![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15
Nie tak to chyba powinno wyglądać, nie tak...
![]()
#4652 |
Raczkowanie
|
Tęsknie za Tobą..
Bardzo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Kurva sasiedzi se impreze zrobili. Ja chce spac, chyba pora zadzwonic na 997...
Sent from my S7560 using Wizaz Mobile App.
![]() |
#4654 |
made in Wonderland
|
Hahhahahahhahaha! No tego się nie spodziewalam! Uwaga, uwaga, jeśli wybierasz się chłopaku na imprezę do prestiżowego klubu w jednym z największych miast w Polsce to broń Boże nie leż swojej dziewczynie na kolanach bo Cie z tego klubu wyrzucą. Hahahahahaha. Porażka. Ale i tak mi się podobało
![]() Czasami brak polskich znaków, praszam!
#4656 |
Zadomowienie
|
Od czwartku świruję. Nie widzieliśmy się 1,5 roku. I to spotkanie było czymś, czego potrzebowałam. Nie codziennych rozmów na fb, nie codziennych smsów o pierdołach. Tylko spotkania, żeby Cię uściskać, żebyś mi otworzył drzwi, żebyś się ze mną pośmiał
Czas wziąć dwa głębokie oddechy, bo jeszcze się zakocham, a to chyba ostatnia rzecz której teraz potrzebuję w życiu, bo zwyczajnie nie będę mieć dla Ciebie czasu. A tego bym nie chciała. To 'coś' mogłoby się utrzymać do kwietnia ![]() ![]() Ale znając moje szczęście, poznasz jakąś ładniejszą i fajniejszą ode mnie i kopniesz mnie w zad.
We must fight for what we believe in ![]() Makenai ![]() Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! ![]() 04.07.2014 - pani magister!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Konto usunięte
|
To nie jest wstyd by się bać, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Boże co za sen. To było okropne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Rozeznanie
|
to było istne szaleństwo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Konto usunięte
|
Czemu?
![]() Przyjedź ![]() Trudno, powiem ci o wszystkim chyba... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Rozeznanie
|
musze sie ogarnac, przestac lenic, wyskrobac wiecej czasu dla siebie i jeszcze wiecej dla nas
![]() ![]()
#4662 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4333445 9]To nie jest wstyd by się bać, prawda?[/QUOTE]
Pewnie, że nie jest. Bilans dzisiejszej nocy. Spałam co najwyżej 3 godziny. U jednych sąsiadów już po imprezie, u drugich trwa nadal. Chce mi się spać i kręci w głowie. Kurva, czemu ja jestem taka wrażliwa na dźwięki, kiedy zasypiam. Inni mają tak, że tylko się położą, a zaraz śpią, nieważne, czy ktoś obok hałasuje. A ja potrzebuje ciszy, idealnej ciszy. Inaczej nie zasnę.
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
Kocham ketonal. Kolka nerkowa mi niestraszna.
![]()
#4664 |
Zadomowienie
|
Grzeszyliśmy całą noc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
ReklaMO(D)żerca.
|
im dłużej siedze na wizażu, tym mniej rzeczy mnie dziwi ale... ibiza, oszustwo na policji? SERIO?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Konto usunięte
|
Po co? Po co mi sie snisz? Po co tak realnie,ze wstaje i nie moge o tym zapomniec? To zaczynalo sie dokladnie dwa lata temu. Nie moglismy bez siebie wytrzymac. Spotkania po polnocy,na wsi pod miastem,zeby nikt nas nie spotkal. Tylne siedzenie w Twoim samochodzie.Bylo cudnie.Rozmowy do rana,pocalunki,przytulani e. Tesknota i sms co rano. Co z tego,ze oboje bylismy w zwiazku. Ja zrezygnowalam. I tak sie psulo...a byla nadzieja. Nadzieja,ze i Ty zrobisz to samo. Tyle uczucia,zakochanie sie w sobie....po to,zeby po 1,5 mies niewidzenia sie,zobaczyc u niej pierscionek zareczynowy. Swiat mi sie zawalil. A Ty wtedy pocalowales mnie w usta ostatni raz. Jestescie po slubie. Pewnie szczesliwi. Ja tez jestem w zwiazku. Czemu nie moge zapomniec? Plakac mi sie chce jak Cie widze. Jestes zerem i dupkiem...a nadal mnie do Ciebie ciagnie.
Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Jestem przekonana, że tęsknicie, dlatego oznajmiam: będę mieć internety już w tym lub następnym tygodniu
![]() Do kuchniiiiii! Cytat:
![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
BAN stały
|
Wesele, serio?! Nie chce mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Konto usunięte
|
Jesteśmy razem niecałe pół roku. Najlepsze pół roku ever - pełne szczęścia, radości, szacunku i zaufania. Pojawiłeś się znikąd, miałeś być tylko moim pacjentem. Zostałeś na dłużej i to Ty leczyłeś moje złamane serce, skopaną samoocenę i poczucie, że jednak mogę coś znaczyć. Jak Ty to zrobiłeś, że jestem w stanie rzucić wszystko to co mam, co znam dla przyszłości razem? W perspektywie nagłe dorosłe życie bez rodziców, zdani sami na siebie, samodzielni, w mieście, którego nie znamy. W planie nowa praca, nowi ludzie, początkowy brak znajomych i świadomość, że przechodzimy również na kolejny etap związku. Boję się tego, nieznanego, nowego, zagubienia w stolicy i braku mojej podlaskiej zieleni. Braku znanych mi miejsc, ludzi, poczucia, że zawsze wiem, jak dotrzeć do bezpiecznego domu. A tam już tego nie znajdę, zastąpi mi to nasz dom, nasze wynajęte mieszkanie do którego wracać będziemy zmęczeni gonitwą szczurów. Ale może czasem trzeba rzucić wszystko w cholerę by zacząć coś od nowa? Na nowym gruncie, w nowym otoczeniu z dala od tych wszystkich miejsc, które kojarzyły się ze złymi ludźmi, złymi wyborami, złymi wspomnieniami. Żyć po swojemu, może początkowo trochę nieporadnie, trochę niezdarnie ale razem. Wychowałam się w biedzie, nikt mi nigdy niczego nie dał. Rodzice całe życie na kredytach, alkohol i brak poczucia bezpieczeństwa. Brak wakacji, kolonii, nawet na pieprzony aparat na zęby musiałam sama zarobić. Ale może tam, w Warszawie będzie lepiej? Może zarobki będą lepsze i uda mi się pomóc rodzicom i bratu, któremu w życiu nie wyszło? Boję się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak w ogóle można się zacząć spotykać z zajetym chłopakiem ,na dodatek będąc w związku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
skończyłam! tort, szarlotka, 2 rodzaje muffinów, sernik, ameryka i nasz rodzinny pleśniak. chcę spać :-D Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2013-10-19 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Boże, dawno Cię o nic nie prosiłam.. więc teraz jest ten moment. spraw żeby operacja babci mojego najcudowniejszego mężczyzny się dziś udała i żeby wszystko było dobrze
![]() ![]()
![]() |
#4677 |
BAN stały
|
Chyba już tak nie chcę. Cieszę się, że Tobie się chociaż udało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
jednak czasem lepiej nie widzieć
![]() czasem się zastanawiam, czy naprawdę jestem tak złym człowiekiem, że nie zasługuję na nic dobrego w życiu? ciągle tylko porażki, niepowodzenia... ja naprawdę mam już dość. boję się, że kiedyś zabraknie mi siły do stawiania czoła temu wszystkiemu... tak jak 2 lata temu, tylko wtedy zabrakło mi odwagi... |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
BAN stały
|
śni mi się to po nocach
![]() córeczko, mamusia kocha Cię ponad życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
made in Wonderland
|
Nadal leżę e łóżku i trochę jestem zła na Ciebie.
Czasami brak polskich znaków, praszam!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.