Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 10:13   #2461
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Szybka pożyczka?:brzyda l:
Ha ha, nie ma takiej opcji

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:18   #2462
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nie, nie, bardzo dobrze zakodowałas
Ale w sumie jestem prawie pewna, ze w tą XS nie wbiłabym się. Jednakże te pare % niepewności mnie nieco zbija z pantałyku

Powiedz mi Kochana, czy ta L-ka jest tak ciasna na Tobie, ze cięzko Ci sie w niej ruszac? Bo na zdjeciu tego nie widac, lezy pięknie i chce Cię namawaić abyś ja zostawiła
Wiesz co może na zdjęciach tego nie widać ale jest tak dopasowana, że aż się wpija czuję się w tej sukience jak w pancerzu . Od pasa w dół jest OK - wszystko mi pasi ale ta góra jest za mała. A oddychać i ruszać się mogę bo materiał jest elastyczy

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:19   #2463
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ha ha, nie ma takiej opcji
Corii, polecam Providenta Poza regularną pracą mam dyżury w placówce porad prawnych dla mniej zamożnych osób i już widziałam tysiące spraw typu "bo my tylko pożyczkę na kanapę/ weselę/ święta a tu, niech pani patrzy, mamy zapłacić dwa razy tyle"

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:22   #2464
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Kurka tak samo daje ciała : nie kupuje a potem jak cos chce to nie ma .. :pała:
Nie chce żadna z Was sprzedać złotego naszyjnika z kamieniami czarnymi?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja nie chcę, ale mam muahaha ;p To właśnie to, że trzeba kupować jak są. Jakoś tak biżu się szybko rozchodzi!

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Widziałam te perły na Allegro bo szukałam swojego naszyjnika z którym zwlekalam jak Ty :pała:
Jak zobaczymy kogoś w tej kamizelce to bedzie to albo Mari albo nikt z wizazanek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Sekretnie wiem, że nie tylko mi się podoba ;p Ale u mnie raczej go nikt nie będzie miał. Jako Wilma będę zatem odosobniona

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ale tu się duuużo dzieje!

Mari, czekam na Twoją opinię o wdzianku jaskiniowca, nie ukrywam, że też bym chętnie przymierzyła

Nie lubię nosić naszyjników zbytnio ale ostatnio zakupiłam jeden, z Asosa, na dodatek robaczywy (tzn. z robaczkami). Pomyślałam, że będzie mi wesoło jak go założę

Poza tym zdradam Zarę z Massimo

I nie wiem, czy pisałam, bo się zapominam ostatnio, ale znalazłam w Wiedniu outlet Zary

Ja poproszę z outletu kurtkę biker

Co do wdzianka to zawsze się możemy ustawić i sobie pomierzysz

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Też je widziałam i już obserwuję tę aukcję Szkoda tylko, że kończy się jakoś ok. 24:30 bo niestety o 5:30 mam codziennie pobudkę Ale trudno, poświęcę się dla sprawy

Mari jest jak na razie jedyną tak nagrzaną na tego futrzaka wizażanką, więc jeśli ktoś będzie w nim pomykał, to będzie to ona Chyba, że stwierdzi to samo, co ja, że futrzak+ niska osoba= porażka
Ja jak szukałam futrzaka do przymierzenia, to w poznańskich zarach znalazłam tylko w jednej i to ostatnią emkę!!! Jak zapytałam o eski, to usłyszałam, że nie widziano tego rozmiaru już od dawna Nie myślałam, że takie wzięcie będą miały
Ciiiiicho, nie zapeszaj, bo chyba właśnie do mnie leci Obrzydziłyście mi śniegowce (które i tak zakupiłam, ale mocno nad nimi myślę ;p), nie dam się zrobić w "futrzaka"

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:23   #2465
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii, polecam Providenta Poza regularną pracą mam dyżury w placówce porad prawnych dla mniej zamożnych osób i już widziałam tysiące spraw typu "bo my tylko pożyczkę na kanapę/ weselę/ święta a tu, niech pani patrzy, mamy zapłacić dwa razy tyle"
W zyciu!!! Jestem przeciwnikiem pozyczek

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-18, 10:23   #2466
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
To super że jest fajny na żywo, ja właśnie o to się obawiałam. Też uwielbiam takie fasony i jeszcze ta wełna 75% mnie przekonała, a z kodem wyszedł 75 zł mniej
Cieszę się że przydała się informacja
dzięki bo tak dzisiaj wydałabym te 75 zł więcej, szukałam właśnie tańszego zamiennika dla płaszcza z mojej "wishlisty" i ten akurat się nadaje (500 zł taniej), tylko trzeba doszyć podszewkę - bez niej pełni bardziej funkcję grubego swetra niż płaszcza

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:24   #2467
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Wiesz co może na zdjęciach tego nie widać ale jest tak dopasowana, że aż się wpija czuję się w tej sukience jak w pancerzu . Od pasa w dół jest OK - wszystko mi pasi ale ta góra jest za mała. A oddychać i ruszać się mogę bo materiał jest elastyczy
To rzeczywiscie, nie ma co zostawiać, bo tylko byś w niej czuła dyskomfort. Dziwne, ze nie zrobili rozmiar wiekszej jeszcze.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-18, 10:24   #2468
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość

Ja poproszę z outletu kurtkę biker
A jaka to? Jakbyśmy gdzieś przypadkiem zupełnym zawędrowali do tego CH to się rozejrzę

Stary 2013-10-18, 10:27   #2469
Marigold19
🦄

Cytat:
Też to widziałam parę razy, człowieki w ogóle nie znają podstaw działania kredytu, pożyczki (chociaż może z kredytami nieco lepiej), a potem tragedie rodzinne, licytacje komornicze...

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Madzia, pokażę Ci na PW, kiedy jedziecie?

Stary 2013-10-18, 10:29   #2470
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Szybka pożyczka?

Zerkałaś na jakiś portal aukcyjny? Często się tam pojawiają.

Egg, a Ty nosisz nasze perły? On jest taki trochę bardzo duży.

Dziewczyny, które posiadają 'kaszmirowy ' szalik : jak go odmechacić? Tak normalnie za pomocą sprzętu? Nic mu nie będzie? Boje się, bo to mój najulubieńszy szalik zimowy.
ja golę golarką - trochę schodzi (bo niestety nie da się całkiem pozbyć tych zmechaceń)

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:32   #2471
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Też to widziałam parę razy, człowieki w ogóle nie znają podstaw działania kredytu, pożyczki (chociaż może z kredytami nieco lepiej), a potem tragedie rodzinne, licytacje komornicze...

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Madzia, pokażę Ci na PW, kiedy jedziecie?
Jak słyszę pożyczka to mam już lampki ostrzegawcze włączone Z kredytami lepiej- jakoś to taniej wychodzi i łatwiej się połapać.

Jedziemy w czwartek (jak tylko K. wyjdzie z kancelarii to bierzemy wory i wyjeżdżamy), wracamy w niedzielę. Tyle, że u nich 1 listopada to święto ustawowe więc nie wiem, jak będą funkcjonować w sob. i niedzielę

Stary 2013-10-18, 10:33   #2472
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Zerkałaś na jakiś portal aukcyjny? Często się tam pojawiają.
Monitoruję na okrągło All. i e-bay'a, ale tam troszkę się nie kalkuluje niestety Dwie aukcje przeszły mi koło nosa niestety Liczę na tę, którą teraz obserwuję, bo jestem już zdesperowana

Cytat:
Dokładnie, a potem ktoś się pokaże i będzie och i ach na wszystkich forach i blogach, ja tam nie ufam opiniom, poza tym no kurcze- nie wszystko się nam musi kolegialnie podobać

A masz numer ref do pereł? Może u mnie są? U mnie takie dziwne rzeczy się ostają
Dokładnie
Uważam dokładnie tak samo, że każdy ma swój gust i to, co nam się podoba nie musi podobać się innym. Najważniejsze, żebyśmy same się czuły dobrze w tym, co nosimy
Mi się futrzak nadal bardzo podoba, jednak ja sama wyglądam w nim strasznie. Jest zdecydowanie za długi

Właśnie nie mam nr ref. pereł, ale będę szukać zaraz, może gdzieś znajdę Wtedy bym była wdzięczna, jakbyś zobaczyła za nim u siebie, choć tracę nadzieję, że gdzieś uchwał się jeszcze jakiś w sklepie stacjonarnym

Cytat:
Ciiiiicho, nie zapeszaj, bo chyba właśnie do mnie leci Obrzydziłyście mi śniegowce (które i tak zakupiłam, ale mocno nad nimi myślę ;p), nie dam się zrobić w "futrzaka"
Nic już nie mówię
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:40   #2473
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
No to widocznie nie były mi pisane. Szkoda trochę, bo ostatnie moje woski umarły śmiercią tragiczną przed wakacjami

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

A ja sobie wyrabiam. Niestety oddałam motylową chustę, bo wkurzał mnie jej kolor. W Zarze przy jarzeniówkach wyglądała znośnie, a w domu do białej bluzki po prostu strasznie

O ile wrócą woski to chociaż połowa będzie na nie
Przypuszczam, że jeszcze nie jedne woski fajne będą Więc nic straconego

Cytat:
Też je widziałam i już obserwuję tę aukcję Szkoda tylko, że kończy się jakoś ok. 24:30 bo niestety o 5:30 mam codziennie pobudkę Ale trudno, poświęcę się dla sprawy

Mari jest jak na razie jedyną tak nagrzaną na tego futrzaka wizażanką, więc jeśli ktoś będzie w nim pomykał, to będzie to ona Chyba, że stwierdzi to samo, co ja, że futrzak+ niska osoba= porażka
Ja jak szukałam futrzaka do przymierzenia, to w poznańskich zarach znalazłam tylko w jednej i to ostatnią emkę!!! Jak zapytałam o eski, to usłyszałam, że nie widziano tego rozmiaru już od dawna Nie myślałam, że takie wzięcie będą miały
Kochana a nie korzystasz ze snajpera? Po co nocami siedzieć skoro on może za Ciebie wylicytować?
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:42   #2474
Forget_me
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43321142]Kochana a nie korzystasz ze snajpera? Po co nocami siedzieć skoro on może za Ciebie wylicytować? [/QUOTE]

Nie korzystam Nawet nie wiem, że cosik takiego istnieje
Stary 2013-10-18, 10:43   #2475
mdominika30
Przyczajenie

Cześć, dziewczyny od niedawna podczytuję Was, przyznaję się bez bicia, i dzięki Wam uzupełniam szafę. W moim mieście nei ma Zary, więc zostaj emi on-line. Mam ogromna prośbę, jeśli to nie kłopot, o podanie wymiarów osławionych tu juz spodni z suwakami, woskowanych. Chodzi mi o rozm. S, zwłaszcza o szerokośc w pasie i o długość nogawki. Dzięki wielkie
mdominika30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:47   #2476
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
A masz numer ref do pereł? Może u mnie są? U mnie takie dziwne rzeczy się ostają
Znalazłam
Oto nr: 1856/013
Jakbyś mogła zobaczyć, czy gdzieś u Ciebie go nie ma, byłabym zobowiązana
Stary 2013-10-18, 10:48   #2477
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

Nie tylko Mari bardzo mi się futrzak podoba i jestem niska
Stary 2013-10-18, 10:49   #2478
Hoodoo
Raczkowanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43319465]Takie małe uszyli? No Chińczycy przegięli z rozmiarówką [/QUOTE]
S jest malutka, nawet nie próbowałam się w nią wciskać. Nie widziałam xs w sklepie, ale ona musi być naprawdę mikroskopijna W każdym razie bardzo fajna ta kiecka i dumam nad nią cały czas...

O którym woskach z zamkami tak piszecie?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1566518.html
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1464525.html
Te pierwsze mi się nie podobają - za luźne, marszczą się w łydkach i te suwaki są za duże... Drugich nie widziałam

Przymierzałam też sukienkę Gabi z trf, mega jest
Hoodoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:55   #2479
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Czyli jesteśmy we trzy i do tego trzy niskie
Stary 2013-10-18, 11:04   #2480
Marigold19
🦄

Madzia, to wiesz- pamiętaj o mnie jak będą jakieś cuda w moim rozmiarze

Forget, ale ja też mam plan go nosić do sukienek, raczej nie do spodni, może wtedy będzie lepiej wyglądać. Poza tym ja jestem niska, ale mam stosunkowo długie odnóża, no mam nadzieję, że źle nie będzie. TŻ pewnie znowu skrytykuje, może chociaż nie powie, że "zdzirowate" (bo tak a propos zamówiłam sobie kozaczki za kolano "na spróbowanie", bo mierzyłam jedne w sklepie i wcale nie wyglądałam źle- w moim odczuciu ).

Podeślij mi numer pereł, zobaczę u siebie Już nie trzeba, mam i patrzę i u mnie nie wypada ;/ Wypada mi w jednym miejscu tylko, a raczej w dwóch.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Znalazłam
Oto nr: 1856/013
Jakbyś mogła zobaczyć, czy gdzieś u Ciebie go nie ma, byłabym zobowiązana
U mnie on nie wyskakuje, ale jakbyś zadzwoniła- u mnie są tylko dwie zary i jest to Ci pojadę go kupić.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
I Ty masz tego futrzaka z Re i dobrze w nim wyglądasz- wcale bym nie powiedziała, że jesteś niska.

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2013-10-18 o 11:01
Stary 2013-10-18, 11:08   #2481
Konto usunięte

Cytat:
Nie korzystam Nawet nie wiem, że cosik takiego istnieje
Wejdź sobie na stronę snajper.net
Czasami korzystam jak właśnie licytacje mam bardzo późno albo z jakichś względów nie mam czasu akurat być w necie

Cytat:
Napisane przez Hoodoo Pokaż wiadomość
S jest malutka, nawet nie próbowałam się w nią wciskać. Nie widziałam xs w sklepie, ale ona musi być naprawdę mikroskopijna W każdym razie bardzo fajna ta kiecka i dumam nad nią cały czas...

O którym woskach z zamkami tak piszecie?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1566518.html
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1464525.html
Te pierwsze mi się nie podobają - za luźne, marszczą się w łydkach i te suwaki są za duże... Drugich nie widziałam

Przymierzałam też sukienkę Gabi z trf, mega jest
Przypuszczam, że mało która z nas wcisnęłaby się w ta XS
Piszemy o woskach z pierwszego linku - na niższe osoby są o.k.
Te drugie są już sporo dłuższe, przypuszczam że na mnie byłyby sporo za długie a że mają zamki na dole to kłopot ze skróceniem byłby

Dzisiaj jadę poprzymierzać to i owo, to i woski zamierzam
Też mierzyłam sukienke z TRF ale mnie ona nie pasuje - za cienka (wolałabym gdyby nie była odcinana w pasie - byłaby wtedy mega opływowe kształty) i szybko zeszmaci się niestety
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:10   #2482
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Forget, ale ja też mam plan go nosić do sukienek, raczej nie do spodni, może wtedy będzie lepiej wyglądać. Poza tym ja jestem niska, ale mam stosunkowo długie odnóża, no mam nadzieję, że źle nie będzie. TŻ pewnie znowu skrytykuje, może chociaż nie powie, że "zdzirowate" (bo tak a propos zamówiłam sobie kozaczki za kolano "na spróbowanie", bo mierzyłam jedne w sklepie i wcale nie wyglądałam źle- w moim odczuciu ).

Podeślij mi numer pereł, zobaczę u siebie Już nie trzeba, mam i patrzę i u mnie nie wypada ;/ Wypada mi w jednym miejscu tylko, a raczej w dwóch.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

U mnie on nie wyskakuje, ale jakbyś zadzwoniła- u mnie są tylko dwie zary i jest to Ci pojadę go kupić.[COLOR="Silver"]
Może długie odnóża Cię uratują Ja nóg długich nie mam i jak się w nim zobaczyłam, to.... Naprawdę koszmarnie to wyglądało!!! Wydaje mi się, że nawet sukienka by tego nie uratowała Wrzuć foto, jak już go będziesz miała u siebie, bom ciekawa, jak będzie na Tobie leżał
TŻ'em się nie przejmuj, faceci w większości przypadków się nie znają Mój też czasami jak z czymś wyskoczy, to nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać, ale jak później zakładam jakąś rzecz przez niego skrytykowaną, to chwali Jak mu mówię, że wcześniej to krytykował, to odpowiada, że on krytykuje to, co widzi w necie, a na mnie mu się już to podoba Dobrze, że w większości przypadków go nie słucham jeśli chodzi o zakup ciuchów, bo sporo fajnych rzeczy by mi przeszło koło nosa

A skąd jesteś? Jak tylko znajdę chwilkę, to zadzwonię Bo na razie nie mam możliwości
Stary 2013-10-18, 11:11   #2483
magda20003
ex Moderator

Cytat:

I Ty masz tego futrzaka z Re i dobrze w nim wyglądasz- wcale bym nie powiedziała, że jesteś niska.
Co więcej, mnie się ten Madziowy futrzak z Re też bardzo podoba

Madzi, dobrze się nosi, nie wypada mu futro?

Ja ostatnio non stop chodzę ofutrzona- nakupiłam swetrzydeł z kaszmirem i/lub angorą i okropnie wręcz się kłaczą (nawet po kilku praniach)

Stary 2013-10-18, 11:12   #2484
Forget_me
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43321774]Wejdź sobie na stronę snajper.net
Czasami korzystam jak właśnie licytacje mam bardzo późno albo z jakichś względów nie mam czasu akurat być w necie [/QUOTE]

Dziękuję Nie wiedziałam, że cosik takiego istnieje Mi się licytacje przeważnie trafiają w "normalnych" godzinach, ta pierwsza kończy się tak późno. I to jeszcze w tygodniu, gdzie rano do pracy trzeba wstać
Stary 2013-10-18, 11:17   #2485
Marigold19
🦄

Cytat:
Może długie odnóża Cię uratują Ja nóg długich nie mam i jak się w nim zobaczyłam, to.... Naprawdę koszmarnie to wyglądało!!! Wydaje mi się, że nawet sukienka by tego nie uratowała Wrzuć foto, jak już go będziesz miała u siebie, bom ciekawa, jak będzie na Tobie leżał
TŻ'em się nie przejmuj, faceci w większości przypadków się nie znają Mój też czasami jak z czymś wyskoczy, to nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać, ale jak później zakładam jakąś rzecz przez niego skrytykowaną, to chwali Jak mu mówię, że wcześniej to krytykował, to odpowiada, że on krytykuje to, co widzi w necie, a na mnie mu się już to podoba Dobrze, że w większości przypadków go nie słucham jeśli chodzi o zakup ciuchów, bo sporo fajnych rzeczy by mi przeszło koło nosa

A skąd jesteś? Jak tylko znajdę chwilkę, to zadzwonię Bo na razie nie mam możliwości
Mój TŻ ma ten sam objaw I musi widzieć na mnie, bo inaczej nie wie, czy mu się podoba czy nie- chociaż tyle

Boję się wyjść z domu żeby listonosz nie przyjechał

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Dobra- ja dzwonię, bo mam minutkę i nie ma

Stary 2013-10-18, 11:18   #2486
zogurt
Raczkowanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43311716]

Buty mnie nie przekonują Osobiście nie lubię takich obcasów Ni w pięć ni w dziewięć

Trzymamy kciuki za poniedziałkowa obronę

Sukienka z Asos rewelacyjna [COLOR="Silver"][/QUOTE]

Dziękuję! sukienka kosztowała tylko 100 zł, a jestem z niej bardzo zadwolona. Już kilka osób zwróciło na nią uwagę, a właściwie nie ma w sobie nic szczególnego

Ja z kolei bardzo lubię obcasy tego typu. To jedyne jakie toleruję w przypadku obuwia zimowego. W wysokich szpilkach na pierwszym lepszym oblodzonym chodniku leżałabym jak długa

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Przepraszam że nie na temat ale w sklepie: top secret jest zniżka do 6:00 rano na nocne zakupy -30% na Nową kolekcję. piszę bo są dostępne te białe bluzki podobne do zary co kiedyś była o nich mowa
Zamówiłam sobie ten płaszcz bo spodobał mi się na zdjęciu, skład super bo 75% wełna i po zniżce wychodzi za 174 zł. Tylko ciekawe jak na żywo

Kod: NOCNE30
Piękny płaszcz! Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o tej promocji bo teraz sama chętnie bym go zamówiła muszę obejrzeć go sklepie

Cytat:
Po pierwsze, powodzenia na obronie A co do zdjęć, to buty jakoś mnie nie przekonują A sukienka jest absolutnie piękna Mam ją dodaną w zakładkach, ale niestety w Poznaniu jej nigdzie nie widziałam, żeby przymierzyć
Nie dziękuję nad butami myślę intensywnie. Jak tylko będę miała więcej czasu przymierzę je z kilkoma rzeczami z szafy i podejmę decyzję. Jeśli chodzi o sukienkę - szukałam xs, ale w Krakowie juz zostały wyprzedane. Wzięłam s, ktora na szczęście była na mnie dobra

Cytat:
Ale tu się duuużo dzieje!

Mari, czekam na Twoją opinię o wdzianku jaskiniowca, nie ukrywam, że też bym chętnie przymierzyła

Nie lubię nosić naszyjników zbytnio ale ostatnio zakupiłam jeden, z Asosa, na dodatek robaczywy (tzn. z robaczkami). Pomyślałam, że będzie mi wesoło jak go założę

Poza tym zdradam Zarę z Massimo

I nie wiem, czy pisałam, bo się zapominam ostatnio, ale znalazłam w Wiedniu outlet Zary
Piękny naszyjnik
Stary 2013-10-18, 11:20   #2487
Konto usunięte

Cytat:
Co więcej, mnie się ten Madziowy futrzak z Re też bardzo podoba

Madzi, dobrze się nosi, nie wypada mu futro?

Ja ostatnio non stop chodzę ofutrzona- nakupiłam swetrzydeł z kaszmirem i/lub angorą i okropnie wręcz się kłaczą (nawet po kilku praniach)
Z tegoż powodu właśnie wyleczyłam się ze swetrów z angorą Chodziłam ofutrzona (bardzo lubię czarne rzeczy) a na dokładkę włoski z angory mi nawet do oczy wchodziły, okropne uczucie

Cytat:
Dziękuję Nie wiedziałam, że cosik takiego istnieje Mi się licytacje przeważnie trafiają w "normalnych" godzinach, ta pierwsza kończy się tak późno. I to jeszcze w tygodniu, gdzie rano do pracy trzeba wstać
Dlatego warto skorzystać, akurat od czasu do czasu jak potrzebujesz, bo szkoda noce zarywać
Stary 2013-10-18, 11:25   #2488
Hoodoo
Raczkowanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43321774]

Przypuszczam, że mało która z nas wcisnęłaby się w ta XS
Piszemy o woskach z pierwszego linku - na niższe osoby są o.k.
Te drugie są już sporo dłuższe, przypuszczam że na mnie byłyby sporo za długie a że mają zamki na dole to kłopot ze skróceniem byłby

Dzisiaj jadę poprzymierzać to i owo, to i woski zamierzam
Też mierzyłam sukienke z TRF ale mnie ona nie pasuje - za cienka (wolałabym gdyby nie była odcinana w pasie - byłaby wtedy mega opływowe kształty) i szybko zeszmaci się niestety [/QUOTE]
Na długość były na mnie w sam raz, więc na Ciebie też będą Poczekam, aż pojawią się te z drugiego linku, bo z zarową długością nigdy nic nie wiadomo.
Sukienka byłaby idealna, gdyby właśnie nie była taka cienka, dlatego ją sobie odpuszczam

Edytowane przez Hoodoo
Czas edycji: 2013-10-18 o 11:27
Hoodoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:26   #2489
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez zogurt Pokaż wiadomość

Piękny naszyjnik
Dziękuję! Takie wesoły jest

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43322012]Z tegoż powodu właśnie wyleczyłam się ze swetrów z angorą Chodziłam ofutrzona (bardzo lubię czarne rzeczy) a na dokładkę włoski z angory mi nawet do oczy wchodziły, okropne uczucie

Dlatego warto skorzystać, akurat od czasu do czasu jak potrzebujesz, bo szkoda noce zarywać [/QUOTE]

No właśnie, te kłaczki w oczach i w ustach też znam Ale są takie mięciutkie i ślicznie wyglądają

A ze snajpera też korzystam (historia mi pokazuje, że już ok. 30 razy) i zawsze byłam zadowolona!

Stary 2013-10-18, 11:27   #2490
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zogurt Pokaż wiadomość
Dziękuję! sukienka kosztowała tylko 100 zł, a jestem z niej bardzo zadwolona. Już kilka osób zwróciło na nią uwagę, a właściwie nie ma w sobie nic szczególnego

Ja z kolei bardzo lubię obcasy tego typu. To jedyne jakie toleruję w przypadku obuwia zimowego. W wysokich szpilkach na pierwszym lepszym oblodzonym chodniku leżałabym jak długa
Właśnie takie proste, niby niepozorne sukienki są idealne w noszeniu odpowiednio "przystrojone" nadają się na każdą okazję

W dobrych szpilkach można i po lodzie chodzić bezpieczniej niż w butach na płaskim obcasie mam lata praktyki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości