ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 08:45   #4711
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cześć. My na przerywanym też nie wpadliśmy a z dwa lata na nim lecieliśmy, ale to by była taka radosna wpadka

A co do imion, Orest na imię ma kuzyn mojego Tż-ta, w ogóle mi się nie podoba

Co do wymyślania w kuchni to ja uwielbiam kombinować, za to mój Tż-t woli tradycyjnie. Znaczy tradycyjnie frytki ze schabowym ja już czasami na frytki patrzeć nie mogę...
Stary 2013-10-18, 08:46   #4712
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Zostaw... przy drugim się przyda
Wszystko zostawiam dla np. brata ale laktator chce sprzedac bo musze malemu karuzele kupic i zabawke do wozka no nudzi sie na spacerze i buty na zime...

Ja zostaje przy jednym...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:51   #4713
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Cebulka mam avent naturall. Dosc duzo kosztuja a ja oddam za 250 zl tym bardziej, ze jest jsk nowy ;-) no i super odciaga bo mialam tez inne pozyczone i byl dramat.
Dziekuje za info skarbie. Pewnie rzeczywiscie jest tyle wart skoro malutko uzywany. Jednak dla mnie to za duzy wydatek w tym momencie. Mam nadzieje, ze ktoras z dziewczyn sie bardziej zainteresuje

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:54   #4714
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Dziekuje za info skarbie. Pewnie rzeczywiscie jest tyle wart skoro malutko uzywany. Jednak dla mnie to za duzy wydatek w tym momencie. Mam nadzieje, ze ktoras z dziewczyn sie bardziej zainteresuje
Wiem jak jest ;-);-);-)

Reszta tez nie jestes zainteresowana?

Moj skarbek spi na moim brzuszku

Synuś
Stary 2013-10-18, 08:54   #4715
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście dociekliwa jesteś Dziękuję Ci za sprawdzenie. Miałam nadzieję przytyć nie więcej niż 15kg, a ile będzie to się okaże. Pewnie więcej...
ja też miałam taki plan do 15kg ale w 9 miesiącu olałam i jadłam codziennie kebaby ani troche nie żałuje, to był jedyny czas kiedy wszyscy mnie rozpieszczali

Kocurku ogłoś się na wątkach ciążowych
ii już nie bądź taka anty rodzeństwo ja zamierzam mieć kiedyś..kiedyś..kiedyś, kiedyś, kiedyś tam

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:55   #4716
_Kluska_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Isiu przyznaj się, komu przekazałaś tą kreskę?

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
no to super że uspokojona a może powiedz TŻ że zabronił Ci lekarz się denerwować? Może podziała?

Cebula nic nie zapisałam w tym pamiętniku bo miałam książeczke (karte ciazy) a oni mi ją wzieli.. ale glupia byłam. Nie mniej jednak jestem uparta i sprawdziłam smsy do TŻta, i w 22tc miałam +8kg
A pewnie, że powiedziałam!
Dr też mi zalecił małe kłamstwa- powiedział, że mam przesadzać do woli i jak nie chcę czegoś sama robić to mam się krzywić i stękać a zawsze znajdzie się ktoś kto mnie wyręczy

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja sie dziś ważyłam i u mnie zmiana wagi +10 kg. 1 kg gdzieś mi ubyło

Marzenie ściętej głowy...

U mnie dziś 1 dzień montowania szaf. Nie mogę się doczekać aż będzie już po

Miłego dnia

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:55   #4717
teorema
Wtajemniczenie

Witam się w 10 tygodniu

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Mogę testować, ale w bezpiecznych granicach czyli schabowy zapiekany z serem itp. i kiedyś jadłam kiełki bambusa, nawet mi pasowały a teraz kuzynka Tżta zaprasza nas na sushi własnej roboty (nigdy nie jadłam, bo odrzuca mnie surowa ryba ) ale ona ma zrobić z łososiem wędzonym, za którym nie przepadam, ale smakować będzie pewnie lepiej niż surowa ryba...
Spróbuj sushi z rybą grillowaną!!! Robią z takim pysznymi smakami, że głowa mala.

Ja nawet teraz jem sushi srednio raz na 3 tyg, bo to nałóg uwielbiam, tyle ze teraz wybieram oczywiscie zupełnie ścięta rybę lub wegetariańskie.

teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:05   #4718
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Wiem jak jest ;-);-);-)

Reszta tez nie jestes zainteresowana?

Podklady i wkladki Bajka mi obiecala, skarpetek mam sporo
juz. Takze dziekuje. Ale umówic musimy sie w koncu mimo wszystko

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Witam się w 10 tygodniu
.
Brawa za 10 tc

Wczoraj sasiadka mnie zaczepila, ze ma do sprzedania plaszcz ciazowy. Musze podejsc do niej i zobaczyc. Nie zapytalam czy to zimowy tylko. Mam nadzieje, ze tak, bo nie mam.

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-18, 09:46   #4719
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

Dr też mi zalecił małe kłamstwa- powiedział, że mam przesadzać do woli i jak nie chcę czegoś sama robić to mam się krzywić i stękać a zawsze
Bardzo dobrze
Cytat:
Witam się w 10 tygodniu

Gratki

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:50   #4720
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Linka NA PEWNO ma zygotę tudzież formę przedzygotnią
przedzygotniczą

Cytat:

Lince nasz gin kiedys powiedzial, ze chyba chce, zeby ja mąż przedziurawił na wylot jak powiedziala, ze salfazinem go pasie mimo dobrych wynikow. Hahahaha, ale ja sadze, ze nie powinno zaszkodzic.
tak..prawda jka powiedziałam ze faszeruje męza salfazinem to mnie wręcz wyśmiał

Cytat:
zrobiłam zupe krem z dyni, cały dzien sie uzerałam bo kupiłam strasznie twardą-jak kamień! No i przesadziłam z chili, pali jak się spróbuje a co dopiero

kochana 68 a pozniej 74 wszystko przed Tobą
zawsze chciałam spróbować zupy z dyni..do czego to podobne? ostatnio znalazłam taką zupę na stronie magdy gessler..warte to to zachodu ? aż tak smaczne???

Uwierz ze chciałabym aby to było przede mną ciuszki , wózek..bardzo chciałabym już o takich rzeczach myśleć ...

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
no mój mąż to samo. tylko KARTOFELKI suruweczka i KOTLECIK
ja innego obiadu nawet nie traktuje jak obiad tylko jak przekąska albo podwieczorek

Czeeeeeeeeeść
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:04   #4721
Luna0
Zakorzenienie

Dziś rano moja koleżanka urodziła (miała zaplanowane cc bo porzednia ciąża była przez cc a nie minęły jeszcze nawet 2 lata) i wyobraźcie sobie że miała zaplanowaną na 8 rano ale o 6 ją wzieli bo jej wody odeszły hehe, mały wiedział że czas wychodzić

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
zawsze chciałam spróbować zupy z dyni..do czego to podobne? ostatnio znalazłam taką zupę na stronie magdy gessler..warte to to zachodu ? aż tak smaczne???
Kurcze sama nie wiem, zupa jak zupa, taka chamsko słodka jest bez przypraw ale kwestia taka żeby ją dobrze przyprawić chili i pieprzem bo ma być ostra. No więc po przyprawieniu masz zupe ostrą, w smaku jakby ziemniaczana ostra. Czy warte zachodu sama nie wiem, może raz na jakis czas

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 10:06   #4722
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na roladki?

Stary 2013-10-18, 10:31   #4723
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Zdecydowanie 21t0d

Mi też było ciężko wytrzymać, ale rodzicom powiedziałam dopiero jak było serduszko.

Z 5kg do 20 w 4 miesiące???? Jak to??? Przestraszyłaś mnie teraz.

Ja dziś serwuję herbatkę z cytrynką.

wiesz Cebula nie koniecznie u Wszystkich tak musi byc,ale z tego co widze to tak czesto sie dzieje,widzisz Luna tez mialam mnie,a na koniec pach i...
Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Hej.

melduje tylko, że test wykonany i I kreska. Ufff, moja ciąża powędrowała do którejś z Was.

Byłam w laboratorium, TSH zrobić, wyniki w poniedziałek.

A teraz z kawką Was nadrobię, bo na 10 idę z małą do lekarza.
,za skonczyny stres

Iza nie robilam nigdy,ale uwielbiam.Moja Tesciowa robi pyszne

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

A moj Dziec,od 1 w nocy dzisiaj nie spokojnie spal,musialam Go wziac do siebie.A o 4 juz tak sie krecil a o 5 poprostu sobie usiadl i sie bawil.Cwaniak maly wytrzymal do 10.50 szok??
I usypiam Go a On wielki ryk.Juz sie nauczylam rozpoznawac placz na bol a placz z rozpaczy.Dalam Mu paracetamol w syropie na bol zabkow,bo tak pcha lapki i widze,ze jeden zabek jest juz na koncowce do przebicia,takze lada chwila i bedzie.Bidulek moj Maly,czlowiek chcialaby zabrac od dziecka bol,czemu tak sie nie da??

A co u Dzastin ??

Colorku glosiki poslusznie oddane,chcialam wypatrzec na ktorym miejscu jestes,ale nie umiem

Edytowane przez bazile
Czas edycji: 2013-10-18 o 10:33
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:31   #4724
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość

Iza nie robilam nigdy,ale uwielbiam.Moja Tesciowa robi pyszne
Tż mi dziś rano powiedział że zjadłby takie roladki z czymś,a ja nigdy nie robiłam i nie wiem jak to ugryzc.

Stary 2013-10-18, 10:42   #4725
...Skierka...
Zakorzenienie

witam
dziś zaczynam 38 tc

biedna Dzastin, najtrudniej tak czekać i jeszcze patrzećcotam wokółsię dzieje ale dopiero szybko nadrabiam wiec jak dojde do konca to moze będzie juz po
Cytat:
jest @
buuuu ....
Cytat:

Brzuszek i meble:
ładny brzuszek
a co do mebli to pierwsza moja myśl to że Maluszek jak tylko sie pojawi to będzie miał się czym bawić figurki za szkłem już nie będą w takim ładze
Cytat:
O, nie nie, zadnego kryzysu

Ja też nie narzekam, po prostu mysle, ze jestem jedna z niewielu kobiet, ktore pracuja jakby na 2 etaty we wczesnej ciazy (ale się rozgrzeszam ). Więc to chyba dlatego jestem zmeczona
no zmęczenie napewno. Ja pracowałam do 34 tc i czasem naprawde też nie miałam już siły na nic. Tym bardziej że często też to było powyżej 8h. Ale szybko minęło i już końcówka.... zresztą ciągle pewne rzeczy robie jeszcze w domu i przesyłam do pracy.... ot taki ze mnie pracocholik TZ namawiał mnie na wcześniejsze zwolnienie, bo widział że się troche męcze i ciągle powtarzał, że ja to najlepiej chciałabym urodzić w przerwie śniadaniowej Szłam na zwolnienie tak późno a itak czułam się tak jakoś nielojalnie. Ale już 1 dnia na zwolnieniu mi przeszło
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Dobry wieczór! Byłam na połówkowym dzisiaj - wszystko ok, mały rośnie. Termin został na 20.02.2014. Tylko serduszko trochę za szybko bije... norma do 160, a Mały ma 164... gin powiedział, że nie ma zadnych powodów do niepokoju, żadnych powikłań z tego powodu nie będzie, ale zalecił kontrolę za 3-4 tyg. 29ego mam wizytę u mojej ginki, zobaczę jak wtedy będzie biło.
Na razie nie będę sie martwić na zapas, bo to bardziej zaszkodzi
już po połówkowym... jak to szybko leci!
nie martw sie serduszkiem, jak gin mówi że jest ok to znaczy że jest

szybko nadrabiam dalej bo tz ma urodzinki i imieninki niedługo i dziś przychodzą znajomi wiec mam kupe roboty. Wczoraj ciasta popieczone, dziś sałatke jedną juz zrobiłam, jeszcze pare rzeczy, tort i przygotować coś na ciepło trzeba...i chate ogarnąc. a jazamiast dalej zarobote sie wziąć to wizaz nadrabiam

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Mala czarna, a wez przyjdz do mnie tez umyc okna
ja już mam to za sobą, chochlowałam je przedwczoraj
Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość

U mnie @ przyszła, cykl miał 33 dni
Brzuch nawet nie boli
To chyba tyle
to długi ten cykl miałaś...?
Cytat:
Witam,
Nie mogłam coś spać dzisiaj. Najpierw zasnąć nie mogłam, potem jak już zasnęłam to obudził mnie pełny pęcherz, poszłam do wc, zasnęłam znowu na chwilę i zaraz obudzilam się słyszać jak mąż chrupie jabłko , bo głodny i spać nie może... Potem jak już zasnęłam to mnie znowu mąż o 3 obudził bo mu się na przytulanie zebrało. No i potem znowu zasnąć nie mogłam. Ale jakoś się w końcu udało i dotrwałam do 8.
to miałaś nocne atrakcje
Cytat:

melduje tylko, że test wykonany i I kreska. Ufff, moja ciąża powędrowała do którejś z Was.
i po stresie

Cytat:

u Justynki jednak nadal nic...? wiec kciuki wciąż zaciśnięte

a ja dalej za robote sie biore! teraz chyba za tort....

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 10:49   #4726
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Dziś rano moja koleżanka urodziła (miała zaplanowane cc bo porzednia ciąża była przez cc a nie minęły jeszcze nawet 2 lata) i wyobraźcie sobie że miała zaplanowaną na 8 rano ale o 6 ją wzieli bo jej wody odeszły hehe, mały wiedział że czas wychodzić
Mądre dziecko

Cytat:
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na roladki?
Ale jakie roladki? W sensie z mięsa?

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
Bidulek moj Maly,czlowiek chcialaby zabrac od dziecka bol,czemu tak sie nie da??
Ciężko się patrzy jak taki maluszek cierpi i nic nie można zrobić.

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
witam
dziś zaczynam 38 tc

szybko nadrabiam dalej bo tz ma urodzinki i imieninki niedługo i dziś przychodzą znajomi wiec mam kupe roboty. Wczoraj ciasta popieczone, dziś sałatke jedną juz zrobiłam, jeszcze pare rzeczy, tort i przygotować coś na ciepło trzeba...i chate ogarnąc. a jazamiast dalej zarobote sie wziąć to wizaz nadrabiam
za 38 tydzień.
Ty to masz power kobieto. 38 tydzień a Ty tak zapitalasz. Chciałabym mieć tyle energii.

Info od Dzastin:
Od godziny leży po oksy, na razie nic się nie dzieje, ale dostała zapewnienie, że będą działać do skutku i dziś urodzi.
Także kciuki prosimy nadal

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-18, 10:57   #4727
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
witam
dziś zaczynam 38 tc
Wow 38 tc
Cytat:

Ale jakie roladki? W sensie z mięsa?

Info od Dzastin:
Od godziny leży po oksy, na razie nic się nie dzieje, ale dostała zapewnienie, że będą działać do skutku i dziś urodzi.
Także kciuki prosimy nadal
Tak

Kamilek wychodz

Stary 2013-10-18, 11:07   #4728
IsiaG
Zadomowienie

Wróciłam.
Dzięki za kciuki, szczerze, to ogromny kamlot spadł mi z serca jak się ta I kreska pokazała. Jak były by 2 no to bym jakoś przeżyła, ale ciężko by było. Co innego jak ma się 1 dziecko i potem 2 a inaczej jak ma się dwójkę i zaraz potem trzecie. To już nie na moje nerwy. Wam życzę tyle dzieci ile chcecie, ja zostaję przy moich dwóch pannach.

Cytat:
i pierwszy raz na tym forum życzę Isi I grubej krechy

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

my też w sobotę idziemy na parapetówkę do moich rodziców i siostry bo dom pobudowali
Dzięki.
Oooo, parapetówa. Swoją miło wspominam....oj działo się wtedy, działo.

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej ale pędzicie
Kto po Lince i Kejthx no ja następna w kolejce do prowadzenia wątku
Kluska fajowa kuchnia i brzusio też
Iza meble fajne nie wspominając i szpiczastym brzuszku
Isia a Ty kiedy testujesz ? bo ja nadal trzymam kciuki za I
Kwitka mnie też się marzy mały własny parterowy domek i poddasze do tego ze skosami nie wiem czemu ale strasznie mnie kręcą
Linka spamik
Ja ostatni raz zajrze tu w piątek i wracam dopiero we wtorek Isia jadę do babci bo 2 tyg nie byłam u niej
Dżastina oby Kamilek w końcu zdecydował się szybciej przyjść na ten świat bo ciocie na niego czekają
Spinka szkoda że @ przyszła
OK spadam bom wymęczona ale zajrzeć obowiązkowo musiałam pewnie jak wrocę we wtorek to będę nadrabiać i nadrabiać miłego wieczorku
To jedź, pomóż babci, wyściskaj i wycałuj ją. Taki odpoczynek na wsi jest super, ja tak mam jak jadę do mojej mamy, mimo, że to nie wieś ale prawie.

Cytat:
No jednak cos tam nie tak bylo. Trzeba bylo naprawic lekami.

Ja sprawdziłam w swojej karcie ciąży i w 23 tyg ważyłam +6, w 27 +9, w 31 tyg +11, w 38 +12 a przed porodem +13. Praktycznie od 36 tyg przestałam tyć, tylko kilogram mi doszedł.

Cytat:
ja po wizycie już, wszystko ok szyjka długa i twarda, wòd dużo, wyniki morfo i mocz są ok. na chwilę włączył usg i sprawdził też łożysko a ja widziałam rączki boksujące brzuch od środka bebech aż podskakiwał, dobry ubaw mam brać dalej magnez ale odstawić nospę (tylko doraźnie) i na wszelki wypadek luteina dopochwowo rano i wieczorem. powiedział, że na teraz jest idealnie ale 3 trymestr to trudny okres ciąży i mam uważać na wszystko a głównie wystrzegać się wysiłku i nadmiernych emocji bo to nie mit że one wywołują poród. Ciekawe jak to zrobię z chorym kiciuniem, końcówką remontu na karku i tż który dziś znów doprowadził mnie do szału

No to

Cytat:
Dzień dobry

Isiu przyznaj się, komu przekazałaś tą kreskę?

Dr też mi zalecił małe kłamstwa- powiedział, że mam przesadzać do woli i jak nie chcę czegoś sama robić to mam się krzywić i stękać a zawsze znajdzie się ktoś kto mnie wyręczy
Nie wiem do kogo poszła kreska, to się okaże. Linka jest już w ciąży, więc może ...nie wiem....?
Ej, fajny ten lekarz.

Chyba mi wszystkiego nie pocytowało

Colorku - zagłosowałam. Dzięki, że przypominasz.

Bazile - ja też swoją karmię Hippem i bardzo dobrze je znosi. nawet kupki nie sa jakieś mocno śmierdzące (sorki). Pupy sobie nie odparza, nie ma problemów z brzuszkiem. Cena porównywalna.

Była z małą u lekarza, bo przecież ze słoiczków jeść mi nie chce, tylko mleko i kaszkę łyżeczką. No i się dowiedziałam, że to przez zęby. Mała jest całkowicie zdrowa, katarek ma taki lekki ale to też przez ząbki. Mówię, jej, że przecież wyszły jej 2 jedynki na dole, a ona, że owszem, ale teraz ona ma to przez górne jedynki.
Czyli może marudzić, może kaprysić, może odmawiać jedzenia, może mieć katarek i może źle sypiać w nocy. Wszystko przez jedynki, które pewnie niedługo się przebiją. No to mi się córka rozszalała z tymi zębami.
Poszłam jeszcze do Rossmanna i o 70 zł jestem lżejsza.

DZASTA - rodzisz?

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:15   #4729
cebulova
Zadomowienie

Isia, no cos ty. Synek do kompletu by Ci sie przydal :-P

Co do wagi to wg mojej karty ciazy to jestem w tej chwili na plusie 6kg, ale karta zostala zalozona w 9 tc a do tej pory to juz mialam na 3kg w góre. .

A z zebami to faktycznie ci sie corcia rozszalala. Bedzie gryzc

A ja rosnę i rosnę

Edytowane przez cebulova
Czas edycji: 2013-10-18 o 11:17
Stary 2013-10-18, 11:32   #4730
Agatau88
Zakorzenienie

Isia gratuluje I kreski

Luna to czekam na te zdjęcia Będę się dopominać, wstaw cos

No ale i tak nieważne ile potyłyście i tak kazda chyba to zrzucila. Jak się karmi chyba kalorii ubywa I ogolnie wiadomo dziecko, wody...wszystko waży.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:39   #4731
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość

No ale i tak nieważne ile potyłyście i tak kazda chyba to zrzucila. Jak się karmi chyba kalorii ubywa I ogolnie wiadomo dziecko, wody...wszystko waży.
nie kalorii a tłuszczyku ubywa
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:45   #4732
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
witam
dziś zaczynam 38 tc
to teraz Twoja kolej

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:46   #4733
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Wróciłam.

Była z małą u lekarza, bo przecież ze słoiczków jeść mi nie chce, tylko mleko i kaszkę łyżeczką. No i się dowiedziałam, że to przez zęby. Mała jest całkowicie zdrowa, katarek ma taki lekki ale to też przez ząbki. Mówię, jej, że przecież wyszły jej 2 jedynki na dole, a ona, że owszem, ale teraz ona ma to przez górne jedynki.
Czyli może marudzić, może kaprysić, może odmawiać jedzenia, może mieć katarek i może źle sypiać w nocy. Wszystko przez jedynki, które pewnie niedługo się przebiją. No to mi się córka rozszalała z tymi zębami.
Poszłam jeszcze do Rossmanna i o 70 zł jestem lżejsza.
Isiu mam nadzieje,ze te gorne szybciej Wam wyjda niz u Szona,On bidulek meczy sie juz od poczatku wrzesnia prawa gorna jedynka juz tak jakby wystaje,bo jest roznica w poziomach,w sensie,ze jak sie dotknie palcem i przesuniesz w strone policzka,to robi sie jakby schodek na dziasle.I caly czas mam wrazenie,ze lada chwila i bedzie

bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 12:21   #4734
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
to teraz Twoja kolej
Pózniej twoja

Stary 2013-10-18, 12:25   #4735
Agatau88
Zakorzenienie

LINKA ok ok może i tłuszczyku ale ubywa

BAZILE na kiedy Ty masz termin co?

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

A w ogole objawila się u Ciebie jakos implantacja? Jak z tym jest?

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2013-10-18 o 12:26
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 12:29   #4736
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Pózniej twoja
A później Twoja

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-18, 12:38   #4737
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Podklady i wkladki Bajka mi obiecala, skarpetek mam sporo
juz. Takze dziekuje. Ale umówic musimy sie w koncu mimo wszystko
no no i jeszcze pare pajacow i bodziakow chyba juz musze odlozyc a one akurat chlopiece bo kupowalam na wyprzedazy tylko kiedy kochana kiedy? bo ty jeszcze chwila i rodzic bedziesz

pieknie sie watek rozkrecil nie jestem w stanie nadrobic dwojka dzieci jednak czas absorbuje, jak Blanki nie ma to spacerujemy albo w mieszkaniu ogarniam jesli mloda pozwala.
wczoraj dostalam okres po 8 tyg no ale normalka, po Blance tez tak szybko dostalam. tz ocipial i stwierdzil ze robimy chlopaka.... ehe raczej nie ze mna

spaaam dla Linki
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 12:45   #4738
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no no i jeszcze pare pajacow i bodziakow chyba juz musze odlozyc a one akurat chlopiece bo kupowalam na wyprzedazy tylko kiedy kochana kiedy? bo ty jeszcze chwila i rodzic bedziesz

pieknie sie watek rozkrecil nie jestem w stanie nadrobic dwojka dzieci jednak czas absorbuje, jak Blanki nie ma to spacerujemy albo w mieszkaniu ogarniam jesli mloda pozwala.
wczoraj dostalam okres po 8 tyg no ale normalka, po Blance tez tak szybko dostalam. tz ocipial i stwierdzil ze robimy chlopaka.... ehe raczej nie ze mna

spaaam dla Linki
Baja, w poniedzialek albo wtorek moge do Ciebie wpasc. Pasuje? Tak kolo poludnia?

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-18, 13:05   #4739
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

spaaam dla Linki
Cytat:
Baja, w poniedzialek albo wtorek moge do Ciebie wpasc. Pasuje? Tak kolo poludnia?
To wpadnijcie do mnie

Baja to niech se z moim robi kolejne dziecko

Synuś
Stary 2013-10-18, 13:19   #4740
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
To wpadnijcie do mnie

Baja to niech se z moim robi kolejne dziecko
przekaze mu

Cytat:
uzgodnione jak kooocur bedziesz w domu w poniedzialek kolo poludnia to cie nawiedzic mozemy :P
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości