|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że czasami dziewczyny czują się jak na @ ale to chyba nie ja ![]()
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj już upatrzyłam sobie jedną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
A to jest jakie na wysokość?? Ja to bym chciała taka stojącą na ziemi, żeby miała ja wiem... z 1 metr
#3606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak miewam
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wczorajsza wizyta u gina trwała kilka minut, sprawdził wyniki, toxo i różyczka Ok, a na tą cytomegalię dał mi jeszcze wskaźnik igm dla pewności, no i znów mocz i krew do badania
![]() USG będę mieć dopiero pod koniec listopada, nie wytrzymam tyle i chyba pójdę prywatnie sprawdzić czy wszystko ok..
#3609 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() Ale się dzisiaj rozpisuję, za dużo mam wolnego chyba... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Mi powinni w ogóle dzisiaj neta odciąć - nie widać mnie zza biurka. Papiery mnie skutecznie zasłaniają
![]() ![]()
#3611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Aga rozumiem co czujesz ja tak po genetycznym ryczalam dwa dni a jak dotarlo do mnie ze to w niczym nie pomoze w wrecz zaszkodzi po prostu oswoilam sie i caly czas wierze ze ta duperela nie ma wiekszego znaczenia dla moje kruszynki(tak mowi moja ginka). Nie martw sie jeszcze na zapas pamietasz jak Ize lekarz wystraszyl komorami,ja mysle ze na tym etapie dziecko po prostu tak sie jeszcze zmienia,rosnie ze wszystko sie unormuje.Idz do tej poradni niech to kontroluja a ja wierze ze wszystko bedzie dobrze ![]() Iza powiedz mi jak to mialas usuwane jakas gumka?bo on mi o tym powiedzial,no teraz to i tak musze czekac ale jak nie przejdzie po porodzie to pojde na to na pewno.Bardziej boje sie tego usuniecia chirurgicznego tej narosli,niby mam to od zawsze bo to zew jest ale nie sadzilam ze to jest do usuniecia.A dlugo potem sie dochodzi do siebie?Boli? Mysia kazdy powrot po wolnym do pracy jets taki sam,no nic zadnego okresu chronionego tak chociaz do konca tyg ![]() ![]() ![]() Lila dobrze ze wyniki ok,na usg wytrzymasz,zleci szybciorem ![]() ![]() Zophiee wspolczuje ci dzisiejszego dnia. Basiu brawo za wyniki ![]() ![]() Kluska kciuki za wizyte ![]() Dziewczyny ja dzis zla jestem.Tż mnie wkurzyl,idzie sobie po pracy na ryby sam ![]() ![]() ![]() ![]() Sie pozalilam |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj należą się baty tżtow ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Brzuszek i meble:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Iza pieknie wyszly meble,kurcze fajny zestaw bo duzo miejsca do schowania
![]() ![]() Brzunio masz ![]() Ja znow mam problem z baba od mieszkania.Juz mam dosc tego stresu i tych nerwow. Z tego wsyztskiego chyba mialam skurcz bo brzuch nagle dolem zrobil sie twardy i jakby z jednej strony bardziej wystawal i byl jak skala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2013-10-17 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Izunia
![]() ![]() ![]() ![]() widzę, że wreszcie w salonie masz zakończone rewolucje ![]() ![]() ja po wizycie już, wszystko ok ![]() ![]() ![]() i mam uważać na wszystko a głównie wystrzegać się wysiłku i nadmiernych emocji bo to nie mit że one wywołują poród. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zastanówcie się na spokojnie,z babą już niedługo skończycie sie użerać a będziecie na swoim.Nie podejmujcie pochopnych decyzji. Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Wtajemniczenie
|
ech
ja jutro z tą moją biedą jadę na to DSDP, nie wiem czy usg będą mi robili czy nie...w sumie to zanim zakwalifikują mnie do swoich pacjentów to powinni chyba sprawdzić diagnoze ![]() Gianna, baba jest wyjątkowo opieszała. Może ona nie chce tego mieszkania sprzedać ![]() Izuś, moi znajomi mają dokładnie takie same mebelki. Faktycznie miejsca na schowanie mega dużo...Brzunio super... Mysia, żyjesz?? nadrobiłaś trochę?? @ czujesz? a może to tylko napięcie nerwowe na widok zaległości? Zophee, dobrze że plamienia już przeszły Basiu, śliczna Twoja Waneska. Słodka, malutka panienka Chyba pojadę do mamy, nie mogę sobie miejsca znaleźć. Kluska, super. Cieszę się Hania rośnie zdrowo.
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-10-17 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu po ogarnieciu kurzu, mam juz tego serdecznie dosyc, niech ten remont się skończy bo ja nie wyrobię, z lóżka wstaje juz wsciekła.
myślałam ze tz jutro zacznie malowac sypialnie ale nawet po farby nie pojechaliśmy...ja widze ze on się stara, sam nawet gładz kładzie, zapierdziela jak głupi a ja dzis prawie focha rzuciłam ze nie bedzie tego malowania i chyba dopiero za tydzien sie uda bo tz teraz bedzie miał druga zmiane i go prawie cały dzien w domu nie bedzie. ale sobie przemyslalam i dalam spokoj, widze jak sie stara ale wizja tego syfu przez nastepny caly tydzien mnie przeraza. izus sliczny brzunio ![]() gianna co ta baba sobie wyobraza???wkurzaja mnie tacy ludzie!!! kluska no brawo ze wszystko dobrze.a bralas wczesniej luteine? no teraz to juz odpoczywaj,nie przemeczaj sie.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- dziekuje wsztystlim ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- dziekuje. Właśnie sobie mala gada z karuzelka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzis 2 godziny pilnowałam Julci, i w szoku byłam jak ona rozumiała ze mamy nie było, na poczatku zjadła ładnie,potem się bawiła u mnie na kolanach,potem zabawkami na dywanie,potem raczkowała do mnie zeby brac ja na rece i słodko szczebiotała, ale już pół godziny do powrotu mamy była smutna, nie chciała ani gaworzyc ani sie bawic,wzieła sobie smoczka do buziaka,przyszla do mnie na raczki i tak lezała smutna ale wpatrzona we mnie,a ja spiewałąm jej piosenki. jak jej mama przyszła to od razu do niej poraczkowała i od razu usmiech. ach, tez bym juz chciałą miec dzidziolka i tulic go w ramionach,rozmawiac...
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
A teraz znow moj tz do niej dzwonil a ta ze chce miec umowe notarialna wczesniej i sie z nia zapoznac tak dzien przed,no wiec pytamy jak ma notariusz stworzyc jej umowe jak ona papierow nie dostarczyla nam ??? no wiem stanelo na tym ze we wtorek rano przesle nam dokumenty z sadu a my juz zalatwimy zeby notariusz stworzyl umowe we wtorek popo i jej przeslala a na srode ostatecznie notariusz na 12 i nie bedzie juz przesuwany koniec tego. Juz jej dzis moj tz powiedzial ze to ona wszystko opoznia bo my moglibysmy juz kupic mieszkanie 2 tyg temu.Ale ona jest jakas glucha pyta sie na koniec czy na pewno kredyt dostalismy
![]() ![]() ![]() Bylam u tej dentystki wymienilam jedna plombe bo juz w czerwcu mi dr mowila ze mozna by ja zmienic a tak to wszystko dobrze. Jestem psychicznie zmeczona tym juz,oby przyszly tydzien byl ostatnim tyg nerwow bo juz nie daje rady. Dobrze ze mam was i moge sie komus wygadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski,komp na razie działa
![]() Aga Kochanie Jaśminka jest jeszcze malutka i się rozwija może wszystko się ułoży i stresy nie będę potrzebne ![]() Mysiu witaj ![]() ![]() Coffe poduszki super i figurka boska ![]() ![]() Izka ale brzuszek,ja miałam kompletnie inny na chłopca więc kształt brzucha według mnie nie ma nic wspólnego z płcią. Gianna nie denerwuj się,powiedz TŻowi że czujesz się samotna i na pewno to zrozumie ![]() Kluseczko a Wy kiedy na swoje idziecie? no Trójząb już nawet mnie w cyca dziabnął kilka razy ![]() Basiu super że wszystko ok a Wanesska jest cudna ![]() Arletko jeszcze troszkę i będziesz bawić swojego Bąbelka ![]() ![]() Lila dobrze że wszystko ok ![]() Zophiee a Ty kiedy na l4 idziesz? My dzisiaj pomimo paskudnej pogody byliśmy na spacerku,mój mały mężczyzna ciągle woła "mama" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ha ha ha ugryzł mame w cyca ![]() ![]() ojej pierwsze "mama" ![]() a kiedy chrzest? bo i ślub mieliście brac tego samego dnia? czy coś już pomieszałam? ja wogóle mam ostatnio taka skleroze ze masakra! wogóle siebie nie poznaje ![]() ide do wyrka odpoczac troche bo jutro znowu ten remont ![]() dobranoc ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana 3listopada mamy chrzest,ślub miał być na wiosnę ale mamy żałobę po Teściu więc rok odroczenia bo chcemy wesele ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny kiedyś coś pisałyście o laktatorach powiem Wam z własnego doświadczenia laktator jest niezbędny jak chcecie karmić cycem czasem jak dziecko śpi to cyce bolą(co godzina są pełne) i mleko samo leci więc laktator się przyda żeby nie dostać zapalenia cycków a podobno to boli jak cholera więc odżałujcie trochę kasy nawet na ręczne(ja mam i jest git) i zaopatrzcie się w nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ja np teraz już laktatora nie uzywam ale mam go na wszelki wypadek,laktacja mi się "uspokoiła" dopiero w 5miesiącu karmienia.Jak chcecie coś jeszcze wiedzieć to pytajcie śmiało-służę radą ![]()
![]() |
#3627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Ewciu dzięki za wywód o laktatorze, zastanawiałam się nad tym sporo czy i ew kiedy kupować
![]() Gianna, no co za baba Wam się trafiła ![]() ![]() Arletko ale masz fajnie z tą Julką, możesz się oswajać z malusim dzieckiem ![]() Mysiu kiedy termin @? Agabi, pisz proszę jutro co i jak ![]() Miałam sporo do opowiedzenia o wizycie ale to już chyba nie dziś bo mój super nastrój wyparował ![]() byłam w nowym, trochę przygotowałam na jutro bo będzie montowanie szaf. Miałam sporo energii to skręciłam pół komody, jutro już tylko szuflady i prowadnice. I wściekłam się na tż bo z jego zadań nic nie jest do przodu ![]() ![]() Nic sam nie pomyśli, kazałam dowiedzieć się kiedy szwagier może pomóc nosić to się dowiedział. Pytam a jak chce przewieźć rzeczy? W pudłach ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-10-17 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Tż znów nie wrócił do domu...
O 14.45 miałbyc w domu z pracy.. jest po 22 i nie dał znaku życia... Dosłownie mam dośc... Dziewczyny nic na niego nie działa, błaganie, płacz, groźby... NIC! Co ja mam zrobić żeby był odpowiedzialnym ojcem i mężem... Nie daje rady z takim obciążeniem psychicznym... Nie dośc że cały dom na mojej głowie, Jaś, ciąża, wszystkie sprawy do załatwiania i jeszcze ciągłe czekanie czy przyjdzie czy nie..czy mi pomoże czy nie, czy moge na niego liczyc czy nie... Wole sama na siebie liczyc, lepiej organizuje sobie czas wtedy... Mam posprzątane, wszystko zrobione i troche czasu dla siebie. Ide spac, jestem zmeczona całym dniem. Przepraszam, że Wam nie odpisuje, czytam jak tylko mam chwilke, musicie mnie zrozumiec, że czasem niełatwo mi siąsc na kompa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podejrzewam, że po części czuję teraz to co Ty. W ciągu ostatnich 15 minut powróciło wszystko co złe. Nieważne, że kłótnia i o co - bo to normalne, że ludzie się kłócą. Ale to, jakie rzeczy usłyszałam i jakie słowa to jest patologia po prostu. I nie wiem co robić. To nie jedt człowiek za którego wyszłam ![]() ![]() ![]() Jestem załamana.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.