|
|
#2581 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Szpiegu -mam nadzieje,ze trzymasz sie dzielnie w tym dramacie z psem, o ktorym wczoraj pisałas . Mozliwe,że widok samego ataku przeraził Cie dlatego tak bardzo to przezyłas . napisz czy byłaś z nim u weterynarza , powinien dac Ci lekarstwa ,które pies powinien stale zazywać -podobnie jak ludzie z epilepsją . Jak sama pisałas to Twój wielki przyjaciel , mysle ,że nauczycie się żyć z jego dolegliwością . Czy zauwazyłas ,ze przed atakiem pies był niespokojny, jakos nietypowo zachowywał sie -sorry,że tak pytam,ale u ludzi z epilepsja wystepuje tzw.aura przed grand mal i wtedy najlepiej podac im diazepam .
A wogole jaki to pies ? Pytam z czystej ciekawości , chyba duży bo sporo zjada z tego co piszesz 1kg karmy Sporo włascicieli ma własnie taki problem z tego co czytałam kiedys na jakims wortalu o zwierzetach -może warto byłoby skontaktowac sie z kims takim w celu wymiany wzajemnych porad , jak radzic sobie w czasie ewentualnego ataku . Samych serdecznosci Ci zycze Szpiegu i mnóstwo usmiechu dla psa .
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też mam pełno pracy, dziś miałam nowe propozycje, nie umiałam odmówić i zrezygnować, ale ciągle pamiętam takie czasy jak siedziałm wpatrzona w telefon i czekałm na potencjalnych inwestorów, a telefon ....milczał tak więc zarobię się na śmierć, ale wezmę wszystko w dodaku maj to u mnie miesiąc urodzin i imienin niemal wszystkich członków rodziny, każda sobota to przyjęcie, od rana przygotowania, potem goście, świętowanie i w końcu sprzątanie (lubię gości, ale nie co tydzień) |
||
|
|
|
#2583 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Syberian Husky wersja Żarłoczna. W promocji gratis dorzucono mu dodatek z leniwca w efekcie czego powstal Żarłoczny oraz Leniwy Syberian Husky.Cytat:
Cytat:
Za serdecznosci serdecznie dziekujemy ![]() Carolinaaa... Pojaw mi sie tutaj, bo Cie potrzebuje
|
|
#2584 |
|
Rozeznanie
|
uśmiech ma fantastyczny na dodatek szczery -wiadomo Syberian Husky , sama zakochałam sie w nim ze zdjecia . Szpiegu -wybierz tez sobie odpowiedzialnego i dobrego weterynarza bo znając życie rozni bywaja -Bounty -zasługuje na dobrego specjalistę .
|
#2585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy dwie kliniki do ktorych jezdzimy.
Jedna wtedy gdy mamy noz na gardle, ale mimo wszystko cholernie droga. Zaś w drugiej naprawde są dobrzy weci, a i drogo nie jest. Weterynarz mnie instruowal jak zmierzyc temperature i robil to przez telefon (spokojnym cierpliwym glosem, mimo ze ja bylam wrecz w histerii, bo pies dopiero co przyjechal do domu i zaczal wymiotować) temperatura nie byla wysoka, a weterynarz odradzil przyjezdzanie do kliniki w nocy, bo pies dopiero co przejechal 400km. Na szczescie psiul po chwili zasnal i przespal cala noc. Na drugi dzien mial krwiste wymioty, przyjeto nas bez kolejki... No i nie ochrzaniono nas gdy pogryzl weterynarza swoimi mleczakami
|
|
#2586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Twój psiutek? ----------------------------------------------------------- Cytat:
Tyle ode mnie- nie zamierzam z Tobą więcej dyskutować na temat zasadnosci posiadania rodowodu - w internecie jest masę stron dotyczących tego zagadnienia. ------------------------------------------- Cytat:
czekam na oficjalną decyzję OBWE w swojej sprawie ![]() Co do promotora.... jestem, a raczej byłam załamana... zmienił mi recenzenta... całe szczęście mogę kontynuować magisterkę.... obrona wciąż przede mną osiągnęłam pewien sukces i powiedziałam panu Doktorowi, że jeśli nie obronię się do połowy czerwca - udam się Rektoratu...ot tak sobie ![]() Danusiu - już piątek - masz dziś wizytę w klinice...będę z Tobą myślami Pozdrawiam wszystkie Słońca
|
|||
|
|
|
#2587 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() Milego dnia dla wszystkich
Edytowane przez nika672 Czas edycji: 2007-05-12 o 11:57 |
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam z zimnego, deszczowego i ponurego Trójmiasta. Wskoczyłam dziś w płaszcz półzimowy- nie jest w nim za gorąco, oj, nie...
|
|
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Carolina, dzisiaj miewa sie b.dobrze. We wtorek jade do głównego ZK. Mam nadzieje ze nie odesla mnie do Bielska Białej bo stamtad jest hodowla.
Cięgle licze że jednak sie odezwą.
|
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
witam ,,i pozdrawiam serdecznie,,,
Kota mnie ta dzisiejsza pogoda dobija,,,,mam pytanie,,wiem,ze pracujesz w Gdyni,,,,moze twoja firma szuka kogos do pracy tzn.konkretnie kobiety takiej jak Ja??/tak tylko pytam szukam juz wszedzie gdzie się da/ |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam PW
Taka Tako- widuję ciebie na Perfumach. I zapowiedź, że przeprowadzisz się do perfumerii Quality jak kiedyś się zjawię w stolicy, to musze odwiedzić to miejsce. W pracy zapowiada się, że tak jak Babygia będzie trzeba zakasać ośmiornicze macki, i to wszystkie, do roboty. Terminy będą goniły, całe szczęście że ode mnie zależy tylko mała działka, którą będę w stanie opanować. Myślę o Was wszystkich- gdzie jesteście? Jak wieści? Starsza Pani? Wszystkie Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-05-11 o 20:54 |
|
|
|
#2592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe, w której będziesz, w Marriocie, Blue City czy na Bemowie. Fajnie byłoby mieć wizażową duszyczkę w takim miejscu.Kota, jadąc z Gdańska przejeżdżasz koło mnie, to pojedziemy razem
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.E, Poziomko, bo złapię Cię za słowo. Chętnie bym to uskuteczniła, naprawdę, zwłaszcza że umiejscawiam w świadomości tylko Marriota, położenie innych jest dla mnie zagadką, Blue City??? Jak jestem teraz w Warszawie- to tylko centrum, i najczęściej krótko. Centra handlowe są mi nieznane, ostatnio nocowałam u znajomych w pobliżu galerii Mokotów- tak że wiem, gdzie to jest, ale tam nie byłam. Zresztą zakupy stają sie coraz większą zmorą- robię to gdy konieczność zmusza. Tak że jak nie muszę to nie odwiedzam tych molochów. Co innego wyprawa na testowanie. To jest myśl.
Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-05-11 o 21:48 Powód: literówki |
|
|
|
|
#2594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Quality na Bemowie jest cichutkim, spokojniutkim sklepikiem na uboczu. Jak tylko będziesz miała taką możliwość i chęci, nie widzę przeszkód. Po porannym prysznicu w łazience, której okna wychodzą na widoczek jaki jutro zamieszczę w wątku fotkowym w samochodzik, 40 minut i jesteśmy w świecie zapachów... Fajnie? A teraz właśnie idę się kąpać w pianie Farmona Miód i wanilia Magic Spa, a później pachnąca zasiądę jeszcze na chwilę do wizażku, może ktoś się jeszcze ostanie |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
To luksusów kąpielowych życzę. Wanna. Nie mam jej od dwóch lat- tylko prysznic. Nie jest źle, ale czasem brakuje.
|
|
|
|
#2596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko powiedz kiedy i jestemCytat:
zgadniecie skąd? mój nadgarstek pachnie najpiękniej na świecie Anandą Micallef (tak to się pisze?) Pani, która mnie obsługiwała, zasługuje na Nobla w tej dziedzinie polecam Quality w Blue City |
||
|
|
|
#2597 |
|
Zadomowienie
|
Kota,przyrzekłam (ale bez słowa honoru),że nie będę już zanudzała Was moimi chorobami,ponieważ jednak jesteś tak miła,że pytasz więc po raz (może wreszcie)
ostatni:Lekarka powtórzyła diagnozę ,którą opisałam wcześniej.Przy prawie pełnym widzeniu jakie mam nie wykonuje się operacji bo jest to zabieg dużego ryzyka,nikt z lekarzy się nań nie zdecyduje.Kiedy powiedziałam ,że mam wyznaczony termin operacji była zdziwiona i zaskoczona.Użyła nawet słów-no odważny jest pan doktor. Na moją prośbę o radę odpowiedziała-moim zdaniem na dzień dzisiejszy nie,zdecydowanie nie. Dała mi skierowanie na tomografię obu oczu i potwierdziła,ze autorytetem w tej dziedzinie jest prof.Nawrocki z Łodzi. Postaram sie więc o konsultację u Profesora .I Jego zdanie uznam za decydujące. Carolinko,rozumiem,ze najpierw obrona pracy a potem dopiero wyjazd? U nas w domu wszyscy żyjemy przygotowaniami Syna do wyprawy jak ja to mówię na Sybir : zęby wyleczone,wiza w kieszeni,bilet na pociąg do Moskwy i samolotowy do Ułan-Ude kupiony,dolary też,a ja i . Ale taki to już los każdej matki.Toogra trzymam kciuki .Kota zaciekawiła mnie wzmianka o Quality.Czyżby to miała być jakaś super perfumeria?Koło mnie jest takowa ale nic w niej nadzwyczajnego nie widzę. Wszystko za ladą,nie ma dostępu do półek i testerów.Nie lubię takich sklepów. Dobrej nocy kochane nie bójcie się,jutro bedzie lepiej.PS.Taka taka,Kota,Poziomka, jesteście niemożliwe,ja piszę,piszę ,piszę a Wy się wpychacie w między czasie przede mnie i mój post robi się głupawy. A od Quality na Bemowie dzieli mnie 2 minuty wolnym krokiem. Mieszkam dosłownie po drugiej stronie ulicy. PS 2. a`propos pachnideł.Czy znacie jakąś wodę ,która ma zapach konwalii? Taki czysty zapach konwalii?
Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-05-11 o 22:56 Powód: PS. |
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uroda tego wątku tkwi w tym, że jest i o losie matki i o chorobach i o perfumeriachpisz, pisz, pisz i jeszcze raz pisz, o czym tylko chcesz, jesteś przecież u Siebie |
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2600 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)kobietą. To chyba szefowa, nie spotkałam tam innych.Cytat:
![]() A konwalii Ci poszukam, na pewno są w Quality, ale tam droooogo, okrutnie Taka-taka Czasami bywam w Blue-City, ale nie lubię Choć tam i tak mniejszy tłok niż gdzie indziej. A na Bemowie jest... inaczej. Całkiem. I zdecydowanie bliżej ode mnie (z trasy gdańskiej) Muszę poczytać o Twojej zdobyczy
|
||||
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Starsza Pani, cieszę się, że masz namiary profesora- będzie jakimś rozjaśnieniem sytuacji. Bardzo dobrze. Zawsze czekam na Twoje posty, a że sa różne, też o chorobach, takie też muszą być- tak po prostu jest, że chorujemy. A że można przy okazji napisać parę słów, starających się wesprzeć tą akurat w tej chwili "zbiedzoną" osobę- to jest... jakiś przywilej. -Syn wyjeżdża- wiem, że budować stupę, ale na długo? Z jakąś grupą? -o Quality dowiedziałam się na Wizażu, gdy zaczęły padać jakieś nieznane mi nazwy zapachów. Są w Warszawie, u nas nie. Gdańsk w ogóle bardzo się sprowincjonalizował. Nie narzekam- przyzwyczaiłam sie do bardziej kameralnego miasta, ale czasem żal mi- mam wrażenie, że moje miasto sie dusi. I jest podduszane decyzjami odgórnymi- np. sprawa nieszczęsnej autostrady. Teraz może zmieni sie to przez Euro. - czysty zapach konwalii- nie wiem czy Y. Rocher czegoś nie ma, znam tylko zapach z górnej półki-Diorissmo Diora. Czysta konwalia majowa. Hi. Hi. Mój post tez okazał się głupawy, jak przypuszczałam. Dziewczyny odpowiedziały już w poprzednich, hi, hi. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-05-11 o 23:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o drogo to zależy co. Te unikalne zapachy o których Poziomko piszesz
może i tak ale inne czy kolorówka chyba mają te same ceny co gdzie indziej.Mam tu zresztą 5% kartę rabatową więc ciut ,ciut taniej.Co do obslugi,kiedyś pracowala taka starsza pani szalenie miła,która obdarowywala mnie z różnych okazji próbkami perfum.Natomiast obecnej sprzedawczyni (jesli myślimy o tej samej), ja się z niewiadomych przyczyn boję.Jest grzeczna,uprzejma ale w tak autorytatywny sposób przedstawia produkty,ze czuję się zobowiązana do kupienia i głupio mi odmówić.Więc wole iść gdzie indziej.Poziomko,o jakich niszowych wodach mówisz.Podrzuć mi nazwy,Może na coś się skuszę?
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
ja już się boję odpowiadać
Poziomko, nie kupiłam tej Anandy, droga strasznie, myślałam, że może gdzieś w allegro taniej, ale nic z tego moja zdobycz powoli ulatnia się z nadgarstka..... Starsza Pani, ściskaj, całuj, jestem do usług a tak z innej beczki; czy jest coś niewłaściwego w tym, że ma się na wizażu włączony tryb niewidzialności? w wątku na 30+, przeczytałam uwagę na ten temat (a może nie zrozumiałm?) |
|
|
|
#2604 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą jest całe mnóstwo innych, do wyboru, do koloru. Trzeba prosić o próbki "niszowców", zawsze coś się dobierze
|
||
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale jak jest taka możliwość techniczna, to przecież dlaczego ma to być niewłasciwe? |
|
|
|
|
#2606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak wogóle, to podeślij link do tych zarzutów, chętnie podyskutuję
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
Niby dlaczego sądzisz ,żeTwój post ma być głupawy?To zależy od stopnia inteligencji czytającego.Dla mnie ma on poziom uniwersytecki.A poza tym proszę mi nie odbierać palmy pierwszeństwa w pisaniu nie najmądrzejszych postów.
Y. Rocher nie ma.Poza tym ich zapachy są nietrwałe. Diorissmo?-sprawdzę najpierw zapach,potem stan konta.Wstyd mi pisać bo pewnie mnie wyklniecie ale lubię lekkie,kwiatowe,wiosenne zapachy.Kiedyś,dawno temu anais anais.Teraz moim zdaniem bardzo ładnie pachnę ESCADĄ. Ze zgrozą patrzę,ze jest jej coraz mniej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkleić linki <strasznie mi wstyd i obiecuję, że się nauczę>ale to było Cafe Forum - Forumianki, post 338, teraz przeczytałam jeszcze raz i już wogóle nie rozumiem, ukryty gość? już nawet nie staram się, żeby mój post miał sens, ale równocześnie chciałam wkleić zdjęcie w swoim poście w Perfumach, to wszystko mnie przerosło ![]() edit: wkleiłam zdjęcie na Perfumach teraz nauczę się wklejać linki Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-05-12 o 00:02 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2609 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
Powędrowałam sobie w miedzy czasie na Allegro i zobaczyłam,ze Escada u niejakiego individuelle kosztuje 159 zł za 75ml.Myślałam,że jest dużo droższa bo i wyjątkowo trwała i opakowanie eleganckie i śliczna.Chętnie bym kupiła ale nie wiem czy to nie podróba.Ceny mojego flakonika nie znam bo to prezent od Synowej.Będę musiała poszperać po perfumeriach internetowych.
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

jak kiedyś się zjawię w stolicy, to musze odwiedzić to miejsce. 

.
i
. Ale taki to już los każdej matki.
.
nie bójcie się,jutro bedzie lepiej.
Choć tam i tak mniejszy tłok niż gdzie indziej. A na Bemowie jest... inaczej. Całkiem. I zdecydowanie bliżej ode mnie (z trasy gdańskiej) Muszę poczytać o Twojej zdobyczy
wkleić linki <strasznie mi wstyd i obiecuję, że się nauczę>