Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Aby było sprawiedliwie, sonda jest
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę 0 0%
Ręcznik na sucie, z igłą w tyłku, tak wyglądam w ciąży schyłku 15 39,47%
Poczekalni nadchodzi kres, wszystkie mamy cieszą się 2 5,26%
Większość dzieci jest już z nami, na ostatnie wciąż czekamy 12 31,58%
Rymowanie się skończyło, bo nam brzuchatek dużo na wątku ubyło 0 0%
Czary mary, czary mary, wychodź z brzucha szkrabie mały 9 23,68%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 17:04   #4981
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Moje dziecko śpi cały dzień właśnie się budzi i pewnie nie da spokoju do 23 ;]
Jak moje pójdzie o 23 spać, to będę w niebo wzięta
I jeśli nie wstanie o 4

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
pier************ nie rodzę
Oj weeeeeź, nie bądź taka.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:05   #4982
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

dziewczyny pilne!!!
co uzywacie do kapania dzieciaczkow i czym je smarujecie po kapieli??
bo za chwile bede kapac pierwszy raz i nie wiem co uzyc tyle mam kosmetykow próbek...

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:08   #4983
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja uzywalam plastrow chyba przez rok i bylam zadowolona, ale to bylo przed pierwsza ciaza. po porodzie juz mi tak nie sluzyly i lecialam na tabsach a pozniej tylko na gumkach az do zaciazenia hehe teraz raczej tez na grochy sie zdecyduje.

w ogole jestem beznadziejna matka... dalam dzisiaj Blance nifuroksazyd jednorazwo dobowa dawke nie wiem dlaczego tak zrobilam, czytalam ulotke 3 razy! i jeszcze sie dziwilam co tak duzo no ale zaraz po pojechalam z nia do lekarza. na szczescie niczym to nieskutkuje, moze jedynie zaparciami :/

dla relaksu poszlam dzisiaj na rzesy, 2 h bite przekimalam na tym stole a obudzilo mnie moje chrapniecie
ale plastrów chyba też nie można przy kp
jesteś dzisiaj rozkojarzoną matką, nie beznadziejną

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:08   #4984
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Potwierdzam, że to legenda. Mnie po Edziku @ bolały jeszcze bardziej...
ehhhh ;p

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
to tylko legenda....
ehhh x2

Cytat:
tak słyszałam moja mama nawet mówi że u niej się sprawdziło byłabym w raju bo zdychałam przy okresie, nawet tramal nie pomagał
ale nadzieja jest

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
No właśnie na początku ona ledwo wyrabia z połykaniem, tak jej leci, po opanowaniu sytuacji, ze tak powiem chwile possie spokojnie, miarowo, ładnie połyka i po kilku minutach stopniowo coraz bardziej zaczyna sie denerwować, szarpać i odpychać. Biorę ją do odbicia, robię chwilę przerqy na uspokojenie, nie zawsze skuteczne i próbuję dalej, ale dalej juz jest tylko nerwowo.
Wogóle Natala korzystając z okazji, że jesteś powiedz mi jak twoim zdaniem robić lepiej: dawać do oporu jedną pierś i przetrzymywać żeby córcia wyssała co do kropli, ze tak powiem, czy nie ma co katować i lepiej podac drugą pierś i niech dziecko spokojnie je ile chce, bez denerwowania się, że mało jej leci? Cały dzień karmiąc zastanawiałam się czy zabierać juz cycka czy nie
moja też po jakimś czasie ssania zaczyna sie wkurzac :/ nie wiem dlaczego, bo jak naciskam to kropelki sa, i wlasnie pomaga zmiana piersi, wtedy sie uspokaja i ssie, alenie wiem czy dobrze robie bo ta pierwsza nie jest pusta chyba. ale musze tak robic bo jej nie uspokoje i w prawie kazdym karmieniu podaje obie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
dzięki madziuchna tylko u nas rzadko karmienie trwa wogóle dłużej niż 20 minut, a pierś opróżnia mi w 5-10minut do 90%mniej więcej, reszta to już reszteczki (wiem, że to wartościowe reszteczki, ale nie zawsze chce je córcia wysysać)
karmienie 20 min marzenie
tylko przy mm u nas by tyle trwało

