|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
a co wyczytałaś?.....i tak to nic nie zmieni, albo bedzie ta operacja albo nie!a w poniedzialek postaram sie isc do lekarza ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- [QUOTE=Star90;43343165]A robilas moze ob crp i pozostale czynniki krzepniecia?? pozostałe wyniki krzepniecia sa w normie. miesiaczki tez nie mialam jak robilam badanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
A robilas ob lub bardziej wiarygodne crp? Pokazałoby to czy masz jakis stan zapalny w organizmie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4203 |
Wtajemniczenie
|
Pogrzebalam i znalazlam cos na uspokojenie
![]() "... Przytoczony przez Panią rozmaz krwi z podwyższeniem ilości limfocytów może być związany z przebytą w ostatnim czasie nawet niewielką infekcją wirusową, która mogłaby jednocześnie powodować podwyższenie fibrynogenu. ...." poczytaj calosc ale faktycznie moze to byc z powodu infekcji http://portal.abczdrowie.pl/pytania/...w-badaniu-krwi |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Raczkowanie
|
ob robilam jest w normie ale robilam 2 dni później po badaniach na krzepliwosc
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
dlatego powinna zrobic ob i bialko c reaktywne
#4206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zadomowienie
|
Star90-jak tam sapomopoczucie jak tak kwestia twojej sprawnosci po co mozesz robic juz a czego jeszcze nie i jak tam opuchlizzna zeszla
pytanie do bywalczyni po jakim okresie od operacji treba zaczynac sie masowasc to mnie ciekawi ,do moich piersikow daleka droga ale chce wszytsko wiedziec ![]()
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
Ob nie zmienia sie szybko, nawet miesiac po infekcji moze byc podwyzszone dopiero potem opada. Bialko c reaktywne jest mega czule i od razu reaguje na jakiekolwiek czynniki a po zwalczeniu choroby od razu spada.
Ob jest mniej wiarygodne ale jak jest w normie to mysle ze wszystko ok. Rozumiem ze morfologia z rozmazem jest dobra? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zakorzenienie
|
Madalen opuchlizna wedlug dziewczyn jeszcze jest, mi ciezko to sprawdzic jakos nie umien ocenic tego. Masowac mam od 10 dnia. co moge robic hmm.. Krzatam sie po domu,w kuchni juz normalnie, w biurze tez ok tylko po 4 juz czulam zmeczenie, mam problem jeszcze z czesaniem czy myciem wlosow , po prostu rece do konca mi nie pozwalaja na swobodne ruchy, zwlaszcza lewa- tam gdzie mam wieksza piers i dluzej dren mialam. Ogolnie ruchowo ok ale robie wszystko 10 razy wolniej . I wstawanie ciezkie jest.
#4211 |
Raczkowanie
|
![]()
Star skad ty to wszystko wiesz?przy was czuje sie kompletnie zielona
Edytowane przez lirene1 Czas edycji: 2013-10-19 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
Lirene wiec mysle ze nie ma tutaj przeciwwskazan do operacji. moze zrob jeszcze raz sam ten czynnik w poniedzialek. Labolatoria tez sie myla czasem a poza tym to jest niewielkie podwyzszenie.
#4213 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Tysiaczek83;4334233 4]Dekorator i aranżator wnętrz
![]() Ooo,to mnie zaintrygowałaś...ja też jak Elminio-jestem na etapie remontu domu,w sumie już końcówka...może Ty wstaw jakieś fotki swoich projketów to podpatrzymy może co nieco ![]() Amorcio, spojrzałam na ten stanik co wstawiłaś tu link z allegro,ale nie wiem co z nim jest nie tak-bo pytałaś...a co jest?Bo ja nie wiem....
MMK 20.01.2014 Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2013-10-19 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
Moja mama np ma caly czas obnizony a robila juz z 5 razy, moze miec po prostu wrodzony niedobor fibrynogenu. Bo inne schorzenia wykluczone.
Jak inne paramtery krzepniecia, morfologia z rozmazem i ob jest w normie to spokojnie!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4215 |
Zadomowienie
|
ja po operacji bede leniuchowac 2 tyg ale nikt mi nie pomoze jestem singielka faceta nie mam bede musiala sama radzic sobie ze wszytskim po operacji jeden plus ze bede miala 2 tygodnie wolnego
![]()
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Minelam sie z powolaniem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() |
#4217 |
Zadomowienie
|
star-te staniki pooperacyjne sa uniwersalne chodzi mi czy pasuja niezalnie czy wkladaj implanty 300 czy wieksze
tak wizualni jak widzisz juz swoje piersiaki to jaki rozmiar masz c czy d jestem ciekawa jakie mi wyjda z mojej wysjciowki obecnej +implant ciezko mi na razie sobie wyobrazic a gdzie reszta dziewczynek po operacji pewnie zle sie czuja i nie udzielaja na forum ![]()
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-10-19 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;43343727]
Cytat:
stanik na manekinie jest zalozony na lewa sytrone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Dr powiedzial ze mam D i dostalam stanik 70 D
#4220 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amorcio;43343940]
Cytat:
jeszcze nie interesowałam się tym modelem stanika,więc się tak nie przyglądałam ![]()
![]() |
#4221 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny. Witam się tylko i uciekam spać. Ale o Was pamiętam
![]()
#4222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
Chyba zle wczoraj nakleilam jeden opatrunek bo dzisiaj kluja mnie szwy na jednym cycku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:07 ---------- Selenko daj nam znak życia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4224 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny! To moj pierwszy post na tym forum. Musze sie przyznać, że już od jakiegoś czasu Was poczytuje i jestem bardzo ciekawa jak wyglądają Wasze piersi po a jak wyglądały przed. Ja noszę push-up 75B. Chciałabym mieć pełne C ale im więcej czytam tym mam wiecej wątpliwości czy uda mi się dobrać implant tak aby osiagnac wymarzony rozmiar... To jest takie trudne. Z tego co czytam to jeszcze nie spotkałam żadnej dziewczyny ktora żałuje że ma zelki. Ja mam obawy czy beda mi sie podobaly takie sztuczne piersi i czy bede czula ze sa sztuczne czy tez odrazu je pokocham?!
Umowilam sie na konsultacje do dr J.J wroclaw. Co o nim sadzicie? A moze polecacie kogos innego? Ale mam mentlik... Pozdrawiam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Star90 mozesz mi powiedziec jak często zmieniasz opatrunki? Czy to boli? Mnie przeraza kazda jedna ranka i robienie czegokolwiek przy niej! Dzielna jestes! Zazdroszcze Ci ze najgorsze masz juz za soba. Tez bym chciala byc juz po i przestac sie zamartwuac wyborem lekarza, rozmiaru, terminu i calej reszty. 3maj sie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4225 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:31 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, każdą dietę trzeba stosować pod kątem swojego trybu życia. Teraz już jej nie stosuję, ale staram się nie jeść te 2-3 godz przed snem, a niestety wieczorem mam największy apetyt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
Smerfetko czy boli? Nie. Ale to jest dyskomfort. Musze zmieniac co dwa dni. Na szczescie jutro dr sciagnie mi szwy i juz nie bede musiala zmieniac ale za to trzeba bedzie smarowac mascia na blizny i masowac piersi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Belsenko, spokojnie. Wypilam pol drinka, jakos jeszcze mi nie wchodzą ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4228 |
Raczkowanie
|
Ja jako najlepszą dietę nadal będę polecać zwyczajną zmianę sposobu żywienia. Można 1 rzecz na tydzień zmieniać jeśli ktoś boi się zmian gwałtownych. I to na prawdę procentuje.
Zmykam z rodzinką na spacer do parku bo jest tak pięknie kolorowo a tam tak nie wieje ![]()
#4229 |
Zadomowienie
|
szczesliwa-masz ladne te piersiaki mailas dwa rozne implantyn wlozone do piersi nie rozumiem tych oznaczen?zgrabniutkie sa
![]()
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.