My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 14:10   #1921
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Ojej strasznie wcześnie. Ja mam 09.08 i chciałam zacząć pod koniec kwietnia, a do zaproszenia mamy ok 280 gości. Ale skoro tak, to może i ja zaplanuję wcześniejszy termin rozpoczęcia.

A do kiedy na zaproszeniach piszecie termin potwierdzenia przybycia? Ja chciałam 17.07. I nie wiem, czy to dobry termin...
Wesele 14 czerwca, zaproszenia w marcu, potwierdzenie do 30.04.
Na min 30 dni przed weselem musimy podać listę gości, sprecyzować menu, a że maj to miesiąc kiedy zaczyna się sezonowa gorączka to chcemy się spotkać z managerem w majóowkę i mieć to z głowy.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:15   #1922
enzunio
BAN stały

Ja chyba rozdawać będę w marcu, ślub pod koniec maja
A TŻ u swojej rodziny chce w lutym, dla mnie bezsens bo musimy specjalnie dymać w tamte strony
Za to część jego rodziny dostanie na święto zmarłych, osoby, które mieszkają w UK i Niemczech
Moja ciocia z Niemiec dostanie w grudniu
Tyle

Aaa potwierdzenie będzie do 1 maja, 30 dni mi wystarczy, nie będę już nikogo dopraszać
Podać listę mamy do 10 dni przed weselem

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Enzunio sprawdzałaś tych barmanów?
http://coctail.com.pl/
Mieszkają obok mnie, często latem widzę jak ćwiczą na trawie przed blokiem, rzucają butelkami itp.
Dziękuję Zaraz napiszę do nich

Szybko musisz podać listę gości, ale dobrze wtedy datę potwierdzenia wybrałaś

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-10-17 o 14:17
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:17   #1923
21klaudyna
Zadomowienie

Czy miałyście wątpliwości co do sukni ? ja swoją kupiłam , chciałam prostą mam prostą tylko teraz cały czas się zastanawiam czy nie usłyszę od gości ,że jest za prosta...
W załączniku moja sukienka .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (107,4 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia2.jpg (85,5 KB, 76 załadowań)
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2013-10-17 o 14:26
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:22   #1924
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Czy miałyście wątpliwości co do sukni ? ja swoją kupiłam , chciałam prostą mam prostą tylko teraz cały czas się zastanawiam czy nie usłyszę od gości ,że jest za prosta...
Dziewczyno, ta sukienka jest piękna
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:23   #1925
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Staram , nogi w awatarze są moje;D

Ja dzisiaj dalej męczę się z zaproszeniami , ale dostałam wycenę z restauracji i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Ma nadzieje tylko że zgodzą się na nasze warunki (chcielibyśmy mieć własne ciasto i alkohol)
Ja tez tanczylam, ale przestalam. Troche zaluje, ale nigdy nie jest za pozno!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:23   #1926
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Twoja sukienka nie jest ani prosta ani skromna - IMO. Ma koronkę, odkryte plecy... Dekolt trochę nie w moim stylu ale jest bardzo ładna.
To TY masz się w niej dobrze czuć, a TŻ szaleć na Twój widok. Wśród gości zawsze będzie ktoś kto powie że lepiej w rybce, albo w księżniczce albo w krótkiej...

Poza tym: kto powiedział że PMka może dobrze wyglądać tylko w wielkiej rozłożystej sukni?

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:27   #1927
Monaa2
Raczkowanie

Czesc!
Nadążyć za Wami po kilkudniowej przerwie to coś strasznego. Wchodzę na poprzedni wątek a tam nie ma gdzie pisac. Jesteście niemożliwe!
Widzę, że rozmawiacie o okresie na zapraszanie gości. My bierzemy ślub 26.04, gości zapraszać będziemy w lutym tak żeby do 30,03 była potwierdzona liczba gości.

Mi dzisiaj przyszły buciki

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Jest piękna! Ta koronka dodaje uroku. (podobają mi sie koronki! ) Myślę, że Ty masz w niej dobrze się czuć. Na skromną nie wygląda.
Monaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:32   #1928
Elrosa
Zadomowienie

Jeśli chodzi zapraszanie, to my jesteśmy w kropce. TŻ upiera się przy zapraszaniu osobiście, co będzie dla nas sporym problemem, bo nie mamy ani auta, ani zbytnio czasu. Do tego goście mieszkają średnio ok. 100 km od miejsca, w którym teraz mieszkamy.

Początkowo myśleliśmy o zapraszaniu w Wielkanoc, ale ta wypada dopiero 20 kwietnia, a to naszym zdaniem trochę późno. Z pewnością ktoś z gości odmówi, a wtedy chcemy zaprosić kogoś z naszych znajomych - z racji ograniczonego budżetu pierwszeństwo mają osoby blisko z nami spokrewnione.
Najprawdopodobniej będziemy rozdawać zaproszenia ultra wcześnie - w okresie świąteczno-noworocznym. Wtedy oboje mamy urlop, a goście będą w domach rodzinnych i będziemy mieć do nich dużo bliżej. Czasem sobie myślę, że to zbyt wcześnie, ale np. i u mnie, i u K. grafik urlopów ustala się najpóźniej do połowy lutego. Do tego będziemy mieć kilkoro gości z zagranicy, a nasz ślub wypada w sezonie urlopowym.
Stary 2013-10-17, 14:33   #1929
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
wow ! ane3ka jak ty to zrobisz przy cenach Dworku i Zespołu ?
Ja nie wiem ale za jeden dzień wyjdzie nam coś koło 50 i w góre!

i to mamy na 120 osob
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:35   #1930
Monaa2
Raczkowanie

Elrosa, myślę że w okresie świąteczno-noworocznym możecie działać. Jeśli ktoś Wam nie potwierdzi to możecie wykonać poźniej telefon. Mi ktoś mówił, że nie każdy zaproszony odpowiada w terminie, pozniej trzeba dzwonić, bo "myslalam ze to oczywiste że bedziemy"...
Monaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:39   #1931
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
my zaczynamy zapraszać na początku kwietnia, a slub 16 sierpnia.
Im wcześniej tym lepiej do maja chcemy miec wszystkie rozdane

My zaczynamy w maju

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:

Śliczna jest a ta koronka
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:43   #1932
docik10
Zakorzenienie

Witam Zastanawiamy się nad podróżą poślubną, dwie znajome polecają Hiszpanie. Czy któraś z Was była? Zależy nam na plaży z piaskiem (więc pasuje) i hotel z dyskotekami. Koleżanka była w loret de mar. Poleca.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:54   #1933
gornek
Zakorzenienie

My bedziemy zapraszać w czasie swiat Bozego Narodzenia, a rodzinie Tz damy jeszcze wczesniej, dlatego ,ze oni beda nocowac i musza nam to potwierdzic do 10 stycznia, moja rodzina moze spokojnie pozniej, jednak wolalbym wiedziec wczesniej, bo jak sporo osob odmowi, to zaprosze osoby ktore mialam na tzw. liscie rezerwowej. Moze to za wczesnie, jednak tylko na swieta bedziemy razem z TZ, pozniej dopiero pod koniec marca, bo tak to sama bede jezdzila do rodzicow i zalatwiala, wiec moi goscie bede mieli duzo czasu aby przemyslec sprawe

Co do podrozy to polecam Gran Canarie badz Fuerteventure, moi rodzice tam byli i sa zachwyceni, sami myslimy aby tam jechac na podroz poslubna, jednak gdy chcesz dyskoteki to loret de mar bedzie idealne, moj brat jako nastolatek wybawil sie tam niezle :p
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:56   #1934
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Witam Zastanawiamy się nad podróżą poślubną, dwie znajome polecają Hiszpanie. Czy któraś z Was była? Zależy nam na plaży z piaskiem (więc pasuje) i hotel z dyskotekami. Koleżanka była w loret de mar. Poleca.
Ja zawsze marzyłam o Hiszpanii. Byłam tam 10 lat temu i obiecałam sobie, że tam wrócę. Moja koleżanka była w swoją podróż poślubną na Majorce i bardzo sobie chwaliła i poleca Ja tam na pewno pojadę i także polecam

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:02   #1935
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Madzixx dorwalam ją na wyprzedaży we wrocku biorę biel. Co do terminu potwierdzenia przybycia to Ja mam wesele 16 sierpnia, rozdaje w kwietniu zapr. I mają ok miesiąca na decyzję ( no chyba nikt się 30 dni nie zastanawia ;-) robię też tak dla tego żeby mieć czas zapr. dalsze osoby na miejsce tych co odmówią które chciałam ale mnie nie stać :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja mam do wrocka 190 km dzwoniłam teraz do tego salonu i mają też ivory jak chcę pani mówiła o Tobie, że zarezerwowałaś białą jechać i kupić-spoko ale jeszcze jeździć tyle na przymiarki..nie wiem

Cytat:
no nie żartuj, Twoja wcale nie jest prosta jest piękna!

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
My bedziemy zapraszać w czasie swiat Bozego Narodzenia, a rodzinie Tz damy jeszcze wczesniej, dlatego ,ze oni beda nocowac i musza nam to potwierdzic do 10 stycznia, moja rodzina moze spokojnie pozniej, jednak wolalbym wiedziec wczesniej, bo jak sporo osob odmowi, to zaprosze osoby ktore mialam na tzw. liscie rezerwowej. Moze to za wczesnie, jednak tylko na swieta bedziemy razem z TZ, pozniej dopiero pod koniec marca, bo tak to sama bede jezdzila do rodzicow i zalatwiala, wiec moi goscie bede mieli duzo czasu aby przemyslec sprawe
my też będziemy zapraszać w czasie Świąt ślubuję dzień po Tobie
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:07   #1936
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi zapraszanie, to my jesteśmy w kropce. TŻ upiera się przy zapraszaniu osobiście, co będzie dla nas sporym problemem, bo nie mamy ani auta, ani zbytnio czasu. Do tego goście mieszkają średnio ok. 100 km od miejsca, w którym teraz mieszkamy.

Początkowo myśleliśmy o zapraszaniu w Wielkanoc, ale ta wypada dopiero 20 kwietnia, a to naszym zdaniem trochę późno. Z pewnością ktoś z gości odmówi, a wtedy chcemy zaprosić kogoś z naszych znajomych - z racji ograniczonego budżetu pierwszeństwo mają osoby blisko z nami spokrewnione.
Najprawdopodobniej będziemy rozdawać zaproszenia ultra wcześnie - w okresie świąteczno-noworocznym. Wtedy oboje mamy urlop, a goście będą w domach rodzinnych i będziemy mieć do nich dużo bliżej. Czasem sobie myślę, że to zbyt wcześnie, ale np. i u mnie, i u K. grafik urlopów ustala się najpóźniej do połowy lutego. Do tego będziemy mieć kilkoro gości z zagranicy, a nasz ślub wypada w sezonie urlopowym.
My mamy 300 km... a do innych 500 i TŻ też chciał jechać, ale wybiłam mu z głowy... 300 km to mój max.

Cytat:
Ja zawsze marzyłam o Hiszpanii. Byłam tam 10 lat temu i obiecałam sobie, że tam wrócę. Moja koleżanka była w swoją podróż poślubną na Majorce i bardzo sobie chwaliła i poleca Ja tam na pewno pojadę i także polecam
Ja zaś poproszę o informacje o fajnym hotelu w Grecji, jeśli ktoś coś . Chcemy wypożyczyć sobie samochód i pojeździć, zwiedzać nie lubimy, ale wycieczki autem to jest to
Stary 2013-10-17, 15:14   #1937
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
My mamy 300 km... a do innych 500 i TŻ też chciał jechać, ale wybiłam mu z głowy... 300 km to mój max.
To widzę, że u nas jeszcze nie jest tak źle najdalej od nas jest chyba tylko Kraków, ale tam już na pewno będziemy wysłać pocztą. Chociaż z drugiej strony, do chrzestnych w Katowicach się wybieram, a stamtąd to już rzut beretem...

Cytat:
Cytat:
My w tym roku byliśmy na Majorce (dokładniej w Calas de Mallorca). Mi się bardzo podobało, ale my szukaliśmy czegoś cichego i tak właśnie tam jest. To taka mała miejscowość, spokojna, z piaszczystymi zatoczkami. Bardziej "imprezowa" jest północ wyspy. Generalnie chętnie tam bym wróciła
Stary 2013-10-17, 15:19   #1938
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość

Co do podrozy to polecam Gran Canarie badz Fuerteventure, moi rodzice tam byli i sa zachwyceni, sami myslimy aby tam jechac na podroz poslubna, jednak gdy chcesz dyskoteki to loret de mar bedzie idealne, moj brat jako nastolatek wybawil sie tam niezle :p
Mój Tż jak i jego rodzice byli na Fuerteneturze (dziwna odmiana ) i narzekali, że było baaardzo wietrznie i zbyt spokojnie.

My wybieramy się do Florencji na kilka dni. Chyba nawet dzisiaj zarezerwujemy hotel
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:26   #1939
enzunio
BAN stały

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 996839_264836286974412_729928670_n.jpg (132,4 KB, 62 załadowań)
Stary 2013-10-17, 15:36   #1940
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Ja zaś poproszę o informacje o fajnym hotelu w Grecji, jeśli ktoś coś . Chcemy wypożyczyć sobie samochód i pojeździć, zwiedzać nie lubimy, ale wycieczki autem to jest to
Piątka! my też do Grecji w podróż poslubną tylko nie wiemy gdzie... zalezy nam na piaszczystych plażach, greckim klimacie i cudnej roślinności
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
My w tym roku byliśmy na Majorce (dokładniej w Calas de Mallorca). Mi się bardzo podobało, ale my szukaliśmy czegoś cichego i tak właśnie tam jest. To taka mała miejscowość, spokojna, z piaszczystymi zatoczkami. Bardziej "imprezowa" jest północ wyspy. Generalnie chętnie tam bym wróciła
wstaw kilka fotek chociaż krajobrazu
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:39   #1941
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Piękna! Zwłaszcza te plecy ! zazdroszczę możliwości ubrania koronkowego welonu, mi się bardzo podobają ale moje niestety to wyklucza

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:53   #1942
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
ja bylam wielokrotnie bo to moje miejsce na ziemi. Ale hoteli z disco nie polece bo ja stornie od takich kurortow. Wiem, ze jak duze disco chcecie to Ibize polecam.
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Piękna! Zwłaszcza te plecy ! zazdroszczę możliwości ubrania koronkowego welonu, mi się bardzo podobają ale moje niestety to wyklucza
ja tez zazdroszcze bo do mojej sukni koronkowy welon nie pasuje.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:57   #1943
Kishlaczkowa
Zadomowienie

ysia skoro prowadzą sprzedaż wysyłkową to i ja się uśmiechnę A awatar piękny!~Miałam iść do szkoły baletowej, ale zbuntowałam się jako mała dziewczynka, a paluszkach biegałam czasem i godzinami za małego. No, ale stało się, jak się stało. czasem żałuję, że nie tańczę baletu, ale wiem, że wtedy ominęłoby mnie życie jakie mam, a mam za co dziękować

iLoNuS gratuluję!!!

21klaudyna przecież ona jest piękna!!!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:58   #1944
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze Dziewczyny piszą, wcale nie jest prosta Twoja sukienia,piękna koronka i te plecy

Cytat:
tych żyrandoli wydaje mi się trochę za dużo jest. U mnie w Edynburgu jest jedno piękne miejsce na wesele ale mnie na nie nie stać bo ceny zaczynają się od £89 + vat od osoby...

co do podróży poślubnej, my byśmy chcieli do USA (Floryda, Nowy Jork i Vegas) ale pewnie ze względu na pracę nie będziemy mogli tyle urlopu wziąć na raz, więc pewnie skończy się na kilku dniach na południu Francji, lub w Portugali.

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:59   #1945
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
ja bylam wielokrotnie bo to moje miejsce na ziemi. Ale hoteli z disco nie polece bo ja stornie od takich kurortow. Wiem, ze jak duze disco chcecie to Ibize polecam.
I Magaluf na Majorce
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 16:07   #1946
docik10
Zakorzenienie

Właśnie zdałam sobie sprawę, że Hiszpania może mieć różną pogodę a ja chce mieć 100000% pewności że będzie cieplutko Wyjazd planujemy początek września

:
Stary 2013-10-17, 16:26   #1947
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Chyba żartujesz! Sukienka jest śliczna i raczej nie nazwałabym jej prostą - jest elegancka, ma mocno zdobione plecy

Co do podróży poślubnej to jeszcze nie wiemy - może Hiszpania, Portugalia? Raczej wolelibysmy pozwiedzać, pochodzić, na plażę góra 1-2 dni
Stary 2013-10-17, 16:51   #1948
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty wygadujesz?! Twoja suknia jest boska Jak usłyszysz coś takiego to wyślij tego kogoś do mnie na pogawędkę A tak w ogóle co to za zastanawianie się, co goście powiedzą na moją suknie? Suknia ślubna jest odzwierciedleniem naszych marzeń, moja... moich wieloletnich marzeń I mam w głębokim poważaniu, czy się będzie podobać Ważne żeby Tż był oczarowany a ja zachwycona, że spełniło się moje marzenie

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-10-17 o 16:54
Stary 2013-10-17, 17:07   #1949
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny te które mają wykupiny, co tż przyniesie aby was wykupić? Szukam jakieś inspiracji, bo wolę tż wszystko przygotować aby nie przyszedł tylko z kasą i falszką
U nas są tylko bramki i każdy chce wódki, ja pewnie tych bramek nie będę miała (może mój brat zrobi jedną i tyle)

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
czemu uważać
przecież ciąża to nie choroba
U mnie w rodzinie zdarzyło się kiedyś poronienie przez to, że kobieta w ciąży szalała na weselu (nie piła, po prostu się dobrze bawiła)...

Cytat:
Ślub:
msza świeta była skrócona - nie było "pierwszego klęczenia" i bylo tak jakby troche dziko... brakowalo czegoś...

oprawa muzyczna- organista i piekny damski wokal - przy ave maria miałam ciary (2 razy było spiewane - podczas komunii i przy wyjsciu młodych z kościoła)

goście zostali w kościele gdy młodzi wychodzili wiec jak wyszli przed kościoł to nikt na nich nie czekał, nie było płatek róż, grosików ani ryżu - bylo tak pusto....

"msza" trwała 35 minut
Ja miałam podobne odczucia, ślub krótki, klęczenia nie było, bo kościelny miał pokazać młodym, kiedy mają klęknąć, ale go nie było wtedy (po prostu sobie poszedł gdzieś)...

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
powiem Wam, że ja się czasem trochę boję, że zajdę w ciążę akurat na ślub... ogólnie planujemy dzieciaczka, ale najwcześniej za rok lub dwa od miesiąca nie biorę tabletek i czasem nachodzą mnie stresujące myśli :P
Dobrze, że nie mam takich problemów - ani tabletek, ani seksu, zero stresu i skutków ubocznych

Cytat:
Jak super Ja na weselu jakbym usłyszała skrzypce to na bank ryczę, na mnie wzruszająco działają instrumenty strunowe, smyczkowe
A ja będę mieć cztery

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Gronek przykro mi to pisać ale chyba masz niedouczonego gina. Tyle się krzyczy w mediach i wszędzie żeby nie pić w ciąży, nawet lampki wina.
Moja mama wypiła ze 2-3 piwa w ostatnim trymestrze, a braciszek jest zdrowy, śliczny i słodki

Cytat:
Poprawiny na 16 - fajnie aby sie wyspać i spokojnie przygotować.

wszystko było odgrzewane, łącznie z odsmażanymi ziemniakami, jednak lepiej gdy jest to gotowane na nowo.

Panna młoda zginęła w tłumie - sukienka beżowa, koronka, ładna bardzo, ale skromna - w ogole sie nie wyrózniała, wiele dziewczyn lepiej sie prezentowało - trzeba uważać
U mnie by to nie przeszło, poprawiny muszą być o 13, 14 najpóźniej, bo goście muszą wrócić tego samego dnia (następnego dnia pierwszy dzień szkoły, a gości mam z daleka też). I dobrze, że mam obiad inny niż na weselu na poprawinach
a co do stroju PM - ja co prawda chcę białą sukienkę, ale pewnie będą ładniej ubrane - i co z tego, i tak ja będę grać pierwsze skrzypce

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny które odstawiły hormony macie jakiś plan na uniknięcie okresu w dniu ślubu? bo dla mnie trochę bez sensu znowu zaczynać brać tabletki, żeby mieć pewność, że nie będę miała @ na weselu. z kolei mam takiego pecha, że pewnie akurat pierwszy dzień @ mi wypadnie 02.08.2014
Polecam nie pić alkoholu i nie kąpać się w gorącej wodzie
ja osobiście wezmę tabletki.
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
uff, w sumie dobrze prawicie
co ja bym bez Was zrobiła, teraz tylko kwestia winka!
Jakie wybrać
Dziewczyny, czy wszystkie wina Carlo Rossi są półwytrawne??
Byłam pewna że mają też półsłodkie...
Carlo Rossi ma różne wina, ja piłam słodkie i półsłodkie...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:08   #1950
asia1206
Raczkowanie

Witam Ostatnio miałam mega trudności by Was nadrobić i wbić się w temat...praca praca praca...już nie mogę doczekać się jutrzejszego wieczora...ze spraw ślubnych mam umówioną makijażystkę/fryzjerkę-30.10 jadę podpisać umowę-bardzo się cieszę,bo jest dobra i już ma masę zapisów na przyszły rok-ja na szczęście ślubuję w piątek więc jeszcze miała ''okienko''
Kurcze mam problem też z obrączkami-codziennie je oglądam i najchętniej już bym na paluszek włożyła...
Miłego wieczorka-pędzę włożyć pizze do piekarnika bo moje kochanie małe już marudzi,że głodne to strach pomyśleć co będzie jak większe kochanie wróci z pracy

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości