Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-19, 18:24   #631
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Hubercik urodził się o 14:20 przez cc, waga 3550 i 55 cm długi pozdrawiamy wizazowe ciocie i dzieciaczki
gratulacje!!!
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że oni się tak po prostu przyzwyczaili, że ja jestem w domu i że zawsze wszystko zrobione koło nich.

Ja nawet jak pytam "co na obiad?" to mi mówią " aaa obojętnie, co zrobisz to będzie... " No kurde to też nie jest pomoc żadna.

A w ogóle to źle się czuję dzisiaj, wiem męczę bułę. Ale kręgosłup mnie boli, co jakieś pół goddziny mam przepowiadacze, niedobrze mi. Głowa mnie boli. Ale maruda ze mnie.
ja bym na Twoim miejscu troche powykorzystywala koncowke ciazy poloz sie powiedz ze sie zle czujesz i ze jestes glodna niech oni cos kombinują ja tak robilam to TŻ wtedy gotowal albo cos zamawial albo jechalismy na obiad

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:27   #632
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Skręcam się z bólu, tak mnie ząb boli Ale udało mi się umówić na wizytę w poniedziałek na 8:20.

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:28   #633
czaszka_
Zakorzenienie

dziewczyny co myslicie o moim kp??? malutka je z cyca z 40 min i zachwile dalej steka i jeczy i szuka buzią cycka i placze, to ją przystawiam drugi raz i potem znowu to samo i ją przystawiam trzeci raz i dalej nie najedzona dopiero jak jej z butli dalam to zjadla ponad 40ml.Myslicie ze mam malo pokarmu czy co?? bo ja juz sama nie wiem....

Stary 2013-10-19, 18:30   #634
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Hubercik urodził się o 14:20 przez cc, waga 3550 i 55 cm długi pozdrawiamy wizazowe ciocie i dzieciaczki
gratulacje hip hip hurra

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
O rety, a u mnie w przyszłą niedzielę będzie 9 miesięcy!

Zadzwoniłam do ciotki pediatry i wyszło,że to chyba jednak uczulenie na Lovelę albo Bobini.Więc wracam do Jelpa.
I te zaczątki ciemieniuchy to może być od tej alergii

zrobmy opisy dnia testu ciazowego zrobmy

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:35   #635
87czarna
Zakorzenienie

Asiek Gratulacje!!!

Julci schodzi strasznie skóra ze stópek,rączek i czoła :/ Smaruję ją,ale jak na razie żadnej poprawy :/ Do tego jeszcze oczko nam od wczoraj ropieje ;/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:39   #636
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny co myslicie o moim kp??? malutka je z cyca z 40 min i zachwile dalej steka i jeczy i szuka buzią cycka i placze, to ją przystawiam drugi raz i potem znowu to samo i ją przystawiam trzeci raz i dalej nie najedzona dopiero jak jej z butli dalam to zjadla ponad 40ml.Myslicie ze mam malo pokarmu czy co?? bo ja juz sama nie wiem....
A zmieniasz cycki?

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:43   #637
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie.

Biegałam do łazienki jak tylko bardziej mokre czułam.
oj a też długo się stresowałam czy wszystko z ciążą w porządku, szczególnie pokrwawieniu w 9tc i ciągle oglądałam wkładkę w toalecie.

co do wspomnień o testach, ja swój zrobiłam 11.02 to był nasz 4 cykl starań o dzidziusia.
W każdym poprzednim miesiącu bardzo się nastawiałam na pozytywny wynik, w styczniu odpuściliśmy trochę ze staraniami i wtedy się udało kiedy zobaczyłam dwie kreseczki na teście myślałam że to cud
Dopiero jak poszłam na usg uwierzyłam w pełni że się nam udało

a teraz, wzorując się na porównaniu misi moje "wyrośnięte" dwie kreseczki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.02.2013.jpg (11,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek cz-b.jpg (44,4 KB, 23 załadowań)

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:45   #638
87czarna
Zakorzenienie

misia sliczny brzusio
Laryska co do Majci- jakoś specjalnie zazdrosna nie jest,ale za to próbuje krzykiem i piskiem zwrócić na siebie uwagę... mały łobuz się z niej zrobił... nie wiem,może to wina dzidzi w domu?

Stary 2013-10-19, 18:46   #639
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
może leniuszek tak jak moja, poje trochę zmęczy się i uśnie, a za chwilę się obudzi, bo nie zjadła za dużo i głodna, więc znów jedzonko, ale znów leniuszek się zmęczy i znów nie pośpi długo to nie oznacza że masz mało pokarmu! po prostu po paru minutach ssania pokarm jest bardziej gęsty i trochę musi mocniej ssać i to maluszki niektóre męczy
mam to samo, życzę wytrwałości
a z butli leci jej lepiej

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Asiek Gratulacje!!!

Julci schodzi strasznie skóra ze stópek,rączek i czoła :/ Smaruję ją,ale jak na razie żadnej poprawy :/ Do tego jeszcze oczko nam od wczoraj ropieje ;/
nam też schodziła skórka na stopach i rączkach, po paru kąpielach w oilatum i oliwkowaniu przestało także spokojnie zejdzie niedługo, a z oczkiem no to nie pomogę, ale dziewczyny pisały że wtedy przemywa się solą fizjologiczną
Stary 2013-10-19, 18:46   #640
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:49   #641
87czarna
Zakorzenienie

Laryska własnie przemywam jej solą fizjologiczną i rzeczywiście jest ciut lepiej co do oilatum- mam krem do ciała- chyba zacznę ją częściej smarować...

Stary 2013-10-19, 18:55   #642
ja :)
Zakorzenienie

Dzień dobry Muszkieter w dwupaku melduje się na posterunku Noc średnio udana, ale nie aż taka zła.
Matal, śniło mi się że przeprowadzałaś na mnie jakieś dziwne rzeczy aby wywołać poród. Coś z uszami robiłaś, kostkami, a później rowerem woziłaś mnie w jakimś dziwnym koszyku po warszawie. Nie wiem o co chodzi

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
mam wiadomość od teacherki

"hej, tu teacherka. Leze trzeci dzien na patologii ciazy. Wczoraj zalozyli na moja pancerna szyjke cewnik Foleya, po 6 godzinach mega bolu wyciagneli... Wieczorem odpadl czop z krwia , wiec pojawila sie jakas nadzieja, ale dzis w badaniu wyszlo rozwarcie ledwo na chudy palec pani doktor... Skurczu nie mialam zadnego przez te 10 ktg, ktore juz mi zrobili wiec czekamy. Chyba na jakis cud jesli mozesz to przekaz wiesci na forum, probowalam wejsc, ale na mojej komorce to mega wyczyn. Pewnie zostalam ostatnia w dwupaku? buziaki!"

wiec powoli bo powoli ale sie rozkreca trzymamy kciuki !!!!!

aha i jeszcze teacherka rowniez trzyma kciuki za rodzace i buziaki przesyla bo napisalam ze czesto byly pytania o nia tu czy ktos cos wie, ale milczala bo nie bylo sie czym chwalic
O jejku ależ się bidula męczy.. Pozdrów ją od nas jeśli będziesz coś pisać. I przekaż, że sama jeszcze długo na pewno w dwupaku nie zostanie i my tu ją dzielnie wspieramy w bojach
Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
chyba jednak sobie poczekam na moją córcię..czopu szczególnie dużo nie odeszło, było tego trochę ale nie jakas mega ilość wiec pewnie to jeszcze nie koniec, skurczy brak :/ włosy umyte, odkurzyłam, umylam podloge, wyszorowałam łazienke i na razie cisza... wiec czekam dalej co się będzie dzialo ale jakas taka jestem padnieta nie wiem czemu...a dzisiaj jeszcze T wyprawia imieniny a mi w ogle nie chce się tam jechać..

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

no się uspokoiłam już dawno w sumie ale to tak jakos mnie zaskoczylo i od razu zestresowalo ..
Może dzisiejszej nocy cos się rozkręci bo teraz pewnie adrenalina Cię zestresowała. Tak czy siak jesteś bliżej niż dalej więc głowa do góry

Cytat:
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ja już wróciłam

w takim razie kciuki za Emilkę

Wiesz mój też sam nie wpadł na taki pomysł powiedziałam że dziś nie gotuję więc albo robi obiad albo gdzieś wychodzimy. Wybrał drugą opcje

wiem, wiem kochana dziękuję

Byłam z mężem właśnie na 2h spacerze - piękna pogoda, słońce (odrobinę doładowuje baterie), a potem na obiedzie - pizza maniam

O 21 jedziemy do kina. Także dziś koniec z rozmyślaniem, nowe męczenie buły będzie od jutra

gratulacje kochana

jak na drożdżach
To widzę udany dzień z TZ Super! Na co do kina? My jutro idziemy.
Dziś mój TZ miał iść do pracy coś dokończyć, ale na szczęscie wczoraj się udało, więc dziś ma wolne Za niedługo jedziemy na lunch do takiego sympatyczego miasteczka godzine drogi z mieszkania, a później na długi spacer do paru krajobrazowego. Także dziś odpuszczam męczenie buły, TZ mi wynagradza męki oczekiwania

Cytat:
papużko ja mam 3 testy, bo robiłam aż do wizyty u lekarza w każdym tygodniu, sprawdzić.
Pamiętam jak sie bałam, ze poronie, że serduszka nie będzie...
Ja też tak robiłam, a że wizyta dopiero w 11 tygodniu (tutaj tak robią od 9 do 11 tyg przyjmują, nie wcześniej), to trochę mi poszło tych testów W ogóle zrobiłam test w walentynki z nudów, jak TZ pojechał sprawdzić auto do mechanika. Nie wierzyłam w ogóle w wynik, staraliśmy się raz i to TZ się rozchorował akurat na 2 dni przed owu (mierzyłam temp więc tak mi wyszło) więc nie było w tym czasie przytualnek nic a nic. Także, musiał mieć wytrwałe plemniki które przeczekały te kilka dni Muszę przyznać, że byłam w głębokim szoku. A TZ przyjechał, pokazałam mu test mówie że dwie kreski a on "A co to znaczy?" Ależ ten czas zleciał
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 19:02   #643
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dzień dobry Muszkieter w dwupaku melduje się na posterunku Noc średnio udana, ale nie aż taka zła.
Matal, śniło mi się że przeprowadzałaś na mnie jakieś dziwne rzeczy aby wywołać poród. Coś z uszami robiłaś, kostkami, a później rowerem woziłaś mnie w jakimś dziwnym koszyku po warszawie. Nie wiem o co chodzi

To widzę udany dzień z TZ Super! Na co do kina? My jutro idziemy.
Dziś mój TZ miał iść do pracy coś dokończyć, ale na szczęscie wczoraj się udało, więc dziś ma wolne Za niedługo jedziemy na lunch do takiego sympatyczego miasteczka godzine drogi z mieszkania, a później na długi spacer do paru krajobrazowego. Także dziś odpuszczam męczenie buły, TZ mi wynagradza męki oczekiwania

Ja też tak robiłam, a że wizyta dopiero w 11 tygodniu (tutaj tak robią od 9 do 11 tyg przyjmują, nie wcześniej), to trochę mi poszło tych testów W ogóle zrobiłam test w walentynki z nudów, jak TZ pojechał sprawdzić auto do mechanika. Nie wierzyłam w ogóle w wynik, staraliśmy się raz i to TZ się rozchorował akurat na 2 dni przed owu (mierzyłam temp więc tak mi wyszło) więc nie było w tym czasie przytualnek nic a nic. Także, musiał mieć wytrwałe plemniki które przeczekały te kilka dni Muszę przyznać, że byłam w głębokim szoku. A TZ przyjechał, pokazałam mu test mówie że dwie kreski a on "A co to znaczy?" Ależ ten czas zleciał
witaj koleżanko muszkieterko
sen miałaś cudowny

Tak odpuściłam mężowi, sobie i Jaskowi dzisiaj i samopoczucie dużo lepsze nie wiem na ile mi nastroju starczy, ale dzisiejsza wizja kina mnie cieszy. Idziemy na "Czas na miłość"

U Ciebie widzę tez miły i aktywny dzień się zapowiada
Co do testu i reakcji Tż widzę że miałaś podobnie, mój też nie mogł uwierzyć, że akurat wtedy kiedy się staraliśmy najmniej, udało się

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-10-19, 19:05   #644
papuga_69
Zakorzenienie

Post Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Asiek Gratulacje!!!

Może kąp w emolientach a po kąpieli smaruj oliwką
Antkowi też schodziła skóra i tak robiliśmy

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 19:11   #645
ladanseuse14
Zakorzenienie

vzarna mialysmy identyko. oczka sola fizjologiczna i pieknie zeszlo. skorka schodzila niemal platami, kapiel w emulsji do kapieli emolium a pozniej cale cialko emulsja do ciala z emolium i ani sladu niemal od razu polecam
Stary 2013-10-19, 19:12   #646
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
A zmieniasz cycki?

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
no wlasnie zmieniam
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
może leniuszek tak jak moja, poje trochę zmęczy się i uśnie, a za chwilę się obudzi, bo nie zjadła za dużo i głodna, więc znów jedzonko, ale znów leniuszek się zmęczy i znów nie pośpi długo to nie oznacza że masz mało pokarmu! po prostu po paru minutach ssania pokarm jest bardziej gęsty i trochę musi mocniej ssać i to maluszki niektóre męczy
mam to samo, życzę wytrwałości
a z butli leci jej lepiej

nam też schodziła skórka na stopach i rączkach, po paru kąpielach w oilatum i oliwkowaniu przestało także spokojnie zejdzie niedługo, a z oczkiem no to nie pomogę, ale dziewczyny pisały że wtedy przemywa się solą fizjologiczną
noo to masz racje Julka jest leniuszkiem i spioszkiem i by tylko spala na cycku ale to nie zmienia faktu ze jak sie nie naje to nie usnie wiec co ją chce odlozyc to steka placze itd jak tak dalej bedzie to juz rozwazam przejscie na mm ja poprostu nie jestem za bardzo cierpliwa...

a co do schodzącej skorki to mojej malutkiej tez złazi płatami i dzis bedziemy w oilatum kapac.A potym mozna smarowac oliwka?? bo na opakowaniu pisze ze po uzyciu tego juz sie nie powinno nic wiecej

Stary 2013-10-19, 19:12   #647
misia332
Zakorzenienie

Pamietam, że ja też nie wierzyłam, że akurat w lutym mogłam zajść w ciążę, bo w sumie w owu bardzo poszaleliśmy z %%, bo to były moje urodziny, i przytulanki były po pijaku.
Ja też miałam robić test w walentynki, a pierwszy który zrobiłam 18.02 nie wyszedł, i dopiero 19.02 mi wyszedł rano.
jeszcze przed zrobieniem musiałam wypalić ostatniego papierosa.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 19:14   #648
czaszka_
Zakorzenienie

teacherka powodzenia, zeby szybko poszlo zebys sie juz nie meczyla
misia i rusałka sliczne macie brzusie az tesknie za swoim

Stary 2013-10-19, 19:17   #649
ladanseuse14
Zakorzenienie

nam sam emolient do kapieli nie pomogl. musialam smarowac emolientem specjalnym po kapieli w tym wypadku padlo na emulsje do ciala emolium stosujemy do dzis i jest ekstra
Stary 2013-10-19, 19:17   #650
kaska87
Zakorzenienie

hej
u gina ok wszystko super, mam tabsy i już się nie lękam tabsy za tydzień będą działać i jak widziałam w poczekalni ciężarne to tak dziwnie, że sama niedawno byłam na ich miejscu i.... nie mogę się doczekać aż znowu zawitam tam by oglądać fasolkę

a my nauczyliśmy się karmić na leżąco

Ladan ja też chciałam używaną chustę ale drogo chcą licytuję 2 jak nie wygram to kupuję nową

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 19:20   #651
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
u gina ok wszystko super, mam tabsy i już się nie lękam tabsy za tydzień będą działać i jak widziałam w poczekalni ciężarne to tak dziwnie, że sama niedawno byłam na ich miejscu i.... nie mogę się doczekać aż znowu zawitam tam by oglądać fasolkę

uu czyli jeszcze tylko tydzień celibatu
będzie siostrzyczka dla Mikiego widzę
i brawo za karmienie

czaszka dziękuję

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-10-19, 19:22   #652
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cool Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

kaska ja odstawilam tabsy po 5 dniach stosowania bo normalnie mialam migreny i tak mnie bralo na wymioty no jak w 1 trymestrze :/:/.. no i krwawie z odstawienia. srednio mi sie usmiecha znow bulic ginowi ale nie wytrzymam na tabsach :/
Stary 2013-10-19, 19:29   #653
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
misia sliczny brzusio
Laryska co do Majci- jakoś specjalnie zazdrosna nie jest,ale za to próbuje krzykiem i piskiem zwrócić na siebie uwagę... mały łobuz się z niej zrobił... nie wiem,może to wina dzidzi w domu?
pewnie chce zwrocic na siebie uwage

Cytat:
no wlasnie zmieniam

noo to masz racje Julka jest leniuszkiem i spioszkiem i by tylko spala na cycku ale to nie zmienia faktu ze jak sie nie naje to nie usnie wiec co ją chce odlozyc to steka placze itd jak tak dalej bedzie to juz rozwazam przejscie na mm ja poprostu nie jestem za bardzo cierpliwa...

a co do schodzącej skorki to mojej malutkiej tez złazi płatami i dzis bedziemy w oilatum kapac.A potym mozna smarowac oliwka?? bo na opakowaniu pisze ze po uzyciu tego juz sie nie powinno nic wiecej
u nas to samo przy odkładaniu sie ożywia i marudzi
co do mm, to jak jest pokarm to warto chyba wykorzystac

wieczorem kapanie w oilatum, a rano smarowanie olejkiem czy balsamem ja tak robiłam
Stary 2013-10-19, 19:32   #654
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

czarna potwierdzam oliatum i oliwka u mnie tez sie sprawdzily ale skoro masz balsam to super

moja chusta juz wyprana
znalazlam na necie info jak wiazac i jutro probujemy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 19:39   #655
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
uu czyli jeszcze tylko tydzień celibatu
będzie siostrzyczka dla Mikiego widzę
i brawo za karmienie
no będzie siostrzyczka lub braciszek
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
kaska ja odstawilam tabsy po 5 dniach stosowania bo normalnie mialam migreny i tak mnie bralo na wymioty no jak w 1 trymestrze :/:/.. no i krwawie z odstawienia. srednio mi sie usmiecha znow bulic ginowi ale nie wytrzymam na tabsach :/
i co teraz planujesz? spirala czy co? ja mam nadzieję, że tabsy będą ok-brałam już wcześniej, z tym, że te są inne bo dla kobiet karmiących i nie wiem jak na te hormony zareaguję

Stary 2013-10-19, 19:42   #656
butterfly20
Zakorzenienie

No to piszcie te opisy, z chęcią będę czytać

Cytat:
oj a też długo się stresowałam czy wszystko z ciążą w porządku, szczególnie pokrwawieniu w 9tc i ciągle oglądałam wkładkę w toalecie.

co do wspomnień o testach, ja swój zrobiłam 11.02 to był nasz 4 cykl starań o dzidziusia.
W każdym poprzednim miesiącu bardzo się nastawiałam na pozytywny wynik, w styczniu odpuściliśmy trochę ze staraniami i wtedy się udało kiedy zobaczyłam dwie kreseczki na teście myślałam że to cud
Dopiero jak poszłam na usg uwierzyłam w pełni że się nam udało

a teraz, wzorując się na porównaniu misi moje "wyrośnięte" dwie kreseczki:
W urodziny mojego eksa

Cytat:
Laryska własnie przemywam jej solą fizjologiczną i rzeczywiście jest ciut lepiej co do oilatum- mam krem do ciała- chyba zacznę ją częściej smarować...
Mojej niemal od urodzenia ropiały oczka, raz jedno, raz drugie i to tak,że nie mogła czasem otworzyć.Przemywałam od początku solą, potem pediatra przepisała mi kropelki z antybiotykiem i od tej pory łzawiło. Ostatnio na szczęście przestało, ale skoro już jestem umówiona do oku (a troszkę czekałam już) to idę i skontroluję.

Cytat:
hej

Ladan ja też chciałam używaną chustę ale drogo chcą licytuję 2 jak nie wygram to kupuję nową
Na 100% będę mieć tak samo
Ale co?Po drugim znowu tak będzie i na pocieszenie bachnę sobie trzecie?Nie no, musi być jakiś umiar

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 19:43   #657
czaszka_
Zakorzenienie

ok to sprobuje w samym oliatum narazie kapac a jak nie pomoze to doloze oliwke do tego wlasnie bedziemy kapac malutka ale czekam az mi sie w lazience zagrzeje bo dalej jest tylko 20

Stary 2013-10-19, 19:45   #658
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Na 100% będę mieć tak samo
Ale co?Po drugim znowu tak będzie i na pocieszenie bachnę sobie trzecie?Nie no, musi być jakiś umiar
hehe, ja dzisiaj jak wracałam od gina to myślałam, że jak nas będzie stać to może bym się dała na trójkę namówić małżowi

Stary 2013-10-19, 19:51   #659
rusałka_1
Zakorzenienie

zbieramy się do kina
miłego wieczoru mamusie i moje współtowarzyszki dwupaki

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-10-19, 20:26   #660
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, ja dzisiaj jak wracałam od gina to myślałam, że jak nas będzie stać to może bym się dała na trójkę namówić małżowi
Ja co prawda jeszcze nie mam żadnego, ale razem z TZ chcemy trójkę Tyle, że on poza Polą chce samych chłopaków, a jak dla mnie jeden chłopak by wystarczył No ale to i tak kwestia dość randomowa więc

Cytat:
zbieramy się do kina
miłego wieczoru mamusie i moje współtowarzyszki dwupaki
I Tobie również! Daj znać jak film - jak fajny to się wybiore w nadchodzącym tygodniu
Ja też się zbieram na wycieczke. Miłego!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości