem płakał mi w nocy, męczył się, wyginał więc są pewne rzeczy które na prawdę mogą nie służyć maleństwu. Polska różni się pod wieloma względami jeśli chodzi o podejście do dzieci. Mnie np przeraża jak matki ubierają dzieciom czapeczki w domach co widzicie też różnie wygląda w różnych krajach. Tu nawet wychodząc ze szpitala maluchy są bez czapek a u mnie w rodzinie kobiecina nie dość, ze czapkę zakładała, łapki, to jeszcze takim grubym kocem przykrywała że masakra w maju!!!!! dodam , że z dzieckiem było wszystko ok i nie musiało być dogrzewane za to ona go tak przegrzewała, ze aż żal było patrzeć i nic się nie zrobi takie miała podejście i koniec. Dziecko mając 2 tyg trafiło na tydzień do szpitala bo było przegrzewane. Każdy na sobie sprawdzi co będzie lepsze, dużo osób jeszcze zmieni zdanie. Ja też tak miałam, mądra byłam jak dziecka nie miałam a teraz tak wiele rzeczy robię inaczej niż się zarzekałam, że to i tamto wszystko wychodzi "w praniu"

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
jejku zakochałam się, mój bąbel chyba też heheh

Ja nie widzę tego tytułu
Stary 2013-10-17, 15:01   #4774
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Co do sushi to się trochę doktoryzowałam w tym temacie i sprawa wygląda tak:
1) Jeśli ryba była mrożona to wszelkie bakterie powodujące listeriozę umierają, więc nie ma ryzyka. Ponoć wszystkie ryby w Polsce przyjeżdzają do nas mrożone
2) Dzwoniłam do restauracji do której zawsze chodzę, ale oni się akurat zarzekają, ze mają swieże... Nie wiem czy sie boją przyznać czy naprawdę mają??
3) Myślałam o tym, żeby jeść sushi z grilowanymi rybami/krewetkami, ale sobie pomyślałam, że jak sushi master będzie zwijał maki na tej samej tacce, na której wcześniej leżała surowa ryba, to i tak chyba można się zarazić?
-
Skoro masz taką chęć to zrób w domu, na swojej tacce

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Bliskie przyjaciółki mam bezdzietne. Mam koleżanki dzieciate ale z nimi raczej o dzieciakach gadam.
Mam siostrę "wielodzietną" ale mamy kompletnie inne podejście do życia i w związku z tym od niedawna nie gadamy (obraziła się na mnie).
No, ale to, że jeste bezdzietna to raczej nie przeszkadza w wysłuchaniu Tu też zawsze możesz wylewać smutki Współczuję, bo ja to z tych co potrzebują wsparcia i bliskość drugiej osoby.

Cytat:
Ja nudności nie mam, od razu wymiotuje
Możemy sobie "piątkę" przybić jeżeli chodzi o śniadanie
'Uciekałam' z pracy, w domu zjadłam i szybko zasnęłam Przetrwało w brzuchu. Niestety nie minął mi ból głowy. Mnie głowa rzadko boli, więc ogromnie cierpię A Ty lepiej?

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Tutaj to znowu jest temat rzeka i mnóstwo teorii na ten temat Tak na prawdę trzeba obserwować dziecko. Np rzeczy wzdymające na jedno dziecko mogą źle podziałać a inne nie ruszą wcale. Moja Milcia właściwie tolerowała prawie wszystko. Steki i sushi - już dozwolone, bo nie zagrażają w żaden sposób.
Ale pamiętam jedną rzecz. Miałam zapalenie piersi, źle się czułam i mąż kupił mi kebab :/ Coś tak czułam, że nie powinnam tego jeść, ale byłam tak zmęczona i tak obolała, że było mi już wszystko jedno..byle zaspokoić głód. Zjadłam go koło 18. Rano Emilka obudziła się z wysypką Byłam pewna, że to od tych przypraw, albo od tego ostrego sosu, bo nic innego nowego nie jadłam dzień wcześniej. Więcej kebaba nie ruszyłam jak karmiłam. Ale resztę jadłam normalnie i Emilka nigdy nawet kolki nie miała. Także myślę, że to zależy też od dziecka.
Zgadzam się Ja krótko karmiłam, ale jadłam wszytko. Raz kupiłam pomidora w stokrotce (pomidory na ogół mam od Mamci) i po nim Kuba miał zsypany brzuszek, a pomidory jadłam cały czas. Widocznie dużo więcej chemii

Cytat:
Nie ukrywam, że jestem dość mocno uczulona na bezpieczeństwo danych osobowych i nie bawią mnie takie rzeczy jak udostępnianie wszystkich swoich danych i jeszcze wrzucanie zdjęć :/
Ja też A Ty czasem informatykiem nie jesteś?

Ja na swojego Męża nie mogę narzekać, bo jeśli tylko ma luźniejszy okres w pracy (czyt. jest po 16.00 w domu) to we wszystkim mi pomaga. W ogóle jest dużo lepiej zorganizowany niż ja Np. wczoraj wrócił wcześniej, żeby o 14.00 odebrać K. Do mojego powrotu pościerał kurze, odkurzył i ugotował obiad Dzień wcześniej ja byłam cały dzień w domu i tylko zrobiłam obiad, sałatkę i zakupy Nie ukrywam, że mnie gubi net!

Oj, dziś to nie jest mój dzień...okropnie się męczę

No, poleciały z tym tytułem

Edytowane przez Magdi555
Czas edycji: 2013-10-17 o 15:03
Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:02   #4775
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Wyszedł mi jaskrawy pomarańcz, taki jak markery do podkreślania A na drugi dzień miałam jakiś egzamin na uczelni na którym musiałam być... ludziom brakowało słów z przerażenia... ale podobno było mi w tym kolorze do twarzy jak w żadnym innym
heheheeh rozbawilas mnie tym pewnie jak nigdy mowili ci ze "nawet ładnie..."

ode mnie juz 3 wiecej sa bede od czasu do czasu przypominac dziewczynkom jak cie nie bedzie ty tez to rob! moze wstaw sobie w podpis
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:03   #4776
kashha
Zadomowienie

hahaha wrzesniowki daly czadu z tytulem :-P

U mnie dzis na sniadanie beda nalesniki, ale czekam az mlody wstanie.
Niestety zlapal angine i siedzimy w domu :-(
Chociaz pogoda raczej nie zacheca do wyjscia z domu za oknen szaro i znowu pada... musze jajas rozrywke wymyslic.
Mam nadzieje ze nie bede musiala po raz 30 czytac tej samej bajki... odkad zaczelam kupowac mojemu dziecku opowiadania z serii " Madra mysz" czytamy tylko te bajki ostatnio kupilam dwue nowe o podrozach samolotem i wizycie u lekarza i teraz te ida w kolko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:08   #4777
bluesky89
Zakorzenienie

Paulka, jaka śliczna lala

Nikii, piękny wątek

Jednak muszę iść do pracy, bo nie ma nikogo na zastępstwo, a taaak mi się nie chce 2 dni siedziałam w domu i się rozleniwiłam konkretnie

Co do tej diety, ja oczywiście nie uważam, że powinniśmy się jej trzymać kurczowo, ale uparcie będę trzymać się tezy, że są produkty, które szkodzą dziecku i przynajmniej ja nie będę jadła wszystkiego na co mam ochotę, bo później nie chce mieć wyrzutów, że się czegoś nażarłam, a później dziecko na tym cierpi. Może mam staroświeckie podejście do tego, ale cóż

Janeczka, jak ja widzę tutaj w Anglii maleńkie dzieci bez butów z gołymi stópkami, bez czapek w dni kiedy nie jest ciepło, to aż mi się nóż w kieszeni otwiera. Wiadomo, że nie ma co przesadzać, ani w jedną ani w drugą stronę, no ale nie wyobrażam sobie wyjść z niemowlakiem na zewnątrz gdy jest z 15 stopni i nie ubrać mu skarpetek / butów i czapeczki... Porażka jak dla mnie.
Stary 2013-10-17, 15:09   #4778
Nikii89
Zakorzenienie

Dziewczyny mam problem kurcze bo chcę to rozbić na dwa posty ;/ a ciągle dodaje mi do jednego , więc nadal prośba niech nikt nic nie piszę na nowym wątku ja spróbuję za ok 30min dodać ten drugi post ,
Stary 2013-10-17, 15:15   #4779
bluesky89
Zakorzenienie

Nikii, musisz trochę poczekać
A czemu chcesz rozbić to na 2 posty?
Stary 2013-10-17, 15:23   #4780
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Paulka, jaka śliczna lala

Nikii, piękny wątek

Jednak muszę iść do pracy, bo nie ma nikogo na zastępstwo, a taaak mi się nie chce 2 dni siedziałam w domu i się rozleniwiłam konkretnie

Co do tej diety, ja oczywiście nie uważam, że powinniśmy się jej trzymać kurczowo, ale uparcie będę trzymać się tezy, że są produkty, które szkodzą dziecku i przynajmniej ja nie będę jadła wszystkiego na co mam ochotę, bo później nie chce mieć wyrzutów, że się czegoś nażarłam, a później dziecko na tym cierpi. Może mam staroświeckie podejście do tego, ale cóż

Janeczka, jak ja widzę tutaj w Anglii maleńkie dzieci bez butów z gołymi stópkami, bez czapek w dni kiedy nie jest ciepło, to aż mi się nóż w kieszeni otwiera. Wiadomo, że nie ma co przesadzać, ani w jedną ani w drugą stronę, no ale nie wyobrażam sobie wyjść z niemowlakiem na zewnątrz gdy jest z 15 stopni i nie ubrać mu skarpetek / butów i czapeczki... Porażka jak dla mnie.
no niektórzy przesadzają, takie życie. Każdy robi wg siebie i ma do tego prawo. Można się wzorować na czymś bo przecież na jakiejś podstawie te różne książki powstały i poszły do wydawnictwa. Proste, tak samo się tyczy o dbanie o siebie w ciąży, jeśli ciąża ma być zdrowa to będzie choćby nie wiadomo co, cytuję słowa znajomej: "ja skoczyłam z okna w ósmym miesiącu i się nic nie stało" OK!!Nic się nie stało ale to nie znaczy, że każdy tak ma. No ale niektórych podejście czasem zwala z nóg.

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

ahhh już widzę ten tytuł, ło matko

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

ahhh już widzę ten tytuł, ło matko
Stary 2013-10-17, 15:24   #4781
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość

'Uciekałam' z pracy, w domu zjadłam i szybko zasnęłam Przetrwało w brzuchu. Niestety nie minął mi ból głowy. Mnie głowa rzadko boli, więc ogromnie cierpię A Ty lepiej?
Oj lepiej.... Ale i tak dziwnie, i zauważyłam że mój punkt zero to około 12....

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:29   #4782
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo później nie będzie mogła nic dopisać, bo będzie komunikat, że za dużo znaków

Oscar Wilde
Stary 2013-10-17, 15:30   #4783
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

niki - zapytaj matallewar , chyba jest teraz na wizazu- slbo kogos kto zakladal watki , bo widze ze ona u wrzesniówek dodawala posty jeden po drugim ??? i to co minute. cos musi w tym byc

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-10-17 o 15:32
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:31   #4784
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Bo później nie będzie mogła nic dopisać, bo będzie komunikat, że za dużo znaków
Aaa, faktycznie
Stary 2013-10-17, 15:33   #4785
kasiab91
Zakorzenienie

No i się kimnęłam Czuję się jak nowonarodzona

Niki- musiałam spojrzec i aż mi się łezka w oku zakręciła taka piękna ta pierwsza strona

Dziś będę robic kolejne zdjęcia brzuszka Już się doczekac nie mogę.

Hope - nie chce mi się do sklepu iśc Pulpetów nie będzie Będą szszłyki. Mam zamrożone. Wystarczy wyjac, wiem leń jestem
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 15:37   #4786
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Niki- musiałam spojrzec i aż mi się łezka w oku zakręciła taka piękna ta pierwsza strona
Ja też widziałam, cuuuuudnie

No i widzę wątek czerwcowy nowy powstał, ale ja się stąd nigdzie nie ruszam

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2013-10-17 o 15:39
paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:37   #4787
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hejka mamuńki
A teraz idę się ogarniac, bo jadę do UP Na genialny podpis ehhhh.... Muszę im przedstawic kartę ciąży, to może nie trzeba będzie jeździc
Kasiu to daj proszę znać co ci powiedzieli / ja mam sprawzdenie w listopadzie/

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcia mojego smutnego brzuszka(
1)5 tyg 2 dzień
2)14 tyg 2 dzień
smutny bo mały ??? no coś ty... nie oglądniesz sie a będzie wieeelki brzusio.
mój brzuch w porównaniu do twojego to hipopotan hehe

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
To ja w 10tc wyglądam przy Tobie jakbym co najmniej w 5m była
hehe ty masz ładniutki okrąglutki

Cytat:
Dziewczyny, a powiedzcie mi co myślicie o trzymaniu laptopa na brzuchu?
ja zazwyczaj siedze w łóżku na kolana kołdra lub poducha i laptop ale na podkładce / taka plastikowa w środku z wypełnieniem ze steropianu/ też o tym myślałam i czytałam.... odnosnie promieniowania, ale teraz te urządzenia nie są szkodliwe tak jak dawniej,

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Podobno jak sie karmi piersia, to mozna jesc wszystko jak leci, nie ma to wplywu na dziecko. Wlasnie ta dieta matek karmiacych to podobno mit.
hmmm... ja się chyba nie zgodze... wiem że jak sie karmi nie można jeść cytrusów, orzechów. dziecko może mieć wysypke , lub kolkę...

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Właśnie jadę sobie autobusem i przypomniał mi się kawał o Jasiu, który zapewne każda z Was zna
hehehe ja nie słyszałam go wcześniej, uśmiałam się

Cytat:
jaka śliczna niunia

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-10-17 o 15:38
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:37   #4788
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Nikii, musisz trochę poczekać
Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
niki - zapytaj matallewar , chyba jest teraz na wizazu- slbo kogos kto zakladal watki , bo widze ze ona u wrzesniówek dodawala posty jeden po drugim ??? i to co minute. cos musi w tym byc
kurcze odczekałam 30min i znów i dodaje do pierwszego postu ;/
Stary 2013-10-17, 15:46   #4789
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze odczekałam 30min i znów i dodaje do pierwszego postu ;/
a może powklejaj jakieś obrazki... zapełnisz miejsce i otworzy ci się kolejny post...
najwyżej za jakiś czas je pousuwasz

Edit:
albo powrzucaj zdjęcia naszych foci z USG

moje może być na 1 stronie,
a Wasze? jak myślicie mamuśki?

ps,
zdjęcie mojego maluszka dawałam tu:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1381858465

Oscar Wilde

Edytowane przez VwVampirka
Czas edycji: 2013-10-17 o 15:57
Stary 2013-10-17, 15:53   #4790
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Kasiu to daj proszę znać co ci powiedzieli / ja mam sprawzdenie w listopadzie/
Kochana zrobili kopię karty ciąży. Kolejne stawienie się mam w styczniu. Także niestety jeździc trzeba. Z tym, że pani powiedziała mi, że jeżeli będę się źle czuła to zwolnienie lekarskie trzeba dostarczyc i mnie usprawiedliwią. W ogóle dla mnie to jest bezsensu. I tak wiadomo przez ten czas nie podejmiemy pracę, to się pytam po co tam jeździc i kasę na paliwsko wydawac? Ja to sobie chyba załatwię te zwolnienie, wyślę pocztą i niech mnie cmokną ooo tuuuu...

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
a może powklejaj jakieś obrazki... zapełnisz miejsce i otworzy ci się kolejny post...
najwyżej za jakiś czas je pousuwasz

Edit:
albo powrzucaj zdjęcia naszych foci z USG

moje może być na 1 stronie,
a Wasze? jak myślicie mamuśki?
Moje też może byc
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-17, 15:57   #4791
Nikii89
Zakorzenienie

Wątek zakończony Tzn. ten jeszcze aktualny ale nowy zakończony Na razie rozwiązałyśmy to z Hope inaczej ona między moimi postami będzie prowadziła listę wizyt
A już na przyszłość dzięki matallewar dowiedziałam się jak to rozwiązać
Stary 2013-10-17, 15:59   #4792
VwVampirka
Zakorzenienie

A zdradzisz nam Niki ten magiczny sposób?

Oscar Wilde
Stary 2013-10-17, 16:00   #4793
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Wątek zakończony Tzn. ten jeszcze aktualny ale nowy zakończony Na razie rozwiązałyśmy to z Hope inaczej ona między moimi postami będzie prowadziła listę wizyt
A już na przyszłość dzięki matallewar dowiedziałam się jak to rozwiązać
No to świetnie
Dziękujemy matallewar
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-17, 16:01   #4794
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
A zdradzisz nam Niki ten magiczny sposób?
w nowym poście dodać jakieś zdjęcie a potem je usunąć Podobno jak w nowym poście jest fota to nie dodaje do poprzedniego napisanego przez tą samą osobę tylko tworzy nowy Niby prosty sposób a jaki trudny

A tu link do nowego wątku KLIK

Edytowane przez Nikii89
Czas edycji: 2013-10-17 o 16:02
Nikii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 16:01   #4795
Seleniti
Zadomowienie

To jak już będzie się można odezwać w nowym wątku to podrzućcie mi linka
bo na tele siedzę i nie widzę :-(

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 16:04   #4796
asiulka_22
Zakorzenienie

Nikii89 >> fajnie że Ci się udało
słuchaj a ja wpadłam jeszcze na inny pomysł >> / jeśi się nie spodoba nie ma problema /
: mamy utworzoną pocztę / maila / dziewczyny które się udzielają mają dostęp...więc nie myślicie że fajnie by było gdybyśmy np. w mailach powklejały swoje zdjęcie /a / - jakie się chce + nick z forum- by wiadomo do kogo należy..... ?? jedno zdanie o sobie
( no i standardowo nie podajemy dostępu do poczty nowym osobom, tylko takim które już się udzielają )
zawsze zreszta będzie też można te maile usunąć....
chyba że pozostajemy anonimowe.

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-10-17 o 16:06
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 16:04   #4797
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
To jak już będzie się można odezwać w nowym wątku to podrzućcie mi linka
bo na tele siedzę i nie widzę :-(
Jak tylko tu dojdziemy do 5000 postów to przerzucamy się na nowy link posłałam wyżej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 16:04   #4798
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość

Ja też A Ty czasem informatykiem nie jesteś?

No ładnie, ja się tak czaję z prywatnością, a Ty od razu rozgryzłaś mój zawód
Stary 2013-10-17, 16:05   #4799
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
w nowym poście dodać jakieś zdjęcie a potem je usunąć Podobno jak w nowym poście jest fota to nie dodaje do poprzedniego napisanego przez tą samą osobę tylko tworzy nowy Niby prosty sposób a jaki trudny
No to blisko byłam (tylko ja chciałam dodać tyle fot ile się da )

No to teraz trzeba szybko ten wykończyć...

jeszcze 201 posty do końca...

Oscar Wilde

Edytowane przez VwVampirka
Czas edycji: 2013-10-17 o 16:07
Stary 2013-10-17, 16:05   #4800
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Nikii89 >> fajnie że Ci się udało
słuchaj a ja wpadłam jeszcze na inny pomysł >> / jeśi się nie spodoba nie ma problema /
: mamy utworzoną pocztę / maila / dziewczyny które się udzielają mają dostęp...więc nie myślicie że fajnie by było gdybyśmy np. w mailach powklejały swoje zdjęcie /a / - jakie się chce + nick z forum- by wiadomo do kogo należy..... ??
ja jestem za ale wieczorem dodam jeszcze info na pierwszej stronie o meilu i kto chce to niech pisze , teraz muszę zmykać pobawić się z synem

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości