|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
Ajjjj marsi, ciekawe, czy w nocy tez sie odstawi? ?? Ja tez czasem narzekam ze babel za duzy juz dla mnie na kp a jednak sie chyba zaplacze jak go odstawie
Zjedlismy z malzem mega wielka pizze mialam isc biegac a zanim mi sie ulozy w zoladku to juz bedzie poznooooo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelka usnela... chyba juz na noc bo nie miala dzis zadnej drzemki.. ide ogarne kuchnie i chyba sie poloze razem z nią.
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaa chciałam cos napisać specjalnie się od książki oderwalam i.......zapomniałam co chciałam napisać:P jak mi się przypomni to wpadnę z powrotem :P
#3395 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic nie czuje i nic nie slysze, mam nadziejez e wszystko jest ok ![]() ![]() Cudo! ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
wiem ze ci nie do smiechu ale ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() a fota gdzie? ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- byl chrzestny z zona (Ci od sobotniego wesela), przywiezli Kubie fotel skubi-du ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ajjj jak mnie brzuch boli.... dziś wzięłam ostatnią tabletkę placebo no i w sumie już okres chyba powinien być... ale nadal go nie ma... no ale już pierwsza oznaka zbliżającego okresu jest, więc trzeba czekać... a tak mi fajnie było bez niego... ost w lipcu... miesiąc temu wywoływalam i coś się pojawiło, myślałam, że to okres zaczęłam brać tabletki i co? jeden dzień i do dziś nic.... dziwne to.... choć w sumie przywykłam już do takich sytuacji... Lipa to całe PCO..... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulujemy 9 miesięcy- cudeńko ![]() gdzie dorwałaś pieluszkę angry birds? Cała a czemu u Was sie nie sprawdzają? ja używałam całe lato, teraz mniej bo TZ dorwał 7 kartonow huggiesów, to nam chyba na rok starczy melduje z frontu,że mały nadal nie zainteresowany cyckiem, mleczko ściągam i będzie na jutro postanowiłam,że w takim razie będę mleko ściągać tak długo jak tylko się da ![]() przynajmniej tyle mogę zrobić dla mojego dziecia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Mowisz i masz
![]() Moj 8-miesieczny mezczyzna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Marsi czyli Leo zarządził się sam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Laurko,Nawijko Buziaki dla dzieciaczków za skończone miesiące! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie dzwoniła do mnie nasza projektantka i.................... mamy juz pozwolenie na budowę!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
U la la
![]() ![]() Marsi-doszła wiadomość?
#3402 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() padam dzisiaj:/ Hani chyba idą górne jedynki i jęczydło jest ![]() lecę nadrabiać ![]()
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zadomowienie
|
Ale tu cisza dzisiaj, dziewczyny szukam jakiegos ciekawego- wygodnego naroznika, mi sie podobaja takie wielko poduszaste, moze widzialyscie cos fajnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Ale słodki kudłatek.
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny internet to złoooooo. wiedziałam o tym, ale kurde zachciało mi się czytać....
No to zaczynając od początku... Chciałam poczytać informacje o leku, który podaje Paulinie.. I co??? To steryd ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dla Oliwki brawa za próby raczkowania ![]() Cytat:
![]() tez zawsze po fryzjerze, układam po swojemu ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306824]Zapędź męża do roboty ![]() fajne, podobają mi się, aczkolwiek specyficzne bo nie mają pasów tylko to przednie zabezpieczenie - ale one niemieckie są, a jakoś mam wrażenie że oni nieźle robią?[/QUOTE] szaja na marcówkach któraś dziewczyna pisała, nawet dawała jakieś strony, że te foteliki są nie za bardzo bezpieczne. ale nie jestem pewna na 100% podpytam koleżanki. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
póki co tyle nadrabiania bo Hanulec zasnąć nie może ![]()
![]() |
#3409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo ![]() tak dziękuję ![]() dużo zdrówka dla Was dbaj o siebie i jak kiedyś rzuci Ci się w oczy brukiew ro daj znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Wtajemniczenie
|
Deli (chyba Ty) pisałaś, ze uczylas Amelke pokazywac gdzie jest lampa? No to wczoraj z braku laku kilka minut wałkowałam Borysowi "Gdzie jest lampa? Tuuu jest lampa. Borys gdzie jest lampa? Tu jest lampa" Az siostra sie smiala, ze jak psa go tresuje. No ale Borys szybko zaskoczył i najpierw slyszac to pytania pelzal i wyciagal raczke przed siebie (tyle, ze on tak smiesznie ta raczke wyciaga wykrziwiona). a pozniej stojac przy kanapie odwracal sie w kierunku lampy, podnosil glowe i tez tak slodko wyciagal ta raczke wykrzywiona przed siebie jakby w gescie "no nie wiem". haha, kurde. Musze jutro go nagrac.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-10-17 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś się do nich nie przekonałam. Pozatym mam wrażenie, że Julki pupa jakoś srednio je toleruje, a nie chce używać ich "na siłę". Cytat:
suuuper ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kurde dziewczyny, rok temu czekałyśmy z brzuchami na święta, zastanawiałyśmy się, który bobas w grudniu wystrzeli, a tu zaraz pierwsze święta z dzieciaczkami ![]() ![]() każda chciała się nażreć świątecznego żarła, bo później to nie było wiadomo jak będzie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a najlepsze jest to,że tego dnia co mi podłączyli wodę to urodziłam ![]() cieszę się na te święta- to będą nasze pierwsze wspólne święta Bożego Narodzenia bo w tamte Leo był w szpitalu a mnie szmaty nawet wpuścić nie chciały bo chciały mieć święty spokój w wigilie, nigdy tego nie zapomnę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Czymś trzeba głowę zajmować
![]() Cytat:
Lady, gratulacja dla Piotrka za ząbka ![]() Nawijko i Laurko, buziaki dla Kuby i Michałka ![]() Niech chorujące bąble szybko wracają do zdrowia ![]() ![]() ![]() Deli, aaaa, superrr! ![]() ![]() A my nockę miałyśmy właśnie fajną - jedna pobudka na papu, nie wiem o której, i wstaliśmy o 7. Ja pikolę, myślałam, że tyyyle zapamiętałam, a tu ![]() ----------------------------- Dziękujemy bardzo, bardzo za kciuki ![]() Jest dobrze ![]() ![]() ![]() Z pełzaniem nie jest źle - Pola w jakikolwiek sposób wykorzystuje do tego nogi, więc wie, o co cho. Tylko trzeba jej pokazać. Więc dostałyśmy zalecenia małych ćwiczeń i jeśli będziemy działać systematycznie, to w max 2 tyg. Pola powinna już pełzanie na dobre załapać. A kobitka powiedziała, że jeśli to ogarnie, to już pójdzie jak z procy, bo jest do tego gotowa, tylko ten brak naprzemiennego ruchu ją blokuje. Powiedziała jeszcze, żeby jej nie sadzać, bo skoro sama umie siąść, to niech to wyćwiczy jak najlepiej. Absolutnego stawiania, bo stópka jeszcze nie jest dobrze ułożona i gdyby Pola z taką nauczyła się stać, to już by było baaardzo ciężko ze szpotawej wyjść. I co mnie ucieszyło najbardziej, bo będę miała argument - absolutnie i kategorycznie NIE chodzikowi. Jak to ona powiedziała - najgorsze, co człowiek wymyślił dla dziecka. A jeszcze tym bardziej dla Poli, która sama nie umie nawet wstawać, nie mówiąc o staniu, a tym bardziej, że z tą stópką jest jak jest, więc to dla Poli by była wręcz zbrodnia. Czyli wyjdzie na moje ![]() Więcej szczegółów nie pamiętam, kamień mi z serca spadł, a kolejna wizyta 5.12., żeby dalsze postępy sprawdzić. Oj, się rozpisałam bardzo, ale musiałam ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-17 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja nie wiem wcale co on z nim działa ![]() ![]() Cytat:
Przykra sytuacja z rodzicami ![]() ![]() Gratuluje propozycji współpracy i tez Cię będę na YT oglądać wiec działaj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kciuki już dziś zaciskam ![]()
![]() |
#3415 |
Rozeznanie
|
Oje.bałam testy
![]() Wyłozyłam się na 4 pytaniach. 1)Wymiary tej naklejki która jest na szybie po prawej stronie z numerem rejestracyjnym. 2) Ile metrów musi mieć asfalt żeby był uznany za drogę. a.15m b.20m c.30m 3)Ile musi wynosić twardość nawierzchni bitumicznej wg skali G..coś tam 4)Ile musi wynosić minimalnie długosć drążka zmiany biegów. Kuwa takie pytania mi się trafiły... ![]() A wszystkie pytania ze znakami,skrzyżowaniami, pierwszą pomoca miałam dobrze. ![]() Jutro o 12 zdaję drugi raz ![]()
![]() ![]() Włosomaniaczka ______________ Remont siebie ![]() Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-10-17 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyślij im kartkę na BN z najserdeczniejszymi życzeniami se se se ![]() ![]() hje, super, że z Polczasem ok ![]() ![]() a ten chodzik to daj dziadkowi, niech se w nim sam pojeździ jak WOŹNICA ZE STAROŻYTNEGO RZYMU o! ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
nic się nie martw, następnym razem pójdzie dobrze! pierwsze koty za płoty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
noo ja jade jutro podpisać chyba jeszcze umowe z energetyką bo się chyba czeka rok.. tylko lipa bo bedzie nie pod ziemią;/bo na te sie czeka 2 lata..
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaa, jakie on ma juz włoski ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No nic wiosną będziemy działać ![]() Cytat:
![]() Wszystko na pewno będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3419 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brawo ![]() ![]() została tylko Hania i Leoś bezzębni? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ooo to mama taka grecka się zrobiła ![]() ![]() Ja dziś byłam się spotkać z koleżankami Hania była ze mną, nawet było oki ![]() Lece robić obiado kolacje dla tż ![]() aha ! Silver zrobiłaś grzywkę? i piękni Kubulek i Michaś ![]()
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
hje no widzisz
bjkora- nie marw się, ja teorie zdawałam 4 razy ![]() Cała- no właśnie, niech se pojedzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.