| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-10-18, 13:18 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Łódż 
				 | Przytulny weekend we dwoje.

Hej kochane. Dawno mnie tu nie było, ale w sumie to właśnie dziś stwierdziłam, że czas zacząć się udzielać. Na wstępie mam do was bardzo ważne pytanie. Bardzo proszę nie odsyłajcie mnie do innych linków. Otóż, w najbliższym czasie zimowym planuje zabrać ukochanego na weekend ( 3 dni ) gdzieś na południe Polski ( piękne krajobrazy gór itp.) Poszukuje przytulnego hoteliku,pensjonatu gdzieś w oddali, od miasta, najchętniej w leśnym lub wiejskim otoczeniu. Cisza, spokój, intymność. Niestety w internecie sporo jest ofert drogich ośrodków, hoteli bądź noclegów typu : białe ściany, łóżko, komoda, rażące światło, widok na zatłoczoną ulice. Bardzo zależy mi aby miejsce spełniało m.in następujące standardy: -spokojna,zielona, urokliwa okolica -kilka atrakcji w pobliżu ( może być do kilkanaście km do miasteczka, lasy, parki, ścieżki rowerowe itp) -przytulne, intymne, nie za ciasne pokoje -kuchnia do dyspozycji, możliwość wykupienia dobrych posiłków bądź restauracja. -na sam pokój planuje przeznaczyć około 120zł/pokój Będe bardzo wdzięczna za wszelki propozycje. Buziaki | 
|     |   | 
|  2013-11-25, 21:19 | #2 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2013-02 
				 | 

Dot.: Przytulny weekend we dwoje.

To może jedźcie do Zakopanego i uderzcie do któregoś ze schronisk i tam się "zaszyjcie" na weekend   Fajnie jest też w Zamościu - niby miasto, ale bardzo mało oblegane- jest ewentualnie gdzie wyjść i posiedzieć. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.