ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 18:29   #4771
cebulova
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej dziewczonki

wpadam zaspamowac Lince na chwile. zaczal mi sie zajob w pracy i ledwo na oczy patrze no ale musze
mialam sie odzywac z pracy, ale tablet mnie dobija, a i ludzie non stop przylaza, wiec nie bardzo mam jak pisac niestety, chociaz caly czas z Wami jestem.

kiedy sie zaczyna 2 trymestr?
Drugi zaczyna sie w 13t1d
Santi, ja do Ciebie pytanie mam natury skandynawskiej. Bo jak juz pisalam moj mąż jedzie do Nor, wyjeżdża za tydzien. No i chcialabym zeby mial tam dostep do internetu. Czy macie tam cos takiego jak internet na doladowania? Typu pre-paid?

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 18:32   #4772
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Dzastin gratulacje Mamusko Coraz wiecej mamy upragnionych i wyczekanych dzieciaczkow watkowych
Stary 2013-10-18, 18:39   #4773
Agatau88
Zakorzenienie

Coś miałam pisać...
ahha już wiem
BAZILE to Ty masz chyba wcześnie owulacje w cyklu tak?
Pytam z ciekawości, u mnie testy owu nadal ujemne a dziś 17 dc
A 2 dni temu była druga kreska ale blada.
Robie dalej, te testy mnie wykończą
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 18:48   #4774
Kejthx
Zadomowienie

gratulacje dzastin!!!!!!!!!!!cudowni e!!!! witaj kamilku!!!!!
Stary 2013-10-18, 18:52   #4775
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga!
Kamilek urodzil sie przez cc o godzinie 17:13, wazy 3470g i ma 54cm, dostal 10pkt.

Hura!!! Doczekaliśmy się, piątkowy chłopczyk, Gratuluję rodzicom a Kamilka witam na świecie. Jak się czujesz Mamusiu?

Santom - wpisz od razu na 1 str.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Uff, no to krecha wskoczy do którejś naszej laski

A powiedzcie mi - bo okna sie myje na koniec ciąży żeby wywołać ewentualny poród, a jak ja sie czuję dobrze i teraz bym myła to nic się nie powinno dziać?

Coś Ty nie mogłabym, nawet mnie nie ciągnie i mi śmierdzi. A elektronicznego to nawet nie pamiętam, gdzie schowałam.
Test zrobiłam chyba w czw, do niedzieli paliłam normalnie, a potem od poniedziałku jakbym zapomniała co to papieros

Weekend! Jutro nie idę do pracy!!!!!!! To Tata mnie umówił na 8 rano do mechanika pojadę od razu zrobić mocz i krew skoro i tak muszę wstać
No zobaczymy do kogo, oprócz Linka, bo ona już zaciążona.
Okien jak nie musisz to nie myj, długie trzymanie rąk w górze powoduje niedotlenienie macicy. A dlaczego w ciąży nie wolno wieszać firan?
To dobrze, że nie palisz. Nie wracaj już do tego świństwa, będziesz mieć kasę dla dziecka na bzdety
A to u Was w weekend lab czynne? U nas pozamykane.

Do jutra.

Dobranoc.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 18:55   #4776
kooocur
Zakorzenienie

KAMILKU WITAJ.!!!

Elunka ja chce oddac za darmo wiec nie fisiuj.Zobacze co tam jeszcze moge oddac. Maz zabronil, ale...cos od ciociu byc musi

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 18:56   #4777
pennee
Raczkowanie

Cytat:
Uwaga uwaga!
Kamilek urodzil sie przez cc o godzinie 17:13, wazy 3470g i ma 54cm, dostal 10pkt.
GRATULACJE !

(spam dla L. )
pennee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 18:56   #4778
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Otóż śniła mi się Linka z ogromnym brzucholem (taka końcówka 8 miesiąca), Nuna, Isia, Elunka i jeszcze jakieś inne dziewczyny, że byłyśmy u mnie w przychodni i wszystkie chciałyśmy się dostać do mojego lekarza rodzinnego i ja się kapnęłam, że my wszystkie razem wizażujemy no i wtedy zadzwonił

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
No i Spam dla Linki i jej zygotki
hahaha
dziewczyny Wy mnie tak nakrecicie a potem bedzie płacz....
Cytat:
Uwaga uwaga!
JUSTYNAAAA !!!! GRATULUJE!!!

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
No zobaczymy do kogo, oprócz Linka, bo ona już zaciążona.
hmm...
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 19:01   #4779
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Okien jak nie musisz to nie myj, długie trzymanie rąk w górze powoduje niedotlenienie macicy.
A to u Was w weekend lab czynne? U nas pozamykane.
Mam jedno laboratorium 25 km ode mnie czynne w soboty i tam zawsze jeżdżę. Nie chcę się spóźniać do pracy i tłumaczyć, że byłam robić badania. A tak mam spokój i luz
Myślałam, żeby chociaż codziennie poświęcić te 30 min na mycie okien. Zależy mi, żeby szybko kończyć remont na górze
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Elunka ja chce oddac za darmo wiec nie fisiuj.Zobacze co tam jeszcze moge oddac. Maz zabronil, ale...cos od ciociu byc musi
Tylko jakby mąż pytał, to nie ja wzięłam
Za przesyłkę płacę, dorzucę Ci coś do zamówienia za to

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 19:05   #4780
Agatau88
Zakorzenienie

Linka ale jak Ci mowi tyle osob ze się uda to co? UDA SIE! Jak się czujesz tak w ogole? Kiedy mialas owulke, wiesz?
Który masz dc?
Stary 2013-10-18, 19:09   #4781
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
[SIZE=5][COLOR=Red]Hura!!! Doczekaliśmy się, piątkowy chłopczyk, Gratuluję rodzicom a Kamilka witam na świecie. Jak się czujesz Mamusiu?
Nic wiecej nie napisala. Nie chce jej meczyc, niech odpocznie i nacieszy sie synkiem.

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-18, 19:26   #4782
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Drugi zaczyna sie w 13t1d
Santi, ja do Ciebie pytanie mam natury skandynawskiej. Bo jak juz pisalam moj mąż jedzie do Nor, wyjeżdża za tydzien. No i chcialabym zeby mial tam dostep do internetu. Czy macie tam cos takiego jak internet na doladowania? Typu pre-paid?
aaa, czyli lada dzien bede w 2 trmestrze jutro bedzie rowne 13tygodni, wiec w niedziele 13t1d

powiem Ci, ze slabo niestety sie orientuje w tych sprawach niestety, bo nigdy nie mielismy takiego internetu. raz przez miesiac mialam doladowanie jakos z mycall za 200kr, gdzie mi 1gb internetu na miesiac dorzucili do komorki. teraz sprawdzilam i za doladowanie 200kr daja 500mb internetu. niestety nie pomoge bardziej chociaz moze tam gdzie bedzie jechal bedzie mial udostepniony internet?

dzastin: OGROMNE GRATULACJE I WITAMY KAMILKA PO TEJ STRONIE MOCY

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 19:28   #4783
monini2507
Zakorzenienie

Dżastina gratulacje

Co ja tu jeszcze miałam pisać nie wiem zapomniałam cosik dzisiaj jestem taka nie skręcona że szok aż sama siebie nie poznaję
Linka tradycyjnie sssspppp.....
Isia gratki za I kreskę
Miłego wieczorka i do wtorku kochane pewnie już w nowym wątku
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 19:32   #4784
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Linka ale jak Ci mowi tyle osob ze się uda to co? UDA SIE! Jak się czujesz tak w ogole? Kiedy mialas owulke, wiesz?
Który masz dc?
nie wiem który mam dzien bo nie licze wiem tylko ze mam miec @ 1 listopada czuje sie normalnie jak zawsze czyli jak całą II faze coś czasem zakluje , zaboli i przechodzi po paru sekundach .Jutro ide do lekarza zobaczyc nie został jakis niepekniety pęcherzol generalnie ja sie nie nastawiam ( w 99% mam negatywne nastawienie i brak wiary) ..i z przymruzeniem oka czytam co wypisujecie

Byli my w malżem w home & you i kupilismy nowa posciel zaraz bedzie zakladał a ja juz nie moge sie doczekac az się w nią położe i pojde spać
Stary 2013-10-18, 19:42   #4785
Luna0
Zakorzenienie

Skierka no to teraz Ty...

Cytat:
Dzięki.
Oooo, parapetówa. Swoją miło wspominam....oj działo się wtedy, działo.

Ja sprawdziłam w swojej karcie ciąży i w 23 tyg ważyłam +6, w 27 +9, w 31 tyg +11, w 38 +12 a przed porodem +13. Praktycznie od 36 tyg przestałam tyć, tylko kilogram mi doszedł.

Była z małą u lekarza, bo przecież ze słoiczków jeść mi nie chce, tylko mleko i kaszkę łyżeczką. No i się dowiedziałam, że to przez zęby. Mała jest całkowicie zdrowa, katarek ma taki lekki ale to też przez ząbki. Mówię, jej, że przecież wyszły jej 2 jedynki na dole, a ona, że owszem, ale teraz ona ma to przez górne jedynki.
Czyli może marudzić, może kaprysić, może odmawiać jedzenia, może mieć katarek i może źle sypiać w nocy. Wszystko przez jedynki, które pewnie niedługo się przebiją. No to mi się córka rozszalała z tymi zębami.
Poszłam jeszcze do Rossmanna i o 70 zł jestem lżejsza.
Naszą parapetówe też pamiętam, dziewczynom oczy wychodziły jak młody mi obracał brzuch na wszystkie strony (jakieś 2 tyg prze porodem)

zazdroszczę karty ciąży.. mi moją wzieli a to było dla mnie takie ważne

I kurcze u nas objawy identyczne tylko zębów nie ma, to dopiero wkurzające jest

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no szybko szybko, ale nie karmie cycuchem wiec czego sie spodziewac
Amelka roznie, do 17:30 zazwyczaj jest super pozniej zaczynala sie jazda ale mamy debridat i jest lepiej. nocki przesypia super. dzis konczy 8 tyg ale usmiechac sie nie chce, powazna i wielce zdziwiona wiecznie i nie wiem czy to juz powod do zmartwien...
Amelka piękna, obczajam na FB
a co do uśmiechu to jeszcze raz... dzieci uśmiechają się około 3 miesiąca a nawet jeśli nie to nie ma powodu do niepokoju

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
termin z OM wychodzi na 15 czerwca,z objawow mialam tylko jeden tak jak w poprzedniej ciaz,nie wiem czy juz pisalam,w czasie seksu jak TZ tylko wszedl we mnie to ja juz byla gotowa tak chcialabym zawsze a tak to do dzisiaj nico,w sumie wczoraj bolala mnie glowa,mam nadzieje ze tak poprostu,bo z Szonem mialam czesto ten problem i te 3 pierwsze miesiace byly troche meczace.
A implantacji chyba nie wyczailam,mialam spory uplaw,ale mleczny 22 dc i wtedy tez mocno bolal mnie jajnik,czulam to bardziej jak ruszlam noga.Wydaje mi sie,ze plemniczki zrobily swoje 17 dc,a 19 mialam owulke i tez byl bzyk,ale ja obstawiam na 17 dc.I to tyle tym razem z moich objawow.
Ja miałam taki sam "luźny" objaw i też mnie męczyły bóle migrenowe.. brałam pół apapu bo nie byłam w stanie funkcjonować, ani jeść ani wstać

Cytat:
[/COLOR]Pije piwo....
zapomniany smak piwa.......
no w końcu
tak sobie ostatnio myślałam, Isiu kiedy i ile razy Ty karmisz piersią? Bo gdzieś mi się obiło o uszy że raz?
Bo ja odkąd małego karmie tylko nad ranem to normalnie pije kawe a nawet dwie (słabe) w dzień bo przeciez kofeina mi zejdzie po paru godzinach a kawa sama w sobie zła nie jest. Dlatego się dziwie że Inkę dalej piszesz
(chyba że sie myle z tą kofeiną to zaraz Linka mnie z.ebie )

Cytat:
A powiedzcie mi - bo okna sie myje na koniec ciąży żeby wywołać ewentualny poród, a jak ja sie czuję dobrze i teraz bym myła to nic się nie powinno dziać?
Pod koniec można myć ale też delikatnie bo żeby np. łożyska nie oderwać itp. z tym że nawet jeśli coś jest nie tak to pod koniec można szybko rozwiązać ciąże a wcześniej nie. Także nie myj!

Cytat:
Nic wiecej nie napisala. Nie chce jej meczyc, niech odpocznie i nacieszy sie synkiem.
Wiadomo że nie ma się co narzucać chociaż ja na znieczuleniu to mogłam pisać i pisać bo nudy, dziecka nie dają, nikt nie może odwiedzić
a jak znieczulenie schodziło to tym bardziej pisałam bo bolało i spac nie mogłam.. tym sposobem pisałam z mamą do 3 rano bo napisała mi że idzie już spać (a naprawdę jechała już z dziadkiem do szpitala...)
ja przysnęłam dopiero o 5

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 19:53   #4786
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Skierka
tak sobie ostatnio myślałam, Isiu kiedy i ile razy Ty karmisz piersią? Bo gdzieś mi się obiło o uszy że raz?
Bo ja odkąd małego karmie tylko nad ranem to normalnie pije kawe a nawet dwie (słabe) w dzień bo przeciez kofeina mi zejdzie po paru godzinach a kawa sama w sobie zła nie jest. Dlatego się dziwie że Inkę dalej piszesz
(chyba że sie myle z tą kofeiną to zaraz Linka mnie z.ebie )

Pod koniec można myć ale też delikatnie bo żeby np. łożyska nie oderwać itp. z tym że nawet jeśli coś jest nie tak to pod koniec można szybko rozwiązać ciąże a wcześniej nie. Także nie myj!

widze
kawe można jak dziecko nie ma problemów ze spaniem ja ma to trza się ograniczac albo stosować baaaardzi płaska kawy natralnej + płaska łyzeczka inki a inki można pic do woli
Stary 2013-10-18, 19:54   #4787
Agatau88
Zakorzenienie

Lunka
zdjecie dla mnie upominam sie
Stary 2013-10-18, 19:55   #4788
Luna0
Zakorzenienie

Agata
1 zdjecie 21tc
2 zdjecie 2 tyg przed porodem 36tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (67,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c2.jpg (58,4 KB, 28 załadowań)

Aniołek 25.05.2012
Stary 2013-10-18, 19:57   #4789
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
nie wiem który mam dzien bo nie licze wiem tylko ze mam miec @ 1 listopada czuje sie normalnie jak zawsze czyli jak całą II faze coś czasem zakluje , zaboli i przechodzi po paru sekundach .Jutro ide do lekarza zobaczyc nie został jakis niepekniety pęcherzol generalnie ja sie nie nastawiam ( w 99% mam negatywne nastawienie i brak wiary) ..i z przymruzeniem oka czytam co wypisujecie

Byli my w malżem w home & you i kupilismy nowa posciel zaraz bedzie zakladał a ja juz nie moge sie doczekac az się w nią położe i pojde spać
Nowe posciele zawsze sa taaakie cudowne

to czekamy do 1@. Ale co w sumie masz odczuwać, na jakiekolwiek objawy chyba za wcześnie.daj znac co u lekarza.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Agata
1 zdjecie 21tc
Ale mialas duzy brzuch! Ale jak zgrabnie wygladaszjaka pupa zgrabna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 20:00   #4790
Luna0
Zakorzenienie

Miałam prze ogromny (chociaż wydawało mi sie ża malutki ) ale wypchało mnie tak porządnie na koniec 8 miesiąca, bo jeszcze jak brałam ślub to miałam zgrabny. No ale co się dziwić jak miałam do końca dużo wód i dziecko ogromne

Aniołek 25.05.2012
Stary 2013-10-18, 20:13   #4791
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jedno laboratorium 25 km ode mnie czynne w soboty i tam zawsze jeżdżę. Nie chcę się spóźniać do pracy i tłumaczyć, że byłam robić badania. A tak mam spokój i luz
Myślałam, żeby chociaż codziennie poświęcić te 30 min na mycie okien. Zależy mi, żeby szybko kończyć remont na górze
Tylko jakby mąż pytał, to nie ja wzięłam
Za przesyłkę płacę, dorzucę Ci coś do zamówienia za to
Popakowalam co mialam cieplejsze...cos tam sobie wybierzesz. Dwa kopleciki,pajace,polspioc hy,buciki,niedrapki itp.

Sentymentalnie mi sie zrobilo....

Cytat:
Agata
1 zdjecie 21tc

Synuś
Stary 2013-10-18, 20:15   #4792
iza243
Zakorzenienie

Luna fajny brzuszek miałaś

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 20:16   #4793
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
aaa, czyli lada dzien bede w 2 trmestrze jutro bedzie rowne 13tygodni, wiec w niedziele 13t1d

powiem Ci, ze slabo niestety sie orientuje w tych sprawach niestety, bo nigdy nie mielismy takiego internetu. raz przez miesiac mialam doladowanie jakos z mycall za 200kr, gdzie mi 1gb internetu na miesiac dorzucili do komorki. teraz sprawdzilam i za doladowanie 200kr daja 500mb internetu. niestety nie pomoge bardziej chociaz moze tam gdzie bedzie jechal bedzie mial udostepniony internet?

dzastin: OGROMNE GRATULACJE I WITAMY KAMILKA PO TEJ STRONIE MOCY
No niestety nie bedzie mial dostepu, bo beda mieszkac u jakiejs babki co nawet smsa odczytac nie potrafi, a co dopiero internet...

Cytat:

Nowa posciel zawsze mile widziana. Fajnie sie w takiej spi

Cytat:

zazdroszczę karty ciąży.. mi moją wzieli a to było dla mnie takie ważne

Wiadomo że nie ma się co narzucać chociaż ja na znieczuleniu to mogłam pisać i pisać bo nudy, dziecka nie dają, nikt nie może odwiedzić
a jak znieczulenie schodziło to tym bardziej pisałam bo bolało i spac nie mogłam.. tym sposobem pisałam z mamą do 3 rano bo napisała mi że idzie już spać (a naprawdę jechała już z dziadkiem do szpitala...)
ja przysnęłam dopiero o 5
Karte ciazy warto sobie skserowac przed porodem. Tak zrobila moja szwagierka

Dzastin na pewno sama da znac, nie bede jej nekac.

Dobranoc laseczki

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-18, 20:18   #4794
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam prze ogromny (chociaż wydawało mi sie ża malutki ) ale wypchało mnie tak porządnie na koniec 8 miesiąca, bo jeszcze jak brałam ślub to miałam zgrabny. No ale co się dziwić jak miałam do końca dużo wód i dziecko ogromne
Ogromny a nie malutki ale slicznie wygladalasbardzo zgrabna z Ciebie kobietka
Stary 2013-10-18, 20:19   #4795
kooocur
Zakorzenienie

Mi karte oddali ;-)

Synuś
Stary 2013-10-18, 20:24   #4796
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Popakowalam co mialam cieplejsze...cos tam sobie wybierzesz. Dwa kopleciki,pajace,polspioc hy,buciki,niedrapki itp.

Sentymentalnie mi sie zrobilo....

Oj, Kocurku, tyle to nawet nie mam sumienia przyjąć

Lunka
faktycznie miałaś brzuch ja też mam już prawie taki jak Ty w 21 tyg ale jeżeli zrzucę tak szybko jak Ty - nie mam nic przeciwko

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 20:25   #4797
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Mądre dziecko

Ale jakie roladki? W sensie z mięsa?

Ciężko się patrzy jak taki maluszek cierpi i nic nie można zrobić.

za 38 tydzień.
Ty to masz power kobieto. 38 tydzień a Ty tak zapitalasz. Chciałabym mieć tyle energii.

Info od Dzastin:
Od godziny leży po oksy, na razie nic się nie dzieje, ale dostała zapewnienie, że będą działać do skutku i dziś urodzi.
Także kciuki prosimy nadal
Kciuki!!! Chociaż i tak już doczytałam,że po wszystkim

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
wiesz Cebula nie koniecznie u Wszystkich tak musi byc,ale z tego co widze to tak czesto sie dzieje,widzisz Luna tez mialam mnie,a na koniec pach i...

,za skonczyny stres

Iza nie robilam nigdy,ale uwielbiam.Moja Tesciowa robi pyszne

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

A moj Dziec,od 1 w nocy dzisiaj nie spokojnie spal,musialam Go wziac do siebie.A o 4 juz tak sie krecil a o 5 poprostu sobie usiadl i sie bawil.Cwaniak maly wytrzymal do 10.50 szok??
I usypiam Go a On wielki ryk.Juz sie nauczylam rozpoznawac placz na bol a placz z rozpaczy.Dalam Mu paracetamol w syropie na bol zabkow,bo tak pcha lapki i widze,ze jeden zabek jest juz na koncowce do przebicia,takze lada chwila i bedzie.Bidulek moj Maly,czlowiek chcialaby zabrac od dziecka bol,czemu tak sie nie da??

A co u Dzastin ??

Colorku glosiki poslusznie oddane,chcialam wypatrzec na ktorym miejscu jestes,ale nie umiem
Dziękuje..

Ale i tak nie mam szans Z tego co się doliczyłam to jakieś 30 miejsce jest na pierdylion.. Ale kurcze tam laski mają po 600-700-800-1000 głosów!!!! Kurna ,że niby jakim cudem????

Cytat:
Uwaga uwaga!

Kamilku witaj słoneczko! Justyś wracaj do sił

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 20:25   #4798
Linka1984
Zakorzenienie

zatem..ide w nową posciel...do jutra
Stary 2013-10-18, 20:28   #4799
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, Kocurku, tyle to nawet nie mam sumienia przyjąć

Lunka
faktycznie miałaś brzuch ja też mam już prawie taki jak Ty w 21 tyg ale jeżeli zrzucę tak szybko jak Ty - nie mam nic przeciwko
Za pozno. Chyba ze nie chcesz:-*

Cytat:
zatem..ide w nową posciel...do jutra

Synuś
Stary 2013-10-18, 20:31   #4800
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Coś miałam pisać...
ahha już wiem
BAZILE to Ty masz chyba wcześnie owulacje w cyklu tak?
Pytam z ciekawości, u mnie testy owu nadal ujemne a dziś 17 dc
A 2 dni temu była druga kreska ale blada.
Robie dalej, te testy mnie wykończą
tak jakos teraz wyszlo,ostatnie 4 cykle mialam jak w zegarku,ale przed 1 ciaza nie bylo tak fajnie.Owulke mialam w 23-24 dniu i wtedy bylo mi ciezko wyznaczyc te dni.
Cytat:
Agata
1 zdjecie 21tc
wow,mega

Dzastin gratulacje!
Duzo zdrowka i samych radosnych chwil! Niech Kamilek zdrowo rosnie

bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości