Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 07:43   #61
Light Limara
Zadomowienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Light Limara już czujesz że to dziewczynka będzie ?? Ale imię ładne wybraliście. Ciekawe czy zmienicie ?
Czuję, że to będzie dziewczynka. Już widząc dwie kreseczki na teście oczami wyobraźni widziałam dziewczynkę

Znowu pogoda się popsuła, a chciałam iść kupić jeansy na gumce. Muszę się pożegnać z moimi rurkami, bo już nie dopinam i nie mam w czym chodzić. Poszukam na allegro czy są rurki na gumce ciążowej
Stary 2013-10-18, 07:44   #62
kaorlak
Zadomowienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Niki i Hope świetna robota Dziękujemy
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:44   #63
isia4891
Zadomowienie

[QUOTE=gosius91;43315500]

Twój termin porodu to mój dzień i miesiąc urodzin 07.05

Gratuluje Wam dziewczyny. Zleci wam bardzo szybko, ja jeszcze niedawno robiłam test a teraz jestem w 26 tygodniu ciąży. Termin porodu mam na 11.01.2014.
Życzę wam ciaż bez mdłości i wymiotow jak moja , dobrych wyników badań i prawidłowych rozwojow dzieciaczkow. Dbajcie o siebie bo to naprawdę piękny i wyjątkowy czas. Nie przejmujcie się przybieranymi kilogramami i komentarzami innych,najważniejsze, żeby malenstwo się dobrze rozwijało.
Aaa i nie nastawiajcie się na określanie płci...czasem intuicja zawodzi, a i lekarze popełniają błędy....żeby się nie rozczarować.
Mam nadzieję, że będzie was tu przybywać co raz więcej.
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:46   #64
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam

Mi nasz nowy wątek również bardzo się podoba i cieszę się, że już w nim jesteśmy

A co do ostatnich stron... to były one częściowo sztucznie nabijane, nie wiem przez kogo
tak więc wystarczy je przewinąć

Niki, Hope, wstawcie gdzieś na początku top 10 gaduł z poprzedniej części:
1. Seleniti: 255
2. Nikii89: 223
3. VwVampirka: 216
4. paulka0212: 178
5. kasiab91: 178
6. ilkas: 171
7. Magdi555: 165
8. dwakolory1: 153
9. asiulka_22: 152
10. h0pe: 144

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
...
ahaaaa, wiecie mąż został na razie odłączony od aparatury, rzekomo puls się unormował, z nieoficjalnych informacji wiem, że zapalenie jakiegoś mięśnia czy coś, nie wiem, nie umiem wam powtórzyć tego. Dzisiaj był jeszcze na prześwietleniu, ekg, ciągle badania.. Chciałabym aby był w domu
W końcu dobra wiadomość Myślę, że już będzie tylko lepiej Żeby tylko jak wyjdzie ze szpitala to dbał o siebie i dużo wypoczywał

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde

Edytowane przez VwVampirka
Czas edycji: 2013-10-18 o 07:51
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:46   #65
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
hahahah Kasianku aj low ju za to "H"
Hehe

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość

ahaaaa, wiecie mąż został na razie odłączony od aparatury, rzekomo puls się unormował, z nieoficjalnych informacji wiem, że zapalenie jakiegoś mięśnia czy coś, nie wiem, nie umiem wam powtórzyć tego. Dzisiaj był jeszcze na prześwietleniu, ekg, ciągle badania.. Chciałabym aby był w domu
Wiesz najważniejsze, że pojawia się jakaś diagnoza, bo najgorsze jest to jak coś leczą a nie wiedzą co. Oby już tylko do przodu

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Nie mogę iść spać bo Tż jeszcze na meczu a schował pościel do narożnika a on ciężki i muszę czekac aż wróci wyjmnie co by sobie nie pomyślał, że sobie bez niego radzę Poza tym byłam się wykąpać a że jutro wizyta to i nogi trza ogolić i resztki lakieru z paznokci u nóg zmyć ...

No i pod prysznicem wpadłam na myśl, że ta kartka dla Tż to nie do końca dobry pomysł bo ją zgubi więc chyba mu smsa wyśle jak juz w przychodni będą coby nie musiał go szukać A kartkę może do książeczki młodego włoże, może pani doktor na nią trafi... :p

O przypomniało mi się, Olaf nie jest zgłoszony do ubezpieczenia Tzn był ale u Tżta a Tż zmieniał formę zatrudnienia i zapomnieliśmy by młodego zgłosić Ale przyjąć muszą teraz, dzieci do 18 roku życia są odgórnie ubezpieczone....
A ja Cię rozumiem doskonale z tą sypialnią, bo też nienawidzę zasypiać przy migoczącym telewizorze, co miało miejsce u nas kilka ładnych lat

Z smsem dobry pomysł rzeczywiście, gorzej jak telefonu nie weźmie

Dokładnie, dzieci do 18 roku są ubezpieczone i nikt nie ma prawa robić problemów

A co do lakieru to ja zawsze w skarpetkach jestem badana więc się nie przejmuję

Cytat:
Napisane przez /Mycha/ Pokaż wiadomość
Poproszę o dopisanie do terminarza wizyt na 25.10.

Dobrej nocki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To mamy wizyte tego samego dnia

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ja zjadŁam właśnie jogurcik z bułeczką, miałam smaka na ser biały+śmietana+pomidor+sz czypiorek, ale nie chciało mi sie robić...za to rano napewno to wsunę.
DOBREJ NOCKI
DO JUTRA !!!
Na samą noc takie cuda? Ja ostatnio jestem głodna o 21-21.30 ale już nie jadam, bo nie zdąży mi się strawić

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość

Później dołącze zdjęcia z wczorajszego usg. Niestety nie ma fajnych, bo nie szło uchwycić w ruchu nic fajnego. Widziałam jak lekarz się starał Domyślam się co było przyczyną tego. Natalka (imię już chyba wybrane ) przed tuż przed usg dostała dawkę cukru w postaci batonika milky way i pewnie ten cukier spowodował radość w postaci fikołków. Jak leżałam probowałam nie oddychać i sprawdzić czy czuję te ruchy, ale lipa
Tak więc jeśli chcecie mini disco na usg polecam milky waya

Bardzo ładne imię wybraliście kurcze to muszę pamiętać, żeby przed genetycznym najlepiej nic nie jeść słodkiego

Ja pamiętam w ciąży z Hanią na końcówce (ale bez ręcznika na sucie i bez igły w tyłku ) byłam na KTG i ona odstawiała czyste szaleństwa a tętno skakało jak szalone, wyszła tachykardia, lekarz zdziwiony co się dzieje, a ja mówię, że Hania wf miała chyba akurat popołudniu powtórzyłam KTG i wyszło już wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Witam się z rana

Oj ciężka noc. Emilka się przebudziła koło 2 i chyba się wystraszyła, nowego miejsca i straaasznie zaczęła płakać. Potem to już się budziała co godzinę i marudziła. W końcu wzięliśmy ją do siebie do łóżka i pospał aniołeczek jeszcze do 8 Teraz właśnie rozwala babci żaluzje przy oknie balkonowym
No to współczuję nocki, u nas dzisiaj pobudka punkt 5 potem do 5.40 gdzieś tak nie spała, ale zasnęła jeszcze trochę po butli i pospała na mnie do 7. Hania wyspana a ja ścierpnięta i obolała, no ale co zrobić jak jej wygodnie się śpi na mamusi?

Za dużo nie poodpisywałam, bo mi dziecko wchodzi na komputer, ona dosłownie chce "siedzieć na komputerze"
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:53   #66
mala85
Raczkowanie

Dzieńdoberek jeszcze raz za pierwszą str

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
My z Wojtkiem upieklismy dzis ciasto, troszke ogarnelam kuchnie... musze sie wziasc za sprzatanie bo domek troche zaopuszczony... a tak mi sie nie chce :-(
Też zastanawiam się nad jakimś ciachem na weekend, szarlotka albo ze śliwkami....
a co do porządków to mam to samo, ale tak sobie pomyślałam że jutro zagonie Tż do szmatki, Córcie do odkurzacza i jakoś wspólnie szybciej pójdzie.

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Wiesz to może przypadek, że tak trafiałaś. Ja znam jedną jedynaczkę po prostu na maxa egocentryczną i nie do zniesienia, na szczęście nie mam z nią już kontaktu, ale może jej charakter to nie tylko kwestia braku rodzeństwa, bo w końcu znam też ludzi, którzy mają rodzenstwo a się zachowują w podobny sposób
Ja też jedynaczka ale nie mi oceniać moją osobę, ale tak skromnie myślę że nie jest ze mną aż tak źle

Cytat:
Napisane przez mala85 Pokaż wiadomość
I już 5 str ;-)
Kamień z serca, wczoraj wieczorem siedziałam na mobilnej wersji i tam już widziało 5 stron, dziś weszłam na lapka i tylko - aż dwie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Cenimy sobie również prywatność Naszych zdjęć dlatego można je zobaczyć tylko na Naszym grupowym meilu. Warunek taki sam jak przy klubie Pisać wiadomość na PW
Hmmm... prywatność przede wszystkim Mam tylko pytanie, bo mi do klubu to jeszcze daleko... a jakbym chciała Wam wrzucić moją focie jak wrócę z USG to cio

Zubi89 widzę, że termin tak jak ja fajnie

Gosius91 Zdrówka dla męża, pewnie nie długo wróci do domku

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:53   #67
ab_cd
Rozeznanie

Witam mamusie z samego rana

U mnie za oknem angielska pogoda - deszczowo, szaro i ponuro ;/

Mdłosci i wymioty do tej pory były okropne, ale chyba powoli sie koncza jeszcze kilka dni i bedzie 12 tydzien a ponoc najgorsze sa do 12.

Skorzystam z okazji ze mam chwilke czasu to od razu Was podpytam:
- ja do tej pory używałam polecanej przez Was oliwke z rosmana staram sie ją stosować 2 razy dziennie jednak zauwazyłam ze na udach powoli mi sie robią rozstępy. Czy Wy dodatkowo używacie jeszcze czegoś? Mozecie cos jeszcze polecić? Wiem ze ktos opisywał o jakis olejkach.

- czy zaopatrujecie się w jakies książki o ciązy/ dziecku? Jeśli tak to mozecie cos polecic?

hope - ja mam badania prenatalne 24 października jesli mozna to dopisz do listy
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 07:58   #68
carolyna86
Zakorzenienie

witajcie dziewczyny w nowym wątku!
Nikii już chwaliłam w poprzednim, teraz chciałabym uściskać hope za to, że ja kiedyś tam raz, dawno temu napisałam datę mojej kolejnej wizyty a ty to pięknie wyłapałaś -

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:03   #69
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala85 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek jeszcze raz za pierwszą str

Też zastanawiam się nad jakimś ciachem na weekend, szarlotka albo ze śliwkami....
a co do porządków to mam to samo, ale tak sobie pomyślałam że jutro zagonie Tż do szmatki, Córcie do odkurzacza i jakoś wspólnie szybciej pójdzie.

Ja też jedynaczka ale nie mi oceniać moją osobę, ale tak skromnie myślę że nie jest ze mną aż tak źle

Kamień z serca, wczoraj wieczorem siedziałam na mobilnej wersji i tam już widziało 5 stron, dziś weszłam na lapka i tylko - aż dwie

Hmmm... prywatność przede wszystkim Mam tylko pytanie, bo mi do klubu to jeszcze daleko... a jakbym chciała Wam wrzucić moją focie jak wrócę z USG to cio

Zubi89 widzę, że termin tak jak ja fajnie

Gosius91 Zdrówka dla męża, pewnie nie długo wróci do domku

Ja też niestety jedynaczka cóż nie było mi dane mieć rodzeństwa
Ci którzy mnie poznają to mówią, że nigdy by nie przypuszczali, że jestem jedynaczką ale czasem potrafię pokazać różki, myślę sobie, że wiele zależy od wychowania ale przyznam się bez bicia, że znam wiele rozpieszczonych jedynaków, którzy działają mi na nerwy

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Witam mamusie z samego rana

U mnie za oknem angielska pogoda - deszczowo, szaro i ponuro ;/

Mdłosci i wymioty do tej pory były okropne, ale chyba powoli sie koncza jeszcze kilka dni i bedzie 12 tydzien a ponoc najgorsze sa do 12.

- ja do tej pory używałam polecanej przez Was oliwke z rosmana staram sie ją stosować 2 razy dziennie jednak zauwazyłam ze na udach powoli mi sie robią rozstępy. Czy Wy dodatkowo używacie jeszcze czegoś? Mozecie cos jeszcze polecić? Wiem ze ktos opisywał o jakis olejkach.

- czy zaopatrujecie się w jakies książki o ciązy/ dziecku? Jeśli tak to mozecie cos polecic?

hope - ja mam badania prenatalne 24 października jesli mozna to dopisz do listy

Ja planuje kupić książkę "w oczekiwaniu na dziecko" ale na razie moje próby jakoś nie przynoszą rezultatu
Stary 2013-10-18, 08:05   #70
agaaga89
Zakorzenienie

Dzień Dobry Chyba oszalałyście, myślałam, że pomogę dziś dobić wątek.. a tu już nowy ! Witam w nowym wątku i ja

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:14   #71
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję, że to będzie dziewczynka. Już widząc dwie kreseczki na teście oczami wyobraźni widziałam dziewczynkę
A ja czuję, że to będzie chłopiec Ciekawe, czy mamy rację

Hope, widzę, że są problemy z wrzuceniem fotek...
moje możesz dodać korzystając z tego linku: http://images65.fotosik.pl/290/1b4fb40f0e33c43emed.jpg
(a potem z tej małej ikonki z górami na żółtym tle)

a pozostałe zdjęcia dodać tak jak opisałam w klubie przy zdjęciach (wczoraj uzupełniłam instrukcję).

Oscar Wilde

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 08:19   #72
kasiab91
Zakorzenienie

Dzień doberek

Witam się w nowym wspaniałym wątku

Dzisiaj piątek weekendu początek, więc humorek pierwsza klasa mimo, że boli głowa i pogoda okropna

Chylę czoła przed Nikii i Hope za genialną robotę.

Że niby ja jestem na 5 miejscu gaduł

Ja dziś się wybieram z mama i bratem na zakupy, planuję spodnie kupic ciążowe i może jakąś bluzkę bo wszystko tak jakby się pokurczyło

Co do rodzeństwa... Przez 10 lat byłam jedynaczką i wtedy rodzice zafundowali mi brata... Hmmm... I nie wiem czy to była słuszna decyzja. Kochamy się bardzo, ale wychowaliśmy się oddzielnie. Ja już nastolatka, a tu taki berbec w wózku i zawsze musiałam go brac ze sobą wszędzie Rodzice niby zadowoleni, bo ja już z nimi nie mieszkam a on nadal jest i jeszcze trochę pobędzie...Nawet za młody, żeby na ojca chrzestnego go wziąśc
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:28   #73
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Ja też niestety jedynaczka cóż nie było mi dane mieć rodzeństwa
Ci którzy mnie poznają to mówią, że nigdy by nie przypuszczali, że jestem jedynaczką ale czasem potrafię pokazać różki, myślę sobie, że wiele zależy od wychowania ale przyznam się bez bicia, że znam wiele rozpieszczonych jedynaków, którzy działają mi na nerwy

Ja planuje kupić książkę "w oczekiwaniu na dziecko" ale na razie moje próby jakoś nie przynoszą rezultatu
Jak chcesz to mam do sprzedania pakiet 3 książek, w oczekiwaniu na dziecko, dieta przyszłej mamy i 1 rok z życia dziecka.
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:32   #74
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość

magdi - że ja? że co? przecież normalnie pisze
Kochana, ale ja nie mam nic złego na myśli Po prostu w szoku jestem, że dajesz radę tak dokładnie i każdemu odpisać
Wpiszesz mnie na wizytę na 30.10 na 16:30?

Cytat:

Tak więc jeśli chcecie mini disco na usg polecam milky waya
Ja zawsze z batonikiem chodziłam bo Kuba to leniuszek był i nie zawsze ułożenie pozwalało na dobre pomiary Także trzeba było Go 'przekupić' czymś słodkim, żeby zmienił pozycję

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Dzisiaj czuję się wyspana Pospałyśmy z Misią do 7, a potem jeszcze leżała i przytulała się do 8
Wiecie nie ma chyba piękniejszej pobudki niż uśmiech dziecka z rana

Miłego dnia Mamusie!
Uwilebiam takie poranki. Pamiętam, jak Kubuś pierwszy raz obudził się obok i z uśmiechem powiedział "kocham Cię" Nie ma nic piękniejszego niż takie słowa Dziecka

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Ja oliwkowałam się wieczorem po kąpieli, a rano używałam balsamu z tej samej firmy z Rossmanna i nie miałam rozstępów (kilka pod koniec wyszło na dole brzucha, ale takie delikatne mało widoczne). Teraz działam tak samo - ciekawe czy efekt będzie ten sam

U nas też pogoda "pod psem". Na szczęście ja czuję się lepiej Dziś nie mam mdłości i śniadanie zostało w brzuchu
Za to Kuba nie chciał iść do przedszkola (odprowadzał Go Mąż, bo ja wcześniej do pracy wyjechałam) i został z płaczem

Gosiu, cieszę się, że z Mężem lepiej i oby szybciutko wrócił do domu

Dziewczyny ruszmy już też z klubem, chociażby z wątkiem ze zdjęciami - ja nie chcę tu pokazywać zdjęć nawet z USG

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:35   #75
Light Limara
Zadomowienie

prawa i lewa rączka
DSC_0239.jpg

mózg
DSC_0238.jpg

twarz
DSC_0240.jpg

ab cd trzymam kciuki żeby wymioty się skończyły. Jak już sobie pójdą to taka ulga. Wreszcie można normalnie żyć. Mi przeszły w 11 tc. Potem pojawiła się zgaga, ale też już sobie poszła Dasz radę- jeszcze trochę.

VwVmpirka a propozycja imienia dla chłopca już jest?

magdi a więc jednak coś w tych słodyczach jest

W sumie mi się podobało ANA (nie Anna), ale jak to powiedziałam w obecności mojej mamy i teściowej o się zaczęło. Popatrzyły na mnie, powiedziały, że nie i zaczęły rzucać swoje propozycje i się "kłóciły" , a że nie te, bo ja znam jedną taką, a że nie te... Wieczorem przyszedł TŻ usiadł obok i pyta jak mam na drugie imię (bo zapomnial ) mówię Natalia, a on ładnie, więc niech będzie Natalka. I na razie, jak nie urośnie siusiak, zostaje Natalka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0237.jpg (122,5 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez Light Limara
Czas edycji: 2013-10-18 o 08:36
Light Limara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:39   #76
agaaga89
Zakorzenienie

Light piękne maleństwo !

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:42   #77
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Jak chcesz to mam do sprzedania pakiet 3 książek, w oczekiwaniu na dziecko, dieta przyszłej mamy i 1 rok z życia dziecka.
Oooo to ja chętnie, musimy się zgadać na priv

Cytat:
prawa i lewa rączka
Załącznik 5449178

mózg
Załącznik 5449179

twarz
Załącznik 5449183

ab cd trzymam kciuki żeby wymioty się skończyły. Jak już sobie pójdą to taka ulga. Wreszcie można normalnie żyć. Mi przeszły w 11 tc. Potem pojawiła się zgaga, ale też już sobie poszła Dasz radę- jeszcze trochę.

W sumie mi się podobało ANA (nie Anna), ale jak to powiedziałam w obecności mojej mamy i teściowej o się zaczęło. Popatrzyły na mnie, powiedziały, że nie i zaczęły rzucać swoje propozycje i się "kłóciły" , a że nie te, bo ja znam jedną taką, a że nie te... Wieczorem przyszedł TŻ usiadł obok i pyta jak mam na drugie imię (bo zapomnial ) mówię Natalia, a on ładnie, więc niech będzie Natalka. I na razie, jak nie urośnie siusiak, zostaje Natalka
Uwielbiam takie zdjęcia
Stary 2013-10-18, 08:43   #78
VwVampirka
Zakorzenienie

Magdi, no wrzucaj! Instrukcja już gotowa

Light, fajniusie zdjęcia szczególnie te rączki
A imiona wstępnie wybrane: Gustaw albo Szymon... ale wszystko się może jeszcze zmienić...

Oscar Wilde

Edytowane przez VwVampirka
Czas edycji: 2013-10-18 o 08:45
Stary 2013-10-18, 08:44   #79
mala85
Raczkowanie

Light Limara ale śliczne fotki

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 08:50   #80
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
A ja czuję, że to będzie chłopiec Ciekawe, czy mamy rację
Ja z Kubą też tak czułam Matka tam swoje wie najlepiej

Cytat:
prawa i lewa rączka
Super zdjęcia Takie dokładne A motylek, jaki śliczny
Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Magdi, no wrzucaj! Instrukcja już gotowa
To wieczorem, bo mam w domu - choć moje nie takie piękne, jak Wasze

Stary 2013-10-18, 08:50   #81
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
prawa i lewa rączka
Załącznik 5449178

mózg
Załącznik 5449179

twarz
Załącznik 5449183

śliczne

mi się też Natalka podoba, ale była mojego męża tak miała na imię i się nie chce zgodzić

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:52   #82
agus7ia
Raczkowanie

Czesc dziewczyny. Rany, ale jestescie szalone.
Nie bylo mnie 2 dni, zaczelam nadrabiac poprzedni watek ( kilkanascie stron), bo mimo wszystko lubie byc ze wszystkim na biezaco i doszlam do linku w nowym watku, klikam a tam kilka stron do przeczytania. Stary bede musiala nadrobic troche pozniej.Skad wy bierzecie te wszystki wpisy
Zaczne moze o wpisaniu tego co dalam rade zapamietac jeszcze z poprzedniego watku.

Przede wszystkim Pikaso przykro mi z powodu trzeciego dzidziusia, ale pozostala dwoja dostarczy wam rownie wiele emocji.

Hope, super fotka i super, ze z dzidziusiem wszystko ok. Moze faktycznie plamienia to skutek nadzerki i nie sa n☠☠☠ezpieczne dla ciazy.

Zamyslona trzymaj sie mocno, moze maz zmieni sie odbrobine jak przyjdzie na swiat drugie dzidzi.

Gosius91 duzo zdrowka dla meza.

Lolitka super wygladalas na slubie i masz juz piekny brzuszek. U mnie jeszcze kompletnje nic nie iwdac, ale to dopiero 9tc.

Light Limara super fotusie

Pewnie mnostwo wazych informacji zapominalam, ale wszystkim mamusia zycze duzo zdrowka

Ktoras z dziewczyn pisala o oliwce z rossmana. Mam ja, ale strasznie mnie zapach mdli i jak narazie nie moge sie nia smarowac.

Jesli chodzi o literatura to ja kupilam polecany przez ktoras z was Jezyk Niemowlaka,zaczelam czytac i faktycznie jest bardzo fajnie napisana.

Kurde zapomnialam o najwazniejszym. Nikii i Hope chyle czola, nowy watek super.

Edytowane przez agus7ia
Czas edycji: 2013-10-18 o 08:54
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:21   #83
pomarancza24
Zadomowienie

Light limara piękne zdjęcia
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:21   #84
ab_cd
Rozeznanie

Light Limara - czy to były badania genetyczne? w którym tygodniu je wykonywałas? Czy one były juz przez brzuch?
piekne zdjecia
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:23   #85
Gosiiaczek
Raczkowanie

Wow wow super super Nikii89 h0pe jestescie mega serio ♡
Duzo do nadrobienia mam ale wiece co wczorajnsie nie udalo mojemu narzyczonemu ;( taka jedna suka uwalila go na losowanym pytaniu egzaminacyjnym , praca przyjeta zaliczona ale egzamin musi poprawic ;( tyle nas te studia kosztuja nerwow i wszytskiego zapomnialam dodac ze wszystko jest w jezyku niemieckim , moj Kuba 12 lat tam mieszkal ma dwa obywatelstwa i serio lepiej mowi po niemiecku niz po polsku a taka suka mu powie ze nie wie o czym mowi jest zalamany bo chcial pokazac ze ...... jest wart tych wszystkich nadziejii ze jest wart mnie .... chcia bym byla z niego dumna choc bardzo jestem..... chial by moi rodzice byli dumni..... i by mogl zadzwonic do swojego starego ktory ma nas w dupie od 2 lat ze te studia zawdziecza tylko sobie i mnie bi zawsze go wspieralam smutno mi choc tak jak powiedzialam nic sie nam nie udalo za pierwszym razem no nasza fasolka sie udala za pierwszym razem ale zawsze pod gorke zawsze ;( przepraszam wiem ze to nie koniec swiata ale serio w domu sie poplakal ....... i czemu ja z nim jestem z takim nieudacznikiem ....... bo kocham go z calego serca ♡

☠Light Limara piekne zdjecia cudowne mnie to czeka 30 pazdziernika
gosius91dobrze ze juz z mezem lepiej

Edytowane przez Gosiiaczek
Czas edycji: 2013-10-18 o 09:33
Gosiiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:34   #86
agus7ia
Raczkowanie

Gosiaczek przekaz narzeczonemu, ze ma sie Tobie nie zalamywac, bo teraz nie tylko ty go potrzebujesz, ale rowniez jego malutka fasolka i teraz ma juz dwie osobki, ktore sa z niego dumne, bo dla was jest najwspanialszy. Rozumiem jego rozczarowanie, ale napewno drugim razem uda mu sie bez problemu i jeszcze utrze nosa tej profesorce.

Ja wczoraj w pracy poinformowalam szefowa o mojej ciazy. Bardzo milo to przyjela i nawet sama stwierdzila, ze powinnam na zwolnienie pojsc bo jest to tak wyjatkowy i trudny okres dla kobiet, ze powinna go przejsc w spokoju. Naprawde bylam milo zaskoczona.

Co do ubran to ja kupila sobie na all spodnie ciazowe, uzuwane za jakies smjeszne grosze, wiec jesli sie sprawdza to pewnie wiekszosc ubran tak kupie
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:34   #87
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Wow wow super super Nikii89 h0pe jestescie mega serio ♡
Duzo do nadrobienia mam ale wiece co wczorajnsie nie udalo mojemu narzyczonemu ;( taka jedna suka uwalila go na losowanym pytaniu egzaminacyjnym , praca przyjeta zaliczona ale egzamin musi poprawic ;( tyle nas te studia kosztuja nerwow i wszytskiego zapomnialam dodac ze wszystko jest w jezyku niemieckim , moj Kuba 12 lat tam mieszkal ma dwa obywatelstwa i serio lepiej mowi po niemiecku niz po polsku a taka suka mu powie ze nie wie o czym mowi jest zalamany bo chcial pokazac ze ...... jest wart tych wszystkich nadziejii ze jest wart mnie .... chcia bym byla z niego dumna choc bardzo jestem..... chial by moi rodzice byli dumni..... i by mogl zadzwonic do swojego starego ktory ma nas w dupie od 2 lat ze te studia zawdziecza tylko sobie i mnie bi zawsze go wspieralam smutno mi choc tak jak powiedzialam nic sie nam nie udalo za pierwszym razem no nasza fasolka sie udala za pierwszym razem ale zawsze pod gorke zawsze ;( przepraszam wiem ze to nie koniec swiata ale serio w domu sie poplakal ....... i czemu ja z nim jestem z takim nieudacznikiem ....... bo kocham go z calego serca ♡
Strasznie mi przykro Pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś uwalił na obronie Co za suka!!!! Brawo dla TŻ za język To duży plus zdawać egzamin w innym języku niż ojczysty A tak na marginesie to bardzo fajne zdjęcie z avatarka - to Berlin?

Stary 2013-10-18, 09:37   #88
carolyna86
Zakorzenienie

Gossiaczek - faktycznie sucz z tej baby

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:40   #89
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Strasznie mi przykro Pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś uwalił na obronie Co za suka!!!! Brawo dla TŻ za język To duży plus zdawać egzamin w innym języku niż ojczysty A tak na marginesie to bardzo fajne zdjęcie z avatarka - to Berlin?
Tak to berlin zrobilam mu taki prezent na urodziny i pojechalismy na 3 dni ja bylam tam pierwszy raz a dla niego to raj naprawde jeschalismy za 17 zl od osoby polskim busem spalismy w hostelu i bylo super

Wiem ze bedzie dobrze bo musi ale kurde .........
Stary 2013-10-18, 09:41   #90
mala85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
taka jedna suka uwalila go na losowanym pytaniu egzaminacyjnym , praca przyjeta zaliczona ale egzamin musi poprawic ;(
Głupi babsztyl .....

Najważniejsze, ze macie siebie

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

Edytowane przez mala85
Czas edycji: 2013-10-18 o 09:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości