![]() |
#4891 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
FAKTYCZNIE ale nazwa wątku, może chodzi o znieczulenie wbijane w tyłek ale chyba im się miejsca pomyliły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | ||
Zakorzenienie
|
A o co chodzi z tym ręcznikiem? Jakieś pomysły?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Zadomowienie
|
Tak w ogóle to zapomniałam!
Witamy się z moim Maluszkiem w 13 tc - ostatnim tygodniem I trymestru ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Rozeznanie
|
pewnie o to ze na koniec cieknie z cyckow
![]()
![]() |
#4895 |
Zadomowienie
|
Vampirka mi się to skojarzyło z karmieniem piersią, kiedy to na początku strasznie się z cyca leje. Ja tak na początku karmiłam, właśnie z pieluszką pod cycem
![]() Ale jeszcze w trakcie ciąży to nie wiem ![]()
![]() |
#4896 |
Wtajemniczenie
|
paulka - piękna ta Twoja krześnica
![]() ![]() kasiab- no to pieknie leniuszku, nie "zrobiłaś" pulpetów ![]() wampirka- dobry pomsł z tymi zdjeciami! szkoda że nie bylo mnie wczesniej to moze by sie obylo bez moich postow a tak to na prosbe niki przecinałam jej posty. to moze ja dodam wasze fotki (które będą sobie zyczyć ewentualnie) w jednym z moich i będę uaktualniać jak coś. kasiab-co do zdjec to wyslij mi link do twojego albo przeslij mi to wrzuce i Twoje asia- a w klubie nie da sie wrzucac zdjec??? ja jestem zielona wiec pytam albo tak jak mówi Janeczka, że osobny temat w klubie ze zdjęciami kaorlak - spalisz spalisz, masz Misię która ci w tym pomoże , a juz nowonarodzony jako drugi brzdąc na pewno ![]() light limara- to jakiś break dance'owiec ci sie szykuje ! hehehe pozycje na głowie i cała ta ruchliwość... ![]() wizyta bardzo udana, gratuluję! ja bym sobie darowała testy pappa osobiście - to nic więcej jak prawdopodobieństwo tylko, nic nie powie nam konkretnie a i kasa wydana i nieraz niepotrzebny stres. po testach pappa i tak nawet ja cos stwierdzą w miare prawdopodobnie to szacuuje się, że jedynie 1 na 50 stwierdzonych się potwierdza. także nie chce radzić nic ale moim zdaniem nie warto. Ciesze sie ze tak pieknie sie rozwija Twój maluszek! mua ![]() pomarańcza- nooo te ceny naszych badań to po prostu można by rzec- po co się ubezpieczać? składki płacić? jak co do czego i tak trzeba z kieszeni wyciągać. masaaaakraaa..... ;[ mala - nie pakować tylko bazile proponowała drugi sam czerwcowy wątek po to żeby te mamuśki czerwcowe którym ciężko się wbić mogły zacząć wspólnie bo my jesteśmy już parę kroczków dalej w tematyce. oczywiście jak ktoś o coś z późniejszych mam zapyta to na pewno dostanie niejedną odpowiedź tylko niektóre mamuśki czerwcowe chyba nie nadążają za nami i ciężko im się odnaleźć mimo naszych starań... ![]() ![]() kasianku- ty zostajesz ja cie nie oddam ![]() zytus- bo ja mamswoj patent na odpisywanie i nie pomine nikogo ![]() ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-17 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, może im już tak mleko wycieka, że się ratują ręcznikiem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 |
Zadomowienie
|
hope ja chyba rozgryzłam Twój patent
![]()
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też się zgadzam z niektórymi dziewczynami, że teraz tak to wygląda, tzn że jest nas aż tyle i trudno być na bieżąco. Uważam, że na przestrzeni tych kilku miesięcy towarzystwo się wyklaruje ![]() No wyglądało uroczo, niestety teraz już moja siostrzenica Hani nie cierpi, bo jest zazdrosna niewiarygodnie, strasznie się zachowuje w stosunku do niej, przykro się na to patrzy, tym bardziej, że miałam z nią zawsze dobry kontakt a ona się tak zachowuje w stosunku do małej (chciałaby bardzo jej zrobić krzywdę, raz jej się niestety udało - przytrzasnęła jej rączkę), ale staram się pamiętać o tym, że to tylko dziecko jest no No każdy ma gorsze i lepsze dni, jutro będzie kolejny to może to będzie ten lepszy dla mnie, mam taką nadzieję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny więcie może czy skoro ja nie pracuję a pracuje tylko mąż to mogę podlegać pod jego ubezpieczenie ????????????
#4901 | |
Zakorzenienie
|
![]() Co do patentu to ja też równocześnie z wizażem odpalam worda i piszę tam ![]() ![]() Paulka też zapomniałam właśnie napisać, że prześliczna dziewczyneczka z Twojej chrześnicy ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zadomowienie
|
Ale w ciąży aż tak raczej nie leci, żeby ratować się ręcznikiem
![]() ![]()
![]() |
#4904 | |
Zakorzenienie
|
W ogóle dziewczyny nie wiem jak to możliwe, bo wg OM zaczęłam dopiero 8 tydzień, ale normalnie dzisiaj patrzę w lustro a tam widzę, że brzuch mam większy niż cycki już
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Rozeznanie
|
Ze mne juz przed poorodem cieklo, pod koniec nawet spalam juz w staniku do karmienia z wkladkami bo rano cala koszule mialam mokra.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
kasian86 Nigdzie mi się stąd nie ruszaj
![]() ![]() ![]() A co do zazdrości to niestety nie ma nic gorszego niż zazdrość dziecka o to drugie, ale co poradzić, można jedynie tłumaczyć, chociaż i to chyba czasem nie skutkuje, tak to mała miała swoją ciocię tylko dla siebie, a pewnie ciężko jej się było pogodzić z tym, że teraz będzie musiała się Tobą "dzielić". Pewnie z biegiem czasu to zrozumie i zmieni swoje zachowanie wobec Twojej córci ![]()
#4907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Wtajemniczenie
|
selenitka- juz o nim pisalam dwa razy tylko tak pisałam łopatologicznie że pewnie nie każdy zczaił co ja mówię
![]() adamklip- na pewno możesz. ja nie pracuję i byłam juz w szpitalu. na szczescie dzień wcześniej mnie "zgłosił" do siebie. Niech Cię mąż zgłosi w kadrach. kasianku- ja przez jakiś czas , dobrych kilka dni też miałam ładny brzuszek , ale ostatnio mi spadł, aż się przestraszyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jest to też dobry sposób na uniknięcie chodzenia do PUPy i podpisywania się, gdy i tak nie ma się zasiłku... chyba, że w przyszłości liczy się na jakieś kursy, bo do nich jak biorą, to przeważnie osoby długo zarejestrowane... Mojego TZ kiedyś tak zrobili: był na bezrobociu półtora roku i PUP znalazł mu pracę na um. zlecenie. To zlecenie trwało tydzień, może 2 i TZ znowu się zarejestrował w PUP. Jakiś miesiąc później w PUP pojawiły się fajne szkolenia, na których TZ bardzo zależało, ale tylko dla osób, które były bezrobotne min. rok... i TZ miał pecha, bo był bezrobotny tylko przez ostatni miesiąc ![]()
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2013-10-17 o 18:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
troche nie w temacie, ale fajne
hehe u was sie tez sprawdziło http://demotywatory.pl/4223148/To-ni...esz-sie-starac Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-10-17 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz, to nie było tak, że ciocię miała tylko dla siebie, bo ona ma też starszego brata. Ogólnie jest zazdrosna chyba przede wszystkim o babcię i o dziadka, bo widzi że Hania ich uwielbia ze wzajemnością ![]() Masz rację, nie da się z tym nic zrobić poza tłumaczeniem, ale niestety do niej można mówić i tak jak wpada jednym uchem to drugim wypada. No nic, trzeba przeczekać po prostu ten okres i będzie dobrze myślę ![]() Hania ogólnie jest taka kochana mega i nie jest to tylko moja subiektywna opinia, żeby nie było ![]() ![]() ![]() Ciekawe jaka będzie Hania jak się rodzeństwo urodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
a mi dzisiaj wybił równo 1o tc( 9 tyg. i 1 dzień)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
kasian86 >> już po zdjęciu w avatarku widac że twoja córcia taka kochana i milutka jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Rozeznanie
|
Ojej,spojrzałam sobie na pierwsza stronę nowego wątku i chyba wieku nie podam,bo ja normalnie dinozaur jestem w stosunku do Was
![]()
![]() |
#4917 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też się martwię, jak Misia zareaguje na rodzeństwo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zadomowienie
|
Ja też dokładnie tyle mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zadomowienie
|
Życzę Ci tego, żeby dalej była takim kochanym dzieckiem
![]() Mnie mama opowiadała, że ja byłam strasznie spokojna i grzeczna, dziecko do rany przyłóż, dużo spałam w dzień, a jak wstawałam to potrafiłam się jeszcze przez długi czas bawić paluszkami u rąk i tak się zachowywałam jakby mnie nie było, opowiadała mi, że bardzo chciałam mieć braciszka, miałam 2 latka kiedy się urodził, a 2 lata po nim moja kuzynka, z tego co ja mam takie przebłyski i z opowiadań, to mogłabym ich tulić jak misie i z rąk nie wypuszczać ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.