|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
|
|
#4022 |
|
Raczkowanie
|
Paula gratulacje!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Miłej nocki Laseczki...Mężuś ma ok.100 km do domku,wraca po 4 dniach,bo jeździł po auta i stwierdzam,że matka natura jest złośliwa,bo dziś dostałam miesiączkę
![]() Rano wkleję wyliczankę
|
#4024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba sie skusze na ta kreatyne
choc troche sie obawiam, w moim salone znalazlam jakies prostowanie na 4 miesiace z użyciem olejkow i nie wiem czy to bedzie dobre bo o kreatynie nic nie pisza chyba musze przejsc sie i zapytacTysiaczku wyliczanka byla tak jak mowisz widzialam ja ![]() ![]() Amorcio dziekuje ze zapytalas
|
#4026 |
|
Raczkowanie
|
Mi się efekt trzymał prawie 3 miesiące, ale do tak wyprostowanych włosów trzeba używać specjalnego szamponu i odżywki. Kupiłam sobie też serum po umyciu i może dlatego tyle czasu mi się trzymały.
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
ile kosztyja takie gadżety do pielęgnacji ?
|
#4028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Keratyna to podstawowe białko budulcowe włosów, paznokci i naskórka Kreatyna natomiast jest to organiczny związek chemiczny, występujący głównie w mięśniach i ścięgnach. I właśnie do odżywek dla kulturystów jest dodawana kreatyna ![]() Buźka : *
|
|
#4029 |
|
Raczkowanie
|
Nie pamiętam już dokładnie, ale za zestaw, tj.szampon + odżywka + serum było chyba niecałe 200zł. Ale tak, jak napisała Star- loków później na głowie nie zrobisz
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
goddessss-nie moge sie doczekac co nasz doktorek zrobi z moimi piersiakami
co do noszenia aparatów nosze durgi rok jestem mega zadowolona z efektów zdejmuje w grudniu tego roku ale bardzo obawiam sie wlasnie tego nawrotu cofniecia sie wady ![]()
|
#4031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale na pewno beda piekne !!! Szkoda ,że jeszcze tyle czasu trzeba czekać ;(
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
szybko zleci
nei moge sie doczekac efektu pracy doktorka
|
#4033 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc kochane moje !
|
#4034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Antybakteryjny darnsonval i powiem ci że działa jak narazie kremiki i masci szybciej sie wchlaniaja i wydaje mi sie że napięcie skóry sie zwiekszylo
|
|
|
#4035 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana, bo już nie mogę spać. Idę zaraz na szybki prysznic. Odcwczorajszego wieczora nie biorę nic przeciwbólowego i sama dzisiaj wstałam
Dziękuję Wam Kochane za gratulacje Amorcio dziękuję Ci jeszcze raz za mądre słowa przed operacją
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
Paula gratulacje
bo jeszcze nie gratulowalam i miłego dnia dla wszystkich
|
#4037 |
|
Raczkowanie
|
Paula - ja też gratuluje i ciesze sie ze tak super to wszystko znosisz
|
#4038 |
|
Raczkowanie
|
Witam się piątkowo
ależ tu ruch... nie codzień piszę, ale zaglądam regularnie. Amorcio - cieszę się, że wszystko zgodnie z planem Teraz same najprzyjemniejsze zmiany - więcej miękkości i naturalności.Paula - gratuluję! Dbaj o siebie i pamiętaj, że nawet jeśli nie odczuwasz silnego bólu musisz sie teraz bardzo oszczędzać! Jakiś cyckowy meeting jak najbardziej wskazany Łódź to optymalne miejsce. Z południa mamy dobry dojazd - Unsafe, Gosiek - kto jeszcze ze śląskiego? Chyba, że macie ochotę na jakiś góralski klimat to my Was chętnie w Bielsku/Wiśle/Szczyrku czy Żywcu ugościmy Byłam na rezonansie magnetycznym. Okazało się, że nasze centrum onkologiczne zakupiło super nowy sprzet do badań i potrzebowali przebadac jedną zdrową pacjentkę z implantami, żeby amerykańscy specjaliści mogli ustawić wzorzec. Ehmm.. i posłużyłam za królika, trochę się denerwowałam, bo zamiast 20 minut - w tunelu leżałam bez ruchu pół goła godzinę! Oczywiście dowiedziałam się po fakcie.. ale darmowe badanie bez kolejki to w PL przecież wieeelka łaska, więc po co wogóle pacjenta informować? Za 2 tygodnie pełny opis i konsultacja. Byłam u braffitierki kupic biustonosz. Rozmiar 65F i nie utopiłam się. Fiszbiny nawet nie dotykają implantu, bo miska jest szeroko zakrojona. Nie podnoszą, ale lekko zbliżają do siebie piersi. Choć do niektórych ubrań to takie okrąglaski by się przydały hmmm... bo u mnie to jednak nie to samo. Dziewczyny z anatomicznymi - jak z Waszym dekoldem? Temat włosów się pojawił widzę.. oj drażliwy ostatnio dla mnie ![]() Miłego dnia i weekendu! Mam nadzieję, że śnieg jeszcze nie spadnie
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rok temu zapuszczalam myślałam że też wymiekne ale wytrwalam najlepszą decyzja to byla z wiosną teraz można kombinować na rozne spisoby kręcić, całować, upinac całe w wielkiego koka u gory popatrz na yout. ...jak dziewczyny upinaja mi to bardzo pomogło
|
|
|
#4040 |
|
Rozeznanie
|
Gawisz witaj
![]() Ja najgorszy etap zapuszczania grzywki na szczęście mam już zasobą, kilka razy wymiękłam i znów obcinałam, ale w końcu się udało, niestety trzeba przeżyć, że przez kilka miesięcy nie wygląda się za dobrze.. Przede mną jeszcze długa droga do wyrównania, ale etap krytyczny daleko za mną ![]() A co do mycia to spróbój zwykły szampon pokrzywowy, ja mam z Barwy. Zdziałał u mnie cuda Choć półka w łaziece ugina się od tych super hiper reklamowanych specyfików, to po niego sięgam najchętniej
|
|
|
|
#4041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odpoczywaj ile sie da, nie nawyrezaj sie choc dobrze sie czujesz. Ja troche "poszalalam" i pozniej piersi bolaly w nocy i to mocno. Pamietaj zeby rak nie podnosci powyzej barkow nawet gdy mozesz bo miesnie musza przyrosnac na nowo i jest ryzyko, ze "uciekna" z implantow.Ciesze sie, ze jestes zadowolona, ja tylko podzielilam sie z Toba tym co sama wiem, decyzje podejmowals sama i sama sobie podziekuj Gawisz, dziekuje ![]() Unsafe, tez mam takie przygody z grzywka, teraz kolejne podejscie ![]() Ja juz o 6.30 stado nalesnikow nasmazylam, corcia prosila o takie sniadanko do szkoly to i reszta rodziny sie zalapala
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-10-18 o 08:47 |
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Gawisz fajnie,daj znać co Ci napiszą.A skąd wiedzialas o czymś takim?sama się zglosilas?
Co do grzywki to ja niestety mam za cienkie wlosy ale podobają mi się fryzury z grzywka ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- gawisz napisz do szczęśliwej. ona ma anatomy a super delkot wygląda w stanikach. Bez jeszcze lepiej :P ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
|
|
#4043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiecie te plastry sutricon chyba najtaniej wychodza na stronie dystrybutora |
|
|
|
|
#4044 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Też chciałam wyprostować, pytałam o ten zabieg moją fryzjerkę i odradziła Powiedziała mi, że bardzo brzydko włosy po tym wyglądają jak zaczynają odrastać, przy głowie robi się puch a te proste są proste, odwrotny efet niż przy trwałej odrastającej i ja też myślałam, że to odżywi i odbuduje włos a ona mi mówi tak jak ktoś Olivce powiedział, że końcowy efekt to wysuszenie i przepalenie włosów ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-10-18 o 08:53 |
||||
|
|
|
#4045 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie musisz suszyc ale wlasnie tak, podwojna robota, Celinka mowila mi, ze efekt duzo leszy i logicznie to brzmi bo wlosy umyte lepiej przyjmuja skladniki
|
|
|
|
#4046 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-10-18 o 09:00 |
|||
|
|
|
#4047 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja musze zuzyc te oleje ktore kupilam latem niby to samo co z helfy ale widze, ze takiego dobrego efektu nie daja.
Masz racje Belseno, ze sliczne i zdrowe piersi to radosc wielka, wiec czekam cierpliwie zeby sie wygoily, nie spieszy mi sie do fizbinw kappahl jest spory wybor staniczkow bez i nie koniecznie dla mam karmiacych
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-10-18 o 09:20 |
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Ua, śląsk, Wisła i Gołębiewski i AQUAPARK
?Jasne, zapraszamy! Ale Łódź wydaje się naprawdę na środku ![]() Elminio 420 lewy (13,5x12,5x5,3) i 400 prawy (13,5x12,5x5,0) będzie bosko ![]() jaa właśnie zastanawiam się nie obciąć włosów ![]() są do końcaa tatuażu, czyli do... końca łopatki? Cytat:
teraz kupiłam sobie ALFAPARF Lisse Design, szampon + odżywka = noo... sa efekty, ale nie takie jaak po KERASTASE RESISTANCE. Boże, mialam tak zniszczone końcówki, aa twardo zapuszczam, więc 1cm podcięcia nie wchodził w grę.. a te Kerastase ... warte swojej ceny. generalnie wszystko na odbudowę i odżywianie, to uściślanie wiązań keratynowych, ceramidów, dostarczanie naturalnych protein i aktywnych kationów, bez których ni ma włosa, ino siara :P btw. Nagle mnie ciągnie obciąć się na boba, ale szkodaa mi tych pieniędzy wydanych na włosy
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
No tak Amorcio, racja.
Powiem Wam, dzisiaj pod sweter założyłam miękki stanik i NIKT by się nie zorientował nawet gdyby się dokładnie przyglądał. Więc bez obaw Dominiko. Ukryjesz bez problemu.
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.

moje implanty sa juz na swoim miejscu

/25.06.2013r.
chyba musze przejsc sie i zapytac

Też chciałam wyprostować, pytałam o ten zabieg moją fryzjerkę i odradziła