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
hehe wrocilam do domu
jestem tak.psychicznie zrelaksowana ze moge cala noc chodzic z mackiem na rekach
naprawde nie przypuszczalam ze wyjscie z donu na 4godz moze tyle frajdy sprawic
polecam.i wam

mam troche do.nadrabiania bo.aplikacja mi od.wczoraj szwankuje ale pewnie na.cysiu pczytam
juz dawno nie szlam tak.pozno spac

ahhh zatrzymala mnie policja

przejechanie na czerwonym swietle 300zl+ brak przegladu (zabranie dowodu rej.) + roznowa przez telefon 200zl + brak zarowki w swietle stopu pomnozone przez trzepot rzes i niezla gadke = kasienko jedz i nie grzesz wiecej

uffffff

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pieknie panów policjantów zbajerowałas
4 godzinne wyjscie tez marzenie....

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
dzielna Ola

masakra z tym lekarzem przecież można do pacjenta zadzwonić i poinformować
pewnie mu cos wypadlo waznego, rozumiem, ale po prostu zdenerwowalam sie tym, ze znow czeka mnie powtorka z rozrywki, czyli ogarniecie siebie i Oli, a to nie jest łatwe z nia przy piersi, teraz pojechalam na ta wizyte bez sniadania :///

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Ja czuje raz puste raz pelne cycki - po kilku h bez karmienia wiec w ta teorie niewierze. Pisalam o tym kikka stron temu - nikt sie nie odniosl - tak samo jak o rozmiarach chust.
co do rozmiarów chust to zalezy od Waszego wzrostu, ta 4,6 bedzie ok
Stary 2013-10-17, 17:09   #4985
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny pilne!!!
bo za chwile bede kapac pierwszy raz i nie wiem co uzyc tyle mam kosmetykow próbek...
My używamy Nivea Sensitive z oliwką i tylko tego.
Jak jej się łuszczyła skóra na początku, to używałam Allerco emulsję do kąpieli i potem krem Allerco, ale jak zeszło, to przeszłam na Nivea.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-17, 17:10   #4986
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Cotka - ogromne gratulacje!!!! Ale express

Ja to chyba do Bożego Narodzenia nie urodze nic a nic sie nie posunęło do przodu. Położna stwierdziła, że potrzeba cierpliwości, skurcze się osłabiły. Pewnie znów będę leżeć na patologii i czekać, a Mały nawet nie myśli żeby wyjść. Dobrze, że zapisy ktg i tętno są w porządku.

Pomeczylam bule

Trzymam kciuki za pozostałe dwupaki może Wam pójdzie szybciej niż mi. Proszę brac przykład z Cotki

Najwazniejsze ze z malym wszystko w porzadku a w koncu sie ruszy cos A beda Ci cos dawac na wywołanie, bo w sumie juz pare dni po terminie jestes.

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No to zostało nas 10 dwupaków. Cóż za piękna pełna liczba.
Za 3h mam wizytę. Nawet nie wiem czy będzie badanie, ale w sumie mi wszystko jedno bo co mi po tym - rozwarcie od tygodnia i g** się dzieje. Licze tylko, że dowiem się jakie następne kroki, bo termin w poniedziałek..
za wizyte oby cos tam sie jednak ruszylo

Cytat:
ja pare dni przed porodem ćwiczyłam, rozciągałam się, nadwyrężałam brzuch, masowałam sucie i w końcu Antek wyskoczył nie wiem czy miało to jakiś przyspieszajacy wpływ i nigdy sie nie dowiem
Mi gin dzisiaj powiedziala ze stymulacja brodawek powoduje wydzielanie oksytocyny. Ja cos tam je stymuluje, ale chyba musze czesciej i bardziej regularnie :P

Ja sie niby nie oszczedzam, sprzatam, chodze, w domu schody mam, wiec sila rzeczy musze po nich chodzic, no ale narazie nic to nie daje, moze za malo? Bo w sumie szybko mnie zadyszka lapie i zmeczenie i wtedy odpoczywam.

A dzisiaj jak tylko wyszlam ze szpitala to zadzwonilam do TZta i sie mnie pyta, to co przyjechac? Ale stwierdzilam ze przyjde sama No i poszlam do niego do pracy pol godzinki, szybkim tempem az sie zdziwil ze tak szybko jestem :P A ja myslalam ze mi sie krocze rozpadnie :P Bo bol pachwin to jedyne co mi doskwiera

Dzisiaj jeszcze odkurzanie, a jutro ma nie padac to w koncu te okna umyje

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:11   #4987
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
moja też po jakimś czasie ssania zaczyna sie wkurzac :/ nie wiem dlaczego, bo jak naciskam to kropelki sa, i wlasnie pomaga zmiana piersi, wtedy sie uspokaja i ssie, alenie wiem czy dobrze robie bo ta pierwsza nie jest pusta chyba. ale musze tak robic bo jej nie uspokoje i w prawie kazdym karmieniu podaje obie
Wg mnie jest leniuszkiem. Na początku to mleko jest bardziej wodniste i łatwiej leci. Potem trzeba się namęczyć, żeby je wyssać. Myślę, że dlatego się denerwuje.

Elena z kolei odwrotnie. Na początku ją wkurza, że szybko leci, krztusi się, leje się po buzi. Jak już się przemęczymy na początku, to potem spokojnie sobie ssie i połyka.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 17:12   #4988
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny pilne!!!
do mycia od początku używamy płynu johnsona do ciała i włosków takiego żółtego, po kąpieli oliwka na całe ciałko (omijam tylko wałki na szyjce-tam sypię troszkę pudrem bo ma tendencję do wysypki) a na pupke linomag standardowo

Stary 2013-10-17, 17:14   #4989
matallewar
Zakorzenienie

Tż ma być za godzinę. Chyba idę dziś spać równo z dziećmi... Czyli pewnie koło 24

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-17, 17:14   #4990
agravka
Wtajemniczenie

cotynato- gratulacje!!!
dziewczyny, przepraszam ze nie odnosze sie do wszystkich, ale zupelnie nie mam na nic czasu-musze sie zorganizowac-pisze z nastepujacym problemem, mala nie umie zasnac-tzn potrzebuje kilkakrotnie dostac cyca zeby zasnac na dobre, po kazdym karmieniu ona wypuszcza cyca, bo spi, ja ja odkladam, polezy chwilke i sie budzi i znow cyc i tak w kolko-macie jakies rady, please
wogle podziwiam Was, szczegolnie mamy dwojki dzieci ze macie chwile zeby tu wejsc, ja caly czas jestem z tz jeszcze, do dzis byla tesciowa, ada w przedszkolu do 15, a ja nie znajduje czasu, musze sie ogarnac
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:16   #4991
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Jasne, kalendarzyk jest super do PLANOWANIA ciąży, ale stanowczo nie jest metodą antykoncepcji. Wspomaga zajście w ciążę, ale na pewno jej nie zapobiega
Co by nie mowic to najlepszy sposob na dziecko

Nam polozna na SR mowila ze metody naturalne to sa dla ksiezniczek, a nie dla swiezo upieczonych mam, ktore nie maja czasu na spanie, jedzienie itp.

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 17:18   #4992
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Co by nie mowic to najlepszy sposob na dziecko

Nam polozna na SR mowila ze metody naturalne to sa dla ksiezniczek, a nie dla swiezo upieczonych mam, ktore nie maja czasu na spanie, jedzienie itp.
I księżniczce może się owulacja przesunąć
A poza tym to jest kilka dni koło owu, Elenka poczęta raczej w niepłodny dzień, Edzik stanowczo poczęty w niepłodny, więc sorry, ale nie wierzę w bajki o naturalnej antykoncepcji

Tak samo jak nie wierzę w bajki opowiadane w kościele, że w czasie kp nie można zajść w ciążę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-17, 17:18   #4993
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Najwazniejsze ze z malym wszystko w porzadku a w koncu sie ruszy cos A beda Ci cos dawac na wywołanie, bo w sumie juz pare dni po terminie jestes.

za wizyte oby cos tam sie jednak ruszylo

Mi gin dzisiaj powiedziala ze stymulacja brodawek powoduje wydzielanie oksytocyny. Ja cos tam je stymuluje, ale chyba musze czesciej i bardziej regularnie :P

Ja sie niby nie oszczedzam, sprzatam, chodze, w domu schody mam, wiec sila rzeczy musze po nich chodzic, no ale narazie nic to nie daje, moze za malo? Bo w sumie szybko mnie zadyszka lapie i zmeczenie i wtedy odpoczywam.

A dzisiaj jak tylko wyszlam ze szpitala to zadzwonilam do TZta i sie mnie pyta, to co przyjechac? Ale stwierdzilam ze przyjde sama No i poszlam do niego do pracy pol godzinki, szybkim tempem az sie zdziwil ze tak szybko jestem :P A ja myslalam ze mi sie krocze rozpadnie :P Bo bol pachwin to jedyne co mi doskwiera

Dzisiaj jeszcze odkurzanie, a jutro ma nie padac to w koncu te okna umyje
Jak zaczynałam męczyć suty to pojawiały mi się skurcze raz sobie tak rozbujałam że były co 5-7 min ale była noc i w końcu zasnęłam

też się za bardzo nie przemęczaj bo jak Cię złapie to nie będziesz miała sił na porodówce

Stary 2013-10-17, 17:19   #4994
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
pier************ nie rodzę

może jak się "obrazisz" na Kornela to się zdecyduje chłopak?

jak tak popatrzyłam na tę naszą listę, to zostałyśmy tam kilka takich "niedobitków"...

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:20   #4995
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Jak moje pójdzie o 23 spać, to będę w niebo wzięta
I jeśli nie wstanie o 4

Oj weeeeeź, nie bądź taka.
odechciało mi sie.

Tyle, że mam coraz więcej bolesnych przepowiadaczy

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:21   #4996
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zaczynałam męczyć suty to pojawiały mi się skurcze raz sobie tak rozbujałam że były co 5-7 min ale była noc i w końcu zasnęłam

też się za bardzo nie przemęczaj bo jak Cię złapie to nie będziesz miała sił na porodówce
E tam, ja byłam po kilku nieprzespanych nocach, z 19 na 20 spałam może 3 godziny, do tego codzienne spacery, odsuwanie lodówek itp. z tż, a mimo tego po porodzie usnęłam dopiero o 22 i nie czułam tego zmęczenia, adrenalina zrobiła swoje

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-17, 17:21   #4997
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

może jak się "obrazisz" na Kornela to się zdecyduje chłopak?

jak tak popatrzyłam na tę naszą listę, to zostałyśmy tam kilka takich "niedobitków"...
nie rozmawiałam z nim cały dzień, a ten mi tańczy dopką pod żebrami.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

dobra kończmy to.

Stary 2013-10-17, 17:22   #4998
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
odechciało mi sie.

Tyle, że mam coraz więcej bolesnych przepowiadaczy
Wiesz, w sumie jak Kornelo zechce wyjść, to i tak go nie zatrzymasz

Poza tym obiło mi się o uszy, że to narzeczony Elenki, więc niech chłopak wychodzi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-17, 17:23   #4999
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, w sumie jak Kornelo zechce wyjść, to i tak go nie zatrzymasz

Poza tym obiło mi się o uszy, że to narzeczony Elenki, więc niech chłopak wychodzi
TŻ ją zaklepał

Stary 2013-10-17, 17:23   #5000
matallewar
Zakorzenienie

ZAPRASZAM DO OSTATNIEJ, XXIII CZĘŚCI WĄTKU

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2013-10-17 o 17:28
Stary 2013-10-17, 17:23   #5001
tassia
Zakorzenienie

gdzie nowy watek?

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:24   #5002
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

matal to podziwiam. mnie skurcze tak wytargaly ze marze o pojsciu spac a ten grubasek by tylko cucksl :p a z nim to sie boje

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:25   #5003
gorgulek
Zakorzenienie

Koniec
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 17:25   #5004
czaszka_
Zakorzenienie

co byscie wybraly dziewczyny bo nie wiem co TERAZ uzyc:
-johnsons plyn do mycia wloskow i ciala i do tego mleko pielegnujace
-nivea lagodny plyn do wloskow i do ciala i do tego aksamitne mleczko
-czy kosmetyki linomagu do mycia i potem oliwka
help!! cos chyba nie jestem za bardzo przygotowana...ale nie wiedzialam co kupic i co uzyc

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:25   #5005
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
cotynato- gratulacje!!!
dziewczyny, przepraszam ze nie odnosze sie do wszystkich, ale zupelnie nie mam na nic czasu-musze sie zorganizowac-pisze z nastepujacym problemem, mala nie umie zasnac-tzn potrzebuje kilkakrotnie dostac cyca zeby zasnac na dobre, po kazdym karmieniu ona wypuszcza cyca, bo spi, ja ja odkladam, polezy chwilke i sie budzi i znow cyc i tak w kolko-macie jakies rady, please
wogle podziwiam Was, szczegolnie mamy dwojki dzieci ze macie chwile zeby tu wejsc, ja caly czas jestem z tz jeszcze, do dzis byla tesciowa, ada w przedszkolu do 15, a ja nie znajduje czasu, musze sie ogarnac
a dlaczego dajesz jej cyca do usypiania? próbowałaś jakoś inaczej ją lulać? myślę że powinnaś ją uczyć że cyc jest od jedzenia bo potem nie da Ci żyć
ale skoro zasypia przy cycu to chyba znaczy że potrzebuje bliskości, może zawiń ją w rożek/otulacz, weź na ręce przytul i usiądź w fotelu.
Jak będzie tak przysypiać na chwilę to będzie się trochę regenerować w krótkim czasie i przez to będzie się też szybko budzić i tak w kółko. Nie wiem może troche ją przetrzymać żeby była na prawdę zmęczona i zasnęła w końcu na dłużej?

Stary 2013-10-17, 17:31   #5006
matallewar
Zakorzenienie

ZAPRASZAM DO OSTATNIEJ, XXIII CZĘŚCI WĄTKU

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-17, 17:38   #5007
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
a dlaczego dajesz jej cyca do usypiania? próbowałaś jakoś inaczej ją lulać? myślę że powinnaś ją uczyć że cyc jest od jedzenia bo potem nie da Ci żyć
ale skoro zasypia przy cycu to chyba znaczy że potrzebuje bliskości, może zawiń ją w rożek/otulacz, weź na ręce przytul i usiądź w fotelu.
Jak będzie tak przysypiać na chwilę to będzie się trochę regenerować w krótkim czasie i przez to będzie się też szybko budzić i tak w kółko. Nie wiem może troche ją przetrzymać żeby była na prawdę zmęczona i zasnęła w końcu na dłużej?
tylko, ze ona jak sie tak przebudza, to za kazdym razem szuka cyca, ze starsza mialam to samo i nie wiem jak z tym walczyc, probowalam otulac,to jeszcze bardziej sie denerwuje, probowalam nosic na rekach, ale tak tez nie chce usypiac...bo potem tez bedzie nieciekawie...eh ciezkie zycie matki
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 17:57   #5008
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
plastry podobno sa lipne odklejaja sie itp ale nie wiem nie miałam
ja miałam i nabawiłam się torbiela na jajniku

Cytat:
Po tabsach i krążku zrezygnowałam z hormonów, zostały gumki i widać efekty Piszę na wątku mamusiowym

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

dla relaksu poszlam dzisiaj na rzesy, 2 h bite przekimalam na tym stole a obudzilo mnie moje chrapniecie
moje dziecko czasem budzą jego własne bączki
Cytat:
Moje dziecko śpi cały dzień właśnie się budzi i pewnie nie da spokoju do 23 ;]
oby w nocy też spała mój za to marudził, ale już jest w nosidełku i spokój
Cytat:
dziewczyny pilne!!!
hipp

Cytat:
Wg mnie jest leniuszkiem. Na początku to mleko jest bardziej wodniste i łatwiej leci. Potem trzeba się namęczyć, żeby je wyssać. Myślę, że dlatego się denerwuje.

Elena z kolei odwrotnie. Na początku ją wkurza, że szybko leci, krztusi się, leje się po buzi. Jak już się przemęczymy na początku, to potem spokojnie sobie ssie i połyka.
mój na początku się krztusi, a później złości 2w1

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:15   #5009
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak samo jak nie wierzę w bajki opowiadane w kościele, że w czasie kp nie można zajść w ciążę
no pewnie ze nie mozna! ...jak sie nie bzyka

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:31   #5010
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
GRATULACJE

ja bralam jakjes 8lat tabsy, krazki, plastry

a teraz nie chce bo za rok o tej porze chcialabym.byc w 3 miesiacu ciazy wiec chyba sie wstrzymam ale jednak musze cos wymyslic na najblizsze 8 miesiecy zeby za szybko nie poszlo bo moja blizna p cc mogkaby nie uniesc tego

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
własnie myslalam ostatnio ile po cc trzeb odczekac, przynam sie ze bylo tyle razy mowione o tym na forum ale nie zakodowalam bo tak bardzo chcialam urodzic sn ze wogole ni ebralam pod uwage cc;/
myslicie ze po cc moge urodzic sn nastepnym razem?

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości